NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
524
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
2012-04-26 22:06:43RB lamar miller
u.i.:
(nem)komolyan mondom tökönrugok valakit, ha olyan idiótaságot követünk el, hogy elszórunk egy picket például egy RB-re.Ventura
azonalli magyarázatot kéreeeeeeek!!!!!!!! :mad: :mad:
ez kész. nem hiszem el, hogy a 3 kanadai futóból nem találtunk volna egyet 3. futónak és 4. futónak...
elszívtak rossék a miami war room-ba egy 20-as jokert.
több mint 12 éve
Nekem tetszik az első 2 nap ... főleg , ha Tannehill is bejön és nem lesz kuka. WR, S, OL, DL , ILB várható még szerintem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
17es lesz Tanny, nagyon várja, hogy elkezdhesse a munkát, sokat akar tanulni Mooretól és Garradtól. Már a reggelt a playbook tanulmányozásával kezdte, ami nagyon tetszik neki, sok ismerős dolgot talált benne, és összességében nagyon örült, hogy a csapathoz került. Elismerte, hogy sokat kell még tanulnia, de jobb akar lenni, "be akar válni" és amit csak lehet magába szívna (reméljük csak a tudást, hiába drogparadicsom Miami 😀). Philbinnel a pro-dayén találkozott először, ahol egy pár órás beszélgetés után úgy hagyták abba, hogy alig várta, hogy még többet tanulhasson tőle. Szeretne a csapat vezetője lenne, amihez először a csapattársak bizalmát/tiszteletét akarja kiérdemelni. nem az az "ordibálós, motivátor" típus az életben, de ha úgy hozza a helyzet, a csapat és az offenseben is hallatja majd a hangját, ez hozzá tartozik a QB életéhez.itt a tulajjal is egy:
most volt/van a bemutatkozó sajt.táj. azt frissítgetem szabad fordításban
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Martin nagyon jó pick, azért jár a plusz. Vernont annyira nem értem, de óriási potenciál van benne, mert nagyon tehetséges de egyetemen a sok eltiltás és rotáció miatt ebből keveset mutatott, 4. körben jobban örültem volna neki. Egnew várható volt, nyilvánvaló volt, hogy korán hozunk TE-t, ő illik talán leginkább Philbin rendszerébe (mivel Fleener meg Allen már kiment) ez is jó. a letrade tetszik.Sanut nem tudom miért hagytunk benn, én őt húztam volna Egnew helyén előbbit meg Vernonén, de ha 4. körben megfelelő WR jön (Tommy Streeter!!! esetleg Juron Criner) akkor egész jó lesz a draft.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
na, fleener, upshaw kiment.Köszi a tudósítást!
ki marad benn? vay inkább kit viszünk? massie? branch? jeffrey? vagy valaki más vagy más poszt? pedig ezek a legfontosabbak... remélem ide húzunk.
1. szerk: f.sza.... branchot elvitte a jaguars. curry? bequete behúzását is támogatom. ahogy olvastam elég erőteljes pass rusher- jó nyilván van hibája, de mindenkinek van.
2. szerk: végre egy védelem az iránytónak. martin behúzva 😊
jóféle sor, hátha még pouncey is fejlődik:
long-incognito-pouncey-jerry-martin
szerintem húzunk egy guardot kései körben, olyan 5. körben.
3.szerk: a 3. körben egymás után választunk. OT kipipálva. két need: DE, WR. mindkettőt húzzuk. a későbbi körben meg lehet választani kedv szerint és még szükségg szerin.
4. szerk: hátlehetett gondolni hogy nem marad 3. körig jeffrey. akiket most gyorsan meglestem az posey és marvin jones
5. szerk: curry-t elvitte az eagles. kit húzunk DE-nek? bequette-t elvihetnénk.....
6.szerk: f.sza. 4-el elöttünk elviszik posey-t. malvin jones maradt akit kinéztem
7. szerk: na lássuk a medvét...
8. szerk: miért nem bequette verjem?
lol! és letradelünk! chargers jön a helyünkre. nem tudom miért kellett letradelni. jobb lett volna ha hozunk egy wr-t... istenem. ááá, most látom, hogy csak 5 helyet. az még nem oly veszélyes... talán.
