NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
166
27
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
van e még ilyen csapat akik ilyen szinten inakítvak az FA piacon, mint mi?(OG jake scott is látogatóba, wheeler mellett)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nálunk Stanton tradelése most így jött ki, ez nem hülyeség úgy vélem. 😊Teljes sötétséget látom az FO-tokat illetően. Marshallt cutolni? Óriási baromság lett volna.BekiHa nem tudsz túladni rajta, de meg akarsz szabadulni tőle miért ne? Most balhézhat Chicagóban.. Denverben is nagy balhéi voltak, nálunk is csinálta eddig mindkét offseasonban a fesztivált.. droppolt is sokat.. Nem az első és nem is az utolsó csapat vagyunk a ligában aki kivágja a balhés játékosát a csapatból, és úgy fest Philbin elképzeléseibe sem illett bele.. Kell ennél több?
Na meg nektek sem kell idén messzire menni hülyeséget illetően..Csabee13
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
szeretem ezt a "nem illik a rendszerbe" dumát. Szerintem ha van 1 ilyen kaliberű játékosod, akkor úgy kéne kezdeni a csapatépítést, hogy felrakod őt meg még a többi értelmest a táblára és köréjük keresed a többit.Teljes sötétséget látom az FO-tokat illetően. Marshallt cutolni? Óriási baromság lett volna.BekiHa nem tudsz túladni rajta, de meg akarsz szabadulni tőle miért ne? Most balhézhat Chicagóban.. Denverben is nagy balhéi voltak, nálunk is csinálta eddig mindkét offseasonban a fesztivált.. droppolt is sokat.. Nem az első és nem is az utolsó csapat vagyunk a ligában aki kivágja a balhés játékosát a csapatból, és úgy fest Philbin elképzeléseibe sem illett bele.. Kell ennél több?
Na meg nektek sem kell idén messzire menni hülyeséget illetően..Csabee13
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
de nincs másik ilyen karibelű. amig nem szerzünk egy top wr-t vagy amig az a top wr-t nem látom játszani vagy az aktuális wr-jeinkből nem látom ki, hogy igazi jó teljesítményt nyújt, addig a marshall trade-t az egyik legnagyobb mellényúlásnak fogom gondolni és tartani
több mint 12 éve
Teljes sötétséget látom az FO-tokat illetően. Marshallt cutolni? Óriási baromság lett volna.BekiHa nem tudsz túladni rajta, de meg akarsz szabadulni tőle miért ne? Most balhézhat Chicagóban.. Denverben is nagy balhéi voltak, nálunk is csinálta eddig mindkét offseasonban a fesztivált.. droppolt is sokat.. Nem az első és nem is az utolsó csapat vagyunk a ligában aki kivágja a balhés játékosát a csapatból, és úgy fest Philbin elképzeléseibe sem illett bele.. Kell ennél több?
Na meg nektek sem kell idén messzire menni hülyeséget illetően..
több mint 12 éve
szaba
10 555
Teljes sötétséget látom az FO-tokat illetően. Marshallt cutolni? Óriási baromság lett volna.BekiNem a tehetséggel van itt a gond.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Teljes sötétséget látom az FO-tokat illetően. Marshallt cutolni? Óriási baromság lett volna.
több mint 12 éve
Elolvastam és nem rossz.De érdekelne miért fizettek ki ennyit egy olyan WR-rt akit cutolnának két év múlva?
Az is hogy ezen lépések amiket leírtak mennyire szolgálják a csapat érdekét.
Én nem nagyon érzem a csapaton hogy itt épülne valami.
Nem egy Washington, de még csak ne mis egy Hox, mi állun kegy helyben vagy visszafelé lépdelünk.
És még ha okkal is vágták ki Marshallt, a helyén akkor is luk keletkezett, amit egyenlőre nem látunk hogy pótolnának hasonló képességű játékossal.
több mint 12 éve
Aki tud angolul és be van pöccenve, mint a "tüntetők" olvassa el: http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-steve-ross-0324-20120323,0,5687471.story?track=rss&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterAzért ez is kemény, hogy Ross felhívta az egyiket 😀
több mint 12 éve
LB philip wheeler jön látogatóba ma. de azért sneki ne gondoljon egyből arra, hogy aláír hozzánk...
több mint 12 éve
Ha Carey-t nem sikerülne újra igazolni még lehetne találni bőven RG posztra embert az FA piacon.Csak az a bibi ezzel, hogy a salary cap sem áll jó (Soliai-ra szinte az egész el lett lőve + a draftolt játékosoknak is kell hely) és az Ireland-Ross duó is hülye és zsugori.
