Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én ennyire azért nem látom rossznak a Coltsot.
Az O ha meg tudják védeni Bandit, elég sokra lehet hivatott.Delonso_
de nem fogják tudni (ezzel a fallal legalábbis biztos nem). a D#-ük meg alapból sem világverő, de még onnan is sorra dőlnek ki az emberek.

egyébként így Carrol lesz majd a nickel, aki Davistől is nagyobb,ráadásul ha a dime Wilson helyett Culver lesz akkor bőven fizikálisabb lesz a secondary, mint az eddigi pre-meccseken.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Nem ment neki jól, de kezdett formába lendülni, fizikális CB-ből ő volt a legjobb a csapatnál.
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek. Delonso_
Celebkedik mint Manning kapcsán is tette...
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Most ezt komolyan nem értem ha igaz.
Miért? Végre kezd formába lendülni...
Biztosan nagyon jól állunk CB-ben. Delonso_
Elbukta a helyét Marshall-al szemben...

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én ennyire azért nem látom rossznak a Coltsot.
Az O ha meg tudják védeni Bandit, elég sokra lehet hivatott.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem ment neki jól, de kezdett formába lendülni, fizikális CB-ből ő volt a legjobb a csapatnál.
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek. Delonso_
2/top5 pick azért elég jelentős, pláne ezen szakaszában az évnek 😊

több mint 13 éve
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor ennek csak én örülök? 😀 szerintem mindegy, hogy vele vagy nélküle vagyunk szarok, am is csak nickel lett volna, idén sajnos semmit nem mutatott de jövőre eddig:
- első körben a saját, sztem TOP5-ös pick
- második körben a saját + Colts*, sztem mindkettő TOP10-es pick
- harmadik körben a saját TOP5 + a Bears gyanúsan TOP20-as pick

ebből azért lehet célpontot hozni Tannynek, a falba guardpt, secondary(!) de még talán LB is belefér 😊

* potenciális late round pick is jár a második kör mellé, és mivel ott simán kezdő lesz szerintem bőven teljesülhet a feltétel, ez is jól jöhet egy feltrade-nél mondjuk.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Vontae-nek nagyon kifelé állt a rudja mostanság. Voltak hírek hogy trédeljük a. 2. Kör jövőre jol fog jönni. Ez a szezon meg úgyis tapasztalatszerzésnek jó max.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Még Longot kéne egy 3. körért...Delonso_
Jöhet 😀

több mint 13 éve
Még Longot kéne egy 3. körért...
több mint 13 éve
Most ezt komolyan nem értem ha igaz.
Miért? Végre kezd formába lendülni...
Biztosan nagyon jól állunk CB-ben.
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
@JayGlazer I'm reporting the Colts have agreed to a trade for Fins CB Vontae Davis for 2nd rd pick Wyatt
Miamiban már szezon előtt lemondanak a jó szereplés lehetőségéről?
több mint 13 éve
@JayGlazer I'm reporting the Colts have agreed to a trade for Fins CB Vontae Davis for 2nd rd pick

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
azt nem értem h braylon edwards miért nem kellett...braxa88
Én már Marshallnál lemaradtam.

több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
azt nem értem h braylon edwards miért nem kellett...
több mint 13 éve
The Dolphins have released the following players: DT Chas Alecxih, TE Les Brown, CB Marcus Brown, S Tyrell Johnson, CB Trenton Hughes, LB Josh Linam, RB Jerome Messam, DE Jacquies Smith, & CB Jonathan Wade. The team also announced that RB Jonas Gray was placed on the PUP/NFI Reserved List.

több mint 13 éve
Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...DM13
Két WR akire azt mondanám, hogy nem rossz. Bess és Hartline. Mondjuk Bess tavalyi 537yardja nem valami fényes és Hartline sem csinált még soha 650 yard feletti szezont (Összehasonlításképpen: Young rookieként 607 míg Burleson 2.WRként 757yardot csinált tavaly). Többi vagy rookie vagy hagyjuk kategória.
Marshall volt hatalmas játékos, őt elherdálni kegyetlen nagy baromság volt főleg ennyiért.
De nem is akarok ezen vitázni, mert nekem szimpi csapat a Dolphins, a csoportból a kedvencem.Bazzani
Azért az se mindegy, h ki dobál és milyen fal mögül ugye , főleg milyen systemben.... Lásd Welker teljesítménye Pats előtt és azóta.

több mint 13 éve
Ki lesz az első 13 távozó?
Az én tippjeim:
Jonas Gray, Steve Slaton, Jerome Messam, Jarrell Root, Jacquies Smith, Marcus Brown, Vincent Agnew, Kevyn Scott, Trenton Hughes, Chas Alecxih, Ryan Baker, Jeron Mastrud, Chandler Burden

több mint 13 éve
Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...DM13
Két WR akire azt mondanám, hogy nem rossz. Bess és Hartline. Mondjuk Bess tavalyi 537yardja nem valami fényes és Hartline sem csinált még soha 650 yard feletti szezont (Összehasonlításképpen: Young rookieként 607 míg Burleson 2.WRként 757yardot csinált tavaly). Többi vagy rookie vagy hagyjuk kategória.
Marshall volt hatalmas játékos, őt elherdálni kegyetlen nagy baromság volt főleg ennyiért.
De nem is akarok ezen vitázni, mert nekem szimpi csapat a Dolphins, a csoportból a kedvencem.

több mint 13 éve
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristof
Ajánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
Ha esetleg Calcin Johnsont ajánlanád ...😀 még elgondolkodnék...

több mint 13 éve
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristof
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...
pat edwards? 1db ps elkapással?!
nate hughes? legutóbb 2009ben volt rosteren...
maurice stovall? az ő karrierje siekrtörténet.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
Na jó a másodikkal túloztam valóban.
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.Bazzani
Hát tényleg elfogult vagy.... Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.Bazzani
azért Besst én a helyedben duzzogva, de elfogadnám 😉

am én is a Lionsból, Giantsből meg a Phillyből várok leginkább érkezőt, majd meglátjuk, hogy gondolkodnak Philbinék (a tavalyi kapcsolat miatt a Packerstől sem elképzelhetetlen vki)
több mint 13 éve
Erre azt mondaná Ford Fairlane :
"Én meg ajánlom a Smith&Wesson-T..."DM13
Minden baszogatás nélkül:
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.
De annyiban igazatok van, hogy ezen a részlegen az általam ajánlott játékosok sem lendítenének semmit.

több mint 13 éve
mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...
pat edwards? 1db ps elkapással?!
nate hughes? legutóbb 2009ben volt rosteren...
maurice stovall? az ő karrierje siekrtörténet.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
Na jó a másodikkal túloztam valóban.
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.

több mint 13 éve
Viszont a fal bal oldala elég jól mozgott.
Jerry pedig legalább már villant egyszer, talán nem reménytelen. Blokkolt egy szépet Bushnak.