NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Egy LB elment tegnap tőlünk (Marvin Mitchell a Minnesota-ba), mi pedig teszteltünk négy FA LB-t.
Gary Guyton (New England), Bryan Kehl (St. Louis), Quentin Groves (Oakland) és Jonathan Goff (NY Giants).

Goff MLB-t játszott a Giants-ben de tavaly ACL sérülése volt és kihagyta az egész szezont. De 2010-ben minden meccsen kezdő volt és volt 80 szerelése. Szerintem jó üzlet lenne, de persze ott van, hogy a tavalyi egész szezont kihagyta. De van benne potenciál. Erőszakos, megtalálja a helyet és erős.
http://www.youtube.com/watch?v=44hb6Z72Mdg

Guyton-nak is inkább a 2010-es éve volt a jobb, tavaly csak 6 meccsen volt kezdő.
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d8239c05c/Guyton-picks-off-Big-Ben
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d81d357ea/Patriots-defense-sack-3-yd-loss

Kehl 4 év alatt 5 meccsen volt kezdő. Nem sok. Inkább backup v. ST. Ő gyenge nem kell.

Groves Raiders secondary-ből. Háát ő sem váltja meg a világot.
http://www.nfl.com/videos/auto/09000d5d8223191f/Raiders-defense-fumble-recovery

Ha már választani kell akkor Goff. Van benne egy kis kockázat (a tavalyi sérülése miatt), de szerintem jó LB és simán férne a keretünkbe. Persze megint a pénzkérdés, mert már csak kb. 6 millió dolcsi van amit játékosok fizetésére költhetünk. Sajnos szűkös a keret és kell a draftolt játékosokra is hagyni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
tudod mi a közös a John Beck, Chad Henne, Pat White trióban?jjncaa
Tudom.. És ebből sikerült a draft kvintesszenciáját leszűrni? a 2. körben húzott irányító szar lesz, értem. 😀 Mivel jobb ha 1. körben húzunk egy bustot?

1/1 re is lehet bustot húzni. 1/2-re is, és a 6körbenben is bemákolhatsz HOF irányítót..Csabee13
lehet persze, csak az eddigi tapasztalatok alapján nem biztos, hogy a Miaminak erőltetnie kellene az "úgyis találunk franchise QB-t a 2. körben is" felfogást

tudjátok ki volt az utolsó, Miami által az 1. körben draftolt QB? Dan Marino...jjncaa
Tudjuk.. De ez ok arra, hogy reacheljük Tannehill-t? Az más kérdés ha ott lesz nyolcon sanszos, hogy fogjuk. És én nem látok nagyobb esélyt Tannehill franchise karrierjére mint mondjuk Osweiler sikerére. Ebben is van ráció nem? Ha RGIII elérhető lenne nem tétováznék alap... de Tannehill az első elérhető QB nekünk ha csak valaki nem jön fel érte vagy a Browns el nem viszi.
több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 367 — no es importante
Én egy 2. körös Osweiler vagy Weeden picknek örülnékCsabee13
Tudom.. És ebből sikerült a draft kvintesszenciáját leszűrni? a 2. körben húzott irányító szar lesz, értem. 😀 Mivel jobb ha 1. körben húzunk egy bustot?

1/1 re is lehet bustot húzni. 1/2-re is, és a 6körbenben is bemákolhatsz HOF irányítót..Csabee13
lehet persze, csak az eddigi tapasztalatok alapján nem biztos, hogy a Miaminak erőltetnie kellene az "úgyis találunk franchise QB-t a 2. körben is" felfogást

tudjátok ki volt az utolsó, Miami által az 1. körben draftolt QB? Dan Marino...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én meg egyáltalán nem örülnék QB draftnak... 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve

1/1 re is lehet bustot húzni. 1/2-re is, és a 6körbenben is bemákolhatsz HOF irányítót..
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
úgy rémlik mintha briareos vagy delsonso mondta volna azt hogy isten ments a 2. körös qb picktől.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Van "e" a vezetéknevükben?
Mert bizony Weeden és Osweiler vezetéknevében legalább kettő van!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 367 — no es importante
tudod mi a közös a John Beck, Chad Henne, Pat White trióban?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
én a jó multkorában egy nfl.comos power ranking-on mosolyodtam el. a tavalyi teljesítmény + az idei szerzett játékosok alapján lett összeállítva.
ugyanmár, ne bohóckodjunk... san franciscko. láttunk már nem egy példát rá. példának okáért a tavalyi eagles dream team ==> 2010-ben első hely az nfc eastben + azt kövertő "bevásárlás"

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
oz a nagy varázsló megmérettetésre jön. jobban értékelném ha később draftolnánk a 4.-5. kör fele egy irányítót.

