Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Oké, ha nincs az a két Dolphins-támadás egymás után, amiből mindkétszer védelmi TD-t szereztünk, miután Fitzmagic elindította a passzt. Ne akadjunk már fenn a részletekenMost kiderül legalább, hogy kik azok, akikre lehet építeni. Amúgy ha nincs Fitzmagic negyedik negyede, akkor annyira nem lett volna nagy a difi. 2.5 negyedig én azt kaptam, amit vártam, kifejezetten jól beállt a csapat a meccsbe. A vége nem jött össze, de lesznek még könnyebb meccsek, úgyhogy lesz ez jobb is. Rosennek szerintem lefőtt a kávé, és ilyen fal mögött az NFL-ből is kiírja majd magátazért nem lehet mindent Fitzmagicre fogni /oké, én nagyon csípem Fitzet szóval erősen elfogult vagyok/ a három int-ből leginkább még a Gilmore, McCourty duó által összehozott első volt az övé, a Collins féle picksix egyértelműen a futó sara, Gilmore pickje pedig egy gyönyörű védekezés volt
Wyatt
azért azt hozzátenném hogy a Dophins elkapói valami katasztrofálisan bénák voltak
Cuchulain82
több mint 5 éve
102-10es különbség két meccs alatt, teljesen szürreális.Worst Point Differential in 1st 2 Games of Season - NFL History
Kíváncsi vagyok mikor juttok el a legtöbb bekapott pontig ilyen tempóval.
tenorx
1923 Rochester Jeffersons -116
1961 Oakland Raiders -99
2019 Miami Dolphins -92
1973 New Orleans Saints -92
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
Most kiderül legalább, hogy kik azok, akikre lehet építeni. Amúgy ha nincs Fitzmagic negyedik negyede, akkor annyira nem lett volna nagy a difi. 2.5 negyedig én azt kaptam, amit vártam, kifejezetten jól beállt a csapat a meccsbe. A vége nem jött össze, de lesznek még könnyebb meccsek, úgyhogy lesz ez jobb is. Rosennek szerintem lefőtt a kávé, és ilyen fal mögött az NFL-ből is kiírja majd magátazért nem lehet mindent Fitzmagicre fogni /oké, én nagyon csípem Fitzet szóval erősen elfogult vagyok/ a három int-ből leginkább még a Gilmore, McCourty duó által összehozott első volt az övé, a Collins féle picksix egyértelműen a futó sara, Gilmore pickje pedig egy gyönyörű védekezés volt
Wyatt
azért azt hozzátenném hogy a Dophins elkapói valami katasztrofálisan bénák voltak
több mint 5 éve
KeyG
9 518
Jópofa lesz az egymás ellenink két hét múlva 😁😎Remélem adja a TV. 😀
warr_b
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Most kiderül legalább, hogy kik azok, akikre lehet építeni. Amúgy ha nincs Fitzmagic negyedik negyede, akkor annyira nem lett volna nagy a difi. 2.5 negyedig én azt kaptam, amit vártam, kifejezetten jól beállt a csapat a meccsbe. A vége nem jött össze, de lesznek még könnyebb meccsek, úgyhogy lesz ez jobb is. Rosennek szerintem lefőtt a kávé, és ilyen fal mögött az NFL-ből is kiírja majd magát
több mint 5 éve
Jópofa lesz az egymás ellenink két hét múlva 😁😎
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Részvétem srácok. Ez borzasztó lehet.
több mint 5 éve
Ha te ennyire vagod, akkor ajanlom figyelmedbe a Colts 16 alapszakasz-meccset abbol az evbol, aztan talan, ha hajlando leszel nyitott szemmel nezni a Coltsot, akkor latni fogod, hogy egyaltalan nem szartak az egeszre a jatekosok.Szerecsenmosdatásnak is gyenge... De nyilván ez a te dolgod. Főleg, ha hiszel is benne. Bár szerintem nem😊Hat ha te a Coltsot Luck ota utalod pont ugyanezert, akkor bocs, de ennyi eszed is van hozza. A Colts nem tankolt Luckert, a Colts annyira fos es gany volt, hogy Manning nelkul pontosan azt a nullat tudta, mint amit a palyan mutatott.Az egesz vezetest eltiltanam nem az NFL-tol hanem barminemu sporttol...🙁Ilyenkor nem lehet az, hogy a ligával/szurkolókkal szembeni tiszteletlenség miatt bünti lesz a csapatra?
