NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Jeff Ireland mondta: 1. „A csapat és én azon leszünk, hogy nagyot „alkossunk” a drafton, mert az offseason alatt történtek olyan dolgok, amelyek miatt főleg engem tettek felelőssé.”
danyly
Ez a mondat csak nekem hangzik vészjóslóan? 😀

Tannehill esetében figyelembe kell venni, hogy ha valaki akarja őt, akkor fel fog mocorogni a Miami elé.
Erről nemrég írtam a KC topicban. Főként, mert ha Sherman nem viszi el 1/8ra, aki felnevelte, kitalálta Tannehillt, az azt jelenti, hogy nem éri meg. Ez sok csapatnak azonnali piros lámpa lenne. Természetesen elég, ha csak egynek nem az. Azonban lehet, hogy ha mégis, akkor Tannehill igen komolyat fog csúszni.

Erre hoztam példának Jimmy Clausent. Őt a saját egyetemi edzője (Notre D.) C. Weis nem vitte el. És aztán csúszott egy teljes kört. Pedig őt is TOP 5be várták sokan.
Mindenesetre vannak logikus jelöltek a felmozgásra Tannehillért. Akár a Kansas City is, ha már itt tartunk. Pont ma írt erről Stez is. miszerint már a Jax eleve számol azzal, hogy a Chiefs felmegy érte, örömmel várják a telefont.
A lényeg, hogy bárki más is megteheti.ulpianus
Igen ezért mondták velünk kapcsolatban, hogy feltrade-ünk 1/4-re Tannehill-ért. Szerintem a képességei ezt nem teszik lehetővé v. másképpen fogalmazva erős túlzás vele kapcsolatban.
De szerintem nagy kakukktojás a srác, de ezt előre senki nem tudja, nem jós senki. Vannak elemzések, college meccsek, amiken játszott, megnézzük az edzését, leteszteljük a képességeit stb. Ezek mind jók egy-egy statisztika v. elemzés elkészítésére, de nem elég arra, hogy milyen is lesz valójában. A jövőt nem látjuk. Ezt alakítani kell, jelen esetben Tannehill-t is fel kell készíteni mind lelkiekben, mind fizikailag az NFL szintjére, mert van fejlődni valója. Mint a draft-ról hozott játékosoknak általában (persze itt is vannak kivételek, nagy tehetségek).
De mint írtam előzőekben Sherman többet látott Tannehill-ben, mint Philbin Flynn-ben. Ez azért mond valamit.
Meg az is számít, melyik csapat, hogy számol v. számolna Tannehill-el. Milyenek az elvárások vele szemben, milyen taktikába, csapatba építenék be, hogy képzelik a jövőjét személy szerint neki ill. a csapatban elképzelt helyzete kapcsán.

Egy verzió: egyébként, ha 1/8-ra nem visszük el az még nem piros lámpa, hanem taktika. Akkor elvisszük későbbi pick-ben, mert más csapat megijedt és nem kell neki. Ha Sherman sem bízik benne, akkor mi miért bíznánk? Tennék fel a csapatok magukban a kérdést.
Vagy eladjuk az 1/8-as választási lehetőségünket, és kapunk egy alacsonyabb 1. körös pick-et, ahol szintén el tudjuk hozni Tannehill-t és még lesz + 1 választási lehetőségünk, mondjuk a 2. körben.
A Jaguars-nak pedig nem tudom mennyire, kell Ingram (v. Floyd).
És, hogy a Chiefs-nek mennyire kell Tannehill.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
4-3-nál (ha wake bekerül DE helyre), ha coples-t választanánk, akkor igen jóféle DL lenne, az END része biztos, mert a cserék is frankók lennének (merling, starks).

véleményem szerint moore-nak akkor van esélye jó szezont produkálni, ha hoznánk valami marshall képességeihez és adottságaihoz hasonló másolatot.Ventura
Összességében akkor lesz esélyetek jó szezont produkálnotok, ha nem QB-t húztok 1. körben. 😊
több mint 12 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 132 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
4-3-nál (ha wake bekerül DE helyre), ha coples-t választanánk, akkor igen jóféle DL lenne, az END része biztos, mert a cserék is frankók lennének (merling, starks).

véleményem szerint moore-nak akkor van esélye jó szezont produkálni, ha hoznánk valami marshall képességeihez és adottságaihoz hasonló másolatot.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Jeff Ireland mondta: 1. „A csapat és én azon leszünk, hogy nagyot „alkossunk” a drafton, mert az offseason alatt történtek olyan dolgok, amelyek miatt főleg engem tettek felelőssé.”
danyly
Ez a mondat csak nekem hangzik vészjóslóan? 😀

Tannehill esetében figyelembe kell venni, hogy ha valaki akarja őt, akkor fel fog mocorogni a Miami elé.
Erről nemrég írtam a KC topicban. Főként, mert ha Sherman nem viszi el 1/8ra, aki felnevelte, kitalálta Tannehillt, az azt jelenti, hogy nem éri meg. Ez sok csapatnak azonnali piros lámpa lenne. Természetesen elég, ha csak egynek nem az. Azonban lehet, hogy ha mégis, akkor Tannehill igen komolyat fog csúszni.

