Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
hát aki épp az amikor pick vanTua ?best player availableBpa?? Az ki vagy mi ? Fene ezekebe a roviditésekbe 😃amúgy viccen kívűl elnézve a rostert én még végig bpa-zásnál se höbörögnékhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Tua ?best player availableBpa?? Az ki vagy mi ? Fene ezekebe a roviditésekbe 😃amúgy viccen kívűl elnézve a rostert én még végig bpa-zásnál se höbörögnékhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
best player availableBpa?? Az ki vagy mi ? Fene ezekebe a roviditésekbe 😃amúgy viccen kívűl elnézve a rostert én még végig bpa-zásnál se höbörögnékhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Bpa?? Az ki vagy mi ? Fene ezekebe a roviditésekbe 😃amúgy viccen kívűl elnézve a rostert én még végig bpa-zásnál se höbörögnékhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
briareos
több mint 5 éve
amúgy viccen kívűl elnézve a rostert én még végig bpa-zásnál se höbörögnékhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
csajomat mellémhát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,Kit szeretnél ma nagyon ?
briareos
több mint 5 éve
hát azért nem az első rodeónk zéró elvárással ülök neki,
több mint 5 éve
Nem is tudom, mit gondoljak a mai draftról, remélem, nagy kakiba nem nyúlunk bele 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Hiába nem Fitz kezdene, pár hét múlva már ő lenne a kezdő 😁azon nem csodálkoznék a feltrade OT-ért részen ellenben igen
steelwolf
több mint 5 éve
Hiába nem Fitz kezdene, pár hét múlva már ő lenne a kezdő 😁
több mint 5 éve
Még egyszer, akkor Tunsilt minek is kellett akkor elcserélni?hiszem ha látom
twitter.com/RapSheet/status/1253017962824548355
QB meg Fitzmagic lesz idén is?
iktriad
több mint 5 éve
Még egyszer, akkor Tunsilt minek is kellett akkor elcserélni?Reggie McKenzie hatás. Tradelj fel egy szentéletű gyerekért, majd tedd be a középszar irányítód mellé a csapatba, végül pedig fizesd túl a középszar irányítódat. Bohócgeci ez az ember is. Figyeld meg, 1 év múlva Fitz 100 millát kap Miamiban.
twitter.com/RapSheet/status/1253017962824548355
iktriad
több mint 5 éve
Még egyszer, akkor Tunsilt minek is kellett akkor elcserélni?twitter.com/RapSheet/status/1253017962824548355
több mint 5 éve
imgur.com/JiHgmncNa ha már ennyi pickünk gondoltam nyomok egy mockot.
PFF mock simulatort használtam.
Mit gondoltok?😊
1/5 QB Tua
Fel nem cserélnék érte, de ha 5-ön bent lesz be kell húzni.
Ahogy épül a csapat és az edzői gárda sem tűnik elveszettnek, nem hinném hogy jövőre is ilyen jó helyen tudnánk draftolni.
1/18 S Xavier McKinney
Hiányposzt.
Svájci bicska safety, overall a legjobb a classban, és kiválóan szerel open fielden.
1/26 OT Josh Jones
Ha újonc QB jön, muszáj Tacklet hozni a liga tavaly legrosszabb falába, FA-n nem jött senki Tacklenek, az első körben kell OT-t hozni.
Jones itt szinte steal már /mondjuk lehet nem várnék IRL hanem kikapnám 18-on/
2/39 Edge Julian Okwara
Okwara annyira jó fit 3-4-be hogy muszáj volt kihúznom.
Az FA-n jött rusherektől nem vagyok elájulva, Julian tapeje pedig lenyűgözött.
2/56 WR Brandon Aiyuk
A WR nagy érték lett, nekünk is kell hozni erről a draftról Parker mellé valakit.
Aiyuk kisebb, de robbanékony, elkapás után is tudja hozni a yardokat.
3/70 G Jonah Jackson
Itt is van a Pass Protection, Jackson otthon van ebben, a futásnál még van mit javítani de a lényeg hogy ne törjék a QB-nkat.
4/141 RB Zack Moss
Csodálkoztam hogy itt még bent volt. Kontakt után is hozza a yardokat.
5/153 LB Markus Bailey
1. kör végi tehetség, ACL szakadt nála többször is, ezért fog csúszni, nekem itt megérne egy próbát.
5/154 Edge Trevis Gipson
Vele lenne munka, de látok benne potenciált.
5/173 WR Jauan Jennings
Albert Wilsonnak lejár a szerződése jövőre, jó lenne nem megint beleesni egy ilyesfajta szerződésbe.
Jennings slotba mehetne, a szezonban 59 labát kapott el ezután 30! szerelést rontottak rajta.
6/185 S Geno Stone
Safetyből elfér a mélység és Stone még használható is hosszú pass szituknál.
7/227 DT John Penisini
Run stuffer.
7/246 T/G/C Danny Pinter
Bárhova mehet, atletikus srác.
7/251 DT Bravvion Roy
Produktív, de alacsony a posztra, itt ki lehet húzni.
több mint 5 éve
monjduk az is olyan, és 1 kevés. én nem hiszem h ballage hirtelen magához tér és elkezd teljesíteni. de akkor inkább vmi kis hátsókörös rookietFA-n hoztunk futótnem látom minek kéne nekünk és nem hiszem h jellemileg passszol abba amit flores próbál építeniAz utóbbi egy-másfél évben eléggé megváltozott FatLenny.
briareos
A legnagyobb kihágása mostanság az volt, hogy 2-szer is elmondta, örülne, ha Cam Newton a Jagsbebe jönne, de tegnap még a csere hírek előtt elmondta, hogy minden rendben van közte és Minshew között.
