NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Moore > Tebow Ennyi...
több mint 12 éve
Sztár edző meg sztár QB, mi ?Miami az "ígéret földje".... :cool:
több mint 12 éve
Hm.... lehet jön Smith...Nem tudom emlékeztek-e, de anno őt akartuk húzni Brown előtt, de a 49ers beleköpött a levesbe.
Alex Smith - QB - 49ers
Contrary to previous reports, SI.com's Peter King is told free agent Alex Smith is "very serious" about the Dolphins if they're serious about him.
Translation: Show me the money. It's impossible to tell how much of this is posturing, but it's easy to see that Smith's best avenue to get the 49ers to increase their standing offer is to have the Dolphins as a serious landing spot. If common sense prevails on all sides, Smith will re-sign in San Francisco.
több mint 12 éve
ez lesz e 😀 több mint 12 éve
Ja és mi támasztottuk fel poraiból 😀 úgyhogy legalább 1 évet ingyen játszon 😉 Jöjjön csak Tim és becsüljük is meg.
A Broncossal ment playoffba az nem akármi.Delonso_
több mint 12 éve
Jöjjön csak Tim és becsüljük is meg.A Broncossal ment playoffba az nem akármi.
több mint 12 éve
nincs. jacksonville-be igazolt 2 vagy 3 évre.egyébként mostmár erősen moore-on vagyok. egyrészt tavaly nálunk játszott, másrészt sokat köszönhetünk neki, hogy nem végeztünk gyengébben - habár rendelkezésére állt marshall, top elkapó személyében.
jobb lenne ha nem agyaskodnának itt irelandék, hanem hoznának valaki jól értékelhető wr-t... - jaaa, hogy mike wallace újra aláírt a steelersel? f*szukat verjék ki ross-ék.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
hát ez meglepett.Henne nincs opcióként? A sérüléséig nem volt rossz tavaly.
na továbbra is lehet erőteljesen lesni a médiát... tebow???
annyira nem örülnék, hogy nem tud passzolni. ez az év már mehetne moore-nak.Ventura
több mint 12 éve
hát ez meglepett. na továbbra is lehet erőteljesen lesni a médiát... tebow???
annyira nem örülnék, hogy nem tud passzolni. ez az év már mehetne moore-nak.
több mint 12 éve
Jöhetne cserének, szituációs játékosnak.. aztán majd meglátjuk 😊Viccelsz? Elit franchise QB, minimum a 2 első és 2 második kör.
Kérdés mit kérnek érte ?
Most hogy Manning a Broncosba ment jön hozzátok Tebow😀KmetyGDM13
Ami a szomorú, hogy a Marshall trade után még ki is nézem belőletek 😊
több mint 12 éve
Ha már draft akkor már nehogy Tannehill....nálam Keenum, K. Moore, Weeden a sorrend , persze csak 3. kör alatt.
több mint 12 éve
Jöhetne cserének, szituációs játékosnak.. aztán majd meglátjuk 😊 Kérdés mit kérnek érte ?
Most hogy Manning a Broncosba ment jön hozzátok Tebow😀KmetyG
több mint 12 éve
Most hogy Manning a Broncosba ment jön hozzátok Tebow😀
több mint 12 éve
Mert szerencsére ritkán húzunk 1/1-et... 😀 Ez majdnem igaz, de én pl Puncitól nem vagyok elájulva.Azért tegyük tisztába, hogy Long klasszis.. ha ő az alap akkor kurv@ra nagyokat fogsz csalódni draftban. Mert 5évente 1 ilyet húzol jó esetben.Csabee13
A CBink sem extraklasszisok.
Aki valóban jó játékos az Long egyedül. Más ezt megközelítő szinten sincs.
A Hartline, Clay dolgot meg megnézzük idén, mert Brian nagyot robbantott majd dropolt és visszaesett a teljesítménye erősen, ahogy az egész csapatnak.Delonso_
több mint 12 éve
Az maga lenne a "gyönyör" .Jajj, tényleg. 😀BekiKaepernick.tenorxHasselbeckgsn
több mint 12 éve
több forrás említette, hogy ha manning aláír a san francisko-hoz akkor smith aláír hozzánk.aj edds-el kapcsolatban arra emlékszek, hogy megsérült talán az előszezonban és az egész szezont ki kellett hagynia. majd kuka. szóval draftoltuk, de szó szerint kidobtuk anélkül, hogy játszott volna.
több mint 12 éve
Nem prospect, project.tenorxAkár prospect is lehet.. 😊 de köszönöm a kiigazítást.
több mint 12 éve
Nem prospect, project.
több mint 12 éve
Ez majdnem igaz, de én pl Puncitól nem vagyok elájulva.Azért tegyük tisztába, hogy Long klasszis.. ha ő az alap akkor kurv@ra nagyokat fogsz csalódni draftban. Mert 5évente 1 ilyet húzol jó esetben.
