Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Long jöhet Indianapolisba 3. körért
több mint 12 éve
Nem tudom, még Waket, meg Longot kéne eltennie 3-4 körös pickekért.Persze csak hogy Peyton tuti jöjjön....
Damn.
több mint 12 éve
Reiss azt írta a Marshall trédre, h a Chicago szurekeknél csak McCourty lehet a boldogabb, h megszabadul tőle 😀 Soliai-t pedig állítólag a denver kóstolgatja...
Do your job
több mint 12 éve
Ráadásul ugye 1-1 3. kör 2012es és 2013as drafton. A kérdés az, hogy az idei 3/9et vagy a 3/17et.tüsi91a sajátot.
ami Olsenért jött, az marad a Bearsé
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ráadásul ugye 1-1 3. kör 2012es és 2013as drafton. A kérdés az, hogy az idei 3/9et vagy a 3/17et.
több mint 12 éve
kukázni akarták gyorsan valami okból...Kaptunk 2 marék lencsét..
több mint 12 éve
De még ha így is lenne 3+3?nagylelkű 😀
Milyen GM ez?Delonso_
több mint 12 éve
Szerintem is. Kell a hely PM fizetésének.Bostonlegjobb twít amit olvastam a témában, hogy kell a pénz Flynnre 😀
több mint 12 éve
Nekünk is f@szság volt Lloydot odaadni egy 5. körért, de ez?! Érthetetlen.
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 12 éve
HA jönne Manning még inkább kéne.Nem véletlenül Beast a nickje.
Nemrég adtunk érte két második kört.... Sosem fogom ezt megérteni.
több mint 12 éve
pedig a Manning-Marshall-Wayne 3masba még belegondolni is szar volt...
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Szerintem is. Kell a hely PM fizetésének.
Do your job
több mint 12 éve
Ireland a jó k..... !!!!! mostmár. Nevetséges ez az ember....
több mint 12 éve
vassadi
15 617
"Peyton must have ordered Marshall moved."
több mint 12 éve
Köszönjük szépen mi Bears fanok ezt a gyönyörűszép előhúsvéti ajándékot tőletek ^^"Filed to ESPN: Dolphins trade WR Brandon Marshall to Bears for 3rd-round pick in 2012 and 3rd-round pick in 2013. Marshall rejoins Cutler."
több mint 12 éve
Égjen porig az a retkes front office...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pff két harmadik körös pickért elszórtuk Marshallt Chicagoba 😂 😂 mindjárt visszakérem a LOLphins rangot...
több mint 12 éve
Na ki legyen az első fecske ?állítólag flynn megvárja míg peyton dönt. okos a srác. ez nekünk is jó. a védelembe kell egy fajin NT.
Nálam:
O - M. Flynn
D - M. WilliamsDM13
több mint 12 éve
Na ki legyen az első fecske ?Szép kívánságok! 😉
Nálam:
O - M. Flynn
D - M. WilliamsDM13
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó vóna 😀
több mint 12 éve
Na ki legyen az első fecske ?Nálam:
O - M. Flynn
D - M. Williams
több mint 12 éve
hmm érdekes.. semmi hűhó, nem villogunk vele, hogy milyen szép a gyep.. Simán odarepültek és szakmai alapon próbálták meggyőzni. Ha nem minket választ is tetszik ez a hozzáállás nem elkápráztatni akarták, nem helikopteres repkedés.. lényegesen érettebb mint amit az edzők terén alakított a csapat. :cool:
több mint 12 éve
Miami Dolphins coach Joe Philbin meets with Peyton Manning-Peyton Manning met with Dolphins officials on Monday night-
http://www.miamiherald.com/2012/03/13/2689737/peyton-manning-meets-with-dolphins.html