Balhéi egy ideje nincsenek, a pályán tavaly többször próbálták az ellenfelek provokálni, hogy megint elkezdjen bunyózni, de a korábbi évekkel ellentétben mindig nyugodt maradt. És tavaly összehozott 1600 scrimmage yardot, valamint sokáig vezette az AFC-t futott yardokban. Elkapásokban és passz blokkban is nagyon hasznos. A 4,5 milliós fizetése se olyan vészes, ha ilyen teljesítményt hozna. És lehet egy 3. napos pickkel meg is lehet szerezni.
iktriad
Adirotor
több mint 5 éve
ha ennyire fasza minek tradelni? ha ennyire team player miért nem boldog jaxben? 😊Nem ő kérte a tradet, a front office árulja. Kezd egyre inkább az idei Jags a tavalyi Miami-ra hasonlítani ebben. Plusz ő azért labdaigényes RB, akinek sok carry kell, hogy igazán hatékony legyen, Jay Gruden meg inkább a passzjáték szerelmese, akinél a futás másodlagos, és ez is a csere egyik indoka lehet.
briareos
De a legnagyobb probléma Fat Lennyvel ahogy Maka hívja az, hogy őt csak és kizárólag Coughlin akarta anno draftolni, és mivel ő már nincs, a régi-új vezetés szabadulna tőle, és most kaphatnak érte talán a legtöbbet.
több mint 5 éve
FA-n hoztunk futótnem látom minek kéne nekünk és nem hiszem h jellemileg passszol abba amit flores próbál építeniAz utóbbi egy-másfél évben eléggé megváltozott FatLenny.
briareos
A legnagyobb kihágása mostanság az volt, hogy 2-szer is elmondta, örülne, ha Cam Newton a Jagsbebe jönne, de tegnap még a csere hírek előtt elmondta, hogy minden rendben van közte és Minshew között.
Balhéi egy ideje nincsenek, a pályán tavaly többször próbálták az ellenfelek provokálni, hogy megint elkezdjen bunyózni, de a korábbi évekkel ellentétben mindig nyugodt maradt. És tavaly összehozott 1600 scrimmage yardot, valamint sokáig vezette az AFC-t futott yardokban. Elkapásokban és passz blokkban is nagyon hasznos. A 4,5 milliós fizetése se olyan vészes, ha ilyen teljesítményt hozna. És lehet egy 3. napos pickkel meg is lehet szerezni.
iktriad
több mint 5 éve
ha ennyire fasza minek tradelni? ha ennyire team player miért nem boldog jaxben? 😊nem látom minek kéne nekünk és nem hiszem h jellemileg passszol abba amit flores próbál építeniAz utóbbi egy-másfél évben eléggé megváltozott FatLenny.
briareos
iktriad
több mint 5 éve
nem látom minek kéne nekünk és nem hiszem h jellemileg passszol abba amit flores próbál építeniAz utóbbi egy-másfél évben eléggé megváltozott FatLenny.
briareos
több mint 5 éve
nem látom minek kéne nekünk és nem hiszem h jellemileg passszol abba amit flores próbál építeniLátod meg tudlak még lepni. 😉 De ha már szóba hoztad, állítólag a 3 csapatból, aki tegnap már kereste a Jagst Fournette ügyben, 2 a Jags-el azonos államban található, tehát a Dolphins az egyikük.Nem kell a Dolphinsnak draftolni Tuat vagy Herbertet. Elég elküldeni egy 3. körös picket meg Rosent Houstonba Watsonért és BoB rá is bólint. 😊na már azt hittem a fournette trade rumor miatt irsz
twitter.com/Andrew_Ferrelli/status/1251702414010388480
iktriad
briareos
iktriad
több mint 5 éve
Látod meg tudlak még lepni. 😉 De ha már szóba hoztad, állítólag a 3 csapatból, aki tegnap már kereste a Jagst Fournette ügyben, 2 a Jags-el azonos államban található, tehát a Dolphins az egyikük.Nem kell a Dolphinsnak draftolni Tuat vagy Herbertet. Elég elküldeni egy 3. körös picket meg Rosent Houstonba Watsonért és BoB rá is bólint. 😊na már azt hittem a fournette trade rumor miatt irsz
iktriad
briareos
több mint 5 éve
Nem kell a Dolphinsnak draftolni Tuat vagy Herbertet. Elég elküldeni egy 3. körös picket meg Rosent Houstonba Watsonért és BoB rá is bólint. 😊na már azt hittem a fournette trade rumor miatt irsz
iktriad
több mint 5 éve
Nem kell a Dolphinsnak draftolni Tuat vagy Herbertet. Elég elküldeni egy 3. körös picket meg Rosent Houstonba Watsonért és BoB rá is bólint. 😊 twitter.com/Andrew_Ferrelli/status/1251702414010388480
több mint 5 éve
Amadeus[/quote]Úgyis kérdezhetném, hogy hány olyan rookie szerződésen lévő, super bowl résztvevő QB volt az utóbbi időben, aki a nagy lé leakasztása után is super bowlba vitte a csapatát. Talán Brady az egyetlen, de ő papíron sosem kapott nagy lét New Englandben.
És ELi