Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
KeyG
9 518
Fins name Ryan Fitzpatrick as Week 1 starting QB
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 5 éve
a miami mi a gicimnek akarja megszerezni clowney-t?
több mint 5 éve
Mert Rosen itt tán nem fog égni?Sziasztok.Nézem a meccset.Ok Allen már nincs a pályán.Ok Rosen egy igazi balfasz volt a draft nyilatkozatával.Gondolom a keserűség szolt belőle nem is bírtam ez miatt.Megérdemelte az elmúlt 1 évet.De letöltötte....Nézem ma....Hát gyerekek ez a Rosen kell Nektek és szívből örülök ha vele szárnyalni fogtok.Jó lesz ez nagyon is!Rosen jó alapanyag, a draft előtt is az volt, tavaly is. Ajándék volt a Miaminak. Meg lehet majd nézni, hogy a Cardsban mekkorát fog égni Murray idén.
roppihe
Amadeus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Sziasztok.Nézem a meccset.Ok Allen már nincs a pályán.Ok Rosen egy igazi balfasz volt a draft nyilatkozatával.Gondolom a keserűség szolt belőle nem is bírtam ez miatt.Megérdemelte az elmúlt 1 évet.De letöltötte....Nézem ma....Hát gyerekek ez a Rosen kell Nektek és szívből örülök ha vele szárnyalni fogtok.Jó lesz ez nagyon is!Rosen jó alapanyag, a draft előtt is az volt, tavaly is. Ajándék volt a Miaminak. Meg lehet majd nézni, hogy a Cardsban mekkorát fog égni Murray idén.
roppihe
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
roppihe
244
Sziasztok.Nézem a meccset.Ok Allen már nincs a pályán.Ok Rosen egy igazi balfasz volt a draft nyilatkozatával.Gondolom a keserűség szolt belőle nem is bírtam ez miatt.Megérdemelte az elmúlt 1 évet.De letöltötte....Nézem ma....Hát gyerekek ez a Rosen kell Nektek és szívből örülök ha vele szárnyalni fogtok.Jó lesz ez nagyon is!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Bár senkit nem érdekel a Miami, azért megszakadhat, hogy feleslegesen marad fent az ember 4-ig, akkor is ezt a szerencsétlen Fitzmagicet erőltetik a második félidőben is...
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
En az elso felido veget. Ott mondta a kommentator, hogy TD drive-ot vezetett Rosen, na mondom fasza, utana viszont csak annyit lattam, hogy vegig nyomas, nulla fal es ido, szar dontes, interception, es megint nulla esely barmire. Inkabb elnyomtam, mert rendkivul kellemetlen volt, mint egy tavalyi Cardinals-meccs 😕
több mint 5 éve
Valaki nézte rajtam kivül a meccset? 😀Voltak páran a stadionban 😉
adamfaragoo
Hát, Rosen jónak tűnik, de szerintem ha jót akarunk PufiMagic legyen a QB, mert a fiatal srácért kár, a fal két mérges nagycsoportos óvodást nem bírna feltartani.
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
adamfaragoo
1 420
Valaki nézte rajtam kivül a meccset? 😀
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Nalunk az volt eleinte a heppje, hogy folyton csereltuk a falat, az mondjuk nem ment neki sem, hogy Storknak szoljon, hogy ugyanmar, ne bologasson a vedoknek, mikor jon a snap :d
több mint 5 éve
The #Dolphins have fired offensive line coach Pat Flaherty of his duties and promoted analyst Dave DeGuglielmo to offensive line coach. Flaherty struggled to implement the new system, and it’s been an issue since the spring. It’s why DeGuglielmo was brought in.Ő jó falat fog csinálni, csak ne legyen semelyik OL embernek személyes vagy családi problémája, mert azt nem tűri. Aki nincs ott edzésen, mindegy mi miatt, az nála kuka. 😊
Beki
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
The #Dolphins have fired offensive line coach Pat Flaherty of his duties and promoted analyst Dave DeGuglielmo to offensive line coach. Flaherty struggled to implement the new system, and it’s been an issue since the spring. It’s why DeGuglielmo was brought in.
több mint 5 éve
A legújabb csapattag Allen Hurns pénteken már edzett is Phins mezben. twitter.com/MiamiDolphins/status/1154755150847860742
több mint 5 éve
trainign camp - day 1www.lockedondolphins.com/dolphins/miami-dolphins-training-camp-journal-day-1-july-25/
több mint 5 éve
Allen Hurns érkezik 1 évre 3 misiért.Csupaszív, önzetlen srác. Kérdés a lába mennyire jött rendbe.Ha 100%-os, akkor nyereség az érkezése.
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Allen Hurns érkezik 1 évre 3 misiért.
több mint 5 éve
Jobbulást neki! 💪💪💪Jim Caldwellel mi lett?Valamilyen betegség/egészségügyi állapot miatt, gyakorlatilag tanácsadói szerepkörbe ment át erre az évre. A pontos okot nem hozták nyilvánosságra, diszkréciót kért az öreg.
ThundersNFL
Csabee13
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Jim Caldwellel mi lett?Valamilyen betegség/egészségügyi állapot miatt, gyakorlatilag tanácsadói szerepkörbe ment át erre az évre. A pontos okot nem hozták nyilvánosságra, diszkréciót kért az öreg.
ThundersNFL
több mint 5 éve
Jim Caldwellel mi lett?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Uhhh az kemény...Jobbulást neki 😕mobile.twitter.com/rapsheet/status/1146790012039680001
több mint 5 éve
Fitzmagic már Mahomest utánozva varázsol.twitter.com/MiamiDolphins/status/1136697157598306304
több mint 5 éve
According to Barry Jackson of Miami Herald, the Dolphins would "prefer" to trade S Reshad Jones.Jones skipped OTAs, though he's expected to report for the start of mandatory minicamp on Tuesday. Per Jackson, the Dolphins don't view Jones as a "longterm piece" and would love to get his $17 million cap hit off the books. The 31-year-old has been in the doghouse since an incident last year when he refused to go back in the game after being demoted to a rotation role. The disgruntled safety is signed through 2021.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ez úttal a baszó throwback fehéret fogjuk viselni.twitter.com/BenVolin/status/1130131972280463360
twitter.com/DolphinsTalk/status/1130224454301356033
twitter.com/DolphinsTalk/status/1130224803871432705
Szerkesztette: Ventura
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Asiata (és a C Kirk Barron) kirakva, illetve ha nem kell senkinek, megy IR-re. Jött a roster helyére Kyle Fuller a Bearsből, meg a nálunk tavaly UDFA rookieként megfordult G/C Tony Adams.Az másik Kyle Fuller, néztem is, hogy a kiváló CB-t miért adnák el éppen most. Ez egy korábbi washingtoni belső OL, akit a PFF a névrokonával szemben mocskosul lehúzott tavaly (32.2-t kapott)
iktriad