A CBink sem extraklasszisok.
A Hartline, Clay dolgot meg megnézzük idén, mert Brian nagyot robbantott majd dropolt és visszaesett a teljesítménye erősen, ahogy az egész csapatnak.Delonso_
több mint 12 éve
Ez majdnem igaz, de én pl Puncitól nem vagyok elájulva.A CBink sem extraklasszisok.
A Hartline, Clay dolgot meg megnézzük idén, mert Brian nagyot robbantott majd dropolt és visszaesett a teljesítménye erősen, ahogy az egész csapatnak.
több mint 12 éve
egy jó draft! de nézzük meg az elmúlt évek draftolt játékosait. hány vált be? hány maradt csere, stbJó nézzük.. 1-4. kör..
minden v áltozik, de kettő maradt ugyanaz: ross és irelandVentura
2008
1. Jake Long - szót sem érdemel nem vita tárgya
2. Phillip Merling - DL depth lett belőle..
2. Chad Henne - szívtunk vele
3. Kendal Langforg - Bevált? Be! Kezdőnk volt és csak 3. körös.
4. Shawn Murphy - Who?
2009
1. Vontae Davis - Kezdő
2. Pat White - ismét egy elkúrt 2. kör qb-re
2. Sean Smith - Kezdő
3. Patrick Turner - Nem vált be
4. Brian Hartline - Eddig 3. számú elkapónk volt szerintem 4. körösként jól játszik.
2010
1. Jared Odrick - Kezdő
2. Koa Misi - várakozásokhoz nem ért fel sajnos de bust-nak nem mondanám. Meglátjuk az új rendszerben mit hoznak ki belőle.
3. John Jerry - hát 2010-ben nem játszott jól, tavaly mégis megmutatta hogy van benne némi potenciál akármi lehet még belőle.
4. A.J. Edds - Kuka
2011
1. Mike Pouncey - bevált, jó lesz.
2. Daniel Thomas - Time will tell.. közel sem bust. Kiderül mire képes.
4. Edmond Gates - Raiders-es húzás elvittük mert gyors de route running szinten szar.. kérdés hogy megtanul e nfl szinten játszani. Prospect WR.
6. Charles Clay - csak azért írtam be mert szerintem nagyon bevált. És csak 6. kör... ha belenyúlsz lehet nagyon jó playákat hozni drafton.
Az elmúlt 4 drafton mi húztunk a legjobban? Nem! Na de azért nem is teljesen reménytelen... Elszórtak 2 második kört QB-re luxus pickek voltak. Meg voltak tévedések is.. De láttam már rosszabbat.. És ne felejtsd el új HC, új edzők.. új off és deff rendszer.. Meglátjuk hogy draftolnak..
több mint 12 éve
egy jó draft! de nézzük meg az elmúlt évek draftolt játékosait. hány vált be? hány maradt csere, stbminden változik, de kettő maradt ugyanaz: ross és ireland
több mint 12 éve
Kérdezem én, akkor ki a top priority, mert ha Smith sem jön össze, akkor Garrarddal vágnak neki a köv. szezonnak és jön náluk a Suck for Barkley jelige? 😛BekiMat Moore - Tannehill kispaddal.. Smith-t ne hozzák ide akkor már inkább amink van.. Garrard ha feltámad és régi formájában játszik jó lesz ő is. Igazából le se lépett még Flynn és már hozták az új jelölteket annyira nem cuppanhattunk rá... Mind1 Miami fanok fedezékbe jön a fika áradat a szar csapatunk miatt...
Én azért megvárom a draftot mielőtt teljesen kétségbe esek. Ez a QB kérdés nem rázott meg.. Marshall meg pótolható.. Defense-ünk viszont erősödött... Offense-t meg építse olyanra amilyenre szeretné. Lehet hogy az idei FA-t elszartuk de ha a GB-t veszed alapul pl. ők sem FA -ból építették a csapatot.. Egy jó draft simán hozhat nekünk idén 3-4 kezdőt is akár... ha 4 évvel ezelőtt vagyunk azzal is megelégedtünk volna ha rendbe teszi a falat.. Draft még nagyon sokat változtathat a dolgokon, nem holnap van a szezonnyitó nem is kell úgy viselkedni..