9. szerk:
na megint mi jvünk..höriék is kérdezik, hogy wr nem kell? na...
10.szerk: mi a f...sszzz??? wtf??&@ĐÄ#ßפß
martin-on és talán tannenhillen kívül besírtam/besírunk.
11. szerk: miért nem bequette? miért nem wr? mit akarnak majd a leendő starter iránytótól? mégis kinek passzolja a labdát? és végül TE-re tényleg égető szükség volt...
holnap találkozunkVentura
Martinnak örülök! Bejött az OT tippem.
TE mondjuk érdekes választás volt, egy WR-re nagyobb szükség lett volna. Dehát Philbin mondta hogy TE-re akar alapozni a jövőben, biztos elleste a NE-től!
4. pickre várom a WR-t viszont! Kérdés kit lehet még találni aki jobb az átlagnál! Mert olyanból van nekünk pár!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
pfff... a patriots bequette-t elvitte. na lesz olyan sírás nekünk... bár annyiból jó lehet, hogy az agilis irányítókkal meggyűlik a baja elvileg.vernont is 5-6-ba várták, erre kihúzzuk a 3. kör lején.
TE helyett húzhattunk volna WR-t és a 4. körben TE-t.
szerk: így tnaulmányozva egnew-t kiderül, hogy hibrid jellegű.
szeretném tudni, mi a tervük irelandéknek.
több mint 12 éve
na, fleener, upshaw kiment.ki marad benn? vay inkább kit viszünk? massie? branch? jeffrey? vagy valaki más vagy más poszt? pedig ezek a legfontosabbak... remélem ide húzunk.
1. szerk: f.sza.... branchot elvitte a jaguars. curry? bequete behúzását is támogatom. ahogy olvastam elég erőteljes pass rusher- jó nyilván van hibája, de mindenkinek van.
2. szerk: végre egy védelem az iránytónak. martin behúzva 😊
jóféle sor, hátha még pouncey is fejlődik:
long-incognito-pouncey-jerry-martin
szerintem húzunk egy guardot kései körben, olyan 5. körben.
3.szerk: a 3. körben egymás után választunk. OT kipipálva. két need: DE, WR. mindkettőt húzzuk. a későbbi körben meg lehet választani kedv szerint és még szükségg szerin.
4. szerk: hátlehetett gondolni hogy nem marad 3. körig jeffrey. akiket most gyorsan meglestem az posey és marvin jones
5. szerk: curry-t elvitte az eagles. kit húzunk DE-nek? bequette-t elvihetnénk.....
6.szerk: f.sza. 4-el elöttünk elviszik posey-t. malvin jones maradt akit kinéztem
7. szerk: na lássuk a medvét...
8. szerk: miért nem bequette verjem?
lol! és letradelünk! chargers jön a helyünkre. nem tudom miért kellett letradelni. jobb lett volna ha hozunk egy wr-t... istenem. ááá, most látom, hogy csak 5 helyet. az még nem oly veszélyes... talán.
9. szerk:
na megint mi jvünk..höriék is kérdezik, hogy wr nem kell? na...
10.szerk: mi a f...sszzz??? wtf??&@ĐÄ#ßפß
martin-on és talán tannenhillen kívül besírtam/besírunk.
11. szerk: miért nem bequette? miért nem wr? mit akarnak majd a leendő starter iránytótól? mégis kinek passzolja a labdát? és végül TE-re tényleg égető szükség volt...
holnap találkozunk
több mint 12 éve
update-elt afc east needs:http://espn.go.com/blog/afceast/post/_/id/41506/updating-afc-east-needs
jó meglátás hogy valószínűleg nem lesz idén a pályán tannehill és kell egy olyan ember aki azonnal érezteti hatását.