Erre hoztam példának Jimmy Clausent. Őt a saját egyetemi edzője (Notre D.) C. Weis nem vitte el. És aztán csúszott egy teljes kört. Pedig őt is TOP 5be várták sokan.
Mindenesetre vannak logikus jelöltek a felmozgásra Tannehillért. Akár a Kansas City is, ha már itt tartunk. Pont ma írt erről Stez is. miszerint már a Jax eleve számol azzal, hogy a Chiefs felmegy érte, örömmel várják a telefont.
A lényeg, hogy bárki más is megteheti.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Egy kis elemzés:

Ilyen pl.: Jeff Fischer HC posztra elhalasztása (én ezt annyira nem bánom), Peyton Manning nem hozzánk jött (jó lett volna, de sajnos nem bírtuk volna megfizetni, max. csak annak árán, hogy cut-unk sok játékost; ennyit azért még ő sem ért volna), eltradeltük legjobb támadó fegyverünket Brandon Marshall-t és cut-tuk a védelem egyik vezéregyéniségét Yeremiah Bell-t. Vagy akár idevehetjük az FA piacról szerzett David Garrard szerepét, aki ugye már 34 éves és kérdés mit tud ő hozzátenni a játékhoz, a csapat fejlődéséhez. Egyébként azt hozzátenném azért, hogy a tavalyi szezonban is lett volna lehetőségünk megszerezni Garrard-ot, amikor Henne megsérült de akkor megszakadtak a tárgyalások a pénzügyi dolgokon. Állítólag túl sokat kért Garrard, de kérdés mi mit ajánlottunk neki? Nem mindegy, hogy akkor anno csak arra az idényre szóló szerződés és plussz majd visszatérünk a szerződésre idény végén v. esetlegesen 1-2 éves szerződést kínáltak neki (bár az utóbbit erősen kétlem). De szerintem ő is visszavett az igényeiből.

Tudja ő, hogy van mit javítani mind a csapat összetételén, mind pedig az ő renoméján, de hogy, ő lenne az egyedüli hibás, azt azért kétlem (mármint Ireland). Egyszemélyi döntés nincs (vagy legalábbis nem kellene, hogy legyen) ilyen nagy volumenű esetekben. Csak ő a felelős ezen és hasonló üzletek lebonyolításában és ezért kerül az ő neve céltáblára. Én nem védeni akarom, mert nagyon sok elhibázott döntése volt, de nem csak neki, hanem szinte az egész felső vezetésnek.
Főleg Ross neve merül fel elsődlegesen, de ha a pénzügyi részét nézzük akár Mike Dee neve is ide kerülhet. Csak a szócső, a felelős vezető Ireland e dolgok kommentálásában, véghezvitelében. Egy szónak is száz a vége: Ross és Ireland bukni fog, ha a draft és a következő szezon nem úgy alakul, ahogy mindenki szeretné. A döntés és a felelősség több mutatós, de a balhét valakinek v. valakinek úgy is el kell vinnie. Még a draft talán lehet jó és beválnak azok a játékosok (mert a tavalyi különítmény sem alkotott rosszat; de még nekik is van mit javulniuk), de a szezon az már nagyobb kérdés. Felforgatott csapat, új játékosok, új nevek, új edzők, új taktika és sok-sok kérdőjel. Szóval egyelőre (csak egyelőre, előzetesen) nem bíztatóak az előjelek, de remény mindig van és nem szabad sose feladni és megállni.

2. „Ha Ryan Tannehill elérhető lesz számunkra a drafton és nem jelölöm meg, akkor bejelenthetem, hogy szeretem Fidel Castro-t and curl up in a fetal ball.” Barom.

