Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Itt a teljes csere deal. Még játékosok is jönnek, bár Texans OL-t hozni manapság kb olyan jó deal, mint Jags QB-t szerezni...twitter.com/RapSheet/status/1167915336487731204
több mint 5 éve
Mert van az a pénz, amiért az ember haja korpásodik. 😉GM-szempontból mondjuk jó lépések. Lesz egy 1/1, még két első kör, még két második, kipucolt cap, jövőre a fél NFL-t megvehetik. Én bizakodó lennék, ha a Delfineknek szurkolnékMegvehetik, csak értelmes ember nem fog odamenni, ugyan miért is tenné?
Wyatt
PEEtör
GM-szempontból mondjuk jó lépések. Lesz egy 1/1, még két első kör, még két második, kipucolt cap, jövőre a fél NFL-t megvehetik. Én bizakodó lennék, ha a Delfineknek szurkolnékÉs QB-ra se kell feltétlenül menni 1/1-re Rosen miatt. Már ha életben és itt lesz még jövő tavasszal. 😊
Wyatt
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
GM-szempontból mondjuk jó lépések. Lesz egy 1/1, még két első kör, még két második, kipucolt cap, jövőre a fél NFL-t megvehetik. Én bizakodó lennék, ha a Delfineknek szurkolnékMegvehetik, csak értelmes ember nem fog odamenni, ugyan miért is tenné?
Wyatt
több mint 5 éve
GM-szempontból mondjuk jó lépések. Lesz egy 1/1, még két első kör, még két második, kipucolt cap, jövőre a fél NFL-t megvehetik. Én bizakodó lennék, ha a Delfineknek szurkolnékSzerintem Ventura már a plafont is szétejakulálta 😂😂😂
Wyatt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mondtam, hogy a te hangod mélyebb 😁😁😁A Bounty meg New Orelansban adná magát. 😊Most akkor vajon lesz zendülés vagy sem?Max a Caine hadihajón...
PEEtör
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
GM-szempontból mondjuk jó lépések. Lesz egy 1/1, még két első kör, még két második, kipucolt cap, jövőre a fél NFL-t megvehetik. Én bizakodó lennék, ha a Delfineknek szurkolnék
több mint 5 éve
Most akkor vajon lesz zendülés vagy sem?Max a Caine hadihajón...
PEEtör
Draft
több mint 5 éve
KÉT első kör jött meg második! Wow.Floresnek lesz mit ellőni...
iktriad
Draft
több mint 5 éve
KÉT első kör jött meg második! Wow.twitter.com/LeadingNFL/status/1167912699109376001
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Igen, tudom, de akkor is. A tavalyi legszarabb csapat (nulla fallal, edzői stábbal), meg most az idei legesélyesebb 1/1-es jelölt (és az LT elcserélve)Ennek több értelme van, mint Clowneynak lett volna. De akkor is, csóri RosenEgyelőre Fitzmagic szív ezzel, aztán ha majd menetrendszerűen kijátssza magát a kezdőből 2 remek és 4-5 szar meccs után, jöhet Rosen szenvedése.
Wyatt
iktriad
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Most akkor vajon lesz zendülés vagy sem?
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
BB tanítvány...ez kérlek Reggie McKenzie. "basszunk ki mindenkit pickekért, aztán draftoljunk belőle szarabb playereket" c. mutatvány.
ThundersNFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Ennek több értelme van, mint Clowneynak lett volna. De akkor is, csóri RosenEgyelőre Fitzmagic szív ezzel, aztán ha majd menetrendszerűen kijátssza magát a kezdőből 2 remek és 4-5 szar meccs után, jöhet Rosen szenvedése.
Wyatt
több mint 5 éve
BB tanítvány...
Draft
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Ennek több értelme van, mint Clowneynak lett volna. De akkor is, csóri Rosen
több mint 5 éve
Minden bántás nélkül, a totális WTF lett volna az idehozatala. Itt nem idén, de még nem is jövőre lesz contender csapat, ide óriási luxus ilyen játékost hozni, csak kiadott pénz és pick lenne. Mondjuk Rosen is lehet még ez, de irányítóval kockáztatni ennyit no brainerTeljesen igaz, nagyon sokba kerult volna, egy ev utan ki tudja, mi lesz az uj szerzodes miatt es total felesleges jelenleg.
Wyatt
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Minden bántás nélkül, a totális WTF lett volna az idehozatala. Itt nem idén, de még nem is jövőre lesz contender csapat, ide óriási luxus ilyen játékost hozni, csak kiadott pénz és pick lenne. Mondjuk Rosen is lehet még ez, de irányítóval kockáztatni ennyit no brainer
több mint 5 éve
A Clowney kerdes eldolt, ment Seattle-be
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
Dolphins released DE Tank Carradine.Carradine was one of the few veterans remaining on Miami's defensive line. He was the early frontrunner to start opposite Charles Harris, but lost out to preseason sack leader Nate Orchard. Carradine's release saves $720K in cap space.
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
már megszoktaa miami mi a gicimnek akarja megszerezni clowney-t?
Ventura
Vagy Rosen-t mar ugy tanitjak, hogy fal nelkul allja majd meg a helyet?
Paradoxon_MIA
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
twitter.com/NFL_DovKleiman/status/1167534893225713664Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Fins name Ryan Fitzpatrick as Week 1 starting QBEnnek orulok. Nekem Fitz nem szimpi, inkabb ot zuzzak, mint Rosen-t, akiben latok potencialt es kar lenne erte...
KeyG
Believe In Your 'Fins!
több mint 5 éve
a miami mi a gicimnek akarja megszerezni clowney-t?Es egy masik egeto kerdes bennem: miert is akarjuk eltradelni Tunsil-t? Hirhedten szr a fal, miert is gond hogy van valaki kore epitkezni?
Ventura
Vagy Rosen-t mar ugy tanitjak, hogy fal nelkul allja majd meg a helyet?
Believe In Your 'Fins!