Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Én egyedül a sisakot venném le a delfin fejéről 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
elvileg jól tudod. sőt! mintha a stadionnak is akarnának (egy bizonyos részéhez) tetőt is csinálni.Első blikkre nekem sem nagyon tetszett, de azóta egyre inkább, főleg az idegenbeli, amelyik itt lóg felettem. 😊 Amúgy a logótokat én sem bántanám, úgy jó ahogy van. 😊
saját személyes véleményem az az, hogy a logó nagyon is jó! nem túl agresszív, nem csillámpónis, szerintem tökéletes! a mez számomra szintén tökéletes. remélem nem fognak egyiken se túl sokat változtatni, főképp a mezen ne. nem tudnám elviselni ha olyan hasonló ocsmány mezünk lenne mint a seahawksnak lett most.Ventura
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
elvileg jól tudod. sőt! mintha a stadionnak is akarnának (egy bizonyos részéhez) tetőt is csinálni.saját személyes véleményem az az, hogy a logó nagyon is jó! nem túl agresszív, nem csillámpónis, szerintem tökéletes! a mez számomra szintén tökéletes. remélem nem fognak egyiken se túl sokat változtatni, főképp a mezen ne. nem tudnám elviselni ha olyan hasonló ocsmány mezünk lenne mint a seahawksnak lett most.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Jól olvastam, hogy a Dolphins 2013tól meg akarja változtatni a mezét és a logóját?http://blogs.palmbeachpost.com/thedailydolphin/2012/07/12/miami-dolphins-communicating-with-nfl-headquarters-about-a-logo-change-for-2013/
Vagy én értettem valamit nagyon félre?
több mint 13 éve
JA. Főleg hogy nem is használom már azt az email címemet! 😊 Most gyorsan át is javítottam az újabbra! Nekem is Tenor segítsége kellett...
Ki emlékszik már arra mivel regelt öt éve, ráadásul eddig teljesen más szisztéma volt a belépéshez.Delonso_
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Nekem is Tenor segítsége kellett...Ki emlékszik már arra mivel regelt öt éve, ráadásul eddig teljesen más szisztéma volt a belépéshez.
több mint 13 éve
OFF Na majdnem kizártam magam az új felület miatt. Nem emlékeztem milyen email cimmel regeltem anno. 😀
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
tannehill érkezésével nem ryan rajongói leszünk hanem laurené 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve

hmmm megértettem az utolsó kérdés szükségességét 😛
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Tannehill interjú http://espn.go.com/nfl/story/_/id/8132713/ryan-tannehill-introduction-nfl-espn-magazine