+

wake boldogtalanVentura
Én egy 2. körös Osweiler vagy Weeden picknek örülnék, egy 1. körös idén látványos pickel.. (értsd: nem falember) párosítva. 3. -ban meg lehet falembert húzni jobb oldalra még.

Wake..

Média cirkusz ismét.. emberek 650K -ról van szerződése az idei évre.. ha 10x ennyi lenne is alul fizetett lenne a ligához képest. Még jó hogy nem megy el önkéntes, bohóckodós workoutra amíg nincs új szerződés.. Amiről állítólag már egyezkednek. Te se lennél boldog ha ugyanazért a melóért a másik játékos offseason workout bónuszát keresnéd csak.. meg fognak egyezni, ha holdout -al ha nem ki nem szarja le.. nem az első eset, hogy valaki holdoutol a ligában.. raplis amcsi média ezt is felfújta... már megy az nfl.com -on hogy Ireland patkány, meg mekkora nyomás van rajta mert mindjárt szétesik az egész miami és stadiont is elnyeli a föld.. és a delfinek is miatta halnak ki de még e hónapban.

Lehet úgy tűnik, hogy védem de szánalom ahogy direkt utaznak rá, meg vele együtt ránk is hogy fikázhassák a Miamit. Tények senkit nem érdekelnek.. olyan PR -eket adnak ki MÁRCIUSBAN ember, hogy a miami 33. legszarabb csapat a 32 csapatos ligában 😀 Matt Moore és David Garrard a 31. az irányítórangsorban ja és a 32. az ex-miami Chad Henne 😀 ne kíméljük a tényeket.. a majd 90-es ratinget, meg Td-INT mutatót is szarjuk le.. Miami meze van? vagy volt? irány a lista vége. Egyes nfl-es majmok szerint Skelton, Ponder, Cassel, A.Smith, Fitzpatrick, Sancho, Locker mind mind jobbak "right now" mint Moore.. Hát ezek melyik ligát nézték?

Kínomban már be se nyomom nfl.com -ot mert csak a trágyalé dől.. Marad a twitter, phinsider, bowl.hu hármas...
több mint 13 éve
oz a nagy varázsló megmérettetésre jön. jobban értékelném ha később draftolnánk a 4.-5. kör fele egy irányítót.

+

wake boldogtalan

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Sajnos nem csak ez az évünk volt ilyen "belehúzós"...😕

A 2007-es draftunkról írták. Van benne valami.

Wasted draft: It's nice to write something bad about the Dolphins that has nothing to do with bad recruitment. Well, actually, while the Miami brass can't seem to land the free agents in 2011, the former tandem of head coach Cam Cameron and GM Randy Mueller really whiffed in 2007.

Ginn had two great kick returns versus the Jets in 2009 -- and that's about it. John Beck, the club's second-round pick, did nothing in a Miami uniform, which is why the team flirted with both Peyton Manning and Matt Flynn this offseason. Other than defensive tackle Paul Soliai and punter Brandon Fields, every other player taken in that draft is no longer a Miami Dolphin: Ginn, Beck, Samson Satele, Lorenzo Booker, Reagan Mauia, Drew Mormino, Kelvin Smith, and Abraham Wright.Delonso_

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
A 2007-es draftunkról írták. Van benne valami.

Wasted draft: It's nice to write something bad about the Dolphins that has nothing to do with bad recruitment. Well, actually, while the Miami brass can't seem to land the free agents in 2011, the former tandem of head coach Cam Cameron and GM Randy Mueller really whiffed in 2007.

Ginn had two great kick returns versus the Jets in 2009 -- and that's about it. John Beck, the club's second-round pick, did nothing in a Miami uniform, which is why the team flirted with both Peyton Manning and Matt Flynn this offseason. Other than defensive tackle Paul Soliai and punter Brandon Fields, every other player taken in that draft is no longer a Miami Dolphin: Ginn, Beck, Samson Satele, Lorenzo Booker, Reagan Mauia, Drew Mormino, Kelvin Smith, and Abraham Wright.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nekem meg egyre inkább az a sejtésem hogy első kör falember lesz a 2. Kör vagy a 3. Kör qb. Nagyon kivi leszek, viszont mindenki készüljön fel mindenre és akkor nem fogunk csalódni. 😉
Én úgy gondolom hogy Tannehill lutri. Lehet nagyon jó lenne, de ugyanúgy csőd is, ezért nem hiszem hogy bevállaljuk. Talán 2.-3. Körre ha marad olyan qb akivel lehet rizikózni és ha nem jön be akkor se dobtuk el az első kört, viszont egy támadó falemberrel kisebb a rizikó hogy mellé nyulunk.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
el tudok képzelni az első körben egy magas és fizikális elkapót, mint marshall volt. vannak ezek az irelandék olyan agyasak. habár egyenlőre a média(!) a tannehill dolgot erőlteti a sherman-tannehill kapcsolat miatt