Pl.: - Jake Scott (Tennessee Titans) - mondjuk nem a legmozgékonyabb és a futás blokkolásban is lenne mit javulnia de erős, nem sérülékeny, passz blokkolása jó, méretei is rendben vannak - csak gondolom nem tudjuk megfizetni
- Kraig Urbik (Buffalo Bills) - RFA, szerződéstervezettel (Original Round Level (3rd round - $1.26M) - tavaly több poszton is játszott (guard és center), de az igazi posztja a G, erős, atletikus, és domináns játékos lehet ha egy posztnál marad, mondjuk a futás blokkolásán lenne mit javítani - a mi csapatunk ugye futás orientált, tehát nem biztos, hogy jó lenne
- Chad Rinehart (Buffalo Bills) - dettó mint Urbik (mármint a szerződéses része), egy fiatal játékos, jó potenciál van benne, csak kezdőként tudom el képzelni bármelyik csapatnál, nagy jövője van az NFL-ben - nem hiszem, hogy a Bills lemondana róla - bár a mozgásán a line of scrimmage-ben javítani kell és az LB-ről is lecsúszik néha.
Még találtam 6 FA-t aki esetleg szóba jöhetne, de vagy öreg v. nagyon gyenge a futás v. passz blokkolása.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Yeremiah Bell is open to re-signing with the Miami Dolphins Azért ezt kiemelném (Ennyit Ireland szavahihetőségéről):
Ireland acknowledged he informed Bell and Rosenhaus that they were safe – wouldn’t be released, and didn’t need to restructure his deal – back at the NFL combine last month. However, the Dolphins released Bell a week into free agency, after all the teams looking for starting safeties had signed one.
A másik fontos tény:
However, it’s also possible Bell could sign elsewhere, and the New England Patriots are one of the few teams looking into Bell.
Forrás: http://blogs.sun-sentinel.com/sports_football_dolphins/2012/03/yeremiah-bell-open-to-returning-to-the-dolphins.html
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Eddig ilyen mozgások történtek FA piacon Miami részről:QB = Chad Henne → Jacksonville Jaguars (2 év, 6.75 millió dollár-3 millió aláírási bónusz + 2.5 millió more in incentives ?)
- J.P. Losman → nem kelt még el
- jött: David Garrard → FA volt (1 év, 3.35 millió dollár, 1 millió aláírási bónusz + 1.5 millió more available in incentives?) --------------------------------------------------------
RB/FB = Steve Slaton → újra igazolva (1 év)
- Lex Hilliard → Minnesota Vikings (1 év, 615 ezer dollár)
WR = nem volt ebben a pozícióban eddig üzlet
- Brandon Marshall → Chicago Bears
TE = Jeron Mastrud → újra igazolva (ERFA, 1 év, 540 ezer dollár)
OT = Vernon Carey (eredetileg T volt utána lett G) → nem kelt még el
- Pat McQuistan → nem kelt még el
- Lyndon Murtha → újra igazolva (RFA, 1 év, 1.927 millió dollár)
- jött: Artis Hicks → Cleveland Browns (1 év, 2 millió dollár) -------------------------------
OG = nem történt mozgás
C = nem történt mozgás
DE = Igor Olshansky → nem kelt még el
- Kendall Langford → St. Louis Rams (4 év, 24 millió dollár-12 millió garantált)
- Phillip Merling → újra igazolva (RFA, 1 év, 1.26 millió dollár)
DT = Ryan Baker → újra igazolva (1 év)
- Paul Soliai → újra igazolva (2 év, 18 millió dollár)
LB = Ikaika Alama-Francis → nem kelt még el
- Marvin Mitchell → nem kelt még el
- Austin Spitler → újra igazolva (ERFA, 1 év, 540 ezer dollár)
- jött: Jamaal Westerman → New York Jets (ismeretlen szerződés) --------------------------
CB = Will Allen → New England Patriots (1 év, 975 ezer dollár-25 ezer aláírási bónusz)
- jött: Richard Marshall → Arizona Cardinals (3 év, 16 millió dollár) ------------------------
S = Yeremiah Bell → még nem kelt el (március 19-én tették FA-ra)
K = nem történt mozgás
P = nem történt mozgás
több mint 12 éve
Elment Bell, elment Marshall bagóért.Írtam Bellért nagyon kár Marshallt túlélem..