JayB
Mert ez olyan, mint ha az AFC East idén háromcsapatos lenne. A tankolásnak nevezett csalás amúgy sem egy szimpi jelenség - én a Coltsot a Suck for Luck óta utálom ugyenezért - de ez nem is az, hanem mindenki semmibevétele. (Azok legalább kettőt nyertek, igaz, ahogy az utolsót elvesztették, hogy ne a Rams legyen az 1/1, az arcpirító volt és nem volt szankció.)
Megérdemelnék.
Burkus
Azert, mert Wyatt allandoan a suck for Luckra mutogat, azert nem artana atgondolni, hogy mennyi abban a realitas, mert elarulom, nem tul nagy.
Es halkan jegyzem meg, hogy az Indynel a 14-15. hetig szoban sem kerult, hogy tankolas, az utolso 2-3 hetben volt mar az, hogy az emberek elkezdtek azon gondolkodni, hogy most mar jobban jar a csapat, ha meglesz az 1/1, mert annyira remenytelen ez a banda Manning nelkul.
Mar megint mutogatsz a magas lorol, csak azert, mert Bostonban van egy rohadt jo rendszer, es a Pats anno nem esett ossze Brady kiesese miatt, de kozben meg ha megnezed, tizbol kilenc csapat nem birja el a hasonlo kaliberu, HOF-kube seruleset, es amikor ilyen tortenik, akkor a PO-csapat kb. egybol visszaesik bottom 5-10-be.
Nem veletlen, hogy Irsay fogta es kirakott szo szerint mindenkit azutan az ideny utan, mivel az a Colts olyan siralmasan gyenge volt, hogy Manningen allt vagy bukott minden, es a serulese szepen ravilagitott az Indianapolisnal levo nevetseges hattermunkara.
De mar megint az van, hogy mondhat az ember barmit, mert a Pats-fan csak frocsog a Coltsra, es azon is pattog ejjel es nappal, hogy Irsay robbantotta ki a leeresztett labdak koruli balhek es mekkora kocsog banda ez, mikozben a Coltsnak sokkal kisebb szerepe volt az egesz cirkuszban, mint a Ravensnek.
Mindenesetre elegge megmosolyogtato, hogy amikor egy Patriots-fan megbotrankoztatva okoskodik, hogy szerinte XY csal.
De ez itt off, es ertelme sincs vitazni, mert mondhat barmit az ember, megvan a sajat velemenyed, ami nem is fog megvaltozni, de azert elarulom, elegge tevhitben vagy az utalt csapatoddal kapcsolatban.
Sorry a Miami-fanoktol, hogy ezt ide bofogtem. | (kerek ra 80 like-ot, hogy jj agyfaszt kapjon! xD) |
Stez
Hozzáteszem a Suck for Luck kifejezést nem Wyatt találta ki, hanem az amerikai szaksajtó és nem az utolsó két-három hétben, hanem 2011. októberében már erről cikkeztek. (Értve ezalatt a nemes versengést az akkori Miami, a Colts, a Rams és még egy-két csapat között.)
Burkus
Azt pedig egy szoval sem mondtam, hogy Wyatt talalta ki, de o az, akinel evek ota allandoan visszatero elem ez a tema, ami egyaltalan nem fedi a valosagot.
Es ja, persze, a szaksajto. A szaksajto szerint Brady allandoan csal. Fura, hogy a Patset gyalazo cikkeknel a szaksajto hulye, de ilyenkor hirtelen azzal peldalozunk. Haha.
