Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
a győzni akarással kapcsolatban szeretném hinni hogy Flores nem veszít szándékosan meccseket, de lehet neked van igazadRosszul tordeltem telefonrol:oké a kétpontos kísérlet /amellett hogy szerintem ostoba hívás is volt/ szarul lett megdobva, de amíg Rosen volt fent egy teljesen esélytelen volt a Miami, Fitzmagic irányitásával legalább két gyenge csapat meccsének tűnt a találkozóA vegjatek alapjan azert erre vannak fenntartasaim... 😊Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
ha Fitzmagic kezd szerintem a Dolphins behúzta volna ezt a mecset
Cuchulain82
Fitz amugy nem lenne rossz, ha nem lenne brutal inkonzisztens. Csinal ket ilyen drive-ot, aztan meg legkozelebb keresztulesik a sajat laban...
Paradoxon_MIA
összefoglalva Rosentől normális játékot én sem itt sem a Cardsban nem láttam, Fitz baromira kiegyensúlyozatlan de ha jó napja van klasszisokkal jobb mint Rosen és rossz napjain sem gyengébb nála
Cuchulain82
- Rosen szar, egyetertek
- a nyerhettunk volna dologgal is egyetertek, ha Fitz 2-3 ilyen drive-ot tolt volna elott, nem mi futunk az eredmeny utan
- a gyozni akarast kerdojeleztem meg, edzoi oldalrol
- Fitz meg a vegletek embere, ha jo, akkor tud, de ha rossz, azt is fullba nyomja 😊
Paradoxon_MIA
Fitz valóban a végletek embere, de ettől függetlenül nagyon kedvelem
több mint 5 éve
Rosszul tordeltem telefonrol:oké a kétpontos kísérlet /amellett hogy szerintem ostoba hívás is volt/ szarul lett megdobva, de amíg Rosen volt fent egy teljesen esélytelen volt a Miami, Fitzmagic irányitásával legalább két gyenge csapat meccsének tűnt a találkozóA vegjatek alapjan azert erre vannak fenntartasaim... 😊Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
Cuchulain82
Fitz amugy nem lenne rossz, ha nem lenne brutal inkonzisztens. Csinal ket ilyen drive-ot, aztan meg legkozelebb keresztulesik a sajat laban...
Paradoxon_MIA
összefoglalva Rosentől normális játékot én sem itt sem a Cardsban nem láttam, Fitz baromira kiegyensúlyozatlan de ha jó napja van klasszisokkal jobb mint Rosen és rossz napjain sem gyengébb nála
Cuchulain82
- Rosen szar, egyetertek
- a nyerhettunk volna dologgal is egyetertek, ha Fitz 2-3 ilyen drive-ot tolt volna elott, nem mi futunk az eredmeny utan
- a gyozni akarast kerdojeleztem meg, edzoi oldalrol
- Fitz meg a vegletek embere, ha jo, akkor tud, de ha rossz, azt is fullba nyomja 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
oké a kétpontos kísérlet /amellett hogy szerintem ostoba hívás is volt/ szarul lett megdobva, de amíg Rosen volt fent egy teljesen esélytelen volt a Miami, Fitzmagic irányitásával legalább két gyenge csapat meccsének tűnt a találkozóA vegjatek alapjan azert erre vannak fenntartasaim... 😊Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
Cuchulain82
Paradoxon_MIA
több mint 5 éve
A vegjatek alapjan azert erre vannak fenntartasaim... 😊Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
Cuchulain82
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Szerintem is.Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
Cuchulain82
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Rosen valami reménytelenül szar, hogy ez a faszi miért volt első körös azt a mutatott játéka alapján képtelen vagyok megérteni
Hajrá FitzMagic!
alatriste
több mint 5 éve
Rosen nfl projekt is erősen a végét közelíti.Hajrá FitzMagic!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Milyen tankolas volt ez a vegen?Extra mega giga tankolás.
ulpianus
több mint 5 éve
Milyen tankolas volt ez a vegen?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az edzovaltas nem segit nektek, de kivancsi vagyok, sikerul e ezuttal a szunet utan reagalni barmit, mert akkor meg a W sem eselytelen. De a 0-81 a masodik felidokben eddig azert Floresrol sem arul el sok jot.