Nagy erősítést sehol nem látok, nincs QB. A játékosok pedig megmondták azért nem jönnek mert itt valami nagyon- nagyon rosszul működik.
Én ennél valóban nem tudok komolyabb érveket miért nem vagyok happy. Ha nem elég sajnálom.
Edit mondja elment Langford is.Delonso_
Ott van Odrick Langford helyén.
Van QB csak nem az akire te vágytál.. Nem is az a kaliber kétségtelen.. csalódottak vagyunk emiatt, én is..
De én nem győzködlek.. csak most az egyszer nem tud meghatni hogy Sapp, Porter, Crowder azt visítja, hogy senki nem akar ide jönni. Jah és az Adam Rank féle firkászok meg főleg nem. Én kivárom azt a draftot, azt az első pár meccset mielőtt ilyen letargiába merülnék. Ennyi..
Jut eszembe 24 paraszt táblával meg még nem tüntetés..
több mint 12 éve
Elment Bell, elment Marshall bagóért.Nagy erősítést sehol nem látok, nincs QB. A játékosok pedig megmondták azért nem jönnek mert itt valami nagyon- nagyon rosszul működik.
Én ennél valóban nem tudok komolyabb érveket miért nem vagyok happy. Ha nem elég sajnálom.
Edit mondja elment Langford is.
több mint 12 éve
keressük inkább a közös vonást a 2008-as szezon és a jövendőbeli 2012-es szezon közöttTi vagytok túl pesszimisták én csak azt mondom még nincs vége a szezonnak.. 😊
csaba szerinteme gyenlőre csak te vagy olyan "optimista" 😀 még a játéksoaok sem azok, csak nem hangoztatják 😀Ventura
Túl vagyunk egy rémes szezonon.. Új edzői stáb.. átalakítják a csapatot.. vissza van még a draft.. training camp, 4előszezon meccs 16 alapszakasz meccs.. ha utána 1/1 húzunk akkor majd azt mondom igazatok volt bakker 😊 Csak annyit mondok 6-10 nél jobb lesz... titkon 8-8 nál is jobbat remélek de ezt csak neked mondom mert még lehülyéznek érte.. Ez már optimizmus? 😊
több mint 12 éve
keressük inkább a közös vonást a 2008-as szezon és a jövendőbeli 2012-es szezon közöttcsaba szerinteme gyenlőre csak te vagy olyan "optimista" 😀 még a játéksoaok sem azok, csak nem hangoztatják 😀
több mint 12 éve
Én nem is értem te miről beszélsz.Hát pont ugyanígy vagyok én is veled.. Messze leggyengébb? mit nézzek a mérlegén?
Nézd már meg a Bills mérlegét meg a mienket, meg a Jets hányszor volt PO-ban mostanában?
Mi meg kb 10+ éve csak újjáépülünk és hamarosan jó csapatunk lesz.
És még egy franchise irányítót sem sikerült eddig szereznünk.Delonso_
Idén 6-10 mint mi. Tavaly 4-12. Azelőtt 6-10. 2008ban meg 7-9. Mióta itt írogatok mindig mögöttünk végeztek.. Lehet hogy én túl optimista vagyok de te meg túl borúlátó.
Jets igen Ryan nagyon rendbe rázta azt a csapatot.. de nem mondanám hogy az idei aztán az ő off-seasonjuk, miénk sem az kétségtelen.. but time will tell, right? De ha neked kényelmesen ez a vélemény hát oké.. Én az enyémmel vagyok így..
több mint 12 éve
Én nem is értem te miről beszélsz.Nézd már meg a Bills mérlegét meg a mienket, meg a Jets hányszor volt PO-ban mostanában?
Mi meg kb 10+ éve csak újjáépülünk és hamarosan jó csapatunk lesz.
És még egy franchise irányítót sem sikerült eddig szereznünk.
több mint 12 éve
Igen van ok rinyálni.Huh mert aztán a Bills Mario Williamsel oda vissza fog minket verni.. mint idén is tette.. jah, hogy nem tette... Aztán ott a Jets.. ők aztán épp a toppon vannak Sparanoval együtt 😀 Tebow meg Sanchez letarol mindent.
Nincs irányító a csapat lefelé megy megint.
Van ok derűsnek lenni?
Messze a leggyengébbek vagyunk a csoportban, innen indulunk. Juhhé...Delonso_
Az egy Pats amin tisztán látszik, hogy még a Brady éra vége előtt hozni akarnak 1 vagy 2 gyűrűt, idén bevásároltak.