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
jól látom? reggie bush itt van magyarországtól nem messze? elvileg most bécsben veri a brácsát 😀
több mint 13 éve
catattack
3 520
Így abszurd kicsit. 😀szabaHagyjátok már Amadeust! Ez már tényleg sok! 😀
több mint 13 éve
Így abszurd kicsit. 😀85 megnősült.kettővel feljebb.kristof
most tette ki FacereAmadeus91
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
85 megnősült.kettővel feljebb.
most tette ki FacereAmadeus91
több mint 13 éve
Ne mondja senki, hogy ez normális.
több mint 13 éve
A legfrissebb hírek szerint a Miami Dolphins kezdőirányító posztjáért folyó verseny mostanra kétszereplőssé vált. Az idei Draft első körében kiválasztott Ryan Tannehill az eddigi edzéseken olyan rosszul szerepelt, hogy kiesett a versenyből. A csapat új vezetőedzője Joe Philbin labdabiztossá akarja tenni a támadósort és erre még nem áll készen a fiatal irányító.nagyon helyes! legalább véletlen sem lesz bedobva rögtön a mély vízbe! bár ha belegondolok, henne sem volt beledobva, sőt még a második évében sem lett volna bedobva, ha pennington meg nem sérül. látjuk, hogy mi lett aztán 2 éven keresztül...
Így David Garrard és Matt Moore közt fog eldőlni a verseny a hónap végén kezdődő edzőtáborban. Ha Garrard ismét "fitt" állapotba kerül akkor nagy valószínűséggel Ő lesz a kezdő az alapszakasz első mérkőzésén. Az első körben négy irányítót választottak és az Andrew Luck, Robert Griffin III, Brandon Weeden trió kezdő lesz a saját csapatában. Tannehill helyzetén az sem javított, hogy korábbi edzője, Mike Sherman a Dolphins jelenlegi támadókoordinátora.Kiss
az, hogy a másik 3 csapatnak rookie irányítójuk a kezdő... nem akarok hülyeséget mondani (javítsatok ki ha tévedek), de úgy gondolom egyik csapatnál sincs ilyen qb választék. moore tavaly jól nyomta - kaphatott volna most is bizalmat, garrardról pedig csupa pozitiv híreket kapni!
van két fontos kérdés és szerintem egyben izgalmas csata is:
1.) WR sor alakulása
2 a.) moore vagy garrard?
b.)a két qb közül, amelyik elcsúszik a kezdő pozícióért folytatott küzdelemben, mi lesz a sorsa?
garrardnak szurkolok, hogy még nyomjon egy jóféle szezont, moore-nak pedig azért, mert ki tudja (tavaly után)
ha tannehill szar, moore-al jobban járnánk ha maradna, mert még fiatal, ellenben garrardal aki már 34 éves.
egyenlőre még mindig azt mondom és szeritnem ti is azt mondjátok, hogy barkleyért kellett volna beáldozni mindent. (attól függően természetesen, hogy hol végzünk)
több mint 13 éve
HBO Hard Knocks: Training Camp with the Miami Dolphins Teasehttp://www.youtube.com/watch?v=4XWVSM6Z_8k
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Na még épp időben olvastam a postot! köszi!Kérdés hogy van e otthon Sport M?! :rolleyes:
Üdv Srácok!
Mivel nem biztos, hogy a "Filmek" off topikot sűrűn olvassátok, inkább ide írom be, mint közérdekű információt:
Sport M-en július 4-én, azaz most szerdán 19:45-től leadják a "30" című, első blikkre dokumentumfilmet Ricky Williams-ről.
Gondolom akadtok néhányan, akiket érdekel!
Bár szerintem nem csak én leszek vevő rá egyéb csapatok szurkolói közül sem... 😉N-Drew
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
A legfrissebb hírek szerint a Miami Dolphins kezdőirányító posztjáért folyó verseny mostanra kétszereplőssé vált. Az idei Draft első körében kiválasztott Ryan Tannehill az eddigi edzéseken olyan rosszul szerepelt, hogy kiesett a versenyből. A csapat új vezetőedzője Joe Philbin labdabiztossá akarja tenni a támadósort és erre még nem áll készen a fiatal irányító.Így David Garrard és Matt Moore közt fog eldőlni a verseny a hónap végén kezdődő edzőtáborban. Ha Garrard ismét "fitt" állapotba kerül akkor nagy valószínűséggel Ő lesz a kezdő az alapszakasz első mérkőzésén. Az első körben négy irányítót választottak és az Andrew Luck, Robert Griffin III, Brandon Weeden trió kezdő lesz a saját csapatában. Tannehill helyzetén az sem javított, hogy korábbi edzője, Mike Sherman a Dolphins jelenlegi támadókoordinátora.

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
ezer köszönet! sport tv-t és annak tv műsorát, csak a seasonban nézem, így simán lemaradtam volna róla!VenturaPedig a 30-at megéri megnézni. Több jó doku volt már az NFL-ről, de más amerikai sportokról is, ha ilyesmi érdekel akkor ne hagyd ki, szokták ismételgetni.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
ezer köszönet! sport tv-t és annak tv műsorát, csak a seasonban nézem, így simán lemaradtam volna róla!
több mint 13 éve
Üdv Srácok!Mivel nem biztos, hogy a "Filmek" off topikot sűrűn olvassátok, inkább ide írom be, mint közérdekű információt:
Sport M-en július 4-én, azaz most szerdán 19:45-től leadják a "30" című, első blikkre dokumentumfilmet Ricky Williams-ről.
Gondolom akadtok néhányan, akiket érdekel!
Bár szerintem nem csak én leszek vevő rá egyéb csapatok szurkolói közül sem... 😉