Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.
iktriad
Elképesztően mást gondolok.
Bazzani
Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.
Legalább estig meleg lesz.

Hát de ez?
akdestroyer
Guardként szokatlanul jó volt tavaly. És mivel a kinézett Thuneyt a Pats elzárta az utolsó pillanatban(ha kiengedik kb biztos, hogy most ő lenne itt szerződés alatt), ezért mentek a számukra 2. legjobb elérhető emberre a poszton.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Egyébként mind a 2 igazolás tetszetős. Gyorsan ki lehet lépni belőle, nincs túl nagy anyagi kockázat, és 2 korrekt játékosról van szó.
iktriad
Bazzani
Ha a Flowersre költött 30 misit inkább a brikett közé rakják a kandallóban, és kifűtik vele a front office-t, akkor arra azt mondom, hogy valami eredményt legalább kihoztak ennyi pénzből.
Legalább estig meleg lesz.

Hát de ez?

több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Valahogy ugy hangzik a helyes állítás hogy 60Millio kukaba szorva.
Adirotor
Én azt mondom az egyik be fog válni.
iktriad

Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
Csabee13
Az a problema hogy hoztunk dragan 2 jatekost aki lehet hogy 5 ev utan bevalik az NFL-ben.
Ezalatt mas csapatok olyan embereket hoznak el akik már letettek vmit az asztalra.
több mint 5 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Adirotor
iktriad

Nem olvastam még a részleteket, de cirka évi 10méter és a 2. után ki lehet szálni. Szóval ha atom pesszimista is vagyok, akkor is max. 40 millió a kukába szórva. Egyébként pedig kicsit korai még ez a negatív érzés, bejöhet. Lényeg, hogy építkezzünk és ne 2 játékosra költsük el az a cca. 100millát.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Adirotor
több mint 5 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Shaq Lawson érkezőben.
 twitter.com/RapSheet/status/1239618419047235586
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀
Wyatt
iktriad
Bazzani
Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.
iktriad
Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.
Bazzani
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Nem akartak sokat bajlódni az offerküldésekkel, mindenkinek benyomták ezt, aztán aki jön, jön 😀
Wyatt
iktriad
Bazzani
Én Flowersben látom a potenciált. Nem véletlenül volt ő 1., körös pick. Lehet hogy nagyon későn érő típus.
iktriad
Szerintem mindkettő hatalmas csalódás lesz. És próbáltam finoman fogalmazni.

több mint 5 éve
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.
Beki
Konkrétan ő volt a kívánságlistájuk élén.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
Mondjuk sok helyen olvastam, hogy a Dolphins is rajta lett volna Thuney leigazolásán, gondolom a backup opció Flowers volt.
több mint 5 éve
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Wyatt
iktriad
Bazzani
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Wyatt
iktriad

több mint 5 éve
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki
Wyatt
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Shaq Lawson érkezőben.
iktriad
3 év, 30 misi
több mint 5 éve
Shaq Lawson érkezőben.
több mint 5 éve
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per
@RosenhausSports
Beki
WOOOOOOOW, az igen. Mondjuk tavaly nagyon jól játszott a Redskinsben. Azon kevés játékosok egyike, akinek NAGYON JÓT TETT a karrierjének, hogy megfordult a Jagsben és a Redskinsben.
több mint 5 éve
Gratulalok hozzá.
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Miami Dolphins agree to terms with Ereck Flowers $30M over 3 years with $19.95M fully guaranteed, per
@RosenhausSports
Beki

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
@RosenhausSports
több mint 5 éve
kirakjuk reshadot
briareos
Várható volt, sajnos. Nagy kedvenc, kb. mint Bell anno.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
kirakjuk reshadot

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 368 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/71118033_121203292323716_6948555979789373950_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=107&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=yuqZCGNzVccQ7kNvwGIgyol&_nc_oc=AdkIaeEAg5k-1QK-_1n5PBRpYqI7Pas3Qeh_IIwY43bxIxQUAry9YWWGxFLokJ7IPO4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfmafKfuZZkwH9n_TlyXYnffxJ6BI6yRp1SfgloL-7l6dw&oe=69510EDD
Jersey Swaps on Instagram: "“Way too early” NFL top 10 mock draft🏈 - •The draft order is based off of how I think it could be at the end of the season. Didn’t put too much thought into that part because anything can happen •Falcons are currently 1-5 but I could see them going on a late run finishing around 8-8 which is why they aren’t included •Bold prediction: Philip Rivers signs with the Titans, Josh Rosen traded to the Chargers"
592 likes, 44 comments - jerseyxswapnfl on October 16, 2019: "“Way too early” NFL top 10 mock draft🏈 - •The draft order is based off of how I think it could be at the end of the season. Didn’t put too much thought into that part because anything can happen •Falcons are currently 1-5 but I could see them going on a late run finishing around 8-8 which is why they aren’t included •Bold prediction: Philip Rivers signs with the Titans, Josh Rosen traded to the Chargers".
több mint 5 éve
Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.
iktriad
Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀

Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
Csabee13
És tényleg. Pedig Howard még nálam is van GM Gameben.,..
több mint 5 éve
Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier Rhodesék örülni fognak neki.
iktriad
Nem is tudtam, hogy átnyergelt a Vikingsból 😀

Xavien Howard-ra gondoltál szerintem.
több mint 5 éve
Nem is tudtam, hogy Gerald Alexander lett itt a DB coach. Jó arc, | (és nem csak azért mert ex-jaguár volt) | , Xavier RhodesékHowardék örülni fognak neki.

Szerkesztette: iktriad