Aztán ugye van az a Draftnak nevezett bagatel kis izé.. de mocskosul csúszunk le.
Nem nem mondom, hogy idén aztán SB győzelem vagy jövőre SB győzelem.. De ez van.. 6-10 es szezonunk volt ehhez igazítom, hogy optimista legyek e vagy sem. De én beérem ezzel is.
Go Phins!
több mint 12 éve
Igen van ok rinyálni.Nincs irányító a csapat lefelé megy megint.
Van ok derűsnek lenni?
Messze a leggyengébbek vagyunk a csoportban, innen indulunk. Juhhé...
több mint 12 éve
Temetitek ezt a szezont aztán még el sem kezdődött... Volt aki tényleg hitt abban, hogy berántjuk Manninget és meg sem állunk a super bowlig? -,- biztos bennem van a hiba szokás szerint.. Marshall távozásán túlteszem magam.. Bell-t sajnálom remélem visszaigazolják egy baráti szerződéssel.
Richard Marshall jó vétel volt.
Soliai is marad még 2évre.
Ha Bell visszatér van ok rinyálni? Nem hoztak sztár irányítót.. hűha vagy 15 éve nincs. Valami új?
Ami a QB-kat illeti.. Manning-ről lecsúsztunk az sajnálatos, na de hagyjuk már a picsogást.. benne volt a pakliban, hogy bukjunk.. Flynn-ről meg az a véleményem mint eddig is, ha nem cuppantak rá akkor annak oka van.. Lehet hogy egy olyan kaliberű irányítónk már van? Idehozták Garrardot, ha ő nyeri a kezdő posztot és úgy játszik mint 2010-ben?
http://www.youtube.com/watch?v=YOi3ZQ3KuzY
De persze mindenkinek szíve joga vizionálni a világvégét, franchise pusztulást, 0-16 os szezont.. De én azért megvárom, hogy mi lesz.. a Media bash ami ránk zúdul meg már hidegen hagy, meg az is hogy tele offtrollolják ezt a topicot 😀 , sőt még jót is tesz.. lefikáznak minket a csapat megszívja magát..
Ha nem értesz egyet utáld Irelandot, Ross-t, Philbint, sőt engem is 😀 mert 90%-át elfogadom, és 75%-val még egyet is értek azzal amit csináltak. 😀 Meg fessétek a "THe end is NEAR" táblákat nyugodtan.
Szép estét! Csövi :cool:
Hát amilyen bájos természete volt.. Leszurkálja az asszony, felpofozgat nőket.. valami pszichés gondja is van.. kimondott ikon alkat 😀 Long lehet ilyen sőt már szerintem az is, Dansby is azzá válhat.. Bell is ilyen volt..egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...VenturaAzt hittem Marshall majd egy ilyen lesz. Hát nem!RunRickyRun
több mint 12 éve
Most, hogy TT ment a Jets-be és Drew Stanton így mindenáron el akar jönni onnan, szerintetek van rá esély, hogy megpróbáljátok elhozni? Annak alapján, amit tudok róla nem biztos, hogy rosszul járnátok. Sőt. Az biztosan tetszene Stanton-nak, ha felajánlanák neki, hogy küzdhet a kezdő QB posztért.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Azt hittem Marshall majd egy ilyen lesz. Hát nem!Az a hír "járja",hogy nem voltatok benne biztosak Flynnel jobban járnátok mint Mooreral, ezért nem tettetek nagyobb erőfeszítéseket a kontrakt érdekében... A GM alatt nagyon vékony lehet a talaj,ha már magyarázkodni kényszerül 😊undisputedlykererszttüzbe került. mint láttad, néhány lakos tüntetett a dolphin központ előtt...
akkor a stúdióban porter és sapp is kritizálta...
egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Az a hír "járja",hogy nem voltatok benne biztosak Flynnel jobban járnátok mint Mooreral, ezért nem tettetek nagyobb erőfeszítéseket a kontrakt érdekében... A GM alatt nagyon vékony lehet a talaj,ha már magyarázkodni kényszerül 😊undisputedlykererszttüzbe került. mint láttad, néhány lakos tüntetett a dolphin központ előtt...
akkor a stúdióban porter és sapp is kritizálta...
egyébként nem tudom, de egy két ikonra szükség lenne a csapatnál akik tényleg hosszú időig delfinek lennének. mi lenne ha thomas és taylor például pályafutásuk felét/negyedét töltötték volna csak nálunk??? például tradelték volna pket mert sokat keresnek, stb...