Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem azért ez a vereség kalkulálható volt,nem mi voltunk az esélyesek, nem kaptunk ki sokkal, pláne ha a sérültek mértékét nézzük, decemberben simán elkaphatjuk őket. Nem ezt a meccset kellett megnyerni a rájátszásba jutásért. Ha sorsolásunkat nézzük, a következő 3 meccset majdhogy kötelező megnyerni, ha PO-t akarunk. Miami másfél, Oaklandre 2 hetünk lesz és a Rams-et is el kellene kapnunk. Ha ezután 8-3al állunk sem biztos még továbbjutás, utolsó 5 meccs: Raven,Pats,Broncos,Chiefs, 49ers, ezek közül is kellene 2őt nyerni szerintem ha ott akarunk lenni. Én bízok a csapatban , hogy meg tudjuk csinálni.
több mint 11 éve
"Part of Chargers' success: just 3 turnovers, fewest by a team thru first 7 games in NFL history."
több mint 11 éve
Verrett nélkül sztem nem sok esélyünk lesz. Flo alap h nem játszik, Jason nagyon kellene. Szerintem a frontokon jobb a denveri matchup, mint a KC volt.
több mint 11 éve
Ez a denveri derbi must win lett sajnos. De nyerhető, kb mint a Hawks elleni.
több mint 11 éve
Idegesítő ez a mostani helyzet, így meg különösen...Oakland 2 hétig készült ránk, meg is lett az eredménye, megizzadtunk nagyon, agyban sokan elfáradtak ..Kansas 2 hétig készül ránk, az is hajszálon múlott...most meg mindjárt jön a Denver, lesz ami lesz, mást nem lehet tenni....alapból erős a sorsolásunk, de így ez a 3 csoportmeccs...nem tudom hogy nem lehet erre odafigyelni sorsolás készítésnél. Ráadásul 6 pont híján 7-0 lenne a mérleg még így is.
És akkor a millió sérültről nem is beszélve, ami a legnagyobb gond lehet. Szerencse, hogy a TNF után jön 1,5 hét, majd 2 hét szünet... így a végére mindenki felépülhet, nem kell kapkodni.
Viszont a Miamit meg kell csapni 1.5 hét szünet után mindenképpen, mert kell az a győzelem!
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
UTKevinAcee @UTKevinAceeRT @UTgehlken: Inactive for Chargers: CB J. Verrett, LB J. Attaochu, NT R. Mathews, RB D. Brown, RB R. Mathews, LB M. Te'o and WR D. Inman.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
UTKevinAcee @UTKevinAceeWe've been saying we expect Brandon Flowers to play against #Chiefs. His brief workout and current demeanor suggest that will be the case.

Madden hates me.
több mint 11 éve
"RB Donald Brown yet to practice since Oct. 5 concussion. Not expected to play Sunday vs. Chiefs.""Chargers CB Brandon Flowers (groin) is practicing today. First time this week. Probable to be listed as questionable on injury report."
"Jerry Attaochu (hamstring) a spectator for LB drills. Didn't practice this week. Team to announce his official status vs. KC."
"Chargers C Rich Ohrnberger (back) is practicing today. Was given what Mike McCoy called a "quality rest" day Thursday."
több mint 11 éve
Nyugi, nyerjük mindet.mondjuk nekünk ugyanúgy 4 nap lesz felkészülni a meccsre, nem látom, h miért lenne a Bolts számára kedvezőtlenebb a csütörtöki meccs, mint nekünk.Nem maga a Broncos meccs, hanem az a helyzet fura kissé a schedule-ben h egymás utáni 3 hétben játszunk 3 csopellenféllel, amiből 2 úgy játszik ellenünk, hogy előtte bye weekjük volt, jobban fel tudtak készülni a meccsre. Így az esetünkben szvsz vélelmezhető, hogy ha nyerjük is mindkét meccset, akkor is nehezebben, mint akk hogy ha a Raiders és a Chiefs egy "átlagos" vasárnapi meccs után készülne ellenünk. Majd pedig két ilyen meccs után, ahol pihentebb ellenfél ellen szállunk ringbe következhet a Denver egy csütörtöki rangadón. Gyakorlatilag divgyőzelemre esélytelenek vagyunk, ha ebből a sorozatterhelésből szarul jövünk ki és eddig egyébként is azt lehet mondani h a sérülésekkel szerencsétlenebbül jártunk, mint pl. a Broncos.empty taxi
Black_Adder
több mint 11 éve
mondjuk nekünk ugyanúgy 4 nap lesz felkészülni a meccsre, nem látom, h miért lenne a Bolts számára kedvezőtlenebb a csütörtöki meccs, mint nekünk.Nem maga a Broncos meccs, hanem az a helyzet fura kissé a schedule-ben h egymás utáni 3 hétben játszunk 3 csopellenféllel, amiből 2 úgy játszik ellenünk, hogy előtte bye weekjük volt, jobban fel tudtak készülni a meccsre. Így az esetünkben szvsz vélelmezhető, hogy ha nyerjük is mindkét meccset, akkor is nehezebben, mint akk hogy ha a Raiders és a Chiefs egy "átlagos" vasárnapi meccs után készülne ellenünk. Majd pedig két ilyen meccs után, ahol pihentebb ellenfél ellen szállunk ringbe következhet a Denver egy csütörtöki rangadón. Gyakorlatilag divgyőzelemre esélytelenek vagyunk, ha ebből a sorozatterhelésből szarul jövünk ki és eddig egyébként is azt lehet mondani h a sérülésekkel szerencsétlenebbül jártunk, mint pl. a Broncos.
Black_Adder

