Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Mi van veletek, egy hete semmi? 😀állítólag mindent csinálunk, mi a faszt pörögjünk ezeken
Állítólag mennétek az 1/1ért, az biztos, hogy kurva drága lenne. Egyszerűbb lett volna még bukni pár meccset 😀
tenorx
több mint 5 éve
Mi van veletek, egy hete semmi? 😀Lehet faszság de az utóbbi 20 évben csak az tudott Super Bowlt nyerni 1/1 es qb-ként akit Manningnek hívtak.
Állítólag mennétek az 1/1ért, az biztos, hogy kurva drága lenne. Egyszerűbb lett volna még bukni pár meccset 😀
tenorx
Ha meg nem a számokat nézem nem látom értelmét fal nélkül idehozni.
Egyébkent az, hogy sikerült nyerni pár meccset egy rakas szar kerettel némi bizakodásra ad okot az edzői stáb irányába.
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
Mi van veletek, egy hete semmi? 😀Állítólag mennétek az 1/1ért, az biztos, hogy kurva drága lenne. Egyszerűbb lett volna még bukni pár meccset 😀
több mint 5 éve
az h én kinek örülnék irreleváns nem én vagyok a HC. nem hiszem h winston v newton belefér abba amit flores akar.csak h borzoljam a kedélyeket, állítólag seriously considering jameisKb mindenhol előkerült a neve, ahol shaky QB szitu van. Kinek örülnél jobban: neki, Camnek vagy Tuanak/Herbertnek?
briareos
iktriad
tua/herbert fene se tudja
több mint 5 éve
Fitznél egyik se jobbcsak h borzoljam a kedélyeket, állítólag seriously considering jameisKb mindenhol előkerült a neve, ahol shaky QB szitu van. Kinek örülnél jobban: neki, Camnek vagy Tuanak/Herbertnek?
briareos
iktriad
Draftrol kell a QB
több mint 5 éve
csak h borzoljam a kedélyeket, állítólag seriously considering jameisKb mindenhol előkerült a neve, ahol shaky QB szitu van. Kinek örülnél jobban: neki, Camnek vagy Tuanak/Herbertnek?
briareos
több mint 5 éve
csak h borzoljam a kedélyeket, állítólag seriously considering jameis
több mint 5 éve
ja, volt alkalma elég közelről látni milyen az a franchise.Csomószor lenyilatkozták, hogy szó sincs ilyenről ráadásul ha jól tudom helyi gyerek is.ha burrow valóban nem akar a bengalshoz menni, akkor szinte biztos, hogy miami 1/1lesz.annyi embert hozunk nehogy ebből feltrade 1/1 be legyen1/3 lesz az.
briareos
Mondjuk jobban örülnék ha 1/2-re mennétek mert akkor Young a miénk.
Bazzani
gedam
Bazzani
Én már nem tudom mi lesz, probálok nem pörögni rajta
több mint 5 éve
Csomószor lenyilatkozták, hogy szó sincs ilyenről ráadásul ha jól tudom helyi gyerek is.ha burrow valóban nem akar a bengalshoz menni, akkor szinte biztos, hogy miami 1/1lesz.annyi embert hozunk nehogy ebből feltrade 1/1 be legyen1/3 lesz az.
briareos
Bazzani
gedam
több mint 5 éve
gedam
6 276
ha burrow valóban nem akar a bengalshoz menni, akkor szinte biztos, hogy miami 1/1lesz.annyi embert hozunk nehogy ebből feltrade 1/1 be legyen1/3 lesz az.
briareos
Bazzani
több mint 5 éve
annyi embert hozunk nehogy ebből feltrade 1/1 be legyen1/3 lesz az.
briareos
több mint 5 éve
Cameron Wake visszavonuljöhetne 1naposra
twitter.com/CourtneyFallon_/status/1241537532313165826
iktriad
több mint 5 éve
Ahol minden második évben SB van, ott becsúszik a vereség is 😊 Gondolom ezzel itt is kiegyeznétek :d

több mint 5 éve
Egy jó Todd Gurley még jöhet.super bowl L-je azért csak van más pats jövevénynek is
twitter.com/JosinaAnderson/status/1240729436808503298
Mondjuk Pats-es múltja nincs, ha csak a Superbowl L-t nem számítjuk.
iktriad
több mint 5 éve
Egy jó Todd Gurley még jöhet. twitter.com/JosinaAnderson/status/1240729436808503298
Mondjuk Pats-es múltja nincs, ha csak a Superbowl L-t nem számítjuk.
több mint 5 éve
és jött elandon roberts is, sose találjátok ki honnanFullback lesz?
briareos
több mint 5 éve
Foxrinka utcai állatmenhelyés jött elandon roberts is, sose találjátok ki honnanAz Új Angliai Állatkereskedésből? 😂😂😂
briareos
ThundersNFL
több mint 5 éve
és jött elandon roberts is, sose találjátok ki honnanAz Új Angliai Állatkereskedésből? 😂😂😂
briareos
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
és jött elandon roberts is, sose találjátok ki honnan
több mint 5 éve
Itt is fiókcsapat épül vagy mi a fasz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
mármint a liga és a liga között? mert ő adjakarras 1 év 4 millaNagy a verseny a Lionsszal, hogy ki fog több kompenzációs picket adni jövőre Belichicknek.
lassan tényleg Miami Doltriots lesz
briareos
iktriad
több mint 5 éve
karras 1 év 4 millaNagy a verseny a Lionsszal, hogy ki fog több kompenzációs picket adni jövőre Belichicknek.
lassan tényleg Miami Doltriots lesz
briareos
több mint 5 éve
karras 1 év 4 millalassan tényleg Miami Doltriots lesz