Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Mennyi pénz van még itt?tippre 40-45 de majd megmondja valaki aki igazán benne van ebben
dande
több mint 4 éve
Mennyi pénz van még itt?
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
The #Dolphins are signing former #Patriots LB Kyle Van Noy to a 4-year deal worth $51M, source said. Big-time spending.
több mint 4 éve
Háát ha meglatom Tackleben Flowerst kikapcsolom a TV-t.jó dolog a top CB pláne a kettő ha howard visszatér a régi formájához, de ilyen zéró nyomással, puha lb sorral szarrá dobálják őket. Kétlem h Lawson lesz a megoldás, nem örülök h grier zsebét égeti a pénz.látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.Lol na az volt az igazi steal!
utoljára akkor láttam ilyet amikor akkori csajom megkaparintotta hitelkártyámat és "kicsit" megküldte neki, akkor se volt teljesen őszinte a mosolyom 😀
briareos
Visszaterve: ez vegre tetszik,
Top FA/CB, az ára pedig ennyi
Ezt kellett vna Glasgow-al is, a gazdagabb kutya *ik
Adirotor
Nyilván kell szórni a dellát h jöjjön valaki, de Lawson contractján fel vagyok háborodva 😀
Ha Flowers Tackleben képzeljük el, az is szép lesz, Guardként meg sztem nem annyira überkirály (még ha jobb is mint tackleben, de annál csak jobb lehet), hogy igy megküldjük.
persze lehet zsidó vagyok már a mostani FA árakhoz.
briareos
G-ben nem volt vészes, de 1 jo ev utan nem vagy zsido ha sokallod ezt a 30 millat.
Lawson, o mas teszta.
Semmit nem varok tole, overpaid.
Pass rush meg Lb sor meg még lehet szezonkezdetig, mert van itt meg a piacon
Clowney,Griffen /Edge/
Littleton, Schobert, Martinez /lb/
Plusz tradelni is tudunk.
több mint 4 éve
Flowers itt is G leszjó dolog a top CB pláne a kettő ha howard visszatér a régi formájához, de ilyen zéró nyomással, puha lb sorral szarrá dobálják őket. Kétlem h Lawson lesz a megoldás, nem örülök h grier zsebét égeti a pénz.látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.Lol na az volt az igazi steal!
utoljára akkor láttam ilyet amikor akkori csajom megkaparintotta hitelkártyámat és "kicsit" megküldte neki, akkor se volt teljesen őszinte a mosolyom 😀
briareos
Adirotor
Nyilván kell szórni a dellát h jöjjön valaki, de Lawson contractján fel vagyok háborodva 😀
Ha Flowers Tackleben képzeljük el, az is szép lesz, Guardként meg sztem nem annyira überkirály (még ha jobb is mint tackleben, de annál csak jobb lehet), hogy igy megküldjük.
briareos
azért veled ellentétben, én megvárom camp-et, flores mostanában nem veszi fel nekem ha hivom.
a jags-es tradeálmodat nem is kommentálom
Ezt kellett vna Glasgow-al is, a gazdagabb kutya *ikMi van velem a kutyákkal és Glasgowval? 😊
Adirotor
iktriad
több mint 4 éve
Flowers itt is G lesz, és annak meglepően jó volt a Redskinsben. Minden forrás szerint Thuneyt akarta NAGYON a Phins, de mivel BB megint köcsög volt, ezért valakinek kipengették a szerződése 2/3-át.jó dolog a top CB pláne a kettő ha howard visszatér a régi formájához, de ilyen zéró nyomással, puha lb sorral szarrá dobálják őket. Kétlem h Lawson lesz a megoldás, nem örülök h grier zsebét égeti a pénz.látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.Lol na az volt az igazi steal!
briareos
Adirotor
briareos
Ha pass rusher kell ott a draft legeleje vagy amit én tennék, bepróbálkozni a Jagsnél Ngakoue-ért akár a legalacsonyabb 1. körös pickkel a 3-ból(igaz évi olyan 20-22 milliót kéne neki kipengetni előbb, mint utóbb), vagy a 2 második körössel (az is van itt ha jól tudom idén), és máris más Jlo fekvése. 😊
Ezt kellett vna Glasgow-al is, a gazdagabb kutya *ikMi van velem a kutyákkal és Glasgowval? 😊
Adirotor
több mint 4 éve
jó dolog a top CB pláne a kettő ha howard visszatér a régi formájához, de ilyen zéró nyomással, puha lb sorral szarrá dobálják őket. Kétlem h Lawson lesz a megoldás, nem örülök h grier zsebét égeti a pénz.látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.Lol na az volt az igazi steal!
briareos
Adirotor
több mint 4 éve
látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.Lol na az volt az igazi steal!
briareos
több mint 4 éve
épitkezhetnénk már olyan szépen mint a raidersMiamiban annyira érdekes, hogy újra és újra futják ezt a kört.Amúgy azt megjegyzem a Howard-Jones duó könnyen a legerősebb CB páros lehet jelenleg az NFL-ben...Na es? A keret tele lyukakkal, minden csapatreszben. Hiaba a 60 millios hely. Raadasul ezek az oriaei koltekezesek altalaban nem sulnek el jol. De mindegy, engem nem zavar, nem azert irom.
