NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Eddig jött QB, OG, CB, LB, SS FA piacról + CFL-ből 2 RB, és a tartalék csapatból is hoztunk fel embereket (bár ezeknek kétes a számottevő szerepvállalása, nekik ill. a többiek szerepe majd az edzőtáborban derül ki).
Elment QB, FB, WR, 3-4-es DE és CB.

Én most azt a következtetés vonom le (hozzáteszem a mai állás szerint; tehát sok még a kérdőjel, mert még sok minden változhat, ez még nagyon előzetes találgatás) =
1. kör: Quinton Coples, DE
2. kör: Mohamed Sanu, WR
3. kör: Brandon Washington, OG (de én RT-ként számolnék vele).

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.danyly
Szerintem váltsd le Irelandet. Ez pl elég jó draft lenne számomra, méginkább ha Sanu helyett mondjuk felmennénk Jefferyért, de Wrightnak is örülnék.Delonso_
Köszi. 😀
Jefferyt szerintem elviszik 1. kör legvégén v. 2 kör elején, de nem kizárt érte a feltrade. Wrigth sem rossz megoldás, de én Sanu-ban többet látok, bár eléggé érdekes egyéniség és ezért lehet nem vállalja be Ireland. Sőt, őt ismerve semmi kockázat. :mad:

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Eddig jött QB, OG, CB, LB, SS FA piacról + CFL-ből 2 RB, és a tartalék csapatból is hoztunk fel embereket (bár ezeknek kétes a számottevő szerepvállalása, nekik ill. a többiek szerepe majd az edzőtáborban derül ki).

Én most azt a következtetés vonom le (hozzáteszem a mai állás szerint; tehát sok még a kérdőjel, mert még sok minden változhat, ez még nagyon előzetes találgatás) =

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.danyly
Szerintem váltsd le Irelandet. Ez pl elég jó draft lenne számomra, méginkább ha Sanu helyett mondjuk felmennénk Jefferyért, de Wrightnak is örülnék.
több mint 12 éve

Még egyszer hozzáteszem ez még nálam nagyon képlékeny tipp, ez csak előzetes latolgatás. Lehet, sokan nem értenek ezzel egyet.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Csak azért nem szóltam hozzá, mert megint megkapom hogy negatív vagyok.
Hát... nem ők lesznek a húzóemberek ha aláírnak sem.

Lassan itt a draft, mert megérdemeljük.
Tannehillt húzzuk ha bent lesz? ÉS egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznunk mert nem viszi ki senki előttünk?Delonso_
Most egyet értünk pedig 😀 ez elég negatív..Csabee13
Én a végítélettel megvárom a preseason-t legalább, de az biztos, h az eddigi dolgok nem tetszenek és valami azt súgja, h a draft se fog... :/

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Nehéz kérdés ez.... belemenekülünk a szakadékba lehet.
Mindenki QB-t akar a drafton, nade akik szabadok lesznek nem túl biztos befektetések.
Ha nem húznak az a baj ha húznak az.
Fel kellett volna tradelni RG-értDelonso_
A régi kommunista vicc jut eszembe erről:
A Kapitalizmus a szakadék szélén áll. De mi mindig egy lépéssel előttük járunk!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Nehéz kérdés ez.... belemenekülünk a szakadékba lehet.
Mindenki QB-t akar a drafton, nade akik szabadok lesznek nem túl biztos befektetések.
Ha nem húznak az a baj ha húznak az.
Fel kellett volna tradelni RG-ért
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan

Tannehillt húzzuk ha bent lesz? ÉS egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznunk mert nem viszi ki senki előttünk?Delonso_
Most egyet értünk pedig 😀 ez elég negatív..
több mint 12 éve

Sajnos szinte mindenhol Tannehill nevét olvasom azzal kapcsolatban, hogy 1. körben mi visszük el. Max. még a Cleveland neve merült fel vele kapcsolatban.
Én személy szerint nem húznám be, de QB-t egyáltalán nem a későbbi körökben sem!

Később készítek egy saját draft előrejelzést, de csak közvetlenül a draft előtt, mert még addig történhet egy s más.

több mint 12 éve
The Miami Dolphins have been in contact with free-agent OG Kyle Kosier (Cowboys); however, no signing will happen prior to the NFL Draft.

The Miami Dolphins would like to work out free-agent LB Quentin Groves (Raiders).

The Miami Dolphins are scheduled to meet with free-agent LB Gary Guyton (Patriots). It is not known if the two sides are close to an agreement.DM13
Én is olvastam ezeket a híreket. Hááát mit mondjak: katasztrófák. Főleg Kosier, akinek a futás blokkolása szinte a nullával egyenlő.

több mint 12 éve

Tannehillt húzzuk ha bent lesz? ÉS egyáltalán érdemes ezzel foglalkoznunk mert nem viszi ki senki előttünk?
több mint 12 éve
#34 Ricky Williams szobrot kapott Austinban 😀

több mint 12 éve
The Miami Dolphins have been in contact with free-agent OG Kyle Kosier (Cowboys); however, no signing will happen prior to the NFL Draft.

The Miami Dolphins would like to work out free-agent LB Quentin Groves (Raiders).

