Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
"Dolphins owner Ross wants to change uniform, stadium"http://www.nfl.com/news/story/09000d5d829c1d06/article/dolphins-owner-ross-wants-to-change-uniform-stadium
az ülőhelyek felett tető? ideje lenne...
a mez meg szerintem továbbra is f*sza. nem kéne belebuzerálni, mint most a sewhawks-nak.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mindegy, csak ne Tannehill kezdjen
több mint 13 éve
bush szerint pedig tannehill vezeti a derbit 😀nem okoz gondot ha garrard van előnyben, de jobban szeretném látni moore-t, hogy mit tud felmutatni tavaly után. de még nagyon sok idő van, hiszen még mutathat valamit a preseasonban is.
+
derek moye áldozatul esett
szerintem:
elsőszámúak: hartline, bess, ochocino
4. és 5. helyre: fuller, cunningham
KR: gates
PS: moore, wallace
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
nem tudom mennyire lesz megnyugtató amit most olvastam, de állítólag Garrard áll a legjobban a QB-k terén.
több mint 13 éve
na megnyugodhatunk - nagyjából ki van pipálva az offense. ocho ebben az évben csimnálhat magának még egy remek ajánlólevelet, hisz nincs párja nálunk (bár ne így lenne) 😊a fanok is örülhetnek az utóbbi időben, hisz ross-ék lépései az offseason elején nem volt menő.
+
bush-nak elég pozitiv kijelentései vannak tannehillről.
több mint 13 éve
Schefter papa állítása alapján 1 éves szerződést kötött a csapat 85-elnfl.comon "The Miami Dolphins announced Monday night that they signed Chad Ochocinco to a one-year contract, four days after the veteran WR was released by the New England Patriots."
'As OCNN reported, WR Chad @ochocinco signed a one-year deal with the Miami Dolphins.'Double B
akkor már ide is be linkelem http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d829ae9c3/Top-10-Chad-Johnson-Ochocinco-moments Chad top 10 😀 állat...

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Van meg egy szurkolotok legalabb egy evre szemelyemben. Najo legalabb a training camp idejeig aztan meglatjuk 😊