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Az elso felidokben mar rendben van a csapat, mar csak kihuzni kene ezt a masodikra is.
több mint 5 éve
Jövőre összeáll itt az új Dream Team, Tua és Antonio vezérletével, 2-3 nagyobb név FA-ról, draftól és irány a Playoff.Muhahahahahahaaaa...
KeyG
Upsz, Kihallatszott? 😀
A kettobol a ‘dream’ mindig sikerul, a masik resszel van a baj
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
KeyG
9 518
Jövőre összeáll itt az új Dream Team, Tua és Antonio vezérletével, 2-3 nagyobb név FA-ról, draftól és irány a Playoff.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
ha a hétvégén megvernétek a redhot Cowboys-t, akkor beborulna az egész Twitter-universe 😀 😀Taco 6-sack!
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Legutóbb kb 10 snap is elég volt a sérüléshez, kíváncsi vagyok, egy egész meccs után IR lesz-e
több mint 5 éve
ha a hétvégén megvernétek a redhot Cowboys-t, akkor beborulna az egész Twitter-universe 😀 😀
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Vagyis lényegében közmunkán vannak: kulimunkás culágerekRicky nem azt mondja, hogy nincs tankolas. Aztmondja, az edzok lehet tankolnak, a jatekosok nem. Csak ha a vezetoseg beleszarik, sot elad mindenkit, aki nem hajlando igy egetni magat, a tobbiek erre kepesek. Ha lenne gameplan, szandek, akkor se lenne PO. De ez nem a jatekosok hibaja.egyébként a játékosok felé ez nem egy gesztus. “oké, ha nem akartok résztvenni a rebuildben, akkor menjetek.” sztem inkább erről van szó.
En csak azt szogeztem le, tankolas attol meg van.
ulpianus
gedam
több mint 5 éve
gedam
5 908
Ricky nem azt mondja, hogy nincs tankolas. Aztmondja, az edzok lehet tankolnak, a jatekosok nem. Csak ha a vezetoseg beleszarik, sot elad mindenkit, aki nem hajlando igy egetni magat, a tobbiek erre kepesek. Ha lenne gameplan, szandek, akkor se lenne PO. De ez nem a jatekosok hibaja.egyébként a játékosok felé ez nem egy gesztus. “oké, ha nem akartok résztvenni a rebuildben, akkor menjetek.” sztem inkább erről van szó.
En csak azt szogeztem le, tankolas attol meg van.
ulpianus
több mint 5 éve
Ricky nem azt mondja, hogy nincs tankolas. Aztmondja, az edzok lehet tankolnak, a jatekosok nem. Csak ha a vezetoseg beleszarik, sot elad mindenkit, aki nem hajlando igy egetni magat, a tobbiek erre kepesek. Ha lenne gameplan, szandek, akkor se lenne PO. De ez nem a jatekosok hibaja.En csak azt szogeztem le, tankolas attol meg van.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Egyetertek, a Dolphins gyenge. Aki emlekszik, en tavaly folyamatosan irtam, nem ertem, a Miami ilyen kerettel es mutatott jatekkal, hogyan kepes meccseket nyerni, foleg ennyit. Bocs!Igen, én azt is tankolásnak tartom, amikor a vezetőség úgy dönt, hogy akkor a legtehetségesebb, de megfizethető játékosokat vagy az olcsó és fiatal játékosokat kiárusítja. Stills, Tunsil és Fitzpatrick nálam ide tartozik. A roster talent szintjének szándékos leépítése is "spórolás" a szememben, könnyű hivatkozási alap, hogy "hát szarból nem lehet".