Azért ennyire nem kellene pellengérre állítani az irányító kérdést és teljes mértékben erre helyezni a fő hangsúlyt. Szerintem a 2013-as drafton többet érne Matt Barkley (USC) elhozatala (de persze ehhez szar idény kéne v. hatalmas nagy trade; majd elválik). Andrew Luck (Stanford) és Robert Griffin III (Baylor) biztos első és második választás lesz. Szintén első körre realizálódik Ryan Tannehill is. Volt idő rá (nem kevés), hogy szerezzünk QB-t, de ezt első körben nem tettük meg 1983 óta, amikor is a legendás Dan Marino-t hoztuk el. Az, hogy elhozzuk-e Tannehill-t nagy vízválasztó lesz és fontos pillanat Ireland szempontjából is.

Számításba kell venni két csapatot még Tannehill iránt érdeklődve (nem tudom milyen mértékben). Először is a 4-ként választó Browns-t kell említeni, aki esetlegesen Colt McCoy mögé-mellé keresnének egy QB-t. A fiatal irányítóra nagy nyomást helyeztek az első évében és lehet, jól jönne neki egy rivális v. egy társ. Ezt majd a csapatnál eldöntenék melyik verzió kifizetődőbb. De valószínűbb Trent Richardson (Alabama) RB draftolása első körben a Cleveland esetében.
Vagy ott van a Jaguars aki, 7-ként választ és Blaine Gabbert mögé keresne egy másik fiatal irányítót. Én ezt nem tartom valószínűleg, mert pont tőlünk vitték el Henne-t. Lehet nem nagy irányító, de már tavaly nem volt rossz sérüléséig, bár azt tegyük hozzá, hogy csak egy backup QB, akárhova is menne. De a Jacksonville inkább Michael Floyd-ot (Notre Dame) v. egy pass-rusher-t fog elhozni első körben.

A Marshall trade következtében keletkezett egy + pick-ünk a 3. körben, ami a csapatot rugalmas mozgásokra késztethetik a drafton. Persze szükségünk lenne sok más poszton is igen jó játékosra, mint pl.: WR (Michael Floyd), RT (Riley Reiff) v. pass-rusher (Melvin Ingram). És ezeket, a játékosokat szeretnék minél előbb megszerezni, akár a 8. pick előtt v. a körül. De ezek mind rossz döntések lennének, mert mi van, ha Tannehill egy big one játékos lesz, és ezt mi elhalasztottuk?
(Na ez a mondat nagyon tetszett: „Tannehill’s potential is enormous, his ceiling as high as the Sistine Chapel’s.” 😂 )
Mondták, hogy csalódást okozott Tannehill 6-6-os szezonja a Texas A&M-nél, ahol Mike Sherman volt a HC, aki most a Dolphins OC-je lett. De óvatosságra int a tapasztalatlansága, mint QB, mert csak 19 kezdő meccse volt ezen a poszton. Mivel első két idényében, mint WR játszott az egyetemen (wild cat-ben jól használhatnánk 😊 ). De ez sokat elmond erőnlétéről is.
A tapasztalatlansága az egyetlen ok, amiért kérdések merülnek fel vele kapcsolatban, de ezt a fejlődése során ki lehet küszöbölni. De ki lenne ennél jobb (hogy, a fejlődését szavatolja) mint, korábbi főiskolai edzője Mike Sherman (Miami OC), aki a legjobban ismeri, és az új HC Joe Philbin aki, olyan játékost nevelt ki a Green Bay-nél mint Aaron Rodgers?
A forgatókönyv összeállt: Matt Moore fogja fogadni a snap-ket a következő idény kezdetén, mögötte pedig backup QB-ként ott lesz Garrard, akiknek jövőre le fog járni a szerződésük. És addigra Tannehill kényelmesen megtanulja a kötelezőt, a taktikát és 2013-ban ő fog kezdeni. Jim Irsay a Colts elnöke mondta, hogy Tannehill egy „rejtett drágakő”. A Houston HC Gary Kubiak (akik ellen kezdjük az idényt szeptember 9-én) pedig azt mondta, hogy „tremendous” (óriási, félelmetes; bár jelent borzasztót is 😀 ).
Tannehill igazából csak egy 2. körös opció lett volna, de az idei draftra nem jött ki Matt Barkley és Landry Jones (Oklahoma) sem, hanem ők maradtak a college football-nál, mert ott égető szükség volt rájuk. De egy top10-es kategóriához nem lehet odaérni ok nélkül, tehetség nélkül. De ezek a high-pick QB választások a hírhedté vált értékelések óta előtérbe kerültek (mint pl.: Ryan Leaf v. Akili Smith).