több mint 12 éve
Cordy Glenn, OT inkább OG, mint OThát elég hülye szavazások vannak véleményem szerint. egy LB viszi a prímet? minek? fontosabb szükségletek vannak. az FA piacról nem oldottuk meg a falat. kell egy RT. marshall helyére kell valaki. a DL sincs rendben a távozók miatt.Első körben nem lett OT úgyhogy én a 2. körre várom! Valakinek megkell védenie Tannit! Meg előtte még Moore-t. 😊
coby fleener? ne nevettesenek már ki! igaz, fasano-ak még ennyi időt sem jósoltam nálunk, de még itt van! clay hibrid és mos tjött les brown, ráadásul mastrud is aláírt. plussz nem hiszem, hogy megéli a 2/10-et! a colts elviszi luck játszótársát.
biztos vagyok benne hogy a többségi szavazók szimpátia és hír alapján szavaznak és nem a csapatot szükségleteit nézik. szerintem!
te kit vársz?Ventura
Cordy Glenn, OT
Jonathan Martin, OT
Mike Adams, OT
Bobby Massie OT
Sajos személy szerint nem ismerem őket, úgyhogy azt nem tudom ki lenne a jobb nekünk.RunRickyRun
Jonathan Martin, OT na ő jöhetne
Mike Adams, OT Nem elég atletikus
Bobby Massie OT detto
Viszont még képben lehet 2-3 körben:
Brandon Mosley
Zebrie Sanders
Mitchell Schwartz
több mint 12 éve
Hát nem örülök, de mit tegyek?Detto :/
A legjobb az ha megadom az esélyt Tannynek és akkor kezdem szídni, ha már okkal teszem. Hátha bejön... De szomorú vagyok.Delonso_
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
hát elég hülye szavazások vannak véleményem szerint. egy LB viszi a prímet? minek? fontosabb szükségletek vannak. az FA piacról nem oldottuk meg a falat. kell egy RT. marshall helyére kell valaki. a DL sincs rendben a távozók miatt.Első körben nem lett OT úgyhogy én a 2. körre várom! Valakinek megkell védenie Tannit! Meg előtte még Moore-t. 😊
coby fleener? ne nevettesenek már ki! igaz, fasano-ak még ennyi időt sem jósoltam nálunk, de még itt van! clay hibrid és mos tjött les brown, ráadásul mastrud is aláírt. plussz nem hiszem, hogy megéli a 2/10-et! a colts elviszi luck játszótársát.
biztos vagyok benne hogy a többségi szavazók szimpátia és hír alapján szavaznak és nem a csapatot szükségleteit nézik. szerintem!
te kit vársz?Ventura
Cordy Glenn, OT
Jonathan Martin, OT
Mike Adams, OT
Bobby Massie OT
Sajos személy szerint nem ismerem őket, úgyhogy azt nem tudom ki lenne a jobb nekünk.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
hát elég hülye szavazások vannak véleményem szerint. egy LB viszi a prímet? minek? fontosabb szükségletek vannak. az FA piacról nem oldottuk meg a falat. kell egy RT. marshall helyére kell valaki. a DL sincs rendben a távozók miatt. coby fleener? ne nevettesenek már ki! igaz, fasano-ak még ennyi időt sem jósoltam nálunk, de még itt van! clay hibrid és mos tjött les brown, ráadásul mastrud is aláírt. plussz nem hiszem, hogy megéli a 2/10-et! a colts elviszi luck játszótársát.
biztos vagyok benne hogy a többségi szavazók szimpátia és hír alapján szavaznak és nem a csapat szükségleteit nézik. szerintem!
te kit vársz?
haha, lesem az osztályzatokat az egyik oldalon az első 10 kiválasztottnál: A+, A+, B, A+, A+, A+, A+, C, A, A
na ki lehet a C osztályzatot kapott? 😊
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Ki kit vár a második körben?http://www.thephinsider.com/2012/4/27/2979504/best-players-available-for-2012-nfl-draft-round-2
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
jobbat értékeltem volna ha kései körből lesz valaki nálunk franchise irányító 😛
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Ez nekem is feltünt hogy túl nagy volt az ünneplés! 😊 Pont azon gondolkoztam hogy valami beépített embereket hívtak meg? 😊Gyerekek nagy a csönd!!! Mindenki kardjába dőlt? 😀min írtam a média elég erősen telepumpált minket, nagyjából tudatunk alatt tudtuk, hogy ő lesz és csak a felszínen nem akartuk őt. a második körtöl érdekesebb lesz.