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Schefter papa állítása alapján 1 éves szerződést kötött a csapat 85-elÉn örülök neki. Hátha beválik. Ha meg nem akkor sem veszítünk sokat!
'As OCNN reported, WR Chad @ochocinco signed a one-year deal with the Miami Dolphins.'Double B
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Schefter papa állítása alapján 1 éves szerződést kötött a csapat 85-el'As OCNN reported, WR Chad @ochocinco signed a one-year deal with the Miami Dolphins.'
több mint 13 éve
FRANCHISE PLAYER: None.TRANSITION PLAYER: None.
UNRESTRICTED FREE AGENTS (not tendered offers)
-- OLB Ikaika Alama-Francis (not tendered as UFA).
-- OG Vernon Carey (not tendered as UFA).
-- QB J.P. Losman (not tendered as UFA).
RESTRICTED FREE AGENTS: None.
EXCLUSIVE RIGHTS FREE AGENTS: None.
DRAFT CHOICES SIGNED
-- T Jonathan Martin (2/42): 4 yrs, terms unknown.
-- RB Lamar Miller (4/97): 4 yrs, terms unknown.
-- LB Josh Kaddu (5/155): 4 yrs, terms unknown.
-- WR B.J. Cunningham (6/183): 4 yrs, terms unknown.
-- DT Kheeston Randall (7/215): 4 yrs, terms unknown.
-- WR Rishard Matthews (7/227): 4 yrs, terms unknown.
PLAYERS RE-SIGNED
-- DT Ryan Baker: Not tendered as RFA; terms unknown.
-- TE Jeron Mastrud: ERFA; terms unknown.
-- DE Phillip Merling: RFA tendered at $1.26M with third-round pick as compensation); $1.26M/1 yr (subsequently cut).
-- OT Lydon Murtha: RFA tendered at $1.927 with second-round pick as compensation); $1.927M/1 yr.
-- RB Steve Slaton: UFA; 1 yr, terms unknown.
-- NT Paul Soliai: UFA; $12M/2 yrs, $6M guaranteed.
-- LB Austin Spitler: ERFA; terms unknown.
PLAYERS ACQUIRED
-- QB David Garrard: FA; $3.35M/1 yr, $1M SB/$1.5M incentives.
-- LB Gary Guyton: UFA Patriots; 1 yr, terms unknown.
-- T/G Artis Hicks: UFA Browns; $2M/1 yr.
-- S Tyrell Johnson: UFA Vikings; 1 yr, terms unknown.
-- CB Richard Marshall: UFA Cardinals; $16M/3 yrs, $6M guaranteed.
-- RB Jerome Messam: CFL; 3 yrs, terms unknown.
WR Legedu Naanee: UFA Panthers; 1 yr, terms unknown.
-- LB Jamaal Westerman: Not tendered as RFA by Jets; 1 yr, terms unknown.
PLAYERS LOST
-- CB Will Allen: UFA Patriots; $1.025M/1 yr, $25,000 SB.
-- S Yeremiah Bell (released).
-- OT Marc Colombo: UFA; retired.
-- QB Chad Henne: UFA Jaguars; $6.75M/2 yrs.
-- RB Lex Hilliard: Not tendered as RFA/Vikings; $615,000/1 yr.
-- DE Kendall Langford: UFA Rams; $22M/4 yrs, $4M SB/$6M fully guaranteed/$5M '13 base guaranteed against injury.
-- WR Brandon Marshall (traded Bears).
-- DE Phillip Merling (released)
-- LB Marvin Mitchell: UFA Vikings; 1 yr, terms unknown.
-- LB Jason Taylor (UFA; retired).
több mint 13 éve
Reggie Bush Ochocinco-ról: “I definitely think he can help.” 😂
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Na még az a bohóc kéne ide.... Nagy baromság lenne.85 még oké, én nagyon szeretem őt és nem az utolsó évét veszem alapnak, TO azonban más.
több mint 13 éve
TO is?http://www.nfl.com/news/story/09000d5d829b7fd8/article/terrell-owens-chad-ochocinco-work-out-in-miami?campaign=Twitter_atl
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Sosem adnak olyanért, akiről tudható hogy hamarosan cut, ha nem jön trade.Hát ja, bár állítólag van 5-6 kérője az NFL-ből.Delonso_Mondjuk annyiból érdekes hogy senki nem merte ill. akarta még egy szaros 6-7. körös picket áldozni rá! :/ParadSEC
Még a remek játékosért is nehéz ha bejelenti hogy menni akar, vagy tudható hogy nemkívánatos lett a fizetése vagy egyéb miatt...
több mint 13 éve
Minek az (mondjuk úgy rémlik, hogy a fizuja legalább nem volt vészes), amikor ingyen is megkaphatják, és sokat nem is hiszem, hogy kérneHát ja, bár állítólag van 5-6 kérője az NFL-ből.Delonso_Mondjuk annyiból érdekes hogy senki nem merte ill. akarta még egy szaros 6-7. körös picket áldozni rá! :/ParadSEC

több mint 13 éve
Hát ja, bár állítólag van 5-6 kérője az NFL-ből.Delonso_Mondjuk annyiból érdekes hogy senki nem merte ill. akarta még egy szaros 6-7. körös picket áldozni rá! :/
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 13 éve
Hát ja, bár állítólag van 5-6 kérője az NFL-ből.
több mint 13 éve
Szerintem menne ő már bárhova.
több mint 13 éve
Jah Ochonak Miami a kedvence, régóta ide akar jönni.Ki lehet próbálni, semmit nem veszítünk vele és ahogy olvasom ki is próbáljuk.
több mint 13 éve
Mármint neked újdonság .... 😀Nah azért ennyire nem egyértelmű a helyzet, de ezzel a klippel most kicsit vezettek XD
Fins Cheerleaders > Tampa cheerleaders pedig ez nagy szó :'DDDD11DM13
több mint 13 éve
mi baj lehet belőlle. nincsenek elit elkapók, mint a new englandbe. ha valahol, akkor szerintem miamiban épp újra vissza tudná hozni magát a köztudatba. bár a vezetőség kijelentette, hogy nincs szükség no1-es elkapóra, meg jó lenne, ha a többiek kibontakozhatnának és rálelnénk valami gyémántra (elit elkapó mellett szerintem nagyobb esély van rá).
inkább legyen, mint ne legyen mert b*szhatjuk, ha ne adja isten, nem döcög az a szekér, mert nincs yard termelés.
egyébként biztosan tudjátok, de legyen ide is pecsételve (bár semmi közünk már hozzá): ronne brown san diegoban. 1 évre írt alá. sajnálom azért hogy nem pörög a karrier nála
több mint 13 éve
Én már egy hónapja megmondtam... 😊 Ocho jön hamarosan workoutra.
Alakul a dream team. 😛Stez
több mint 13 éve
Ocho jön hamarosan workoutra.Alakul a dream team. 😛
több mint 13 éve
Mármint neked újdonság .... 😀 Fins Cheerleaders > Tampa cheerleaders pedig ez nagy szó :'DDDD11