Egy Dolphins-hoz közeli forrás szerint azért nem szerződtették Matt Flynn-t, mert Sherman többet lát Tannehill-ben, mint Philbin Flynn-ben. A 8. pick egyik kérdése, hogy ki az az ember, aki többet segít a Dophins játékán ebben a szezonban. De a QB posztnak most jött el az ideje, hogy egy jót válasszunk, és azt beépítsük a csapatba.
Az okos és modern NFL csapatok jelmondata: „győzz most és építsd a jövőt”. De a kettő nem zárja ki teljesen egymást.

A sorsolásunk nem túl nehéz. 5 olyan csapat ellen fogunk játszani, akik bejutottak az előző szezon rájátszásába, és 6 olyan, akik pozitív mérleggel zárták az alapszakaszt.
Úgy számolok, hogy 11 meccs megnyerhető lesz ebben a szezonban, és Matt Moore is produkál egy erős szezont és meg lesz a rájátszás.
A Miami nem követheti el azt a luxust, hogy olyan játékost választ az 1. körben, aki nem lesz nagy segítségére a következő szezonban.

Ha a Miami-nek alkalma adódik egy hosszú távú jó lehetősége arra, hogy szerezzen egy jó opciót, azt nem lehet elhalasztani. Ez luxus lenne, és ezt nem engedheti meg magának.

Egy hosszú és kimerítő cikk, saját közbevetésekkel.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Szövegértelmezés egyes, ülj le.
Sehol nem írtam hogy jó, csak azt hogy tavaly volt a legjobb szezonja. Ennyi.
Ha hülyeséget írsz ne lepődj meg ha kijavítanakgabokocka
Modortalanság kiváló, kopj le.
több mint 12 éve
Week 1, Sept. 9: at Houston, 1 p.m.
Week 2, Sept. 16: vs. Oakland, 4:15 p.m.
Week 3, Sept. 23: vs. New York Jets, 1 p.m.
Week 4, Sept. 30: at Arizona, 4:05 p.m.
Week 5, Oct. 7: at Cincinnati, 1 p.m.
Week 6, Oct. 14: vs. St. Louis, 1 p.m.
Week 7, Oct. 21: Bye
Week 8, Oct. 28: at New York Jets, 1 p.m.
Week 9, Nov. 4: at Indianapolis, 1 p.m.
Week 10, Nov. 11: vs. Tennessee, 1 p.m.
Week 11, Nov. 15 (Thursday): at Buffalo, 8:20 p.m.
Week 12, Nov. 25: vs. Seattle, 1 p.m.
Week 13, Dec. 2: vs. New England, 1 p.m.
Week 14, Dec. 9: at San Francisco, 4:05 p.m.
Week 15, Dec. 16: vs. Jacksonville, 1 p.m.
Week 16, Dec. 23: vs. Buffalo, 1 p.m.
Week 17, Dec. 30: at New England, 1 p.m.

több mint 12 éve
szerintem inkább versenyeztetni hoztuk a többi saját játékossal. úgy gondolom a drafton próbálunk marshall nyomdokába léépni, ezért egy korai WR benn játszik - remélem.

több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Igen, számomra másfélszer annyi kezdés mellett ez az összyard növekedés nem előrelépés.
És előtte nem rosszabb hanem jobb statjai voltak, az előbb magyaráztam el és mutattam meg.

És bármennyire isteníted a yardokat, az hogy kiragadod az egyetlen statot, melyet felületesen szemlélve jobbnak tűnik beírod, még nem lett jobb szezonja. Több yardot csinált big deal, attól még egy gyenge elkapó.

Edit mondja, hogy ráadásul nem én reflektáltam rád, hanem te rám, leírtam, gyenge szezonja volt.
Egy starter WR aki mellett egy QB rookie rekordot fut 467 yardos összterméssel 1 TD vel bizony nagyon gyengécske.
több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 483 — Keep pounding
A szokásos Gabo féle kellemetlen stílusú felületes észosztás.

2010 San Diego Chargers 10 9 23 371 16.1 59T 1
2011 Carolina Panthers 15 10 44 467 10.6 28 1

Ebből te egyedül a yardot látod. Még jó hogy egy WR-nél csak ez számít, ugye?
Ajánlanék pár további statisztikát neked még, a teljesség igénye nélkül.

2010-ben 16,1 yardot csinált átlagban elkapásonként, míg 2011-ben 10,6-ot. Persze elmondhatod ohh más volt a szerepkör, de ennyire?