Azthittem mire reggel megnézem az eredményt nem győzöm majd végig olvasni a rengeteg hozzászólást!RunRickyRun
mondjuk ahogy lestem a visszajátszát érdekes, hogy nem igen hallottam "booooo"-t a fanok részéről. sőt ellenkezőleg! ugráltak, ökörködtek, nevetgéltek, ünepeltek.
szóval átértékelve a mockraftokat egy cseppet, kit és milyen posztra vártok embert?
én nálam továbbra is DE és andre branch mardtVentura
De tényleg úgy van hogy próbáljuk meg a jó oldalát nézni a dolognak és még lehet belőle nagy irányító! Marino is utolsó előtti 27. pick volt csak, majdnem 2. körre maradt és 6. QB volt az első körben. akármi lehet.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Gyerekek nagy a csönd!!! Mindenki kardjába dőlt? 😀min írtam a média elég erősen telepumpált minket, nagyjából tudatunk alatt tudtuk, hogy ő lesz és csak a felszínen nem akartuk őt. a második körtöl érdekesebb lesz.
Azthittem mire reggel megnézem az eredményt nem győzöm majd végig olvasni a rengeteg hozzászólást!RunRickyRun
mondjuk ahogy lestem a visszajátszát érdekes, hogy nem igen hallottam "booooo"-t a fanok részéről. sőt ellenkezőleg! ugráltak, ökörködtek, nevetgéltek, ünepeltek.
szóval átértékelve a mockraftokat egy cseppet, kit és milyen posztra vártok embert?
én nálam továbbra is DE és andre branch mardt
több mint 12 éve
Hát nem örülök, de mit tegyek?A legjobb az ha megadom az esélyt Tannynek és akkor kezdem szídni, ha már okkal teszem. Hátha bejön... De szomorú vagyok.
több mint 12 éve
de elméletben megint egy második körös qb-t húztunk volna ez esetben, ha brakley és/vagy jones kijön a draftra. (ha kijönnek akkor nyílván közölük választottunk volna)
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Ráadásul Weedent is elvitte a Browns első körben 22.re. wow
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Gyerekek nagy a csönd!!! Mindenki kardjába dőlt? 😀 Azthittem mire reggel megnézem az eredményt nem győzöm majd végig olvasni a rengeteg hozzászólást!
Na hát nem tudok mit mondani, reméltem hogy okosabban választunk, szerintem Tann-nál sokkal égetőbb posztokat kellett volna betömnünk bevethető emberrel, de ez van.
Mostmár csak annyit tehetünk hogy imádkozunk és az idő igazolja Irelandékat hogy jó szemük volt hozzá! Mondjuk igaz ami igaz van azért a srácban potenciál, fejlődőképes és benne van hogy nagy irányító legyen, csak benne van az is hogy mégsem! Talán Filbinék kitudják hozni majd belőle azt ami még hiányzik egy Frencsájz QB-hoz! Sajnos az még 1-2 év legalább de annyi egyébként is kell majd szerintem hogy a Miami talpra álljon, betömjék a lukakat és Philbin is beérjen mint edző!
Amíg tanulja a qb posztot bevethetjük mint elkapó! 😀 😀 😂
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
szerencsére nagy morgásnak nem kell lennie mivel erőteljesen a tudatunkba tuszkolta amédia, hogy márpedig tannehill lesz választva 1/8-ra. az is lett, így nincs nagy meglepetés.saját véleményem az, hogy jobb lett volna, ha égetőbb szükségű - no meg persze azonnal bevethető - poszton oldunk meg valamit és inkább a draft későbbi körében vagy jövőre választunk irányítót. jobb lett volna ha visszük floydot vagy reiff-et vagyvalami DE-t.
kétségkívül megvan benne az amit egy irányítóban szeretek, hogy tud menekülni és pár yardot hozni, de úgy olvastam sok labdát ad el, és ami esetünkben fontos: az egyetemen a csapata kétszámjegyű előnyből is vesztett többször.
