NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
valahogy én is úgy érzem, hogy több WR marad. nannee-t eröltetik (amit ellenzek), de ezek alapján:
bess, hartline, nanee, wallace, fuller, matthews
(habár hogan-nek nagyon szorítok, de ebből szerintem legfeljebb egyenlőre PS lesz.)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
53-as roster előrejelzésSzerintem Slaton nem marad.
Offense
Ezen 17 játékos helye biztosnak tűnik: Ryan Tannehill, Matt Moore, Reggie Bush, Lamar Miller, Daniel Thomas, Davone Bess, Anthony Fasano, Charles Clay, Michael Egnew, Jake Long, Richie Incognito, Jonathan Martin, Mike Pouncey, Artis Hicks, Brian Hartline, John Jerry és Legedu Naanee.
Meglepetésként még talán beférhet: Jorvorskie Lane és Josh Samuda.
Marlon Moore odaférhet még a + 3 WR csoporthoz, bár a hétfői edzésen sok könnyű labdát nem tudott elkapni. R. Wallace kicsit vesztett a kezdeti lendületéből, C. Gates talán kicsit későn kezdett el azon igyekezni, hogy beférjen a keretbe, J. Fuller nem rossznak tűnik, de nagyon hajlamos a droppokra, C. Hogan nem tudott élni a lehetőséggel az Atlanta elleni negyedik negyedes beállítása során. És még ott van Rishard Matthews és B.J Cunningham. Ezek közül kellene 3 WR. Nehéz választás. Én talán Moore-t, Gates-t (bár ő inkább ST-be, de mint PR v. KR szerepből Thigpen kiszorította) és talán Matthews.
Az offense-be 26 embert szánnak, tehát még maradt 4 lehetőség. Van két backup OL (Garner és Murtha). Vagy lesz 3 QB és 4 TE, és még ott vannak az RB-k (Steve Slaton és M. Thigpen, akit a hétfői edzésen elkapó gyakorlatokat végzett, lehet belőle egy multi-positional emberkét szánnak). Mondjuk hasonló szerepkörben láthattuk a Carolina ellene 2. heti pre meccsen is (ott volt 3 elkapása és 40 y).
A Dallas ellen Devlin bebizonyíthatja a helyét a csapatban, mint 3. számú QB. Bár ezt nehéz elképzelni, mert ugye ott van még Garrard 2.75 milliós fizetésével és a 3. vagy 4. hétre akár be is szállhat. Tehát marad a két QB és négy TE felállás a rosteren és + maradhatna blokkoló TE-nek Mastrud.
A defense majd legközelebb.
danyly
Garrard és Long valamelyik sérültlistán kezdi az évet ( nem aktív keretben, tehát én nem számolnám őket - a helyükre Devlin és mondjuk Garner kapna spot-ot ).
Thigpen szerintem marad KR, PR + szituációs playa.
Mastrud-ot nem tartanám meg.
6 WR lesz rosteren , lehet, h Egnew-t is oda számolnám, mert TE-nek alkalmatlan.
Moore, Wallace, Gates, Hogan, Fuller, Cunningham, Matthews... Közülük 3-nak adnék spotot. Talán Wallace, Hogan és Matt??? Cunni és Gates elég nagy csalódás eddig. Fuller esetleg PS esélyt kap.
....és akkor még nem tudjuk, h a nagy péntek esti vérengzések után esetleg szerzünk-e valami upgrade playát ?
