Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Az o-line szinkronja nincs meg. Dunlap sérült lehet, érdekes a tartása. Hairston nem guard, Franklin fontos láncszem. Watt nekem eddig rapszodikus, Fluker még nem érzi a G játékot, Barksdale pedig átlagos. Szerintem lehet ez jó unit, de egyelőre nagyon ingadozó.
több mint 10 éve
Elkezdtük a cutolást, keddig 75ös lesz a most még 90es rosterünk. Chase Rettig QB az első, akit még preseason meccsen sem küldtünk be.10 újabb névvel bővül a lista. Hekkinget a sérója miatt sajnálom, de sajnos nem bírta ki egészségesen, IR-re tettük.
CB Manny Asprilla, DL Cameron Botticelli, WR Titus Davis, RB Jahwan Edwards, LB Curtis Grant, OLB Brock Hekking (injured), OT Forrestal Hickman, TE David Paulson, QB Chase Rettig, DL Luther Robinson and TE Logan Stokes.
Szerkesztette: Sixo
több mint 10 éve
Az ST igen sz@r volt, a többi nem reménytelen.Hát az OL is szar volt, főleg a futás blokkolás nagyon nem ment, pedig eleinte 4 kezdő is ott volt.
empty
több mint 10 éve
Az ST igen sz@r volt, a többi nem reménytelen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
"Out for Chargers: S Weddle, LB Te'o, DT Lissemore, LG Franklin, WR Inman, WR T. Allen, CB Davis, CB Ducre, S Hill, OLB Williams, RG Troutman"
több mint 10 éve
"Chris Hairston will start at left guard with Orlando Franklin getting the night off."
több mint 10 éve
Lol Ingram felcsapott DJ-nek 😀 Akit érdekel : mobile.livemixtapes.com/mixtapes/35821/ypc-mel-from-nothing-to-something.html
több mint 10 éve
Mager jó meccseket hozott eddig.
több mint 10 éve
Kb reális. A 9 ol mondjuk nekem soknak tűnik ill. Inman sztem az agyrázkódása ellenére rostert fog.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Kicsit nézegetve a premeccseket, tippelek egy 53-at:QB: Rivers, Clemens
RB: Gordon, Woodhead, Oliver, Brown
TE: Green, Johnson, Phillips
WR: Allen, Floyd, Johnson, Jones, Williams, Pettis
OL: Dunlap, Franklin, Watt, Fluker, Barksdale, Hairston, Robinson, Watts, Troutman
DL: Liuget, Carrethers, Mathews, Philon, Unrein, Reyes, Lissemore
LB: Butler, Teo, Ingram, Attaochu, Conner, Perryman, Emanuel, Law, Williams
CB: Flowers, Verrett, Robinson, Mager, Williams
S: Weddle, Wilson, Addae, Stuckey, Phillisp
ST: Scifres, Lambo?, Windt
több mint 10 éve
Jó ez a szlovén gyerek, nem kérdés, hogy miénk a legjobb közép európai LB és még első körbe se került.
több mint 10 éve
Andy Benoit: mmqb.si.com/mmqb/2015/08/19/nfl-philip-rivers-san-diego-chargersKedvenc kinti újságíróm megint hozta a szokásos színvonalat.
szaba
Egyedül amit furcsálltam h ha már Inman szóba jött akk Stevie J hogyhogy nem.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Andy Benoit: mmqb.si.com/mmqb/2015/08/19/nfl-philip-rivers-san-diego-chargers
több mint 10 éve
Gordonnak kisebb boka sérülése van, nem valószínű , hogy a játszana a héten.
több mint 10 éve
Weddle ügynüke akcióban:@OmarKelly Eric Weddle's contract situation is getting pretty complicated in San Diego. I wonder if the Dolphins would give the Chargers a call.
több mint 10 éve
Augusztus 19, szerda:Denzel Perryman, Jason Verrett, Chris Davis, Melvin Gordon, Greg Ducre, Tourek Williams és Johnnie Troutman nem edzenek ma.
több mint 10 éve
"Chargers make swap at tight end. Claim former Patriots TE Logan Stokes, waive TE Eric Frohnapfel, team announced."
több mint 10 éve
Kevesebb shotgun a terv: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/175095/chargers-plan-to-use-fewer-shotgun-snaps-in-2015Rivers top 3 playaction QB. Egy közepes futójáték mellett sokat tud javítani az ő hatékonyságán is, ha center alól indul. Én nagyon optimista vagyok a támadóegységgel kapcsolatosan, lehet dobbantani ha összeáll a banda, top 5 offense sem lepne meg.
empty
több mint 10 éve
Kevesebb shotgun a terv: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/175095/chargers-plan-to-use-fewer-shotgun-snaps-in-2015

Madden hates me.
több mint 10 éve
bleacherreport.com/articles/2549942-can-melvin-gordon-become-the-chargers-next-ladainian-tomlinsonJó cikk Gordonról.
több mint 10 éve
Az idei csk-k. Offense:
Philip Rivers
King Dunlap
Defense:
Eric Weddle
Corey Liuget
Special Teams:
Darrell Stuckey
Tavaly Hardwick és JJ volt Dunlap és Liuget helyett.
több mint 10 éve
Jó is így.
több mint 10 éve
Philip Rivers hosszabbított a Chargersszel, a jövő évi $16 milliós szerződését követően további 4 évre marad a csapatnál $83,25 millióért, amiből $65 millió garantált.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"