De ez nem ok, es magyarazat arra, hogy eladjak azt, aki megis Jo.
ulpianus
Más kérdés, hogy a konkrét esetben BoB kretén volt, hogy Tunsilért annyi értéket adott, az egy kétségbeesett lépés volt, azt bármelyik GM elfogadta volna. Csak bármelyik GM nem kezdte volna el nyíltan árulni a LT-jét, akivel semmilyen issue nincs. Sem on, sem off field (ha már a drafton közölt bongázós vidije után képesek voltak behúzni őt).
Lényegtelen, a liga amúgy is elnéző, maximum a szurkolók nem lesznek azok.
több mint 5 éve
Herbertnek jól áll a zöld mez!Nyilván Tua meg a szinte tuti 1/1 helyett a következő évben szívesen meccsel majd Lawrence ellen, hogy ki lesz az első választott (ha Lawrence kijön prsze 2021-ben).Akkor nem fognak irányítót húzni csak egy év múlva.Kicsit morális high horse érzésem van Stez.Az NBA-ben sem elfogadott igazabol, csak nem nagyon tudnak ellene mit tenni, ezert probalnak most ismet okoskodni. Meg ez egy olyan dolog, hogy engem az NBA nem erdekel a Miami kapcsan. Mivel szeretem az NBA-t, ugyanugy felhaborit a tankolas, de azert a ketto tovabbra is mas kavehaz, mert lement ket meccs az alapszakaszbol, de mar az elso perctol kezdve tankolnak. Az NBA-ben sem elso pillanattol kezdve tankolnak, hanem mondjuk a feletol vagy kicsit kesobb, ha egy csapat fos. De nem a legelso pillanatban.
Nekem oké a tankolás, NBA-ben is egy teljesen elfogadott dolog (bár pont idéntől próbálják csökkenteni a lottery odds-ok átvariálásával).
Nyilván az NFL-ben ez nehezebben kifizetődő, mert még ott húzol egy kezdőt az öt kezdőből, nem egy kezdőt a 22 kezdőből.
tenorx
A Miaminak pedig csak azt tudom kivanni, hogy Tua huzzon egy mereszet, ne jojjon ki a jovo evi draftra, a Dolphinsnak meg legyen ott a top pick egy osztalyban, ahol egy iranyito sem eri meg a cetlit.
Stez
Ők a Brady utáni időkre készülnek, nem jövőre akarnak nyerni.
Jövőre ott lesz Rosen.
Bazzani
somoskovig
több mint 5 éve
gedam
5 908
Én nem gondolom hogy itt tudatos beleszarás lenne a meccsekbe!szerintem is így van és ezért menekül el minden maradék érték.
Egyszerűen az van hogy nincs játékos állomány és azzal nehéz lenne ennél jobbat alkotni bárkinek!!
NE ellen félidöben 13:0 szerintem nagyon is erös helytállás volt! A végére elfogytak és jöttek a nagyon csúnya hibák.
Ennek a jelenlegi rosternek nem kell konkrétan megmondani hogy veszitsenek!!! Ennyit tudnak fullon!!!
Nem lehet majd rájuk fogni azt hogy eladták a meccseket és direkt vesztettek stb.
RunRickyRun
több mint 5 éve
Egyetertek, a Dolphins gyenge. Aki emlekszik, en tavaly folyamatosan irtam, nem ertem, a Miami ilyen kerettel es mutatott jatekkal, hogyan kepes meccseket nyerni, foleg ennyit. Bocs!De ez nem ok, es magyarazat arra, hogy eladjak azt, aki megis Jo.
több mint 5 éve
RunRickyRun
776
Én nem gondolom hogy itt tudatos beleszarás lenne a meccsekbe! Egyszerűen az van hogy nincs játékos állomány és azzal nehéz lenne ennél jobbat alkotni bárkinek!!
NE ellen félidöben 13:0 szerintem nagyon is erös helytállás volt! A végére elfogytak és jöttek a nagyon csúnya hibák.
Ennek a jelenlegi rosternek nem kell konkrétan megmondani hogy veszitsenek!!! Ennyit tudnak fullon!!!
Nem lehet majd rájuk fogni azt hogy eladták a meccseket és direkt vesztettek stb.
Miami Dolphins Fan