Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Guardként szokatlanul jó volt tavaly. És mivel a kinézett Thuneyt a Pats elzárta az utolsó pillanatban(ha kiengedik kb biztos, hogy most ő lenne itt szerződés alatt), ezért mentek a számukra 2. legjobb elérhető emberre a poszton.Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Elképesztően mást gondolok.
iktriad
Bazzani
Legalább estig meleg lesz.
Hát de ez?
akdestroyer
több mint 5 éve
Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Elképesztően mást gondolok.
iktriad
Bazzani
Legalább estig meleg lesz.
Hát de ez?
több mint 5 éve
Az a problema hogy hoztunk dragan 2 jatekost aki lehet hogy 5 ev utan bevalik az NFL-ben.Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
Csabee13
Ezalatt mas csapatok olyan embereket hoznak el akik már letettek vmit az asztalra.
több mint 5 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
iktriad
Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
több mint 5 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Én azt mondom az egyik be fog válni.
Adirotor
több mint 5 éve
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
twitter.com/RapSheet/status/1239618419047235586
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
iktriad
Bazzani
több mint 5 éve
Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
iktriad
több mint 5 éve
Konkrétan ő volt a kívánságlistájuk élén.Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 5 éve
Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 5 éve
Elképesztően mást gondolok.Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki
Wyatt
több mint 5 éve
Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson érkezőben.3 év, 30 misi
iktriad
több mint 5 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, perWOOOOOOOW, az igen. Mondjuk tavaly nagyon jól játszott a Redskinsben. Azon kevés játékosok egyike, akinek NAGYON JÓT TETT a karrierjének, hogy megfordult a Jagsben és a Redskinsben.
@RosenhausSports
Beki
több mint 5 éve
Gratulalok hozzá.
több mint 5 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per
@RosenhausSports
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per @RosenhausSports
több mint 5 éve
kirakjuk reshadotVárható volt, sajnos. Nagy kedvenc, kb. mint Bell anno.
briareos
több mint 5 éve
több mint 5 éve
És tényleg. Pedig Howard még nálam is van GM Gameben.,..Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀
iktriad
Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
Csabee13
több mint 5 éve
Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀
iktriad
Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.