The Miami Dolphins are scheduled to meet with free-agent LB Gary Guyton (Patriots). It is not known if the two sides are close to an agreement.DM13
Csupa bíztató név :o

több mint 12 éve

The Miami Dolphins are scheduled to meet with free-agent LB Gary Guyton (Patriots). It is not known if the two sides are close to an agreement.

több mint 12 éve
Arra jöttem rá, hogy aki bejelentkezik hogy jön próba játékra azt sosem igazoljuk le. Mindig csak olyanokat akik "titokban" jönnek! 😊RunRickyRun
Ajánlom szíves figyelmedbe a 4587-es beírást ill. a Spitler re-sign-el kapcsolatban a 4508-as beírást ami március 23-i hozzászólás.
Szóval nem titok ill. az már régi.

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Ő eddig is itt volt, csak ERFA volt.

több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Na lett egy LB-k is?!
Additionally linebacker Austin Spitler has signed an exclusive right contract with the team.

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Arra jöttem rá, hogy aki bejelentkezik hogy jön próba játékra azt sosem igazoljuk le. Mindig csak olyanokat akik "titokban" jönnek! 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Sajnos ebben egyetértünk.....
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha a vikes secondaryből igazolunk az nálam már régen rossz
több mint 12 éve
De őt tényleg leigazoltuk 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Leigazoltátok a volt Vikings safety-t, Tyrell Johnson-t.KmetyG
ugye emlékszel, hogy ej hendersonra is ezt mondtad?
több mint 12 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Leigazoltátok a volt Vikings safety-t, Tyrell Johnson-t.
több mint 12 éve
Érdekes ez a pass blokkolás az RB-től cikk. :o
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/30/2011-pass-blocking-efficiency-running-backs/

több mint 12 éve
Tannehill és Osweiler edzését Ireland és Philbin személyesen látogatta meg. Továbbá a Miami edzők többet néztek meg workout-kon defense játékosokat, de ez természetesen nem jelent semmit.
Élénk az érdeklődés a Browns részéről is Tannehill iránt, bár gyanítom inkább a média fújja fel ezt a Tannehill dolgot (mármint, hogy akár mi is feltradelhetünk 4. pick-re érte; phújj micsoda marhaság).
Ha nem jön be Tannehill (remélem és bízok benne, hogy így lesz) akkor 1. körben valószínűleg egy DE v. egy nagyon atletikus DT lesz a választás (bár én inkább egy OT v. OG tudnék elképzelni inkább; bár Brandon Washington mondjuk 3. körben nem is rossz választás lenne). Az egyik internetes oldal szerint ez Melvin Ingram ill. Quinton Coples (igazából DE, de játszott DT is) lehet. Nagy bust faktorok mindketten ahogy itt írták. Az előző évad előtt azt mondtam volna Coples, de amit művelt utolsó évében egyetemen nulla, míg Ingram virágzott. Nem tudom, lehet korai húzás lenne 8-ra, de az is lehet eladjuk a 8. választási lehetőségünket egy későbbi első körért és egy korai második körért. Lehetetlen kiszámítani mit hoz a draft.
A 4-3-as sémában 1. körben Cox, ha maradunk 3-4-ben (nem hiszem) akkor Poe kiváló NT lenne.
Vagy esetlegesen ott van az LSU-ról a DL Michael Brockers, brutális méretekkel. Eleinte lehet hibrid védekezést alkalmazunk és fokozatosan állunk át 4-3-as szisztémára, és ebbe Brockers beleférne.
A következő héten megnézzük Courtney Upshaw LB-t is, aki alkalmazható inside v. outside-ként is v. esetleg ha a szükség hozza DE pozícióban is.
Én már láttam, olvastam annyi fajta első körös elképzelést, hogy az néha már fájt. 😊 Pl.: (a teljesség igénye nélkül) Luke Kuechly (ILB, Boston College), Dre Kirkpatrick (CB, Alabama), Cordy Glenn (OG, Georgia – bár ez nekem tetszik, de akkor inkább DeCastro v. OT Reiff v. J. Martin) stb. De lehetne még sorolni a rengeteg elképzelést.

De egy szónak is száz a vége: a 3 legtöbbször előforduló név 8. választásra = Tannehill, Reiff és Coples.
Ugye Mark Sherman együtt dolgozott a Texas A&M-en Tannehill-el, jól ismerik egymást ill. tud lobbizni érte.
Coples nagy kérdőjel a viselkedése és a munkamorálja miatt. De egy jó párost tudnának alakítani Wake-el, ha belead apait-anyait.

Ha Tannehill nem jön akkor jöhet esetlegesen egy TE is a csapathoz a 2. körben, pl.: Coby Fleener (ha addig nem viszik el 1. kör vége felé). De ott van még Orson Charles (Georgia; márciusban ittas vezetésért letartóztatták), Dwayne Allen (Clemson) és Michael Egnew (Missouri) is.

Tehát maradt a sok kérdőjel
Később megpróbálkozok én is egy Miami draftal. A tavalyi is katasztrofálisra sikeredett. 😀

több mint 12 éve
Nem hiszem. Szerintem orange volt az a mez csak rossz volt a tv. 😀