Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért itt az a kérdés is felvetődik, hogy ha már akartak egy QB-t, aki történetesen top10-es volt a drafton azt akkor fizessék meg top10-es szinten. Ha most kezd el garasoskodni Ireland meg a többi vízfejű + 4 éven belül cut Tannehill-nek, akkor Philbin is bukik mert ő akarta nagyon a csapatban látni.Egyébként jó lenne eldönteni mert ma már kezdetét vette a TC.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
fő az optimizmus 😀sztem hasonlót kaphat, mint Weeden, nyilván több pénzzel.
több mint 13 éve
Pont nálam is felvetődött + a business-es oldalon is írták, hogy még 5, 1. körös rookie-nak nincs még szerződése. Köztük van a mi kiváló QB-nk is Tannehill.Mi lehet az oka a hosszú kivárásnak?
Remélem elétesznek egy szar szerződést és minél hamarabb elmegy a csapattól. Persze gondolom 4 évnél előbb nem lehet elsózni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Persze, van, akinél lehet 5. év jogával élni, az UDFA-k 4. éve pedig RFA-ként hívható le, de ja, gyakorlatilag 😊egnew és vernon is 4-4 éves szerződést kapott.VenturaMinden újonc szerződés 4 évre szól.vassadi

több mint 13 éve
egnew és vernon is 4-4 éves szerződést kapott.VenturaMinden újonc szerződés 4 évre szól.
több mint 13 éve
egnew és vernon is 4-4 éves szerződést kapott. tanenhill maradt ebben is az utolsó (nem csak az eddigi qb felmérőkön 😛)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Ma este is lesz a sport 1-en.Július 24. 19:45 Sport MMa 20:30kor Sport2 ESPN-es 30for30-as műsorban Run Ricky Run lesz.Sajnos csak a második felét láttam....😕DM13
www.youtube.com/watch?v=qilWFyiogvABébé
Meg tudod nézni.Zolika
több mint 13 éve
Július 24. 19:45 Sport MMa 20:30kor Sport2 ESPN-es 30for30-as műsorban Run Ricky Run lesz.Sajnos csak a második felét láttam....😕DM13
Meg tudod nézni.
több mint 13 éve
Ma 20:30kor Sport2 ESPN-es 30for30-as műsorban Run Ricky Run lesz.Sajnos csak a második felét láttam....😕
több mint 13 éve
Ma 20:30kor Sport2 ESPN-es 30for30-as műsorban Run Ricky Run lesz.www.youtube.com/watch?v=qilWFyiogvA
több mint 13 éve
training camp csaták. mondjuk érdekesnek találom, hogy ők CJ-t veszik 3.-nak (vs. nanee), és a két kezdő hartline és bess, de végülis jó ez így, hisz a fiatalok had bizonyítsanak - főként hartline, aki eddig marshall miatt nem igazán volt középpontban. a maradék helyre is érdekes küzdelem lesz. nagyon kíváncsi leszek ki marad a rosteren, ki kerül a p.s.-be és ki integet pápát 😊
szintén nagyo kíváncsi vagyok, hogy alakul a TE sor. fasanonak kinézhet egy lapát (mindenesetre véleményem szerint nem lesz rossz ajánlólevele más csapatokhoz, mint egy viszonylag megbízható TE).
www.phinfever.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=832
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Megvan!! Mennyit kerestem. Imádom a tetkókat, mindig filózok mi legyen a következő.Mike Pouncey a kitetovált személy.
Ez micsoda gengszter kép a tesóval:
több mint 13 éve
Nem tudom ki lehet, de ha megnézed nem egy szétgyúrt testalkat sőt kis úszógumija is van! Mondjuk fürdeni megy lehet azért! 😀A karján egy 89-es tetoválással.
Ja és mintha egy kád jégbe ülne bele!
Húúú ez biztos király lesz, alig várom. De ki az a figura aki agyon van tetoválva mellkas-has részen és éppen belehuppan a fürdőbe?danyly
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Húúú ez biztos király lesz, alig várom. De ki az a figura aki agyon van tetoválva mellkas-has részen és éppen belehuppan a fürdőbe?
több mint 13 éve
NA ez tényleg jól esett! Meghozza az ember kedvét, alig várom már! 😊lehet élvezkedni erőteljesen
http://www.hbo.com/hard-knocks/index.html#/hard-knocks/about/video/hard-knocks-training-camp-with-the-miami-dolphins.html/eNrjcmbOYM5nLlTPz0lxzEvMqSzJTA5ITE-1S8xN1SzLTEnNh4k65+eVpFaUcDIyskknlpbkF+QkVtqWFJWmsjGyMQIAUKwXOA==Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
lehet élvezkedni erőteljesenhttp://www.hbo.com/hard-knocks/index.html#/hard-knocks/about/video/hard-knocks-training-camp-with-the-miami-dolphins.html/eNrjcmbOYM5nLlTPz0lxzEvMqSzJTA5ITE-1S8xN1SzLTEnNh4k65+eVpFaUcDIyskknlpbkF+QkVtqWFJWmsjGyMQIAUKwXOA==
több mint 13 éve
De hülye vagyok, az új Nike mezeket már bemutatták.
több mint 13 éve
Ez lenne az új mez?
több mint 13 éve
hja meg beszélni is fog majd21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikkKiss..és milyent ? 3D és full HD ? 😀DM13
szerk.: ma van a szülinapja Sean Smithnek

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikkKiss..és milyent ? 3D és full HD ? 😀
több mint 13 éve
21. századi logót akarnak állítólag http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82a87d93/article/miami-dolphins-talk-with-nfl-about-logo-change-for-13?module=HP11_headline_stack itt az ehhez kapcsolódó cikk

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?MedvepapaMondtam én, h luxus-pick...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tényleg, mi a vélemény Tannehillről? Van jövője? Azért hamar 3. lett. Garrard fog kezdeni?Medvepapasztem Moore fog kezdeni, de így TC előtt elég nehéz ezt megjósolni 😊 és hogy ne lenne jövője egy eddig pályára sem lépő 1/8-as játékosnak? 😀 egy (de remélem inkább kettő) évig tanul a veteránok mögött aztán addigra remélem hoznak neki értelmes elkapót (mondjuk jövőre Robert Woods) akivel már problémamentesen dolgozhatnak együtt
több mint 13 éve
Régóta téma hogy színt változtatunk mert nem elég elrettentő az ellenfelek számára, téma volt a logo váltás is nem tetszett az új tulajnak. A fanek eléggé ágáltak ellene, kíváncsian várom keresztül viszi-e az akaratát. A stadionnevet megváltoztatta, ami nagy lépés volt, hisz mindig a volt tulaj nevét viselte, aki saját pénzén építette azt.