Madden hates me.
több mint 11 éve
mondjuk nekünk ugyanúgy 4 nap lesz felkészülni a meccsre, nem látom, h miért lenne a Bolts számára kedvezőtlenebb a csütörtöki meccs, mint nekünk.az egyetlen jó dolog a csütörtöki meccsben h utána másfél hét van készülni a következőre...
viszont - nem lebecsülve a KCt - PO szempontból jelenleg inkább minket kéne megverni, jelenleg mi futunk versenyt a div elsőségért a Boltscal, a Chiefs egyelőre inkább WC helyre vadászhat. Persze hamar fordulhat a világ tudom, de egy ilyen kijelentéssel tipikusan meg is várnám, míg valóban megfordul a világ...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 11 éve
Ha taktikáznak az edzők akkor inkább a KC meccset akarják megnyerni...PO szemmel...
több mint 11 éve
És tegyük hozzá, hogy Chiefs meccs után 4 napra Broncos jön csütörtökön.Főleg, hogy ugye két csoportellenfélről van szó. Mondjuk szerintem meglehet nyerni a Chiefs ellenit, de kemény meccsre számítok. Charliet meg kell fogni, mert óriási ász a fickó. Illetve a két OT-nek nem lesz egyszerű dolga, tavaly KC-ben is azután tudtunk nyerni, hogy Hali és Houston kiszállt a meccsből, addig bizony nagyon keményen tartott a védelmük.szabaAz amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?szabaErre gondolok tegnap óta...rohadt nehéz egy meccs lesz és ez így szemétség :S Elég, ha fele olyan jól elemeznek, mint a Raiders és kész a bajChargers LT
több mint 11 éve
Injury update:Máté és Tejjjó 2 héten belül lesz minden bizonnyal, Wright már Cheifs ellen lesz ahogy D Brown is. Flowers sérülése nem tűnik komolynak, szóval ő is könnyen lehet, hogy ott lesz a Cheifs ellen és Royalnál is úgy néz ki, hogy semmi komolyat nem találtak ( Jerry meg Rich O már a Raiders ellen visszatértek).
több mint 11 éve
Főleg, hogy ugye két csoportellenfélről van szó. Mondjuk szerintem meglehet nyerni a Chiefs ellenit, de kemény meccsre számítok. Charliet meg kell fogni, mert óriási ász a fickó. Illetve a két OT-nek nem lesz egyszerű dolga, tavaly KC-ben is azután tudtunk nyerni, hogy Hali és Houston kiszállt a meccsből, addig bizony nagyon keményen tartott a védelmük.Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?szabaErre gondolok tegnap óta...rohadt nehéz egy meccs lesz és ez így szemétség :S Elég, ha fele olyan jól elemeznek, mint a Raiders és kész a bajChargers LT
több mint 11 éve
Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?szabaErre gondolok tegnap óta...rohadt nehéz egy meccs lesz és ez így szemétség :S Elég, ha fele olyan jól elemeznek, mint a Raiders és kész a baj
több mint 11 éve
Az amúgy mennyire fair, hogy a Raiders után a Chiefs is két hétig készülhet ellenünk?
több mint 11 éve
6. heti pff osztályzatok az Oakland meccsre:Offense:

G-ok pff hete volt ez xD De a T-k leszerepeltek
Defense:

Nem meglepően itt masszív mínuszok vannak leszámítva persze Verrett-et.
ST:

Overall 6 hét után:
Offense:

Belső OL emberek viszik a prímet D Brown-al. R Brown pozitív !
Defense:

Ezzel a secondaryvel + DF-el tavaly bajnokok lettünk volna.
ST:
több mint 11 éve
Mathews fog sokat húzni, 15-20 cipelése lesz, ha nem rokkan le. Brown viszont lehet talonba kerül.Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?TocaWoodhead ugye IR-en van, hogy az ő snapszámát a Mathews/Brown/Oliver hármas között hogy oszlik meg azt kb. lehetetlen most megmondani szvsz.empty taxi
több mint 11 éve
Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?TocaWoodhead ugye IR-en van, hogy az ő snapszámát a Mathews/Brown/Oliver hármas között hogy oszlik meg azt kb. lehetetlen most megmondani szvsz.

Madden hates me.
több mint 11 éve
Oliver mennyire maradhat kezdő futó ha visszajönnek sérülésből a többiek?
több mint 11 éve
Hogy fényezzem magam: Azt mondtam a draft előtt közben h nekünk Fuller lenne az ideális, de a bent maradt játékosok ugye bemondtam h Verrettet szeretném 😊empty taxiTény és való nem lőttél mellé, és ráéreztünk, bár nem volt nehéz 😊 Megbízhatósága miatt felfigyeltem már rá, de a combine-on amit művelt bebiztosította azt, hogy hype-oljam egész tavasszal 😀 Óriási kedvenc lett a srác. És ahogy az kiderült, (bár már combine alatt kiderült, sosem értettem a kritikát utána a magasságát illetően) tud ő rohadt magasra ugrani amikor szükség van rá, nem sok jelentősége van a magasságának. Én még GM játékban is őt húztam 1. körben Chargershez 😀
Mindent egybevetve hiba lett volna mást választani a drafton akkor.
több mint 11 éve
Hogy fényezzem magam: Azt mondtam a draft előtt közben h nekünk Fuller lenne az ideális, de a bent maradt játékosok ugye bemondtam h Verrettet szeretném 😊

Madden hates me.
több mint 11 éve
Azért nem egy Verrett 😊megkockáztatom az idei első körösök közül ő a legjobb eddig....Szerintem Fuller se rossz 😉Toto21
talán még Mosley mondható sikeresnek...Janek