Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
NA ez tényleg jól esett! Meghozza az ember kedvét, alig várom már! 😊
lehet élvezkedni erőteljesen
http://www.hbo.com/hard-knocks/index.html#/hard-knocks/about/video/hard-knocks-training-camp-with-the-miami-dolphins.html/eNrjcmbOYM5nLlTPz0lxzEvMqSzJTA5ITE-1S8xN1SzLTEnNh4k65+eVpFaUcDIyskknlpbkF+QkVtqWFJWmsjGyMQIAUKwXOA==Ventura

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 688 — 🏈🐬🐂🤘🏽
lehet élvezkedni erőteljesen
http://www.hbo.com/hard-knocks/index.html#/hard-knocks/about/video/hard-knocks-training-camp-with-the-miami-dolphins.html/eNrjcmbOYM5nLlTPz0lxzEvMqSzJTA5ITE-1S8xN1SzLTEnNh4k65+eVpFaUcDIyskknlpbkF+QkVtqWFJWmsjGyMQIAUKwXOA==

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
De hülye vagyok, az új Nike mezeket már bemutatták.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
tenorx 14 178 — fő libsi
Ez lenne az új mez?
danyly
Egy nagyon régi fake kép.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Ez lenne az új mez?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikkKiss
..és milyent ? 3D és full HD ? 😀DM13
hja meg beszélni is fog majd
szerk.: ma van a szülinapja Sean Smithnek

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 441 — Dolphins fan
21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikkKiss
..és milyent ? 3D és full HD ? 😀

több mint 13 éve
21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikk

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 441 — Dolphins fan
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?Medvepapa
Mondtam én, h luxus-pick...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?Medvepapa
sztem Moore fog kezdeni, de így TC előtt elég nehéz ezt megjósolni 😊 és hogy ne lenne jövője egy eddig pályára sem lépő 1/8-as játékosnak? 😀 egy (de remélem inkább kettő) évig tanul a veteránok mögött aztán addigra remélem hoznak neki értelmes elkapót (mondjuk jövőre Robert Woods) akivel már problémamentesen dolgozhatnak együtt
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Régóta téma hogy színt változtatunk mert nem elég elrettentő az ellenfelek számára, téma volt a logo váltás is nem tetszett az új tulajnak. A fanek eléggé ágáltak ellene, kíváncsian várom keresztül viszi-e az akaratát. A stadionnevet megváltoztatta, ami nagy lépés volt, hisz mindig a volt tulaj nevét viselte, aki saját pénzén építette azt.
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 429
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 243 — Eagles fan
Én egyedül a sisakot venném le a delfin fejéről 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 429
elvileg jól tudod. sőt! mintha a stadionnak is akarnának (egy bizonyos részéhez) tetőt is csinálni.

saját személyes véleményem az az, hogy a logó nagyon is jó! nem túl agresszív, nem csillámpónis, szerintem tökéletes! a mez számomra szintén tökéletes. remélem nem fognak egyiken se túl sokat változtatni, főképp a mezen ne. nem tudnám elviselni ha olyan hasonló ocsmány mezünk lenne mint a seahawksnak lett most.Ventura
Első blikkre nekem sem nagyon tetszett, de azóta egyre inkább, főleg az idegenbeli, amelyik itt lóg felettem. 😊 Amúgy a logótokat én sem bántanám, úgy jó ahogy van. 😊

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
elvileg jól tudod. sőt! mintha a stadionnak is akarnának (egy bizonyos részéhez) tetőt is csinálni.

saját személyes véleményem az az, hogy a logó nagyon is jó! nem túl agresszív, nem csillámpónis, szerintem tökéletes! a mez számomra szintén tökéletes. remélem nem fognak egyiken se túl sokat változtatni, főképp a mezen ne. nem tudnám elviselni ha olyan hasonló ocsmány mezünk lenne mint a seahawksnak lett most.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 228 — Axel Foley
Jól olvastam, hogy a Dolphins 2013tól meg akarja változtatni a mezét és a logóját?
http://blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2012/07/12/miami-dolphins-communicating-with-nfl-headquarters-about-a-logo-change-for-2013/
Vagy én értettem valamit nagyon félre?

több mint 13 éve
JA. Főleg hogy nem is használom már azt az email címemet! 😊 Most gyorsan át is javítottam az újabbra!
Nekem is Tenor segítsége kellett...
Ki emlékszik már arra mivel regelt öt éve, ráadásul eddig teljesen más szisztéma volt a belépéshez.Delonso_

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nekem is Tenor segítsége kellett...
Ki emlékszik már arra mivel regelt öt éve, ráadásul eddig teljesen más szisztéma volt a belépéshez.
több mint 13 éve
OFF Na majdnem kizártam magam az új felület miatt. Nem emlékeztem milyen email cimmel regeltem anno. 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
tannehill érkezésével nem ryan rajongói leszünk hanem laurené 😀

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu

hmmm megértettem az utolsó kérdés szükségességét 😛

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Tannehill interjú http://espn.go.com/nfl/story/_/id/8132713/ryan-tannehill-introduction-nfl-espn-magazine

Bode
Samaras játszott?
több mint 13 éve
jól látom? reggie bush itt van magyarországtól nem messze? elvileg most bécsben veri a brácsát 😀

több mint 13 éve
catattack 3 520
Így abszurd kicsit. 😀szaba
Hagyjátok már Amadeust! Ez már tényleg sok! 😀
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 646
85 megnősült.

most tette ki FacereAmadeus91
kettővel feljebb.kristof
Így abszurd kicsit. 😀