Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Hogy miért is fussunk retek sokat?espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/6859/seahawks-bolts-lean-on-run-to-win
több mint 10 éve
Chris Davis és Addae out, Flowers, Ingram kérdéses, Liuget valószínűleg ott lesz vasárnap a Seahawks ellen."Chargers CB Brandon Flowers (groin) a limited participant Thursday. Not practicing today. Team will submit final injury report later."
"Chargers TE Antonio Gates, LB Melvin Ingram back at practice. Jahleel Addae yet to work since Aug. 15. All for hamstring injuries."
több mint 10 éve
"CB Brandon Flowers (groin) added to Chargers injury report today. Limited participant. DE Corey Liuget (ankle) also limited.""Four Chargers miss practice: Antonio Gates (hamstring), Melvin Ingram (hamstring), Jahleel Addae (hamstring) and Chris Davis (ankle)."
több mint 10 éve
Valaki kellett Hardwick helyett, tényleg nagy gáz, hogy pont egy ügyesebb falember, pláne center esett ki :SChargers LTElőző héten ugyanez volt a Sajtfejűeknél. Úgy látszik ellenünk csak csere centerek játszhatnak.
több mint 10 éve
"Hamstring injuries abound at Chargers Park. TE Antonio Gates, LB Melvin Ingram and safety Jahleel Addae not in position drills today."
több mint 10 éve
Valaki kellett Hardwick helyett, tényleg nagy gáz, hogy pont egy ügyesebb falember, pláne center esett ki :S
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Michael Gehlken @UTgehlkenChargers expected to sign veteran G-C Doug Legursky, as @AdamSchefter reported. Former Bill, Steeler has 30 career starts (15 LG, 8 C, 7 RG)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
"Chargers tackle D.J. Fluker (knee, ankle) was limited today. OLB Melvin Ingram, TE Antonio Gates almost limited with hamstring injuries.""D.J. Fluker had MRI on knee Tuesday. That he practiced today a good sign."
több mint 10 éve
Nem is a játéka, hanem a személye fog leginkább hiányozni... 😕szabaAz öltözőben csak ott lesz, meg a pálya szélén.
több mint 10 éve
szaba
10 553
Nem is a játéka, hanem a személye fog leginkább hiányozni... 😕
több mint 10 éve
Nick Hardwick Out for Season with Neck Injury , elkezdődött
több mint 10 éve
Igazából ami pozitívum, hogy Verrett és Attaochu is hozzá tudott tenni, szerintem simán jók lesznek, főleg ahogy megyünk bele a szezonba. Addae visszatérése dobhat azért a safety-játékon is, remélem vasárnap már játszani fog. Az O# kulcsa továbbra is a fal ténykedése lesz, tegnap nem volt meggyőző, bár elkeserítő sem, nagyon fizikális a Cards frontja, így legalább egy jó előzetes volt vasárnapra. Ja és még most leírom, hogy le fogjuk győzni a Seahawks-ot! Mert az olyan Chargers-style.szabaVan rá esély,ráadásul hazai pályán lesztek, viszont nekünk 4 nappal több volt készülni ellenetek, ami szerintem már jelentős előny lehet.
több mint 10 éve
szaba
10 553
AFC. Elég lesz.Tavaly a későbbi 1/1-es elleni zakóval kezdtetek, mégis meg lett a WC. Idén is lesz december...Black_AdderTavaly elég volt a 9-7, idén vajh elég lesz-e?empty taxi
több mint 10 éve
Tavaly a későbbi 1/1-es elleni zakóval kezdtetek, mégis meg lett a WC. Idén is lesz december...Black_AdderTavaly elég volt a 9-7, idén vajh elég lesz-e?
Madden hates me.
több mint 10 éve
Tavaly a későbbi 1/1-es elleni zakóval kezdtetek, mégis meg lett a WC. Idén is lesz december...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
1 dologtól félek: ez a meccs a wild cardunkba kerülhet.
Madden hates me.
több mint 10 éve
le fogjuk győzni a Seahawks-ot! Mert az olyan Chargers-style.szabaÚgy legyen... áldásunk rá 😊
több mint 10 éve
szaba
10 553
Igazából ami pozitívum, hogy Verrett és Attaochu is hozzá tudott tenni, szerintem simán jók lesznek, főleg ahogy megyünk bele a szezonba. Addae visszatérése dobhat azért a safety-játékon is, remélem vasárnap már játszani fog. Az O# kulcsa továbbra is a fal ténykedése lesz, tegnap nem volt meggyőző, bár elkeserítő sem, nagyon fizikális a Cards frontja, így legalább egy jó előzetes volt vasárnapra. Ja és még most leírom, hogy le fogjuk győzni a Seahawks-ot! Mert az olyan Chargers-style.