több mint 13 éve
Hard Knocks spoiler: | Tannehill bevallotta, hogy fogalma nincs arról, hogy melyik NFL csapat melyik divízióban van, de még azt sem tudja, melyik konferenciában. Előtte Moore-ral hülyéskedtek, és ott megkérdezte Matt tőle, hogy melyik csapatok vannak az NFC Northban, fogalma nem volt róla. Aztán Moore segített a Green Bay-jel. Erre Tannehill, hogy akkor a Minnesota is ott van. Majd még mondta a Giantset. 😀 Utána Moore megkérdezte az NFC Eastet, mivel a Giantset a Northba tette Tannehill, erre az kinyögi nagy gondolkodás után, hogy Chiefs. És ez sajnos komoly, nem színészkedett... | gsnMondjuk az se volt gyenge, amikor tán 2 éve McNabb-nek nem volt arról fogalma, h döntetlen esetén van-e hosszabítás vagy sem...😀
Amúgy nekem elég, ha meccseket nyer ismeretlen ellenfelekkel szemben 😀
több mint 13 éve
Just one word: Aggie.Hard Knocks spoiler: | Tannehill bevallotta, hogy fogalma nincs arról, hogy melyik NFL csapat melyik divízióban van, de még azt sem tudja, melyik konferenciában. Előtte Moore-ral hülyéskedtek, és ott megkérdezte Matt tőle, hogy melyik csapatok vannak az NFC Northban, fogalma nem volt róla. Aztán Moore segített a Green Bay-jel. Erre Tannehill, hogy akkor a Minnesota is ott van. Majd még mondta a Giantset. 😀 Utána Moore megkérdezte az NFC Eastet, mivel a Giantset a Northba tette Tannehill, erre az kinyögi nagy gondolkodás után, hogy Chiefs. És ez sajnos komoly, nem színészkedett... | gsnAztabüdöskurvaélet 😀
| Mondjuk, ha abból indulunk ki, előbb utóbb mindenkivel találkozik 😀 Meg úgyis mindenkit meg kell verni, de ez 😀😀 | Wyatt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Hard Knocks spoiler: | Tannehill bevallotta, hogy fogalma nincs arról, hogy melyik NFL csapat melyik divízióban van, de még azt sem tudja, melyik konferenciában. Előtte Moore-ral hülyéskedtek, és ott megkérdezte Matt tőle, hogy melyik csapatok vannak az NFC Northban, fogalma nem volt róla. Aztán Moore segített a Green Bay-jel. Erre Tannehill, hogy akkor a Minnesota is ott van. Majd még mondta a Giantset. 😀 Utána Moore megkérdezte az NFC Eastet, mivel a Giantset a Northba tette Tannehill, erre az kinyögi nagy gondolkodás után, hogy Chiefs. És ez sajnos komoly, nem színészkedett... | gsnAztabüdöskurvaélet 😀
| Mondjuk, ha abból indulunk ki, előbb utóbb mindenkivel találkozik 😀 Meg úgyis mindenkit meg kell verni, de ez 😀😀 |

több mint 13 éve
53-as roster előrejelzésOffense
Ezen 17 játékos helye biztosnak tűnik: Ryan Tannehill, Matt Moore, Reggie Bush, Lamar Miller, Daniel Thomas, Davone Bess, Anthony Fasano, Charles Clay, Michael Egnew, Jake Long, Richie Incognito, Jonathan Martin, Mike Pouncey, Artis Hicks, Brian Hartline, John Jerry és Legedu Naanee.
Meglepetésként még talán beférhet: Jorvorskie Lane és Josh Samuda.
Marlon Moore odaférhet még a + 3 WR csoporthoz, bár a hétfői edzésen sok könnyű labdát nem tudott elkapni. R. Wallace kicsit vesztett a kezdeti lendületéből, C. Gates talán kicsit későn kezdett el azon igyekezni, hogy beférjen a keretbe, J. Fuller nem rossznak tűnik, de nagyon hajlamos a droppokra, C. Hogan nem tudott élni a lehetőséggel az Atlanta elleni negyedik negyedes beállítása során. És még ott van Rishard Matthews és B.J Cunningham. Ezek közül kellene 3 WR. Nehéz választás. Én talán Moore-t, Gates-t (bár ő inkább ST-be, de mint PR v. KR szerepből Thigpen kiszorította) és talán Matthews.
Az offense-be 26 embert szánnak, tehát még maradt 4 lehetőség. Van két backup OL (Garner és Murtha). Vagy lesz 3 QB és 4 TE, és még ott vannak az RB-k (Steve Slaton és M. Thigpen, akit a hétfői edzésen elkapó gyakorlatokat végzett, lehet belőle egy multi-positional emberkét szánnak). Mondjuk hasonló szerepkörben láthattuk a Carolina ellene 2. heti pre meccsen is (ott volt 3 elkapása és 40 y).
A Dallas ellen Devlin bebizonyíthatja a helyét a csapatban, mint 3. számú QB. Bár ezt nehéz elképzelni, mert ugye ott van még Garrard 2.75 milliós fizetésével és a 3. vagy 4. hétre akár be is szállhat. Tehát marad a két QB és négy TE felállás a rosteren és + maradhatna blokkoló TE-nek Mastrud.
