Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Combine meg CB kapcsán a kedvenc példám AJ Jefferson, anno nem nagyon volt olyan szám a combine-on, amiben nem remekelt volna, ennek ellenére megérdemelten lett UDFA.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tavaly volt 1/1 is small school (relatíve)
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szaba
10 551
The Ford. Shazi meg Louis 4-3.Továbbra is legszívesebben OLB-t látnék az 1. körben, de egy CB-vel is kiegyeznék.empty taxiHát Tuitt jó eséllyel bent lesz még végül is, ő is nagy esélyes nálunk. De ha OLB, akkor kit? Mert Mack és Barr nem lesz bent, az tuti. Utánuk valószínűleg senki nem húz ilyen posztot, szóval ki a 3. legjobb? van Noy, Pierre-Louis, Shazier, stb.Chargers LT
több mint 10 éve
Továbbra is legszívesebben OLB-t látnék az 1. körben, de egy CB-vel is kiegyeznék.empty taxiHát Tuitt jó eséllyel bent lesz még végül is, ő is nagy esélyes nálunk. De ha OLB, akkor kit? Mert Mack és Barr nem lesz bent, az tuti. Utánuk valószínűleg senki nem húz ilyen posztot, szóval ki a 3. legjobb? van Noy, Pierre-Louis, Shazier, stb.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Gaines 1. kör lol... Dennard meg nem? Game tape, nem combine koma. Gaines tényleg király, de small school...szabaIgaz, Dennard kiment a fejemből az első 4 teljesítménye láttán, de tény, hogy ő 1. kör. Amúgy 2 éve Dontari Poe is kis iskola volt. Persze nagyon nem ugyan az a poszt, mert egy igazi jó NT aranyat ér, de a combine nagyot dobott rajta, és szerintem ha nem is 1. körben, de Gaines is hamar kimegy.
több mint 10 éve
Továbbra is legszívesebben OLB-t látnék az 1. körben, de egy CB-vel is kiegyeznék.
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Gaines 1. kör lol... Dennard meg nem? Game tape, nem combine koma. Gaines tényleg király, de small school...
több mint 10 éve
Ki mit gondol most így combine után? Úgy néz ki, van 4 kiemelkedő CB: Gilbert, Gaines, Verrett és Roby, aki 1. kört ér. Gilbert és Gaines talán kimegy már az első 24-ben, szóval a maradék kettőből én behúznám Verrettet...most van jó lehetőség egy remek tehetségre, aki azonnal kezdő lehetne, nagy szükség is volna rá. Vagy valaki még DE-ben gondolkozik inkább? (1. pickről van szó)Chargers LTRemélem nem CBzünk első körben, én az egyik Notre Dame-es DL játékosra szavazom, ha még bent lesznek.
több mint 10 éve
Ki mit gondol most így combine után? Úgy néz ki, van 4 kiemelkedő CB: Gilbert, Gaines, Verrett és Roby, aki 1. kört ér. Gilbert és Gaines talán kimegy már az első 24-ben, szóval a maradék kettőből én behúznám Verrettet...most van jó lehetőség egy remek tehetségre, aki azonnal kezdő lehetne, nagy szükség is volna rá. Vagy valaki még DE-ben gondolkozik inkább? (1. pickről van szó)
több mint 10 éve
"Chargers' Nick Hardwick Will Not Retire (Yet)."www.boltsfromtheblue.com/2014/2/22/5437638/chargers-nick-hardwick-will-not-retire-yet
több mint 10 éve
www.chargers.com/news/article-1/McCoy-On-His-First-Year-and-What%E2%80%99s-to-Come-/6267c6db-ed97-47f2-bcbf-7480947f002dMike McCoy válaszolt pár szurkolói kérdésre.
több mint 10 éve
CFLből hoztatok passrushert. Cordarro Law-t.Black_AdderReméljük nem lesz rosszabb, mint Cameron Wake 😀
Madden hates me.
több mint 10 éve
CFLből hoztatok passrushert. Cordarro Law-t.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
szaba
10 551
Allen 2014-es fizetése: 495.000 dolcsi. Ég a pofám. 😀
több mint 10 éve
szaba
10 551
Wiz mekkora figura. 😀The Cleveland Browns interviewed Ken Whisenhunt for their head-coaching job in each of the past two Januaries, first after he was fired as Arizona’s head coach, and last month when he was employed as San Diego’s offensive coordinator. When Whisenhunt entered the room this year for the interview, he was one of the hottest commodities on the head-coaching market, and the Browns were very interested in him.
Whisenhunt said, “Why didn’t you guys hire me last year?’’
The Browns’ CEO who was in both interviews, Joe Banner, told Whisenhunt he didn’t think the staff he was putting together at the time was “a championship coaching staff.”
Whisenhunt, one NFL source said, was peeved that a man who had never coached and who’d been involved in football mainly on the business side would sit in judgment of his potential coaches.
“Who are you to tell me what makes up a championship coaching staff?” Whisenhunt said, with an edge in his voice.
That scene, another source told The MMQB, illustrated a big reason why owner Jimmy Haslam made the bombshell announcement he made Tuesday, firing Banner and general manager Mike Lombardi after their first full seasons on the job.
több mint 10 éve
"San Diego Chargers: OLB Larry English's contract officially voided."
több mint 10 éve
Thomas DimitroffTelesco sztem nem hisz az 1. körös cb-kben. Több sül be, mint ami beválik.szabaVan olyan jó GM aki hisz? xDSixo67
Madden hates me.
több mint 10 éve
Telesco sztem nem hisz az 1. körös cb-kben. Több sül be, mint ami beválik.szabaVan olyan jó GM aki hisz? xD
több mint 10 éve
szaba
10 551
Telesco sztem nem hisz az 1. körös cb-kben. Több sül be, mint ami beválik.
több mint 10 éve
CB lesz hátrébb is.szabaigaz, csak kérdés, hogy milyen.....de ha olyat húzunk hátul mi is, mint Sherman, nekem jó 😀
több mint 10 éve
Lájkolási sorrend:1. Gilbert
2. Ford
3. Verrett
4. Attaochu
5. Martin
6. Roby
7. Joyner
8. Jernigan
9. Amaro
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 551
CB lesz hátrébb is.
több mint 10 éve
www.chargers.com/news/article-1/Mock-Draft-Tracker-10/640db97e-c7ed-4bdd-81b2-3e71686f4a071. körös mock...Fordnak örülnék, de kell egy jó CB mindenképp!
több mint 10 éve
szaba
10 551
Én ennyire nem vagyok optimista, de tény és való, hogy jó úton járunk.empty taxiJó, de te ateista vagy.
több mint 10 éve
Én ennyire nem vagyok optimista, de tény és való, hogy jó úton járunk.
Madden hates me.