Mondok mást is, ha yardok. 2010-ben 10 meccsen kezdett ezalatt elért 371 yardot 1 TD-t, ez 37,1 átlag/ meccs.
2011-ben 15 meccsen 467 yardot szerzett egy TD vel. Ez 31,133 yard meccsenként, 1 TD-vel.
Micsoda előrelépés.Delonso_
Elkapásban és yardokban is a karrierje legjobb szezonját hozta. Erre hozhatsz akármit így van. Te azt írtad, hogy a Chargersnél még egész jó volt, (371 összyard, meccsenként majdnem két elkapás, előtte még rosszabb statjai voltak)
majd a Panthersnél beleszürkült (kétszer annyi elkapás)

De igazad van én vagyok a hülye, gondolom tavaly minden meccsét láttad...

Sok sikert hozzá, nekünk nem nagyon fog hiányozni, nálatok még akár kezdő is lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Legyünk optimisták, majd itt Finsben feljavul, mint tavaly Reggie 😊
több mint 12 éve
A szokásos Gabo féle kellemetlen stílusú felületes észosztás.

2010 San Diego Chargers 10 9 23 371 16.1 59T 1
2011 Carolina Panthers 15 10 44 467 10.6 28 1

Ebből te egyedül a yardot látod. Még jó hogy egy WR-nél csak ez számít, ugye?
Ajánlanék pár további statisztikát neked még, a teljesség igénye nélkül.

2010-ben 16,1 yardot csinált átlagban elkapásonként, míg 2011-ben 10,6-ot. Persze elmondhatod ohh más volt a szerepkör, de ennyire?

Mondok mást is, ha yardok. 2010-ben 10 meccsen kezdett ezalatt elért 371 yardot 1 TD-t, ez 37,1 átlag/ meccs.
2011-ben 15 meccsen 467 yardot szerzett egy TD vel. Ez 31,133 yard meccsenként, 1 TD-vel.
Micsoda előrelépés.
több mint 12 éve
Szövegértelmezés egyes, ülj le.
Sehol nem írtam hogy jó, csak azt hogy tavaly volt a legjobb szezonja. Ennyi.
Ha hülyeséget írsz ne lepődj meg ha kijavítanak

több mint 12 éve
Ja, tavaly jegyezte a legtöbb elkapást és a legtöbb elkapott yardot is karrierje során...gabokocka
No megnézem mennyi ez a rengeteg....

Legedu Naanee 467 yard, 1TD what a monster.
több mint 12 éve
Ja, tavaly jegyezte a legtöbb elkapást és a legtöbb elkapott yardot is karrierje során...

több mint 12 éve
Egy 6,2"-es játékosnak azért 4.4 nem rossz. Nade ez csak futás. Anno ha jól emlékszem irányító volt a Boiseban, vagy középsuliban, gondolná az ember akkor remek keze lehet.
A Boltsban még ment is neki valahogy, de a Panthersben nem sok sót evett meg.
több mint 12 éve
Nem sokkal...Láttátok már játszani?Delonso_
Persze.. Konkrétan ő egy olyan elkapó aki nem tud elkapni semmit az influenzán kivűl! Viszont gyors 😀D11
Naanee minden csak nem gyors...
tipikus possession WR nem a jobbik fajtából.gabokocka
40y: 4.41 SS: 4.20 3C: 6.73 Ez nem is éppen lassú, de mondjuk ez 5 éve volt, és anno nagyanyám is gyorsan szaladt a boltba.. 😊 Az én értelmezésem szerint egy possession WR, nem a leggyorsaab nem a legmagasabb, nem a legatletikusabb, de de megbízható, jó kezű célpont. Na ez az utolsó 2 biztos nem igaz Legre!
több mint 12 éve
Persze.. Konkrétan ő egy olyan elkapó aki nem tud elkapni semmit az influenzán kivűl! Viszont gyors 😀D11
Naanee minden csak nem gyors...
tipikus possession WR nem a jobbik fajtából.

több mint 12 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 370 — Dolphins fan
Kemény szezonunk lesz, már látom....

Ez szerintem egy elég korrekt értékelés volt 😊Delonso_

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
muhaha

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 555
Ez szerintem egy elég korrekt értékelés volt 😊Delonso_
Slotban használható.
több mint 12 éve
Ez szerintem egy elég korrekt értékelés volt 😊
több mint 12 éve
Persze.. Konkrétan ő egy olyan elkapó aki nem tud elkapni semmit az influenzán kivűl! Viszont gyors 😀
több mint 12 éve
Nem sokkal...Láttátok már játszani?
több mint 12 éve
Ismét erősödtünk... 😉

Miami Dolphins sign WR Legedu Naanee to a 1-year deal
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/fl-miami-dolphins-legedu-naanee-0416,0,1875407.story?track=rssRunRickyRun
DM13
A semminél jobb 😉