több mint 13 éve
Ha OL emberke lesz, az stipi-topi az enyem. Koszi.😀)

több mint 13 éve
En is ha nem gond + olyan otletem lenne,hogy mindenki tippelje mar meg a sajat,egyeni draftjat.Eleg akar az 1.kor, de amennyi jolesik.

több mint 13 éve
vállalna e valaki majd a draftkor választás elemzést? tehát a választott játékos elemzését, illetve saját vélemény a választással kapcsolatban. kidobnám facebook-ra.Ventura
vállalok, ha más nem.Csabee13
Akár többen is csinálhatunk...én is vállalom.

több mint 13 éve
vállalna e valaki majd a draftkor választás elemzést? tehát a választott játékos elemzését, illetve saját vélemény a választással kapcsolatban. kidobnám facebook-ra.Ventura
vállalok, ha más nem.
több mint 13 éve
vállalna e valaki majd a draftkor választás elemzést? tehát a választott játékos elemzését, illetve saját vélemény a választással kapcsolatban. kidobnám facebook-ra.

több mint 13 éve
Eddig jött QB, OG, CB, LB, SS FA piacról + CFL-ből 2 RB, és a tartalék csapatból is hoztunk fel embereket (bár ezeknek kétes a számottevő szerepvállalása, nekik ill. a többiek szerepe majd az edzőtáborban derül ki).
Elment QB, FB, WR, 3-4-es DE és CB.

Én most azt a következtetés vonom le (hozzáteszem a mai állás szerint; tehát sok még a kérdőjel, mert még sok minden változhat, ez még nagyon előzetes találgatás) =
1. kör: Quinton Coples, DE
2. kör: Mohamed Sanu, WR
3. kör: Brandon Washington, OG (de én RT-ként számolnék vele).

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.danyly
Szerintem váltsd le Irelandet. Ez pl elég jó draft lenne számomra, méginkább ha Sanu helyett mondjuk felmennénk Jefferyért, de Wrightnak is örülnék.Delonso_
Köszi. 😀
Jefferyt szerintem elviszik 1. kör legvégén v. 2 kör elején, de nem kizárt érte a feltrade. Wrigth sem rossz megoldás, de én Sanu-ban többet látok, bár eléggé érdekes egyéniség és ezért lehet nem vállalja be Ireland. Sőt, őt ismerve semmi kockázat. :mad:

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Eddig jött QB, OG, CB, LB, SS FA piacról + CFL-ből 2 RB, és a tartalék csapatból is hoztunk fel embereket (bár ezeknek kétes a számottevő szerepvállalása, nekik ill. a többiek szerepe majd az edzőtáborban derül ki).

Én most azt a következtetés vonom le (hozzáteszem a mai állás szerint; tehát sok még a kérdőjel, mert még sok minden változhat, ez még nagyon előzetes találgatás) =

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.danyly
Szerintem váltsd le Irelandet. Ez pl elég jó draft lenne számomra, méginkább ha Sanu helyett mondjuk felmennénk Jefferyért, de Wrightnak is örülnék.
több mint 13 éve

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.

több mint 13 éve
Csak azért nem szóltam hozzá, mert megint megkapom hogy negatív vagyok.
Hát... nem ők lesznek a húzóemberek ha aláírnak sem.

Lassan itt a draft, mert megérdemeljük.
Tannehillt húzzuk ha bent lesz? ÉS egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznunk mert nem viszi ki senki előttünk?Delonso_
Most egyet értünk pedig 😀 ez elég negatív..Csabee13
Én a végítélettel megvárom a preseason-t legalább, de az biztos, h az eddigi dolgok nem tetszenek és valami azt súgja, h a draft se fog... :/

több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nehéz kérdés ez.... belemenekülünk a szakadékba lehet.
Mindenki QB-t akar a drafton, nade akik szabadok lesznek nem túl biztos befektetések.
Ha nem húznak az a baj ha húznak az.
Fel kellett volna tradelni RG-értDelonso_
A régi kommunista vicc jut eszembe erről:
A Kapitalizmus a szakadék szélén áll. De mi mindig egy lépéssel előttük járunk!

Állat vagyok, ami enni kér...