Fejedelemről ennyit
twitter.com/AdamHBeasley/status/1239681703087673345
És Jones, Lawson, Flowers és Fejedelem után is még mindig van olyan 60 millió(!!!) a sapka alatt!
iktriad
Stez
Amadeus
több mint 4 éve
csak pénzlátom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.utolsó dolog amit egy nő kezébe szabad adni.
briareos
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Miamiban annyira érdekes, hogy újra és újra futják ezt a kört.Amúgy azt megjegyzem a Howard-Jones duó könnyen a legerősebb CB páros lehet jelenleg az NFL-ben...Na es? A keret tele lyukakkal, minden csapatreszben. Hiaba a 60 millios hely. Raadasul ezek az oriaei koltekezesek altalaban nem sulnek el jol. De mindegy, engem nem zavar, nem azert irom.
Fejedelemről ennyit
És Jones, Lawson, Flowers és Fejedelem után is még mindig van olyan 60 millió(!!!) a sapka alatt!
iktriad
Stez
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.utolsó dolog amit egy nő kezébe szabad adni.
briareos
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
látom az elmúlt évekhez képest idén átgondoltan, megfontoltan megyünk neki az FA-nak.utoljára akkor láttam ilyet amikor akkori csajom megkaparintotta hitelkártyámat és "kicsit" megküldte neki, akkor se volt teljesen őszinte a mosolyom 😀
több mint 4 éve
Amúgy azt megjegyzem a Howard-Jones duó könnyen a legerősebb CB páros lehet jelenleg az NFL-ben...Na es? A keret tele lyukakkal, minden csapatreszben. Hiaba a 60 millios hely. Raadasul ezek az oriaei koltekezesek altalaban nem sulnek el jol. De mindegy, engem nem zavar, nem azert irom.
Fejedelemről ennyit
iktriad
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
5 év, 82,5 millió dollár. Hát, ahhoz képest, hogy 100 körül tippelték neki, ezt elég jól lehozta a Dolphins.
több mint 4 éve
Amúgy azt megjegyzem a Howard-Jones duó könnyen a legerősebb CB páros lehet jelenleg az NFL-ben...Fejedelemről ennyit
több mint 4 éve
És nem is kell felcserélniük.Tovabbra is el a kerdesem, Howarddal igy mi lesz? Vagy a ket corner elvisz majd a capbol 35 milliot? Nem lesz egy olcso duo ez. StezHa komoly felcserélgetésekbe kezdenek a drafton, akkor lesz nagyjábból 10 rookie szerződésű játékos jövőre a rosteren, szerintem a mostani keret minőségéhez ezt hozzáadva abszolút megengedhetik maguknak.
Cruyffista
Jones nagy garantáltra számíthat itt
twitter.com/JosinaAnderson/status/1239688588041822210
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Tovabbra is el a kerdesem, Howarddal igy mi lesz? Vagy a ket corner elvisz majd a capbol 35 milliot? Nem lesz egy olcso duo ez. StezHa komoly felcserélgetésekbe kezdenek a drafton, akkor lesz nagyjábból 10 rookie szerződésű játékos jövőre a rosteren, szerintem a mostani keret minőségéhez ezt hozzáadva abszolút megengedhetik maguknak.
több mint 4 éve
Tovabbra is el a kerdesem, Howarddal igy mi lesz? Vagy a ket corner elvisz majd a capbol 35 milliot? Nem lesz egy olcso duo ez.Belefér nekik, mert senkit se kell kifizetni jelenleg.
Stez
több mint 4 éve
Tovabbra is el a kerdesem, Howarddal igy mi lesz? Vagy a ket corner elvisz majd a capbol 35 milliot? Nem lesz egy olcso duo ez.
több mint 4 éve
Jön Byron Jones!!!!twitter.com/RapSheet/status/1239685663584370693
17 miillió+/év!!!!
twitter.com/RapSheet/status/1239686155551084544
Tudom a pick nem minden, de 2015 óta van a ligában, és összesen van 2 az az KETTŐ darab INT-je. 2017-ben szedte az utolsót.
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Larry Csonka után megint van magyar nevű játékos a Phinsben. Clayton Fejedelem a házban!twitter.com/MikeMcCartney7/status/1239680689710268416
több mint 4 éve
Ha már Thuney nem jön össze jöhet egy másik ex-Pats OLtwitter.com/flasportsbuzz/status/1239676648603168769
több mint 4 éve
Azert Glasgow joval Flow elott van.Guardként szokatlanul jó volt tavaly. És mivel a kinézett Thuneyt a Pats elzárta az utolsó pillanatban(ha kiengedik kb biztos, hogy most ő lenne itt szerződés alatt), ezért mentek a számukra 2. legjobb elérhető emberre a poszton.Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Elképesztően mást gondolok.
iktriad
Bazzani
Legalább estig meleg lesz.
Hát de ez?
akdestroyer
iktriad