több mint 10 éve
Pár gondolat a meccsről:Szerintem a védelem, kifejezetten jól szuperált tegnap. Bár yardokat nyeltük azért szépen, de ez annak is köszönhető volt, hogy az impotens O nem haladt és folyton jött vissza a Cards O. CB-k nagyon tetszettek, liga elit WR sor ellen álltak helyt szépen. Verrett nagyon jó első meccsen van túl, bár hibával kezdte és az utolsó TD-nél is elbafta , de összességében jó pick volt eddig. Marshall és Gilchrist úgy fos ahogy tavaly. Weddle nagyon jól kezdte a meccset, minden playnél ott volt a labda közelében. Pass rush jól ment , Jerry, Freeney, Ingram is jól dolgozott. De könyörgöm, miért nem bírjuk azt a kibaszott playt megcsinálni, miért csak majdnem. Safetyk is majdnem elkaptak két INT-et, OLB-k majdnem sackeltek 10et, de csak 2 lett, majdnem 10szer kivertük Palmer kezéből a labdát hátulról ,de csak 1szer sikerült végül a többinél hiányzott 10 centi. Wright és Te'o eddig ott van ahol tavaly, pedig Shareece-ben nagyon bíztam. JJ nem jól kezdte a szezon, nagyon enervált, fásult volt egész meccsen. DL dominálta a nem túl veretes Arizona OL-t, de futást már nem tudtuk megállítani, és a sack-ek sem mentek, de azért Liuget-et ki lehet emelni. Főleg a meccs végén a 3rd down védekezés volt az ami kritikán aluli volt. Offenseből örültem ,hogy Floyd ilyen jól tért vissza, nagyon megbízható volt egész meccsen, Green is remek volt amikor használtuk , de egyiket sem vittük túlzásba , nem értem , hogy miért. OL-t csúnyát leverték, főleg amíg Abraham a pályán volt, az egész offensenek 2 jó drive-ja volt, egyikből TD lett , meg volt két jó fél drive egyik FG-vel másik majdnem fumble-el befejezve. Az OL mintha jobb lett volna pass prot-ban , mint futás blokkolásban, egyszerűen ,kb egy falember sem tudott a line of scrimage-en túljutni. A futó play hívások is fantáziátlannak tűntek, egy Royal próbálkozást leszámítva amiból -5 yard lett, abban volt fantázia dögivel. Ami pozitív, hogy meccs nagy részében jobb oldalról nem tudták elérni Riverst, ami az ott játszó Troutman-Fluker párostól szokatlan siker, de összességében mindketten gyatrán kezdték az idényt. Harmadik kísérleteket sem úgy tettük meg , mint ahogy tavaly. Rivers langyi.
Két gyengén játszó csapat volt a pályán, és az nyert amelyik kevesebbet hibázott, 6 1st downt érő droppal nehéz egy szoros meccset megnyerni, Riversnek is nem egy olyan homály dobása volt ahol az elkapó teljes üresen állt , csak a közelébe kellett volna dobnia ,lásd az utolsó drive 3rd down-ját. Pedig még a bírók és az elemek is velünk voltak. Nem érdemeltünk győzelmet , és már most félek, hogy mi lesz a Seahawk ellen jövőhéten, mert ott sem lesz gyengébb az DL. Reméljük ez csak egy szezon elei forma volt és nem kell semmilyen következtetést levonni a meccs után és innentől kezdve más arcát fogja mutatni ez az offense.
több mint 10 éve
Egyetértek, szokásos az ilyen bukta évi 1 vagy 2 meccsen tőlünk, mint tavaly a Titans vagy a Miami ellen...remélem idénre ezzel gyorsan le is tudtuk. Sokkal jobbak vagyunk ettől, a Cards védelme gyengébb idén, mint a tavalyi, nem az volt a gond.Szoros meccs volt srácok... bevallom őszintén a 3. negyedben nem gondoltam hogy behúzzuk de meglett. Jövőhéten lesz az igazi erőfelmérőtök... ja és nem az O-tok szar hanem NFC West védelem ellen játszottatok és ez jelenleg elég komoly feladat bármelyik O-nnak.silent7939Szart, nem volt meg a befejezés, Rivers tavaly kb 2 meccs kivételével ennél 3 szinttel jobb volt. Simán hozhatót buktunk, igazi Chargers L.szaba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Szerintem keversz valaki :-/Szar az offense-zünk.Sixo67Nem te írtad, hogy aki nyerni akar fantasyben ,az ebből az offenseből igazoljon? 😛ulpianus
több mint 10 éve
szaba
10 553
Szoros meccs volt srácok... bevallom őszintén a 3. negyedben nem gondoltam hogy behúzzuk de meglett. Jövőhéten lesz az igazi erőfelmérőtök... ja és nem az O-tok szar hanem NFC West védelem ellen játszottatok és ez jelenleg elég komoly feladat bármelyik O-nnak.silent7939Szart, nem volt meg a befejezés, Rivers tavaly kb 2 meccs kivételével ennél 3 szinttel jobb volt. Simán hozhatót buktunk, igazi Chargers L.
több mint 10 éve
Szar az offense-zünk.Sixo67Nem te írtad, hogy aki nyerni akar fantasyben ,az ebből az offenseből igazoljon? 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szoros meccs volt srácok... bevallom őszintén a 3. negyedben nem gondoltam hogy behúzzuk de meglett. Jövőhéten lesz az igazi erőfelmérőtök... ja és nem az O-tok szar hanem NFC West védelem ellen játszottatok és ez jelenleg elég komoly feladat bármelyik O-nnak.