NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Na még a végén kiderül, h ért a focihoz 😀EL😊 A barátnőm pakolgatta a mezeim (nem ért a focihoz) Erre felvette a Dan Marino mezem, a szemem majdnem kiugrott a helyéről, de kezembe akadta Zach Thomas féle is és megmutattam neki youtubeon, mit tudott ez a fantasztikus ember. Erre annyit mondott a csajszi, te jó ég de brutális.Hogy nehogy elfelejtsétek őt a valaha volt legjobb Phins LB-tElkapott a nosztalgia ? 😀
http://www.youtube.com/watch?v=OQU8YFebpsUDelonso_
Kevés a sansz, h megint ekkora franchise star-t húztunk, olyan mélyen.... :cool:DM13
Ja, Zach nem lesz még egy, az az ember maga volt az őserő és a Dolphins szív.Delonso_
több mint 12 éve
ezért nem kell josh kaddu-t sem ps tölteléknek hívni ahogy tette azt csaba és én 😀ki tudja...
több mint 12 éve
EL😊 A barátnőm pakolgatta a mezeim (nem ért a focihoz) Erre felvette a Dan Marino mezem, a szemem majdnem kiugrott a helyéről, de kezembe akadta Zach Thomas féle is és megmutattam neki youtubeon, mit tudott ez a fantasztikus ember. Erre annyit mondott a csajszi, te jó ég de brutális.Hogy nehogy elfelejtsétek őt a valaha volt legjobb Phins LB-tElkapott a nosztalgia ? 😀
Kevés a sansz, h megint ekkora franchise star-t húztunk, olyan mélyen.... :cool:DM13
Ja, Zach nem lesz még egy, az az ember maga volt az őserő és a Dolphins szív.
több mint 12 éve
na, így lenynugodva, hogy nem azt a játékost húztuk akiket szerettem volna, elmondom 2 szóban a draft elemzésem, mert nem tudok semmit elmondani a játékosokról, csak ami le van írva a prospect ismertetőben, meg videókban lehet látni.ryan tannehill - remény. remény, hogy végre lehet egy franchise irányítónk. remélem rookie-ként nem látjuk keződként pályán. utólag kiderült, hogy több mint valószínű, hogy nem maradt volna a második körig. egyrészt a brown lecsapott volna rá (weeden-t vitte az elő kör vége felé), másrészt utánnunk még volt 24 csapat (+ a második körbe még 9). ha bennmarad akkor talán elgondolkozik rajta egy két csapat...
mindenesetre ki lehetne valami okosságot találni, hogy kihasználjuk a WR képességét. mondjuk be lehetne küldeni a pályára WR-ként is. nagyon várom az preseason-t.
jonathan martin - gondolom azthitte mindenki, hogy 2/10-re nekünk már csak ilyen massie féleség jut. úgyhogy lényegében papírforma szerinti egyik szükségletünket töltöttük ki vele. bár nem emlékszem (olvastam pedig), hogy miért csúszhatott a 2. körbe - mi tartotta vissza a csapatokat tőlle - , szóval aki tudja az ossza már meg velem.
tehát egy totális elsőköröst választottunk a második körben. ezzel eggyütt jöttek a "saying goodbye to jake long" meg a "jake long on shaky ground" cikkek. gyorsan megosztom gondolatom ezzel kapcsán. egyszerűen undorító és ocsmány. azért húztuk, hogy legyen vakoldali védelem, hogy összeálljon a fal - ami nem éppen állt össze 4 év múltán sem, de ezúttal valami tényleg alakulgat (long - incognito - pouncey - jerry? - martin) - ha elküldenénk akkor egyrész semmit nem ért az egész, amiért küzdöttünk, martin nem olyan jó játékos mint long, illetve akkor az RT megint üres, másrészt az isten sem b***ott volna olyat ha megtörténne.
oliver vernon - semmit nem tudok róla, csak azt hogy potenciális pass rusher lehet. mindenesetre újból need-re húztunk, úgyhogy poszt szerint örültem.
michael engew - meglepődtem a választáson, szerintem nem titok, hogy nagyjából a legtöbbünk WR-t várt. utánnaolvasgatva, nagyszerű elkapó, jó kezekkel. erős tényező passzjátéknál. végülis ez a választás is megfelel az elkapói igényeknek, de csak marshall utódját vártuk na.
