Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Suh nagyot jatszott, Branden nem volt azert rossz.Azt már láttam korábban, nem kösz. Wallace, Suh, Albert stb. mind naggyá tették a franchise-t.Az a problema hogy hoztunk dragan 2 jatekost aki lehet hogy 5 ev utan bevalik az NFL-ben.Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
Csabee13
Ezalatt mas csapatok olyan embereket hoznak el akik már letettek vmit az asztalra.
Adirotor
Ja nem.
Csabee13
Kellenek ilyen jatekosok is mint ereck meg lawson csak fele ennyiert.
Ez olyan mintha azert vennek dupla aron valamit mert sok penzem van.
No meg rossz belegondolni hogy ezek szeeint ok kezdok lesznek.
Szerkesztette: Adirotor
több mint 4 éve
Azt már láttam korábban, nem kösz. Wallace, Suh, Albert stb. mind naggyá tették a franchise-t.Az a problema hogy hoztunk dragan 2 jatekost aki lehet hogy 5 ev utan bevalik az NFL-ben.Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
Csabee13
Ezalatt mas csapatok olyan embereket hoznak el akik már letettek vmit az asztalra.
Adirotor
Ja nem.
több mint 4 éve
Guardként szokatlanul jó volt tavaly. És mivel a kinézett Thuneyt a Pats elzárta az utolsó pillanatban(ha kiengedik kb biztos, hogy most ő lenne itt szerződés alatt), ezért mentek a számukra 2. legjobb elérhető emberre a poszton.Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Elképesztően mást gondolok.
iktriad
Bazzani
Legalább estig meleg lesz.
Hát de ez?
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Elképesztően mást gondolok.
iktriad
Bazzani
Legalább estig meleg lesz.
Hát de ez?
több mint 4 éve
Az a problema hogy hoztunk dragan 2 jatekost aki lehet hogy 5 ev utan bevalik az NFL-ben.Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
Csabee13
több mint 4 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
több mint 4 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
több mint 4 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
twitter.com/RapSheet/status/1239618419047235586
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 4 éve
Konkrétan ő volt a kívánságlistájuk élén.Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 4 éve
Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
több mint 4 éve
Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
több mint 4 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, perWOOOOOOOW, az igen. Mondjuk tavaly nagyon jól játszott a Redskinsben. Azon kevés játékosok egyike, akinek NAGYON JÓT TETT a karrierjének, hogy megfordult a Jagsben és a Redskinsben.
@RosenhausSports
Beki
több mint 4 éve
Gratulalok hozzá.
több mint 4 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per
@RosenhausSports
Beki
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per @RosenhausSports
több mint 4 éve
kirakjuk reshadotVárható volt, sajnos. Nagy kedvenc, kb. mint Bell anno.
briareos
több mint 4 éve
több mint 4 éve
És tényleg. Pedig Howard még nálam is van GM Gameben.,..Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀
iktriad
Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
Csabee13