NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hm James Jonest én nem érzem akkora upgradenek, ilyen 600 yardos elkapókat nem nehéz szerezni. Nekünk pont egy 1000+-os kéne, mondjuk olyat csak mi cserélünk el.

Ám a kopasz biztos ismeri jól és ha megszerzi látja benne az állatot, kiderül.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Hivatalosan még nem beszéltek de egy középső körös draft jogért elhozhatnánk a Packers-től James Jones-t. Ugye a Green Bay-nél most 8 igazán szóba jöhető WR van úgyis cut-nak valakit, pl.: Tori Gurley v. Borel esetleg jöhetne. Gurley jó testfelépítésű ügyes játékos. De azért Jones jó lenne.
A szar secondary miatt szóba hozták Charlie Peprah-ot is a csapattal, tavaly 5 INT-je volt, 1 TD, messze a legjobb éve. Júliusban a Packers kivágta mert megbukott a fizikai felmérőn térd problémái miatt. Lehet egy arthroscopicus sebészeti beavatkozás kell neki. Így lehet ez a lehetőség is kuka.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
SmAsH Indianapolis Colts 98 — Reggie Wayne fan
Lol, Colts draftcetlije első 5-ben... 😊 Ezt Wyatt te se gondolhatod komolyan... Jó lesz az a D már idén, persze, ha mindenkire számíthat Pagano! Az O teljesítménye pedig csak azon fog múlni, hogy egy kicsit is megvédik-e Luckot...

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
lol g*ci. ez a stephen ross féle marketing? egyébként én is osztom, hogy nem fikázgatok nagyon. most még.
Ventura
Mi LESz veled BROWN?
Ezt most már tudod...újítanod kellene.

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
lol g*ci. ez a stephen ross féle marketing? egyébként én is osztom, hogy nem fikázgatok nagyon. most még.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Kövezzetek meg, nekem bejön a trade.. Egyébként meg szerdán jön a magyarázat, meg a bőrkanapés elbeszélgetés megint 😀 Megvilágosodás a'la Hard Knocks. 😀

Amúgy mikor Irsay elkezdte a trade van kilátásban dolgot több helyen olvastam már, hogy nagy eséllyel Davis a kiszemelt "áldozat".

Én a történtek ellenére bízom benne, hogy jobb lesz a Secondarynk mint tavaly. Én adtam ennek a stábnak egy esélyt és nem temetem az egészet már most. Ha majd meglesz megint a zsinórban 7 zakó beszállok fikázni én is.

Addig is Haters gonna hate feeling.. Az 1/1 re gyúrunk és hasonló rendkívül mélyenszántó beböffentések miatt. 😀 😀
több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Hogy felpezsdült a fórumunk....DM13
Öröm az ürömben!
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Azért erre ne tegyél nagyobb összeget... 😊Bear
Marshallal (sajnos) kurva sokat erősödtetek (+Jeffery), de az O-Line miatt még így érdekes szezon elé néztek, csak a Northból (sztem) a Lions és a Packers is előttetek jár, az NFC meg annyira erős, hogy harmadik helyről szinte esélytelen a PO-ba jutásotok, de egy sörben fogadhatunk 😉kristof
A Packs Def-et azért várjuk meg, hogyan teljesít...
A Lionsnál pedig a Sec. még mindig nagy kérdés...
Nálunk is van kérdés bőven (O-line, Def. kora), de nem érzem, hogy olyan nagy hátrányban lennénk...máshogy fogalmazok...a másik két csapatnál nem annyira szembeötlőek a gondok....
De segítsetek nyomban: Longért adunk egy 2. kört... 😀
Jah...és a sört állom...nem húzunk a 20-ban...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Hogy felpezsdült a fórumunk....