lamar miller - összességében:
valóban nem szerettem volna RB-t látni a drafton, de csak nem így alakult. valóságos mennybéli ajándék egy nagyjából első-második körösnek várt futó futó. a múlt szezonban reggie bush akciózásával nevettünk, akciózása nélkül sírtunk. thomas az első évében nem volt képes helyettesíteni bush-t olyan szinten, hogy az már fájt. így a futójáték nagyjából 0-a volt. így, hogy jött miller, thomasnak eléggé kinéz a 3. futó szerep vagy az FB pozíció. szegény pára. azért sajnálom. nem tennék kérdőjelet a miller pickhez, ha nem lenne még 3 kanadai kutyaütő futó. de most így látatlanba, hogy ki se derül, hogy tudta e volna valamelyik megfelelően helyettesíteni bush-t. ezt majd a jövő igazolja, de már nem úgy ahogy látni lehetne jól.
josh kaddu - nálam "wtf?", még akkor is ha valami jóféle LB. ekkor még a harmadik szükségletünk nem volt meg WR szemnélyében, szóval joggal mondható. utánna viszoint a 6. körben húztunk WR-t. fordítva is lehetett volna....
b.j. cunningham - végre WR, de nagyjából kiderült, hogy máshogy gondolják azt a marshall pótlást... mindenesetre örülök neki.
kheston randall - ps töltelék vagy cut, úgy mint tavaly a 6. vagy 7. körös DT-nk?
rishard mattehws - mondjuk ide jöhetett volna az LB és még egy WR az 5. körbe, de már igy alakult. nem tudok semmit nyilatkozni. kiderül minden.
utószó: remélem lesz egy két undrafted játékos aki beválik. fuller a top 50-be van. néztem még jaquen smith (DE) videót. ő is tetszett, elég gyorsan berobban a backfieldre...
nagyon várom a preseason-t és egyben a a season-t! látni akarom tannehillt, mit mutat. látni akarom a falat, hogy mennyire áll össze. látni akarom a marshall utáni felállást és teljesítményt (egyben hogy ki kapja a marshall botot - remélem hartline kap egy kis bizalmat arra a botra).
szerintem nem lesz gond a rush defense-el, de a passz elleni védekezésre kíváncsi vagyok. mennyire tudunk nyomást helyezni az ellenfél irányítójára és mennyire dobál szét minket brady.
több mint 12 éve
Én mondjuk a Safety és Linebacker posztok depth -jét látom vékonykának jelenleg, főleg minőségileg.Valamint egyenlőre az sem tiszta egyes játékosoknál, h milyen poszton lesznek számításba véve ( bár vannak kósza hírek ).
Pl.: Marshall, Wilson CB vagy S ?
Misi, Trusnik, Westerman DE vagy LB 4-3 as felállásban ?
Bár lehet, h még a stáb se tudja...
Eddig 96 playa, asszem több nem is lehet...
több mint 12 éve
pfff... a patriots bequette-t elvitte. na lesz olyan sírás nekünk... bár annyiból jó lehet, hogy az agilis irányítókkal meggyűlik a baja elvileg.Bequette nem lenne jó hibrid védelembe, mert túlméretes OLB-nek 😀
vernont is 5-6-ba várták, erre kihúzzuk a 3. kör lején.
TE helyett húzhattunk volna WR-t és a 4. körben TE-t.
szerk: így tnaulmányozva egnew-t kiderül, hogy hibrid jellegű.
szeretném tudni, mi a tervük irelandéknek.Ventura
több mint 12 éve
Hogy nehogy elfelejtsétek őt a valaha volt legjobb Phins LB-tElkapott a nosztalgia ? 😀
Kevés a sansz, h megint ekkora franchise star-t húztunk, olyan mélyen.... :cool:
több mint 12 éve
Fulleren kívül sztem egyik se alkalmas roster spotra, remélem valamelyikük rám cáfol 😊kristofÉn még Smith-ből nézem ki esetleg.
