Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
pl.: Haynesworth ? 😀 tudom ez itt off de honnan van ez a "tény"hogy szórjuk a pénzt?
Tavaly sem jött senki nagy pénzértJanek
több mint 12 éve
mennénk mi flynn-re de ezek szerint nem tökösen. habár kolb féle szerződés elég komoly lenne érte. nem tudom mit ajánlhattunk - ha ajánlottunk valamitmike wallace pótolhatna valami űrt.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
azthittem flynn sima ügy. olyan 70/30-ra tettem az esélyünket a seattle-vel szemben. így viszont kezdek aggódni.Ezzel az a gond, hogy Barkley nagyon könnyen top3as játékos lehet jövőre. Na most ez a Miami van annyira jó, hogy nem top3as legyen. Innentől kezdve ha van előtettek olyan csapat aki QB needes, már pedig biztos, hogy lesz, fel kell tradelni Barkleyért, ami látva RGIII árát nem biztos, hogy jó. Inkább rá kell mennetek szvsz Flynnre.
mondjuk olvastam olyan opciót is (egy külföldi fórumon), hogy legyen starter moore idén, majd rámenni a jövő évi drafton barkley-re.
hasonló gondolatmenetbe én is benne lennék, de nem feltétlen barkley-reVentura
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
MI kell nekünk:QB: Need? YES – Filled? NO. Options – Manning is out, Flynn is still there, Alex Smith has interviewed, and now there is word that tomorrow the team will host former Jaguar David Garrard.
WR: Need? Not until start of free agency. Filled? No. The Dolphins had a minor need for a number 2 WR entering free agency, the trade of Brandon Marshall leaves a rather gaping hole at the number 1 slot to say nothing about the number 2 slot. Options: Brandon Lloyd signed with the Pats, Manningham with the Rams, Robinson with the Jaguars, Jackson with Tampa, and everyone else with Washington. Ted Ginn is still available. Seriously, that’s about it. You could trade Pittsburgh your number 1 for Mike Wallace.
RB: Need? No. Filled? Yes, the Dolphins let Lex Hilliard go to free agency but they resigned Steve Slaton. Excited yet?
RG: Need? YES. Filled? No. The Dolphins let Eric Winston out of Miami without a contract. He signed a doable deal with KC. 4 years 22 mill. Options: Chilo Rachal. Who? Yea, I said the same thing.
RT: Need? Yes. Filled? Depends on if signing Artis Hicks from Cleveland who is supposedly worse than Marc Colombo is filling a hole. His versatility stats say he can play both guard and tackle. So in Miami he can fail at two positions. Options: Vernon Carey, Demetrius Bell, Marcus McNeill, some other dude…but hey we signed Hicks!
DT: Need? Yes. Filled? Yes. The Dolphins re-signed NT Paul Solia to play DT in their new 43 system.
DE/OLB: Need? Yes. Filled? No. The Dolphins have hosted one OLB, Mark Anderson, but did not offer him a contract. Options: Koa Misi? I don’t know. There are some FA linebackers out there but they don’t blow your excitement level up and frankly, I don’t know which ones are suited better in a 34 or 43 or for that matter who plays inside or out.
CB: Need? No. Filled? Yes. The Dolphins signed Richard Marshall who can play free safety. The team says he will play cornerback. Options: There are none, it wasn’t a need.
S: Need? Yes. Filled? No. While the Phins signed the aforementioned Marshall, they are going to play him at CB. Options: Reggie Nelson.
http://phinphanatic.com/2012/03/18/dolphins-needs-not-filled/
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
azthittem flynn sima ügy. olyan 70/30-ra tettem az esélyünket a seattle-vel szemben. így viszont kezdek aggódni.mondjuk olvastam olyan opciót is (egy külföldi fórumon), hogy legyen starter moore idén, majd rámenni a jövő évi drafton barkley-re.
hasonló gondolatmenetbe én is benne lennék, de nem feltétlen barkley-re
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Nem feltétlenül kell szórni a zsetont ( pl. Redskins ), ahhoz , h jó csapatunk legyen.. 😉Szerintem Manning meghallotta Ross ajánlatát és kiröhögte. Úgy gondolom jó játékosra költeni kell, mert mindig akad egy másik csapat aki meg is fizeti a sztárokat és inkább oda mennek.
lol, pedig elvileg ő jelentette még ki anno, hogy sok pénzt fog áldozni a csapatra.VenturaDM13
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
tudom ez itt off de honnan van ez a "tény"hogy szórjuk a pénzt?Tavaly sem jött senki nagy pénzért
több mint 12 éve
Nem feltétlenül kell szórni a zsetont ( pl. Redskins ), ahhoz , h jó csapatunk legyen.. 😉Eagles? Tampa?
