Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Amikor épp nem dőlt be a falunk, akkor meg jól is dobott, szóval a fallal valamit csinálni kell sürgősen!RunRickyRun... akkor meg általában az elkapók ejtették el, vagy csak épp, hogy beleértek. de mondom: bess is.
illetve elvileg nannee is csak edzéseken adja neki. az eddigi két meccsen "láthatatlan" - ahogy a miami herald is írta.
az is nagyon helyes cím volt amit olvastam:
carolina: több kérdés mint válasz.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Martin volt a gyenge pont, de hát rookie és egy bizonyos Charles Johnsonnal kellett szembenéznie akivel Longnak is meggyűt volna a baja. én még mindig nem dobnám be Tannyt, törjék össze előbb Moore-t, max. jobb helyen draftolunk, talán abba se halunk bele 😊kristofMartin 2sack 2 különböző embertől valamint egy majdnem sack viszont olyat kapott Tanne hogy arrólkódult, és a bal oldalról Murtha is engedett 1 sacket. De az egész fal folyamatosan szorította össze a Qb-t, alig volt tiszta dobó helyzete.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Martin volt a gyenge pont, de hát rookie és egy bizonyos Charles Johnsonnal kellett szembenéznie akivel Longnak is meggyűt volna a baja. én még mindig nem dobnám be Tannyt, törjék össze előbb Moore-t, max. jobb helyen draftolunk, talán abba se halunk bele 😊
több mint 13 éve
Sajnos az O line még nagyon nincs kész. Nem tudták Tannehillt megvédeni ez a 3 sacken is látszik ami szerintem iszonyat sok! Mondjuk ki, nem erre számítottunk az O-line-tól a draft után. Amikor épp nem dőlt be a falunk, akkor meg jól is dobott, szóval a fallal valamit csinálni kell sürgősen!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
én már abban se hiszek. henne sem játszott lényegében 2008-ban (csak egyszer kétszer pár percre), mégsem lett megváltó. sajnos én bennem is csökkent a moore iránti bizalom. másod és harmad védelem ellen sem tudott alkotni. még egy ilyen és tannehillre teszem én is voksom (úgy hogy még garrardot nem láttuk játszani)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Egyetértek sajnos, Garrard hiányában T'hill tűnik a legjobbnak, csak nem kéne besütni.
több mint 13 éve
Az eddig látottak alapján nincsenek vérmes reményeim a szezonra, már egy 8-8 record is csoda lenne.
több mint 13 éve
no. nagyjából vége is a lényegnek. most már a cserék verik a brácsát.- most látszott, hogy nincs még itt a helye ilyennek hogy "impress"
- első negyed lényegében totttál "destoryed"
- thomas másodévében megszerezte első futott td-jét (nem tudom a tavalyi preseasonban volt e futottja, de én nekem nem rémlik).
- habár egyszer mutatta, de azthiszem lane-re majd szükségünk lesz. tavalyi red zone offenseből kiindulva nem hittem hogy meglesz a 3&1, majd a td is.
- ugye említettem, hogy nincs helye az "impress" kifejezésnek még, de mielőtt valaki arcon fosná tannehill-t előtte lesse csak meg az az OL-t! az első negyedben totál ki voltak, a második negyedben csak épphogy meg nem ismételték az első negyedbeli teljesítményt.
- hihetetlen. 3 első körös a falban... martin többször is borult, vagy egyszerűen megverték (lassú volt), hicks-et tolták hátra, pouncey és hicks között nagy rés, incognito és long épphogy tudta állni a rohamot. martinról a lassúsága miatt 2 sack is bejött (vagy 3).
- az is nagyon feltűnő volt, ha tannehill sikeresen elengedte a passzot, akkor vagy belenyúlt valamelyik védő, vagy az elkapók ejtették el (nem az elkapó minőségére gondolok, mert bess és bush is rontott).
- futójáték. fos. csak playpocséklás volt.
- a tavalyi előkelő runstop fogalma nem létezett. megjegyzem, hogy a tampa bay ellen sem! tehát ez nem egyszeri alkalom.
- nem tudom, hogy mennyit tettek volna a védelembe a hiányzó kulcsjátékosok (wake, dansby, burnett).
- a passzvédekezés a szokásos volt, mint már szezonok óta hozzászoktunk: szopóálarc. van egy elit elkapó meg egy remek irányító és már nem tudunk uralkodni.
- newton nem is vetette be a scrambling képességét.