Na, szerintem tenyleg hagyjuk ezt, foleg itt.
több mint 5 éve
Szerecsenmosdatásnak is gyenge... De nyilván ez a te dolgod. Főleg, ha hiszel is benne. Bár szerintem nem😊Hat ha te a Coltsot Luck ota utalod pont ugyanezert, akkor bocs, de ennyi eszed is van hozza. A Colts nem tankolt Luckert, a Colts annyira fos es gany volt, hogy Manning nelkul pontosan azt a nullat tudta, mint amit a palyan mutatott.Az egesz vezetest eltiltanam nem az NFL-tol hanem barminemu sporttol...🙁Ilyenkor nem lehet az, hogy a ligával/szurkolókkal szembeni tiszteletlenség miatt bünti lesz a csapatra?
JayB
Mert ez olyan, mint ha az AFC East idén háromcsapatos lenne. A tankolásnak nevezett csalás amúgy sem egy szimpi jelenség - én a Coltsot a Suck for Luck óta utálom ugyenezért - de ez nem is az, hanem mindenki semmibevétele. (Azok legalább kettőt nyertek, igaz, ahogy az utolsót elvesztették, hogy ne a Rams legyen az 1/1, az arcpirító volt és nem volt szankció.)
Megérdemelnék.
Burkus
Azert, mert Wyatt allandoan a suck for Luckra mutogat, azert nem artana atgondolni, hogy mennyi abban a realitas, mert elarulom, nem tul nagy.
Es halkan jegyzem meg, hogy az Indynel a 14-15. hetig szoban sem kerult, hogy tankolas, az utolso 2-3 hetben volt mar az, hogy az emberek elkezdtek azon gondolkodni, hogy most mar jobban jar a csapat, ha meglesz az 1/1, mert annyira remenytelen ez a banda Manning nelkul.
Mar megint mutogatsz a magas lorol, csak azert, mert Bostonban van egy rohadt jo rendszer, es a Pats anno nem esett ossze Brady kiesese miatt, de kozben meg ha megnezed, tizbol kilenc csapat nem birja el a hasonlo kaliberu, HOF-kube seruleset, es amikor ilyen tortenik, akkor a PO-csapat kb. egybol visszaesik bottom 5-10-be.
Nem veletlen, hogy Irsay fogta es kirakott szo szerint mindenkit azutan az ideny utan, mivel az a Colts olyan siralmasan gyenge volt, hogy Manningen allt vagy bukott minden, es a serulese szepen ravilagitott az Indianapolisnal levo nevetseges hattermunkara.
De mar megint az van, hogy mondhat az ember barmit, mert a Pats-fan csak frocsog a Coltsra, es azon is pattog ejjel es nappal, hogy Irsay robbantotta ki a leeresztett labdak koruli balhek es mekkora kocsog banda ez, mikozben a Coltsnak sokkal kisebb szerepe volt az egesz cirkuszban, mint a Ravensnek.
Mindenesetre elegge megmosolyogtato, hogy amikor egy Patriots-fan megbotrankoztatva okoskodik, hogy szerinte XY csal.
De ez itt off, es ertelme sincs vitazni, mert mondhat barmit az ember, megvan a sajat velemenyed, ami nem is fog megvaltozni, de azert elarulom, elegge tevhitben vagy az utalt csapatoddal kapcsolatban.
Sorry a Miami-fanoktol, hogy ezt ide bofogtem. | (kerek ra 80 like-ot, hogy jj agyfaszt kapjon! xD) |
Stez
Hozzáteszem a Suck for Luck kifejezést nem Wyatt találta ki, hanem az amerikai szaksajtó és nem az utolsó két-három hétben, hanem 2011. októberében már erről cikkeztek. (Értve ezalatt a nemes versengést az akkori Miami, a Colts, a Rams és még egy-két csapat között.)
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Hat ha te a Coltsot Luck ota utalod pont ugyanezert, akkor bocs, de ennyi eszed is van hozza. A Colts nem tankolt Luckert, a Colts annyira fos es gany volt, hogy Manning nelkul pontosan azt a nullat tudta, mint amit a palyan mutatott.Az egesz vezetest eltiltanam nem az NFL-tol hanem barminemu sporttol...🙁Ilyenkor nem lehet az, hogy a ligával/szurkolókkal szembeni tiszteletlenség miatt bünti lesz a csapatra?
JayB
Megérdemelnék.