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én sajnos bírtam Davist pláne a sipító hangját. Delonso_
hát nagy tehetség volt, de itt már nem tudott volna feljebb lépni (lejebb viszont bőven), nagyon kellett neki a környezetváltás, a Coltsnál talán még sokra viheti ha fejben rendbe teszik.

a waiverről így sztem két corner is fog jönni, tippre az egyik Kevin Thomas lesz akit pont az Indy tradelt az Eagleshez 2 LB-ért, a USC-n nem volt rossz (2010-es 3. körös pick), persze ha nem csapnak le rá ő maguk 😀

Marshallal (sajnos) kurva sokat erősödtetek (+Jeffery), de az O-Line miatt még így érdekes szezon elé néztek, csak a Northból (sztem) a Lions és a Packers is előttetek jár, az NFC meg annyira erős, hogy harmadik helyről szinte esélytelen a PO-ba jutásotok, de egy sörben fogadhatunk 😉
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 226
Vontae Davis colts? Mi folyik itt gyöngyösön? 😮D11
megcélozzák az 1/1-t.
több mint 13 éve
a Bears gyanúsan TOP20-as pick
kristof
Hm... azért van rá esély, én azon sem lepődnék meg, ha idén az O sikeresebb lenne a Maciknál mint a D.
több mint 13 éve
D11 Tampa Bay Buccaneers Miami Hurricanes 1 347 — Kalóz Kapitány
Vontae Davis colts? Mi folyik itt gyöngyösön? 😮
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
a Bears gyanúsan TOP20-as pick
kristof
Azért erre ne tegyél nagyobb összeget... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
The silver lining with this trade is that Miami could be gearing up for a big offseason in 2013, as they have over $50 million in cap space and now have 5 draft picks in the first 3 rounds.
A magyarázat...DM13
Na ha Longot meg Incot is eladjuk akkor költeni sem kell, milyen jó lesz. Azt azért megmagyarázhatnák még, Long miért nem kap szerződést?
több mint 13 éve
Nem ment neki jól, de kezdett formába lendülni, fizikális CB-ből ő volt a legjobb a csapatnál.
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek. Delonso_
Celebkedik mint Manning kapcsán is tette... Csabee13
Elég érdekes az biztos. Külsőre télapó belsőre 10 éves.
több mint 13 éve
A D-jük kifejezetten gyenge. Az nem sokszor hozza majd vissza a labdát. Ám Andrew eddig elég gyors és jól irányít. Én azért inkább TOP10-nek látom azt a picket.

Én sajnos bírtam Davist pláne a sipító hangját.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én ennyire azért nem látom rossznak a Coltsot.
Az O ha meg tudják védeni Bandit, elég sokra lehet hivatott.Delonso_
de nem fogják tudni (ezzel a fallal legalábbis biztos nem). a D#-ük meg alapból sem világverő, de még onnan is sorra dőlnek ki az emberek.

egyébként így Carrol lesz majd a nickel, aki Davistől is nagyobb,ráadásul ha a dime Wilson helyett Culver lesz akkor bőven fizikálisabb lesz a secondary, mint az eddigi pre-meccseken.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nem ment neki jól, de kezdett formába lendülni, fizikális CB-ből ő volt a legjobb a csapatnál.
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek. Delonso_
Celebkedik mint Manning kapcsán is tette...
több mint 13 éve
Most ezt komolyan nem értem ha igaz.
Miért? Végre kezd formába lendülni...
Biztosan nagyon jól állunk CB-ben. Delonso_
Elbukta a helyét Marshall-al szemben...

több mint 13 éve
Én ennyire azért nem látom rossznak a Coltsot.
Az O ha meg tudják védeni Bandit, elég sokra lehet hivatott.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
2/top5 pick azért elég jelentős, pláne ezen szakaszában az évnek 😊

több mint 13 éve
Én sajnálom a dolgot. Ugyanakkor azt nem nagyon értem Irsay miért nevezte ezt olyan blockbuster tradenek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akkor ennek csak én örülök? 😀 szerintem mindegy, hogy vele vagy nélküle vagyunk szarok, am is csak nickel lett volna, idén sajnos semmit nem mutatott de jövőre eddig:
- első körben a saját, sztem TOP5-ös pick
- második körben a saját + Colts*, sztem mindkettő TOP10-es pick
- harmadik körben a saját TOP5 + a Bears gyanúsan TOP20-as pick

ebből azért lehet célpontot hozni Tannynek, a falba guardpt, secondary(!) de még talán LB is belefér 😊

* potenciális late round pick is jár a második kör mellé, és mivel ott simán kezdő lesz szerintem bőven teljesülhet a feltétel, ez is jól jöhet egy feltrade-nél mondjuk.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Vontae-nek nagyon kifelé állt a rudja mostanság. Voltak hírek hogy trédeljük a. 2. Kör jövőre jol fog jönni. Ez a szezon meg úgyis tapasztalatszerzésnek jó max.

Miami Dolphins Fan