- vontae davis és steve smith abszolút nem csípték egymást. dúlt az agresszió. verekedés is volt. természetesen a játékunk rovására ment: büntetés, amiből később meg is lett a carolina td.
update:
- ahogy elnézem moore-ék a cserecsapattal is megszenvednek. sorozatos incomplete passzok és nyomások.
- martin-t néhányszor a cserecsapatban is játszatják, de még igy is megverik egyszer kétszer.
- igen: 4szer sackelték tannehillt és 4 pass deflected volt a LoS-nál.
- devlin és csapata kárpótolt minket a hiányos támadójátékért
- már írják most reggel, hogy elképzelhető, hogy ismét tannehill kezd, főként annak tekintetében, hogy moore a második és harmadik védelem ellen sem tudott alkotni. heeeej, de felborultak a dolgok garrard sérülésével. most lehetne hamarosan mondani (alapszakaszban), hogy "mi lett volna ha?"
jó hír, hogy az atlanta és a dallas sem kutya csapat, így a maradék meccsek is tekinthetők nyugodtan erőteljes teszter meccseknek.
több mint 13 éve
na most jó kis teszt lesz a védelemnek. mit kezdünk newtonnal és bandájával. tannehill mit csinál az első félidőben a first team D# ellen. bush-on kívül lesz e olyan futó aki túl tudja futni a LoS-t. izgalmasabbnak ígérkezik, mint a tampa bay-es véleményem szerint.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a cincy waivelte Jordan Shipleyt, remélem elhozzuk, még ha sérült is jelenleg
több mint 13 éve
tannehill lesz a kezdő hajnalban, a carolina ellen.na meglássuk milyen kalácsot süt ki.
több mint 13 éve
Egyenlőre megoszlanak a vélemények Tannehill kezdésével kapcsolatban. Ex-Dolphins edző Jimmy Johnson szerint óvatosan kell lenni Tannehill-el kapcsolatosan, míg a Ravens edző Brian Billick szerint már most be kell vetni.Philbin nem ért egyet Johnson filozófiájával, bár az tény Tannehill jobban dobált az első előszezon meccsen, mint Moore. Meg ugye még változhat a helyzet Garrard visszatérésével is. Tannehill érzi, most jó formában van és természetesen szeretne játszani, amit biztos meg is kap, csak az a kérdés kezdőként-e. De ez még csak az előszezon meccsek itt még lehet próbálkozni, variálni. Philbin azt mondta, hogy az első soros támadóegységgel játszatja majd Tannehillt az előszezonban. Philbin nagyon meg volt elégedve Tannehill játékával, stílusával és hozzáállásával a meccs után. Azt mondta nyugodtan feküdt le (vagy csak ezt kellett mondania). Nem tudom. Nekem mindenesetre tetszett a mozgása, a meglátásai. Jól passzolt akár jobbra, akár balra, akár középre. Első meglátásra van benne potenciál. Persze én azt mondtam, hülye döntés volt draftolni, de azért utólagosan nyitva hagytam a kiskaput, hadd bizonyítson. Ha mondjuk a Houston ellen ő kezd, akkor fogok a képernyőre tapadni és nézni mit is csinál. 😊
Szerk.: A szavazáson: "Hogy Tannehill legyen e a kezdő QB a szezonban? , 69 % mondja azt, hogy: "igen ő legyen".
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
jaj ne, google fordító.Amadeus91Nem muszáj ezt a topicot olvasni és írogatni ide.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
jaj ne, google fordító.Amadeus91Fejtsd ki kérlek, kinek szántad és miért.. Mert ez így csak egy hsz szaporító böff..
ezt nem értem. devlin megmenekül? garrard vagy moore közül került volna ki a győztes. a vesztes távozik. devlin azt gondolom a 3. lett volna, tannegill meg a 2.VenturaHát ha Garrard nyert volna Moore backup, Tannehill tanul. Ha Moore nyer Garrard backupnak drága és jó lesz Devlin harmadik QB-nek negyed annyiért. Én végig így logikáztam. De nincs rá semmi konkrét leírás, hogy ez így is lenne, ez a tippem.
több mint 13 éve
jaj ne, google fordító.
több mint 13 éve
Undrafted Derrick Shelby a készülő Miami Dolphins roster határánA DE Shelby-nek volt egy terve: diplomázz le, draftoljon le egy NFL csapat és épülj be abba. Bár nem draftolta egyetlen csapat sem, mégis lehet csapata.