Burkus
több mint 5 éve
Bocsi srácok, akasztófahumor, de nem árulják még a neten a Dolphins bérleteket? Hihetetlen mélyponton van az alakulat. Nem egyszerű a helyzet a szurkolóknak.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 5 éve
Lassan kezdem azt hinni h a tulajotok leszolt h kerul, amibe kerul legyen meg az 1/1 es QB.Akkor minek hoztak Rosen-t?
Beki
több mint 5 éve
braxa88
12 534
októbertől a vendégszurkolókon kívül lesz vki a Hard Rockban?
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Lassan kezdem azt hinni h a tulajotok leszolt h kerul, amibe kerul legyen meg az 1/1 es QB.De egy ilyen csapatba az is mire jo? Kerdezzuk meg errol David Carrt...
Beki
több mint 5 éve
Az egesz vezetest eltiltanam nem az NFL-tol hanem barminemu sporttol...🙁Ilyenkor nem lehet az, hogy a ligával/szurkolókkal szembeni tiszteletlenség miatt bünti lesz a csapatra?
JayB
Megérdemelnék.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Lassan kezdem azt hinni h a tulajotok leszolt h kerul, amibe kerul legyen meg az 1/1 es QB.
több mint 5 éve
JéBé
7 035
Az egesz vezetest eltiltanam nem az NFL-tol hanem barminemu sporttol...🙁
több mint 5 éve
Nem volt ez rossz. Fejlodik a csapat, a jovo heten lehet, hogy mar csak 40 pontot kap. A javulo tendenciat nem kell megmagyarazni.
több mint 5 éve
102-10es különbség két meccs alatt, teljesen szürreális.Kíváncsi vagyok mikor juttok el a legtöbb bekapott pontig ilyen tempóval.
több mint 5 éve
Ez mar nem ujjaepites. Ilyen szinten leépíteni a csapatot, hogy a gicimbe? NFL történelmet irunk.
több mint 5 éve
gedam
5 908
Az NBA és az NFL között az a különbség, hogy az előbbinél lottery van. Azaz hiába vagy csutkaszar messze a legszarabb mérleggel a szezonban, akkor is simán lehet hogy csak a harmadik pick lesz a tied, és kimegy előtted két generációs tehetség, akikre csapatot lehetne építeni. Láttuk idén a Knicks esetében.kipróbálták és fogják is, de bár ne tennék. mondom életveszély a fal.
Ennek ellenére érdekes módon előbbiben sokkal több csapat sokkal látványosabban tankol, míg az NFL-ben ahol sokkal könnyebb 1/1-nek lenni, szinte alig fordult elő ilyen jellegű történet.
Btw, ha valamikor, most és a következő szezonban nagyon megéri 1/1-nek lenni annak, aki kúbét akar. Csak ugye jó kérdés, hogy előbb miért nem próbálják ki értelmesen Rosent? Valszeg vele is kikapnának, de legalább nem lenne pocsékolás.
Cruyffista
több mint 5 éve
Gondolhattam vóna!2 Fitzpatrick nem fér meg egymás mellett! 🤣Vót má 😊 😉
steelwolf
dande
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
Az NBA és az NFL között az a különbség, hogy az előbbinél lottery van. Azaz hiába vagy csutkaszar messze a legszarabb mérleggel a szezonban, akkor is simán lehet hogy csak a harmadik pick lesz a tied, és kimegy előtted két generációs tehetség, akikre csapatot lehetne építeni. Láttuk idén a Knicks esetében.Ennek ellenére érdekes módon előbbiben sokkal több csapat sokkal látványosabban tankol, míg az NFL-ben ahol sokkal könnyebb 1/1-nek lenni, szinte alig fordult elő ilyen jellegű történet.
Btw, ha valamikor, most és a következő szezonban nagyon megéri 1/1-nek lenni annak, aki kúbét akar. Csak ugye jó kérdés, hogy előbb miért nem próbálják ki értelmesen Rosent? Valszeg vele is kikapnának, de legalább nem lenne pocsékolás.
több mint 5 éve
Csak epp masodik kort sem valoszinu, hogy kapnak erte. Szoval nem fognak huzni a helyere jobbat, legalabbis nem valoszinu.