több mint 12 éve
Hogy nehogy elfelejtsétek őt a valaha volt legjobb Phins LB-thttp://www.youtube.com/watch?v=OQU8YFebpsU
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fulleren kívül sztem egyik se alkalmas roster spotra, remélem valamelyikük rám cáfol 😊
több mint 12 éve
Player Position SchoolChas Alecxih DT Pittsburgh
Cameron Collins LB Oregon State
Derek Dennis OL Temple
Albert Evans S Purdue
Jeff Fuller WR Texas A&M
Jonas Gray RB Notre Dame
Shelly Lyons DE Arizona State
Kelcie McCray S Arkansas State
Derek Moye WR Penn State
Jarrell Root DL Boise State
Jacquies Smith DE Missouri
Dustin Waldron OT Portland State
Unconfirmed UDFA Signings:
Player Position School
Terence Brown OL BYU
Derrick Shelby DE Utah
Josh Samuda OL Massachusetts
több mint 12 éve
Jeff Ireland says that in spite of a report that Miami Dolphins tackle Jake Long could be on his way out of South Beach the general manager plans on keeping the four-time Pro Bowler right where he is."I'd like to clear the air on an article," the general manager told the South Florida Sun Sentinel. "I don't normally go overboard on media speculation. But last night I saw an article about Jake Long. I have plans to keep Jake Long here for a long time. So, let’s don’t get ahead of ourselves. ... We drafted Jonathan Martin to be a tackle on this football team, a right tackle on this football team. Let’s don’t speculate any further than that."
több mint 12 éve
Utah defensive end Derrick ShelbyTemple offensive lineman Derek Dennis
2 új arc.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Teljesen egyet értek!Ki mikor kezdi az értékeléseket ? Nekem még nem kész az anyagom...DM13Még én is szerkesztem. Szerintem nem is kapkodom el 😊
Mindenesetre én határozottan elégedett vagyok... ötször húztunk az első 100ban és összesen 9 játékost hoztunk el. Megszereztük Tannehillt úgy, hogy az 1. körös kaliberű falember is megvan jobb oldalra. Miller a 4. -ben pedig a hab a tortán. 😀Csabee13
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
+3 Dustin Waldron OT Portland State
Jarrell Root DL Boise State
Chas Alecxih DT Pittsburgh
több mint 12 éve
Ki mikor kezdi az értékeléseket ? Nekem még nem kész az anyagom...DM13Még én is szerkesztem. Szerintem nem is kapkodom el 😊
Mindenesetre én határozottan elégedett vagyok... ötször húztunk az első 100ban és összesen 9 játékost hoztunk el. Megszereztük Tannehillt úgy, hogy az 1. körös kaliberű falember is megvan jobb oldalra. Miller a 4. -ben pedig a hab a tortán. 😀
több mint 12 éve
Ki mikor kezdi az értékeléseket ? Nekem még nem kész az anyagom...
több mint 12 éve
Na, állítólag a szakértők szerint az AFC East csapatai draftoltak a legjobban a ligában :cool: Lesz itt tülekedés a rájátszárért 😀
több mint 12 éve
szegény thomas-t nem értem, hogy 2 év eleji nagyszerű meccse után, hogy tudott annyira lesüllyedni... folyamatosan a a los előtt földre vitték. nyilván szerepe van a blokkolásnak, de bush viszont csodálatos teljesítményt nyújtott.
több mint 12 éve
Volt egy Brandon Marshall a drafton ( OLB ) ... 😊 Mekkora lett volna, ha draftoljuk 😀
több mint 12 éve
Brown, Samuda, Evans -nak még csak analizise sincs a draftcenterben, azt hiszem erre mondják, h sötét ló...itt a WR-ünk! b.j. cunninghamTetszik. Talán megéri a rostert.
mit éreztek vele kapcsolatban? nekem tetszik amit a videóban láttam.Ventura
UDFA -ink eddig:
Terence Brown, OL, BYU
Albert Evans, S, Purdue
Jeff Fuller, WR, Texas A&M
Jonas Gray, RB, Notre Dame
Shelly Lyons, LB, Arizona State
Kelcie McCray, DB, Arkansas State
Derek Moye, WR, Penn State
Josh Samuda, G, Massachusetts
Jacquies Smith, DE, MissouriCsabee13
Smith, McCray, Fuller nem rossz 😊
több mint 12 éve
itt a WR-ünk! b.j. cunninghamTetszik. Talán megéri a rostert.
mit éreztek vele kapcsolatban? nekem tetszik amit a videóban láttam.Ventura
UDFA -ink eddig:
Terence Brown, OL, BYU
Albert Evans, S, Purdue
Jeff Fuller, WR, Texas A&M
Jonas Gray, RB, Notre Dame
Shelly Lyons, LB, Arizona State
Kelcie McCray, DB, Arkansas State
Derek Moye, WR, Penn State
Josh Samuda, G, Massachusetts
Jacquies Smith, DE, Missouri
több mint 12 éve
itt a WR-ünk! b.j. cunninghammit éreztek vele kapcsolatban? nekem tetszik amit a videóban láttam.
több mint 12 éve
lol 😀 😀 besírtam. st töltelék 😀