Mint minden serdülő, rookie játékosnak Shelby-nek is volt (van) kedvenc játékosa. Az ő esetében ez a DE Julius Peppers. És mint sok gyereknek, Shelby-nek is az volt az álma, hogy egyszer olyan nagyságokba emelkedjen, mint jelen esetben az ő kedvence, Peppers. De nem adta fel az álmát, hogy egyszer NFL játékos legyen. Ő sosem volt egy nagy sztár a közpsuliban vagy a főiskolán. És nem csüggesztette az sem, hogy nem draftolták.
Most ez az alulméretezett rookie UD a Utah egyetemről a Miami Dolphins 53-as roster-ének határán mozog.
„Én szeretem Pepperst, de ahogy felnősz, rájössz, hogy neked nincsenek meg ugyanazok a képességeid, melyeket az a srác kapott az élettől” – mondta Shelby. „Te elérsz valahová és keresed az utat, és azt, hogy mit tettél meg ezért”.
Shelby terve elég hagyományos volt: diplomázz le, draftoljanak és épülj be a csapatba. Az első lépés sikerült: múlt ősszel lediplomázott a Utah egyetemen. A második nem sikerült, mert nem draftolták. Bár a második lépés nem jött össze, aktív maradt és próbált csapatot keríteni magának.
„Rájöttem, hogy sokkal többet kellett volna bizonyítanom” – mondta csalódottan Shelby a draftról. „UD-ként keresni csapatot, elég nehéz, nem vagy az a felkapott játékos, akiért kapkodnak, de bizonyítani kell a rátermettségedet. Jössz, és keményen dolgozol”.
Shelby dolgai eddig jól alakulnak. A második csapatba nevezték a legújabb depth chart-on, és pénteken a Bucs ellen volt két szóló tackle-je. A Miami májusban 16 college UDFA játékossal írt alá szerződést.
„Azt gondolom, viszonylag gyors a játéka” – mondta Philbin Shelby-ről. „Gondolkodom rajta… Neki, fiatal játékosként bizonyítania kell, de úgy gondolom, meg kapja ezt a lehetőséget. Ő gyorsan tanul”.
Shelby ügynöke, David Canter, elmondta azt, hogy az ő meggyőződése az, hogy nagyon közel van a csapatba kerüléshez és nagy figyelmet kapott (ill. szenteltek neki) a rookie-k között.
„Mikor először edzett a csapattal, az edzők nem túl sokat beszéltek vele és nem sokat foglalkoztak vele” – mondta Canter. „Most az látszik, hogy kedvelik. Bármilyen kicsi hibát vét (pl.: rossz szerelés), ordítanak vele, hogy nem jó, másképp csináld, figyelj oda. Ezek a dolgok őt feltuningolják, ami jót tesz a játékának. Azt gondolom, hogy ezek a dolgok elősegítik abban, hogy a neve majd ott szerepeljen az 53-as roster-en”.
Shelby az ő részéről azt mondja, hogy figyelmen kívül hagyja ezeket a jó híreket és állítása szerint ezeket nem is hallotta. „Nem azért vagyok itt, hogy a sajtóban megjelenjek vagy, hogy az edzők említsék a nevemet: én azért vagyok itt, hogy futballozzak” – mondta Shelby.
Azt mondta, hogy szeret underdog szerepben lenni és bizonyítani. Meg kellett neki találni a helyet a Utah-ban, ahol a kezdő DT sérülése miatt került elő, akkor 250 font súllyal rendelkezve, ahol a szezon utolsó 10 mérkőzésén kezdőként számoltak vele. Ami után a csapat 13-0-val menetelt.
„Én egy meglepetés voltam (újonc évemben)” – mondta Shelby. „Senki sem gondolta volna, hogy 250 font súllyal lehet DT posztot játszani. Azt gondolom, hogy ezek a tények (hogy alulméretezett) csak elősegítik a fejlődésemet. Már tapasztaltam, hogy nálam nagyobb emberek állnak előttem és azok fognak (próbálnak) blokkolni engem”. Utah-ban szintén megtanulni mi is az a „grind”, és elmondta, hogy őt ez segítette a TC-ben.
Senior évében Shelby felszedett 20 fontot és átállt DE posztra, mely pozíció jobban állt testalkatához. A szezont 55 tackle-el ás 5 sack-el fejezte be. Ezek a számok jók voltak arra, hogy All-Pac-12 first team csapattag legyen, de kevés ahhoz, hogy draftolják, vagy , hogy ő benne meglássanak egy Utah sztárt.
„Én soha nem voltam egy sztár az életemben” – mondta kicsit kuncogva Shelby. „Én éppen olyan ember voltam aki elmegy és elvégzi a munkáját, és ennyi… Az, hogy esetleg te vagy a gyengébb fél a pályán, sokkal nagyobb erőt adott. Néha te jössz ki győztesen, és ezt kemény munkával éred el, de nem szabad azt gondolni, hogy senki nem fog téged megállítani, szerelni, mert akkor vesztesz”.