kívánalmaim: értékelném ha 1, de inkább 2 évig nem menne pályára.
szóval, hogy szívünkbe zárjuk tannenhillt, alaposan meg kell dolgoznia a jó híréért.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
várható volt.második körben nagyon remélem, hogy némi ellenértékért felmozgunk Martinért/Glennért, de Mike Adamsel se lennék szomorú.
több mint 12 éve
Tannehill
több mint 12 éve
a mock draftom - nem kell kinevetni, nem annyira értek hozzá, de látni akarom, hogy milyen távol esünk az én meglátásomtól.1. KÖR
miért DE? elment langford, oda merling. kötelező választás. 4-3 esetében - ha wake lekerül end-be - akkor nagyszerű párja lehet és jóféle cserék is állnának rendelkezésükre. 3-4 vagy hibrid felállás esetében a DL sorban starks és odrick mellé betoppanna egy jóféle srác.
játékos: jobban favorizálom a küzdőszellemet és a kitartást. melvin ingram, andre branch.
miért OT: egy újabb elsőköröüs választás. már a tökünk tele ehete, hogy nem tudunk a későbbi körben kiválasztani egy korrekt OL tagot. kell a védelem a jobb oldalra is. azonnal bevethető játékos kell.
játékos: reiley reiff
miért WR? jó kicsúfoltuk irelandéket amiért marshallt eltradelték. az általa okozott elég nagy űrt próbáljuk befoltozni.
játékos: személyes kívánalmam, hogy magas legyen és fizikális. a képbe michael floyd is idekerül. alshon jeffrey korai kiválasztásától óva intenek, de túl jó pozitivumokat olvastam (jó kezek, vörös zóna, stiff arm mozdulatot jó használja...)
összegzés: a miami DE-t fog húzni az első körben, mivel ott is nagy űr keletkezet és hát kel a védelem is, hogy brady-t a földön lássuk.
2. KÖR
bobby massie, OT
miért? kell a védelem a leendő irányítónak. második körben RT-re elvileg ő az elérhető legjobb választás. és ha még azt is nézzük amit philbin suttogott: "atlétikusság, jó lábmunka, 315 font körüli súly... akkor ő a választott.
3. KÖR
malvin jones, WR VAGY brian quick, WR
miért? keressük marshall utódját.
3. KÖR
dwight jones, WR
miért? őrület. mégegy wr! megpróbáljuk nem a véletlenre bízni a dolgokat!
4. KÖR
george iloka, S
miért? bell pótlása szintén kötelező jellegű. magas és nagy segítség a red zone-ban.
5. KÖR
jonathan massaquai, LB
miért? küzdőszellemű, kitartó. jóféle pass rusher.
6. KÖR
Nick Foles, QB VAGY b.j. coleman, QB
miért? hogy ross megkapja a qb választását.
jó-jó, de pontosabban miért? hogy ross ne sírjon hogy nem lett qb a drafton, és hogy ne az értékes korai választások menjenek erre. bár szerintem jövőre értelmesebb lenne választani. nem?
7. KÖR
CB (ide nem tudom kit irhatnék)
aki keres TE-t az nem talál. mastrud úgy rémlik aláírt. várom brown-t mint másodhegedűs és majdani kezdő.
jelenlegi felállás:
fasano, (clay), brown, mastrud
u.i.:
(nem)komolyan mondom tökönrugok valakit, ha olyan idiótaságot követünk el, hogy elszórunk egy picket például egy RB-re.
több mint 12 éve
Ahh, gondolod én elvinném?Nem lenne ez rossz, Couplesnek nem vagyok nagy fanje, de helyén vannak a pickek, McNuttnak kifejezetten örülnék. A két harmadik köröshöz talán némi szerencse is kell, de jó. Én hogy őszinte legyek, nagyon örülnék egy korai, sexy WR picknek.Delonso_én biztosan nem vinném el Tannehill-t a 8. helyen, sztem Moore simán jó lehetne kezdőnek.
és akkor jöhetne a sexy wr picked (Floyd/Jeffery) 😊Habi
Ma is sírni fogunk...