lol, pedig elvileg ő jelentette még ki anno, hogy sok pénzt fog áldozni a csapatra.VenturaDM13
több mint 12 éve
garrard workout-ra fog jönni holnap
több mint 12 éve
Nem feltétlenül kell szórni a zsetont ( pl. Redskins ), ahhoz , h jó csapatunk legyen.. 😉 lol, pedig elvileg ő jelentette még ki anno, hogy sok pénzt fog áldozni a csapatra.Ventura
több mint 12 éve
Az biztos is ... de még nem tudjuk az új HC mennyire jól draftol. A draft jó dolog, ha belehúz az ember 😀bele. minden évben belehúzunk. majd adsz magadból hangot, ha olyan játékost húzunk aki nem tetszik 😊Ventura
DM13
több mint 12 éve
lol, pedig elvileg ő jelentette még ki anno, hogy sok pénzt fog áldozni a csapatra.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Leginkább az a baj, hogy a jelek szerint minden jelentős tranzakción spórolna, ezért nem sikerül semmi. A potenciális játékosok legalább olyan diszfunkcionálisnak tartják a Miamit, mint a New York Jetset. Csak itt nem az öltözőben vannak a bajok, hanem a vezetésben. Közben pedig a szurkolók nagyobbik részének elege van belőle, elég rákeresni a neten a következő 3 szóra: Stephen Ross loser. 😀Én ezt nem értem...ennyire hülye ez a Ross vagy mi?Na ez érdekes. Gondolom ösztönzik Flynnt hogy ne kérjen túl sokat. 😉Vagy csak sikerült már a Flynnért való versenyből is kiszállni egy újabb Ross bravúrral.gsn
Szerintem smith se lenne rossz opció. Szerintetek?RunRickyRun
Mindenhol azt olvasom, h nem akar vele senki "összeállni"Rolni
Ha csakis Ireland lenne a hunyó a tranzakciókról való lemaradás mögött, akkor Ross már rég kirúgta volna szerintem.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Flynn is az hiszem a seahawks hoz ment ma, ami azért azt jelenti hogy nem kapott tőlünk olyan ajánlatot amit rögtön elfogadott volna. Ha jobbat kap megy máshova. Ha nem akkor belemegy a kisebb összegbe gondolom.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
ireland mennyit tesz hozzá a szemkápráztató bravúrokhoz?
több mint 12 éve
Én ezt nem értem...ennyire hülye ez a Ross vagy mi?Vagy csak sikerült már a Flynnért való versenyből is kiszállni egy újabb Ross bravúrral.gsnalex smith ma miamiba látogatVenturaNa ez érdekes. Gondolom ösztönzik Flynnt hogy ne kérjen túl sokat. 😉
Mindenhol azt olvasom, h nem akar vele senki "összeállni"
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
gsn
3 548
Vagy csak sikerült már a Flynnért való versenyből is kiszállni egy újabb Ross bravúrral.alex smith ma miamiba látogatVenturaNa ez érdekes. Gondolom ösztönzik Flynnt hogy ne kérjen túl sokat. 😉
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
alex smith ma miamiba látogatVenturaNa ez érdekes. Gondolom ösztönzik Flynnt hogy ne kérjen túl sokat. 😉
Szerintem smith se lenne rossz opció. Szerintetek?
Smith has not lived up to expectations since being drafted No. 1 overall by San Francisco in 2005. But he is coming off the best season of his seven-year career, throwing 17 touchdowns against just five interceptions for a 90.7 passer rating in 2011 and leading the 49ers to a 13-3 regular season record and an overtime field goal away from reaching the Super Bowl. Last year was just the second time in seven seasons that Smith started all 16 games.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
alex smith ma miamiba látogat
több mint 12 éve
A draft jó dolog, ha belehúz az ember 😀bele. minden évben belehúzunk. majd adsz magadból hangot, ha olyan játékost húzunk aki nem tetszik 😊
DM13
több mint 12 éve
Kíváncsi vagyok Carey és Mitchell sorsára is...a többiek mehetnek, amerre akarnak.
több mint 12 éve
A draft jó dolog, ha belehúz az ember 😀 hogy verjem bele. muszáj mindig mindent draftolni? például marshall helyére jöhetett volna valaki. például manningham. colombo helyére szintén...
döntsön már matt damon is (-_-)Ventura
több mint 12 éve
Hát ami azt illeti kíváncsi vagyok megegyeznek-e?Flynn igényei : sokéves szerződés, illetve legalább 6 milka/év ( nem kicsi az étvágya, tekintve az eddigi karrierjét )
Remélem Manning azért nem jött ide, mert ésszerű szerződést akartunk kötni vele.