A defense majd legközelebb.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
gsn
3 548
Hard Knocks spoiler: | Tannehill bevallotta, hogy fogalma nincs arról, hogy melyik NFL csapat melyik divízióban van, de még azt sem tudja, melyik konferenciában. Előtte Moore-ral hülyéskedtek, és ott megkérdezte Matt tőle, hogy melyik csapatok vannak az NFC Northban, fogalma nem volt róla. Aztán Moore segített a Green Bay-jel. Erre Tannehill, hogy akkor a Minnesota is ott van. Majd még mondta a Giantset. 😀 Utána Moore megkérdezte az NFC Eastet, mivel a Giantset a Northba tette Tannehill, erre az kinyögi nagy gondolkodás után, hogy Chiefs. És ez sajnos komoly, nem színészkedett... |
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
a Hard Knocks még mindig a nézőknek készül, nem az edzőknek. jó sztori, de ha 53-ba is kerül akkor csak a borzalmas WR sor miatt lesz így. példának ott van a sigedben lévő Les Brown akivel szintén sokat foglalkoztak mégis kibasztuk, mert a pályán nem megyünk semmire a történetével és a személyiségével.kristofte reálisan nézed, én álmodozok. a tiéd valósul meg, de az enyém egy helyes eljárás lehet(ne). les brown valóban egy történet, de hogan egy tudás. a tudás pedig nagy úr a pályán (értelemszerűen vannak még más tényezők is). épp ezért említettem nanee-t, aki edzéseken elvileg remekel, de meccseken sehol. ennek ellenére nannee még mindig élen van a depth charton (bess-el), de én wallace-t hamarabb raknám előre, aki mutatott is valamit, és láttam is benne fantáziát.
Tannehillnél ez a divíziókat sem ismerem cucc nagyon gáz volt.gsnmi volt ez gsn?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
gsn
3 548
Tannehillnél ez a divíziókat sem ismerem cucc nagyon gáz volt.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Dansby meg meg annyit beszél az elégedetleségéről, meg a nem megfelelő csapatfejlődési irányról, h még őt is eltrade-lik valahova. ( nem mintha nem lenne igaza )
több mint 13 éve
Long sérüléséről Tanny-t is megkérdezték de ő sem tud semmit róla. Közben az edzés végén Martin ment át LT-be (katasztrófa) és Hicks ment ki RT-be. Előtte azt próbálták el, hogy Hicks kiment RT-be és Martin jött be egyel. Ha Long megsérülne (nagyon-nagyon remélem, hogy nem komoly) akkor Tannehill-t minden dobás előtt a földre viszik és az első negyedben le kell vinni a pályáról hordágyon. 😕danylyTavaly ha jól emlékszem Jerry pótolta egész elfogadhatóan ( ahhoz képest, h nem posztja ). De azért remélem nem kerül rá sor.
több mint 13 éve
Szerencsére nincs nagy baj, csak rá ne sérüljön.Jake Long - T - Dolphins
The Miami Herald confirms Dolphins LT Jake Long has been diagnosed with a sprained MCL, and will be sidelined 1-3 weeks if the sprain is mild.
Long could miss 3-4 weeks if the sprain is moderate — and 4-6 weeks if his MCL is torn — but neither the Herald nor Palm Beach Bost expect Long's MRI to turn up anything significant. Regardless, Long is likely to be questionable for Opening Day, and that's bad news for a team that will be starting a rookie quarterback against a Texans team that was amongst the league leaders in sacks last season.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Long MCL gyanús, egyelőre nem találtam infót az MRI pontos eredményéről, de érik a 0-16.
több mint 13 éve
Long sérüléséről Tanny-t is megkérdezték de ő sem tud semmit róla. Közben az edzés végén Martin ment át LT-be (katasztrófa) és Hicks ment ki RT-be. Előtte azt próbálták el, hogy Hicks kiment RT-be és Martin jött be egyel. Ha Long megsérülne (nagyon-nagyon remélem, hogy nem komoly) akkor Tannehill-t minden dobás előtt a földre viszik és az első negyedben le kell vinni a pályáról hordágyon. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Long nemrég megsérült az edzésen (egyelőre nincs semmilyen diagnózis). sírjak vagy nevessek? :/kristofPont most akartam írni. 😊 Egyenlőre nem tudni semmit, a saját lábán vonult be az öltözőbe. Pedig korábban elmondta Long, hogy rookie éve óta ez a legjobb (egészség szempontjából) TC-je, edzései.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Long nemrég megsérült az edzésen (egyelőre nincs semmilyen diagnózis). sírjak vagy nevessek? :/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a Hard Knocks még mindig a nézőknek készül, nem az edzőknek. jó sztori, de ha 53-ba is kerül akkor csak a borzalmas WR sor miatt lesz így. példának ott van a sigedben lévő Les Brown akivel szintén sokat foglalkoztak mégis kibasztuk, mert a pályán nem megyünk semmire a történetével és a személyiségével.