De Shelby-nek kemény út vezet az 53-as listához.
„Ha bekerülnék a csapatba, akkor egy álmom válna valóra, és ott olyan sokáig maradnék amíg lehet”.
több mint 13 éve
Már miért tette volna? 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Bárhogy is hívjuk, szerintem örömteli pillanat volt... 😊hujujujujujjj. ez nem csípte a szádat? 😀
Sajnos Cut lesz és Devlin megmenekülezt nem értem. devlin megmenekül? garrard vagy moore közül került volna ki a győztes. a vesztes távozik. devlin azt gondolom a 3. lett volna, tannegill meg a 2.
safety poszton utóbb van egy két cikk, hogy jones continues to impress
-----------------
egy bizonyos LB josh linam érkezett. gondolom csak egy fagylaltra.
több mint 13 éve
Bárhogy is hívjuk, szerintem örömteli pillanat volt... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Ha eltradelsz egy 1000yd -ot elkapó balhés srácot 2db 3. körös pickért azt nevezheted ahogy akarod.. de facto kivágták.Sziasztok!nem vágtátok ki Marshall-t semAmadeus91
Végre sikerült behackelnem magam 😀 Anno elírtam az email címem és 2hónapba telt rájönnöm, hogy ez a gond... de itt vagyok újra..
Pörögnek itt az események, HK-nak hála nincs egy unalmas TC-nk 😊
Kezdeném azzal, hogy köszönöm istenem! Chad Johnson aka. Clown valaha igazán nagyszerű elkapó mára egy rohadt celeb eltakarodott végre a helyére. Nekem, valahogy végig az volt az érzésem, hogy nem Philbin miatt volt a csapatnál. Anno Merlingről is meg most róla is az volt a véleményem, aki lefejeli az asszonyt azt bizony vágják ki a jó büdös... Milyen üzenetet hordozott volna már, hogy kivágták Marshall-t ezt a bohócot meg nem? Philbin a profizmus mellett kötelezte el magát 'Óccsó-ról mindent lehet mondani csak azt nem, hogy úgy viselkedne mint egy profi. Részemről TO szinten van.. tehetségét elismerem de isten mentsen meg tőle. Dansby meg mindig kiáll a tesók mellett emlékezzetek Crowderre.. De ez így van jól egy kapitánytól ezt várjuk.
Csabee13
több mint 13 éve
Sziasztok!nem vágtátok ki Marshall-t sem
Végre sikerült behackelnem magam 😀 Anno elírtam az email címem és 2hónapba telt rájönnöm, hogy ez a gond... de itt vagyok újra..
Kezdeném azzal, hogy köszönöm istenem! Chad Johnson aka. Clown valaha igazán nagyszerű elkapó mára egy rohadt celeb eltakarodott végre a helyére. Nekem, valahogy végig az volt az érzésem, hogy nem Philbin miatt volt a csapatnál. Anno Merlingről is meg most róla is az volt a véleményem, aki lefejeli az asszonyt azt bizony vágják ki a jó büdös... Milyen üzenetet hordozott volna már, hogy kivágták Marshall-t ezt a bohócot meg nem? Philbin a profizmus mellett kötelezte el magát 'Óccsó-ról mindent lehet mondani csak azt nem, hogy úgy viselkedne mint egy profi. Részemről TO szinten van.. tehetségét elismerem de isten mentsen meg tőle. Dansby meg mindig kiáll a tesók mellett emlékezzetek Crowderre.. De ez így van jól egy kapitánytól ezt várjuk.
Csabee13
több mint 13 éve
Sziasztok!Végre sikerült behackelnem magam 😀 Anno elírtam az email címem és 2hónapba telt rájönnöm, hogy ez a gond... de itt vagyok újra..
Garrad-ért nagyon kár. Akarta, küzdött érte, és úgy festet eltölt nálunk legalább egy jó évet amivel befejezi a karrierjét és megmutatja, hogy jó irányító.. ez most a térdével együtt oda. Jó esetben megtartják backupnak.. 2-4 hét. Ha gyorsan gyógyul is TC végére ér vissza. Sajnos Cut lesz és Devlin megmenekül.
Apropó Devlin.. azért nem szép a HK-tól, hogy úgy csinálnak mintha a világon sem lenne. Engem érdekelt volna ő is, hogy hol tart, mennyit fejlődött, és stabil nfl backuppá válik-e hosszú évekre.
