Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
szaba
10 553
Nem rossz játékos, sokoldalú, fizikális. Elfogadnám rotációba.
több mint 9 éve
"S Jimmy Wilson sent me me a message this morning that he is visiting the #Chargers on Friday."
több mint 9 éve
szaba
10 553
overthecap.com/player/orlando-franklin/36/3 évig nem kell kivágni. Idén keveset nyom.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Alapból se örültem neki ,de ennyi garantáltért meg pláne nem, ő lesz az idei D Brown-unk.Sixo67Lol.
több mint 9 éve
"Chad Rinehart was due $3.15M base salary, $100K workout bonus in 2015. Those account toward SD's cap savings with release.""Chargers bring back DL Ricardo Mathews on 1-year deal, a favorite of DC John Pagano because of his relentless energy."
"Back on a 2-year deal, @trobinson78 played a pivotal role in two memorable comebacks."
több mint 9 éve
Alapból se örültem neki ,de ennyi garantáltért meg pláne nem, ő lesz az idei D Brown-unk.
több mint 9 éve
xrace77
4 515
Franklin dealAdam Schefter
"When it gets done, Orlando Franklin's 5-year deal with Chargers expected to come in close to $36.5 million with $20M guaranteed, per sources"
több mint 9 éve
"Chargers S/CB Marcus Gilchrist expected to hit market Tuesday as unrestricted free agent. Been interest from several teams, source said.""Some communication today between Chargers, Ryan Mathews' reps. "Nothing is happening right now," source says, but subject to change."
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 1 min1 perccel ezelőtt Fordítás megtekintéseFree-agent guard Orlando Franklin has told people he will leave the Broncos and sign a five-year deal with the Chargers, per sources.
Hogy egy picivel biztosabb legyen Franklin érkezése.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Franks kiraly. Minimum egy franyesz LG, de sztwm Fluke fog bemenni. Zsír.
több mint 9 éve
Teleszkóp már megint király.Újraszerződtette a 2 legfontosabb FA-t (Dunlap, Flowers, utóbbi mondjuk kicsit sokba került, de amilyen összegek repkednek itt a CB-szerződéseknél...), plusz ha hoz egy Franklint aki simán fit ide, akkor azért a drafton is egész kényelmes helyzetben lehetünk.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Orlando Franklin is a tiétek.
több mint 9 éve
szaba
10 553
Annyival szerintem mi sem jártunk rosszul.Sixo67Azért remélem játékidőhöz van kötve a dolog, mert hajlamos agyoncsapni magát. Ettől még bírom a játékát. De ne hagy figyelmen kívül, hogy 29 éves, azért a CB poszt nem az, amit 35 éves korig nyomnak, kivéve 1-2 versenyzőt.
több mint 9 éve
szaba
10 553
4 év, 36 millió aranypengő. Jól járt.
több mint 9 éve
szaba
10 553
B-Flo 4 évre aláír, per Schefter.
több mint 9 éve
"Chargers have flirted with idea of moving D.J. Fluker to guard. Plan not known, but Orlando Franklin can play RT.""Chargers have serious interest in Broncos OL Orlando Franklin, per sources. Deal can come as early as Tuesday."
több mint 9 éve
"I'll be curious to see what happens with SD safety Marcus Gilchrist. Was told the Chargers really wanted him back... Skins have interest."
több mint 9 éve
Az eaglesnel nem jött szóba SuhJanekHát mondjuk ebben pont nincs igazad. 😊
Pont ezügyben írt rám twitteren reggel Shawn.
több mint 9 éve
Eddig a Packers sem releváns. És a múltját nézve elég pikáns is lenne a "beavatási szertartása" 😀
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Fú de kéne! 😊Tudunk adni cserébe egy újszerű állapotban lévő stadiont San Diegoban, szerintem jó deal.Gabesz92Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe.Asszem ez a 30. csapat. Jól számoltam? 😀😀Bazzani
Ian Rapoport @RapSheet
Intriguing team preparing to make a run at #Lions DT Ndamukong Suh: The #Chargers. Wow.balazs799
Amúgy szabadügynök, tehát nem kell érte adni semmit.
Majd a liga ad egy 3.körös kompenzációs picket.
több mint 9 éve
Gabesz92
1 453
Tudunk adni cserébe egy újszerű állapotban lévő stadiont San Diegoban, szerintem jó deal.Rapoport szerint komolyan beszálltatok a Suh-ért folyó küzdelembe.Asszem ez a 30. csapat. Jól számoltam? 😀😀Bazzani
Ian Rapoport @RapSheet
Intriguing team preparing to make a run at #Lions DT Ndamukong Suh: The #Chargers. Wow.balazs799