több mint 13 éve
igen atlantát akartam írni.még annyit hozzáfűzök:
ha chris hogan "alwys open", akkor miért nem játszatjuk meg (fent van az utolsó negyedben pár playben - de akkor sincs nagyon megjátszva), hogy mégis mennyire marad nyitva éles meccsen. élő példa nannee (edzés < --> meccs)
több mint 13 éve
Julius Pruitt WR waived a mai napon (pedig jól mozgott az első pre meccsen, jó elkapásai voltak), McDaniel és Dansby sem edzett ma. Dansby-vel nem tudom mi van, nem hallottam, hogy sérült lenne. Remélem csak pihentetik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Peprah helyett inkább Deon Grant, ugyan négy évvel idősebb és tavaly év elején gyengélkedett, decemberre már egyáltalán nem lógott ki a Super Bowl győztes Giants védelemből.
több mint 13 éve
a carolina elleni meccshez gondolva.Atlantát akartál írni szerintem!
Ventura
Egyébként tényleg a futójáték is működött, mérges is voltam amikor a félidő előtti percben 4/1 szitut dobással akartunk megoldani. Agyrém. Nanee meg nem is tudom. 5 passból 1-et kapott el és az első félidőben egymás után ő kapta a passzokat. Csalódás. Fasano-nak sem ment sajnos most.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
én úgy tudom, hogy Peprahnak már megcsinálták a térdét.szerintem jól is járna vele a csapat amelyik leigazolja
Hivatalosan még nem beszéltek de egy középső körös draft jogért elhozhatnánk a Packers-től James Jones-t. Ugye a Green Bay-nél most 8 igazán szóba jöhető WR van úgyis cut-nak valakit, pl.: Tori Gurley v. Borel esetleg jöhetne. Gurley jó testfelépítésű ügyes játékos. De azért Jones jó lenne.
A szar secondary miatt szóba hozták Charlie Peprah-ot is a csapattal, tavaly 5 INT-je volt, 1 TD, messze a legjobb éve. Júliusban a Packers kivágta mert megbukott a fizikai felmérőn térd problémái miatt. Lehet egy arthroscopicus sebészeti beavatkozás kell neki. Így lehet ez a lehetőség is kuka.
danyly
több mint 13 éve
a carolina elleni meccshez gondolva.meglepetés számomra thomas volt. végre tudott futni és majdnem sikerült egy szép ugrása is (habár fumle lett, de megszereztük a labdát). a védelem nagyszerűen játszott - többször is sikerült levédeni az elkapókat (bár ez eleinte nem működött).
sajnálom moore-t. totálba nem ezt vártuk.
szerintem tannehill nagyszerű embernek tűnik, csak két probléma van:
1.) a fal jobb oldala
2.) elkapható labdák
számomra martin nagy csalódás. egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt.
'hillnek folyamatosan nyomásba kell játszania.
nannee meg menjen a cutba. elvileg edzéseken remekel, de meccseken... sorozatban játszottuk meg őt, és azthiszem egyszer sem tudta elkapni a labdát, majd szerencsére bess lett megcélozva. szóval elképzelhető, hogy playhívás gondok is vannak?
szóval azt nem tudom mi lesz a fallal mikor minden csapat anyait-apait belead az alpaszakaszban. martin megreccsen.
több mint 13 éve
Vasárnap beszélt először Garrard-t a riporterekkel, a két héttel ezelőtti térdműtétje óta. Sétálgatott már (és azt mondta jónak érzi a lábát), de tudja, hogy vészesen közeleg az idő az 53-as roster kihirdetéséig (péntek este). A srác küzd, és nem adja fel, mert még érez magában erőt, hogy játsszon. Egyébként azért is fájó ez, hogy megsérült, mert ugye ő lett volna a kezdő QB és úgy is számoltak vele. Így át kellett variálni szinte az egész offense dolgot. És azt sem felejtsük el, hogy ott van neki egy 2.25 millió $ alapfizetése, mely luxust nem biztos , hogy megengedheti magának a Miami.Ha Garrard-ot elbocsátjuk, akkor marad 2 QB, de az kevés, ezért 3. számúnak ott lenne Devlin, aki még soha nem játszott alapszakasz meccsen. Erre azt mondta Devlin, hogy: „Rendkívül izgatott”. Lehet ő már sejt valamit.
Hartline visszatérése időpontja is kérdéses, de vasárnap már edzegetett, mozgott egy kicsit.
Dansby és Shelby is csak korlátozottan vett részt a tegnapi edzésen. McCray (IR tették), Garner és Murtha nem vett részt a tegnapi edzésen.