Tannehill vs. Moore korai lenne arról beszélni, hogy Tannehill lesz a kezdő. Vissza van 3 preseason meccs. Johnson nejének hála, végre érdemi dolgokról fog szólni a HK és az előszezonunk. Köszönjük! Szerintem nagy küzdelem lesz. Tannehill-en látszik, hogy esze ágában sincs padmelegítőt játszani idén. Rettenetesen akar. Így, hogy Garrard kidőlt és nem Moore Garrard párharcról fog szólni a dolog szerintem mindent bele fog adni akárcsak Moore. Neki is elég motiváló lehet, hogy végre megmutathassa ő igenis kezdő nfl QB kaliber. El leszünk kényeztetve 😊
Charles Clay aki személyes kedvencem tavaly óta egy kiadós lebarmolást követően megmutatta, hogy a Sparano éra legnagyobb stealje.. 6. körösként már tavaly nagyon meggyőző volt és most úgy fest Tannehill is nagyon érzi, még még még...
Les Brown mellékszál is érdekes, főleg ahogy felvezetik mekkora küzdő ember. Szomorú is leszek mikor Cutolják majd TC végén. Minden részbe belecsempészik ezt a foci üzlet és kegyetlen az élet szálat. Lásd 1. rész Dennis Derek és most a Clown. De lehet csinálnak belőle egy az akarat diadala dolgot inkább így legyen! 😊
Hogen -t nagyon dicsérik és nem csak a becenév van. Az irányítók, edzők, csapattársak, mindenki. Lehet bemákoltunk egy csiszolatlan gyémántot.. én reménykedem. És ha így nyomja tuti nem ps. lesz hanem egy 4. 5. helyet megcsíphet a rosteren. Ahogy én látom most: Bess, Naanee, Hartline, Wallace, Pruitt, Hogen, Cunningham, Matthews, akik maradhatnak rosteren, 2en ps. meg úgy számolok közülük valaki még repül és nem hiszem, hogy az első 3 név közül lesz.
Defense -ről nagyon keveset hallani vagy leginkább semmit kicsit aggódom, hogyan sikerült a váltás. És miért nem foglalkozik a HK meg úgy általában a média azzal, hogy ki a bánat lesz Safety posztokon?
Edzők nagyon tetszenek! Philbin mentalitása amit a csapathoz hozzott nagyon meggyőző. Sherman kirohanásai amit láthattunk mikor osztja a TE-ket vagy a meccs alatti reakciói is, látszik, hogy nem csak legyen valami munkám ha már HC nem lettem újra dolog van. Az ex Marine OL coach Jim Turner szövege is odaver 😀 Kevin Coyle viszont nagyon nincs sehol, remélem a későbbi HK részekben előveszik a Defenset is, és megismerjük kicsit őket is.
Alig várom a jövő szerdát! 😀
Üdv.
több mint 13 éve
Hogan beceneve igen arra utal hogy 24órában nyitva, vagyis mindig üresen áll, lehet neki dobni. 😊a két részből nekem az jött le, hogy Moore a tökéletes csere-QB, rendes, értelmes srác, akit szeretnek a csapattársak, de mintha maga sem akarna ennél több lenni 😊
Én jelen állás szerint azok táborát erősítem, hogy Tannehillnek kellene kezdeni a szezont. Igaz 1 pre meccs alatt nem sok derült ki, de Moore valahogy nagyon nem találja a ritmust. Az edzéseken is nagyon nyámnyila. Mivel Moore-al sem leszünk rájátszás esélyesek, így legalább Tanne tud alakulni a prés alatt!RunRickyRun
a Tannehill-projectben én még mindig nem hiszek, de a "lehetőségeket" elnézve (Garrard sérülése miatt lőttek a rutinos irányítónak, Devlin pedig annyira jelentéktelen, hogy az HBO sem nagyon akar róla tudomást venni), nem is kezdhet más, Sherman amúgyis rá fogja erőltetni az akaratát Philbinre

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Hogan beceneve igen arra utal hogy 24órában nyitva, vagyis mindig üresen áll, lehet neki dobni. 😊Én jelen állás szerint azok táborát erősítem, hogy Tannehillnek kellene kezdeni a szezont. Igaz 1 pre meccs alatt nem sok derült ki, de Moore valahogy nagyon nem találja a ritmust. Az edzéseken is nagyon nyámnyila. Mivel Moore-al sem leszünk rájátszás esélyesek, így legalább Tanne tud alakulni a prés alatt!
Miami Dolphins Fan