Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 10 éve
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!Vállalható összeg, ha nem lesz sokat sérült.
Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteedszaba
több mint 10 éve
szaba
10 551
Rinehart 2 éves szerződést írt alá. Nem rossz. CUT CLARY!Source tells @FOXSports1 that @Chargers re-signed G Chad Rinehart to two-year, $6M contract with $2M guaranteed
több mint 10 éve
Stuckey újraszerződésének mindenki örül ahogy nézem. 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Butler szerződésének pontos részletei :www.spotrac.com/nfl/san-diego-chargers/donald-butler/
több mint 10 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.Chargers LTCam Thomasnak semennyit. Hozzuk vissza Franklint !
több mint 10 éve
Rinehart, Ohrhberger, Cam Thomas hármasnak ti mennyi pénzt adnátok vagy milyen szerződést? Fontos lenne őket visszahozni, de azért nem olyanok, akiket túl lehetne fizetni...bár erősen hiányposzton szerepelnek.
több mint 10 éve
Nyílván ha van opció a drafton is és ha az újonc ok lesz akk TC után vághatjuk ki, plusz szvsz van annyi esze h nem sok helyen lenne kezdő úgyh paycutba is belemenne.Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.oHa a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxiCox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.Sixo67
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Miért ha nem akkor maradt a több ,mint 6 milliót sapkában elfoglalt helyével ? O.oHa a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.empty taxiCox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Sztem neki mindenképp repülnie kell, attól függetlenül h ki marad, ennyi pénzből 8 nála jobb játékost lehet szerezni.
több mint 10 éve
Ha a Rinehart-Ohrnberger kettősből mindkettőt visszahozzuk kb. fix h repül.Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.Sixo67
Madden hates me.
több mint 10 éve
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaJohnny Patrick szolgálatait is megköszöntük. 700k lett volna összvissz a következő szezonra a capben elfoglalt helye, cserének sztem jó lett volna, nem volt tragikusan ultrafos, de Telesco nem így gondolta. Fura , hogy Clary még van.
több mint 10 éve
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.szabaMehet Buffaloba, hogy teljesen olyan karriert fusson be, mint Drayton Florence. Jó volt az eredeti csapatánál, aztán egy kapott egy zsíros szerződést, ahonnan 1 év után kivágták.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Cox, McClain: köszönjük, de elég volt.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Royal cap száma csökkent.
több mint 10 éve
Eric Williams special teams elemzéséből ez a két mondat kicsavart. 😀Azt nem tette hozzá h a második számú meg Weddle 😀😀
"San Diego's punt returner also is the team's No. 1 receiver in Keenan Allen. That's probably not a good combination."szaba
Madden hates me.
több mint 10 éve
szaba
10 551
Eric Williams special teams elemzéséből ez a két mondat kicsavart. 😀 "San Diego's punt returner also is the team's No. 1 receiver in Keenan Allen. That's probably not a good combination."
több mint 10 éve
szaba
10 551
Semmi gond, 3 év után ingyen el lehet küldeni, ha nem válik be.7 évig átlagban közel 7 misit foglal, és a fele garantált, nekem ez soknak tűnik. Kifejezetten sérülékeny és az elmúlt szezonja nem lett túl jó.Sixo67Rapport szerint 7 év 28M garantált, több mint 48M összesenAzt biztos, hogy 3 év után "void" lehetősége van a csapatnak, ami elnézve Butler sérülgetéseit, nem rossz dolog. Szerintem nem rossz számok ezek.szaba
De ha minden igaz, az első 3 év <20M, az azt követő 4 pedig opciósBlack_Adder
több mint 10 éve
7 évig átlagban közel 7 misit foglal, és a fele garantált, nekem ez soknak tűnik. Kifejezetten sérülékeny és az elmúlt szezonja nem lett túl jó.Rapport szerint 7 év 28M garantált, több mint 48M összesenAzt biztos, hogy 3 év után "void" lehetősége van a csapatnak, ami elnézve Butler sérülgetéseit, nem rossz dolog. Szerintem nem rossz számok ezek.szaba
több mint 10 éve
szaba
10 551
Rapport szerint 7 év 28M garantált, több mint 48M összesenAzt biztos, hogy 3 év után "void" lehetősége van a csapatnak, ami elnézve Butler sérülgetéseit, nem rossz dolog. Szerintem nem rossz számok ezek.
több mint 10 éve
Rapport szerint 7 év 28M garantált, több mint 48M összesenDe ha minden igaz, az első 3 év <20M, az azt követő 4 pedig opciós
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 10 éve
szaba
10 551
Mi lett végül a Butler hosszabbítással, valaki tudja? Számok?Chargers LTNincs még info.
több mint 10 éve
Mi lett végül a Butler hosszabbítással, valaki tudja? Számok?
több mint 10 éve
Donad Butler szabad ügynök bácsival több évre sikerült hosszabbítanunk. Számokat nem tudok, friss a dolog, de azért jó hír.Chargers LTHát én azért még megvárnám, hogy mennyit kapott mielőtt örömködöm.
több mint 10 éve
Donad Butler szabad ügynök bácsival több évre sikerült hosszabbítanunk. Számokat nem tudok, friss a dolog, de azért jó hír.