NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
11
7
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Mert szerintük öreg és sokat keres.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Bell-t miért cutolták?ennyire hülyék.
Ennyire nem jó ?
Idén alig van értelmes S a piaconJanek
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bell-t miért cutolták?Ennyire nem jó ?
Idén alig van értelmes S a piacon
több mint 12 éve
Hyde5: Five thoughts on the Dolphins' lousy Mondayhttp://weblogs.sun-sentinel.com/sports/columnists/hyde/blog/2012/03/hyde5_five_thoughts_on_the_dol_3.html
több mint 12 éve
most ez ki van jelentve, hogy tannenhill-t fogjuk választani a drafton? vagy, hogy az első két körben jön qb?
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Szerintem Moore kezdő, Garrard backup ha valami történne(öreg, tavalyi szezont kihagyta sérülés miatt és 1évre szerződtettük. Meglepne ha kezdő lenne), Tannehill pedig tanulja a playbookot a szezon feléig.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
úgy láttam mintha 1 évre szerződött volna. egyébként meg arra gondoltam, hogy moore a kezdő, de ha rosszul akkor garrard léphet a szimpadra. (lásd: carolina pályafutás második éve) akkor van egy veterán irányító.)VenturaMoore a középsuliban safety volt, ezután szerintem teljesen jogos lenne a tight end Tebow idehozatala és a wide receiver Tannehill draftolása
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
úgy láttam mintha 1 évre szerződött volna. egyébként meg arra gondoltam, hogy moore a kezdő, de ha rosszul akkor garrard léphet a szimpadra. (lásd: carolina pályafutás második éve) akkor van egy veterán irányító.)
több mint 12 éve
jeff darlington jelenti, hogy egy forrás szerint garrard küzdhet a kezdő poícióért.VenturaHát mondjuk az valószínű, hogy nem úgy igazolták le, hogy "nem apám, ha lejátszol mindenkit Bradystől, Rodgersestől TEBOWstól a pályáról te akkor sem fogsz kezdeni!" 😊
több mint 12 éve
úristen. akkor elszórunk egy korai picket irányítóra? (-_-)Garrard meg remélem csak backup.jeff darlington jelenti, hogy egy forrás szerint garrard küzdhet a kezdő poícióért.
RunRickyRun
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Tebow-t személy szerint nem szeretném, futónk már van!Garrard meg remélem csak backup.
De ez az egész már a vicc kategória ami a csapatnál folyik!
Nincs azzal baj, hogy Moore-al akarnak kezdeni jövőre is vagy a drafton akarnak erősiteni esetleg, csak akkor minek kellett ekkora lufit fújni Qb téren??!!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Én kedvelem Davidet is, ám valahol nekünk is építkezni kéne ebben egy fiatal Tebow bölcsebb lépésnek tűnt. Nade tudjuk micsoda remek agyak ülnek nálunk, így ez biztosan jobb lesz 😊Delonso_fiatal QB-ra fogtok építkezni, csak nem Tebow lesz az
https://twitter.com/#!/ClaytonESPN/status/181918762138742784
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
csak nekem van Culpepper-flashbackem?HöriVégtelenített ciklusban vagyunk, egy helyben.
több mint 12 éve
Nekem mondod?Én örülök Davidnek, de Tebownak jobban örültem volna.Remélem tud majd a Phins-nek érdemben segíteni. Jöhetett volna Tebow hozzátok, hozzánk meg vissza David, Henne helyett... szerintem mind kiegyeztünk volna a dologgal 😉N-Drew
Ám welcomeDelonso_
A Bell cuttal együtt.... Nagyon rossz előérzetem van.
több mint 12 éve
bell? release? na húzzanak a k*rva anyjukba. itt tuti, hogy csapatbomlasztás van folyamatban. azon sem lepődök meg, ha jövőre long-al sem hosszabítunk.hogy garrard aláírt, ki lehet a starter? garrard, mint tapasztalat tartalék, vagy megküzdenek a pozícióért?
több mint 12 éve
Én kedvelem Davidet is, ám valahol nekünk is építkezni kéne ebben egy fiatal Tebow bölcsebb lépésnek tűnt. Nade tudjuk micsoda remek agyak ülnek nálunk, így ez biztosan jobb lesz 😊
több mint 12 éve
Én örülök Davidnek, de Tebownak jobban örültem volna.Remélem tud majd a Phins-nek érdemben segíteni. Jöhetett volna Tebow hozzátok, hozzánk meg vissza David, Henne helyett... szerintem mind kiegyeztünk volna a dologgal 😉
Ám welcomeDelonso_
több mint 12 éve
Én örülök Davidnek, de Tebownak jobban örültem volna.Ám welcome
több mint 12 éve
Relax: Just got a text from David Garrard telling me he's now a Miami Dolphin (Glazer)
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
na jól van, most mehet el a kurva anyjába az egész kurva kibaszott FO.nfl off
edit: mivel már hivatalos a bell cut
több mint 12 éve
Hát.. azt hiszem tényleg keresek új csapatot magamnak.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Schefter: Dolphins plan to release S Yeremiah Bell.Suck for Barkley
több mint 12 éve
Annál többet viszont nem ér sztem és hülyeség lenne adni neki...Hm.... lehet jön Smith...annak ellenére, hogy maradhatna SB esélyes csapatnál? :o na ezt meg hogy gondolja...???
Nem tudom emlékeztek-e, de anno őt akartuk húzni Brown előtt, de a 49ers beleköpött a levesbe.
Alex Smith - QB - 49ers
Contrary to previous reports, SI.com's Peter King is told free agent Alex Smith is "very serious" about the Dolphins if they're serious about him.
Translation: Show me the money. It's impossible to tell how much of this is posturing, but it's easy to see that Smith's best avenue to get the 49ers to increase their standing offer is to have the Dolphins as a serious landing spot. If common sense prevails on all sides, Smith will re-sign in San Francisco.Delonso_
nem tán bemérgesedett, hogy rámentek manningre? 😀
"NFL Network's Jason La Canfora reports that the 49ers' offer of $24 million over three years to free agent Alex Smith remains on the table.
The proposal has not been "lowered or revoked." La Canfora also reports that team sources are "confident" Smith will re-sign with San Francisco. Smith's visit and flirtation with the Dolphins are reportedly being viewed as "a play for leverage" by NFL insiders. In other words, Miami might have to offer significantly more than $8 million per season in order to land Smith. "Ventura
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
Hm.... lehet jön Smith...annak ellenére, hogy maradhatna SB esélyes csapatnál? :o na ezt meg hogy gondolja...???
Nem tudom emlékeztek-e, de anno őt akartuk húzni Brown előtt, de a 49ers beleköpött a levesbe.
Alex Smith - QB - 49ers
Contrary to previous reports, SI.com's Peter King is told free agent Alex Smith is "very serious" about the Dolphins if they're serious about him.
Translation: Show me the money. It's impossible to tell how much of this is posturing, but it's easy to see that Smith's best avenue to get the 49ers to increase their standing offer is to have the Dolphins as a serious landing spot. If common sense prevails on all sides, Smith will re-sign in San Francisco.Delonso_
nem tán bemérgesedett, hogy rámentek manningre? 😀
"NFL Network's Jason La Canfora reports that the 49ers' offer of $24 million over three years to free agent Alex Smith remains on the table.
The proposal has not been "lowered or revoked." La Canfora also reports that team sources are "confident" Smith will re-sign with San Francisco. Smith's visit and flirtation with the Dolphins are reportedly being viewed as "a play for leverage" by NFL insiders. In other words, Miami might have to offer significantly more than $8 million per season in order to land Smith. "