Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Még Longot kéne egy 3. körért...
több mint 13 éve
Most ezt komolyan nem értem ha igaz.Miért? Végre kezd formába lendülni...
Biztosan nagyon jól állunk CB-ben.
több mint 13 éve
@JayGlazer I'm reporting the Colts have agreed to a trade for Fins CB Vontae Davis for 2nd rd pick WyattMiamiban már szezon előtt lemondanak a jó szereplés lehetőségéről?
több mint 13 éve
@JayGlazer I'm reporting the Colts have agreed to a trade for Fins CB Vontae Davis for 2nd rd pick

több mint 13 éve
azt nem értem h braylon edwards miért nem kellett...braxa88Én már Marshallnál lemaradtam.
több mint 13 éve
azt nem értem h braylon edwards miért nem kellett...
több mint 13 éve
The Dolphins have released the following players: DT Chas Alecxih, TE Les Brown, CB Marcus Brown, S Tyrell Johnson, CB Trenton Hughes, LB Josh Linam, RB Jerome Messam, DE Jacquies Smith, & CB Jonathan Wade. The team also announced that RB Jonas Gray was placed on the PUP/NFI Reserved List.
több mint 13 éve
Azért az se mindegy, h ki dobál és milyen fal mögül ugye , főleg milyen systemben.... Lásd Welker teljesítménye Pats előtt és azóta.Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...DM13Két WR akire azt mondanám, hogy nem rossz. Bess és Hartline. Mondjuk Bess tavalyi 537yardja nem valami fényes és Hartline sem csinált még soha 650 yard feletti szezont (Összehasonlításképpen: Young rookieként 607 míg Burleson 2.WRként 757yardot csinált tavaly). Többi vagy rookie vagy hagyjuk kategória.
Marshall volt hatalmas játékos, őt elherdálni kegyetlen nagy baromság volt főleg ennyiért.
De nem is akarok ezen vitázni, mert nekem szimpi csapat a Dolphins, a csoportból a kedvencem.Bazzani
több mint 13 éve
Ki lesz az első 13 távozó?Az én tippjeim:
Jonas Gray, Steve Slaton, Jerome Messam, Jarrell Root, Jacquies Smith, Marcus Brown, Vincent Agnew, Kevyn Scott, Trenton Hughes, Chas Alecxih, Ryan Baker, Jeron Mastrud, Chandler Burden
több mint 13 éve
Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...DM13Két WR akire azt mondanám, hogy nem rossz. Bess és Hartline. Mondjuk Bess tavalyi 537yardja nem valami fényes és Hartline sem csinált még soha 650 yard feletti szezont (Összehasonlításképpen: Young rookieként 607 míg Burleson 2.WRként 757yardot csinált tavaly). Többi vagy rookie vagy hagyjuk kategória.
Marshall volt hatalmas játékos, őt elherdálni kegyetlen nagy baromság volt főleg ennyiért.
De nem is akarok ezen vitázni, mert nekem szimpi csapat a Dolphins, a csoportból a kedvencem.
több mint 13 éve
Ha esetleg Calcin Johnsont ajánlanád ...😀 még elgondolkodnék...alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
több mint 13 éve
Hát tényleg elfogult vagy.... Jók az elkapóink ( bár nincs köztük elit ), csak nincsenek formában. Még van 2 hetük...Na jó a másodikkal túloztam valóban.mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.Bazzani
pat edwards? 1db ps elkapással?!
nate hughes? legutóbb 2009ben volt rosteren...
maurice stovall? az ő karrierje siekrtörténet.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.Bazzani
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.Bazzaniazért Besst én a helyedben duzzogva, de elfogadnám 😉
am én is a Lionsból, Giantsből meg a Phillyből várok leginkább érkezőt, majd meglátjuk, hogy gondolkodnak Philbinék (a tavalyi kapcsolat miatt a Packerstől sem elképzelhetetlen vki)
több mint 13 éve
Minden baszogatás nélkül:Erre azt mondaná Ford Fairlane :alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
"Én meg ajánlom a Smith&Wesson-T..."DM13
Elolvastam a WR sorotokat, engem a sírógörcs kerülgetne ha bármelyikük is nálunk lenne mondjuk 3.WR.
De annyiban igazatok van, hogy ezen a részlegen az általam ajánlott játékosok sem lendítenének semmit.
több mint 13 éve
Na jó a másodikkal túloztam valóban.mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.braxa88
De itt a Dolphinsnál símán lehet mondjuk Stovall 3. számú.
De mondok Neked rögtön másik csapatot is ahol símán rosteren lehetnének: Rams, Vikings, Browns, Raiders, Broncos így hasból. Semmivel nem jobb elkapók lesznek 53ban sztem.
Persze ez az én SZIGORÚAN ELFOGULT véleményem.
több mint 13 éve
Viszont a fal bal oldala elég jól mozgott. Jerry pedig legalább már villant egyszer, talán nem reménytelen. Blokkolt egy szépet Bushnak.
több mint 13 éve
Erre azt mondaná Ford Fairlane :alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
"Én meg ajánlom a Smith&Wesson-T..."
több mint 13 éve
Én sajna nem láttam a meccset, de az összefoglalóból nagyon kitűnt az INT előtti "remek" jobb oldali OL munka. J. Martin-t úgy felborította az OLB Nicholas, hogy csak úgy csattant a földön. És utána odaért Tannehill-hez, aki így el is kúrta a dobást.+ Jerry-t is majdnem megkerülte Biermann (sikerült is volna neki,de addigra eldobta a QB a lasztit).Alapvetően elb....tt döntés volt, mert nem vette észre a zónázó #56 LB-t, aki bele tudott kapni a labdába, ezért lett magas Bess-nek. Martin eddig hatalmas csalódás, még a végén visszasirjuk Colombo-t vagy visszahozzuk Carey-t.....
Tanny-nek pedig van még mit fejlődni (hiszen rookie😊), mert ha kicsit jobban szét néz a pályán a bal szélen teljesen üresen futhatott volna el D. Thomas. Erre bedobta a sűrűjébe.danyly
Martin = kelj fel Jancsi
Alapszakasz = Saving privat Ryan 2.0
több mint 13 éve
mégis melyik lenne 2.számú WR bárhol is? Miamit kivéve, mert ez a WR sor nem NFL szint. de még itt sem lennének kezdőek, rosteren...alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
annyira de annyira elfogult vagy a lionsszal h hietetlen 😊 no offense.
több mint 13 éve
Én sajna nem láttam a meccset, de az összefoglalóból nagyon kitűnt az INT előtti "remek" jobb oldali OL munka. J. Martin-t úgy felborította az OLB Nicholas, hogy csak úgy csattant a földön. És utána odaért Tannehill-hez, aki így el is kúrta a dobást.+ Jerry-t is majdnem megkerülte Biermann (sikerült is volna neki,de addigra eldobta a QB a lasztit).Tanny-nek pedig van még mit fejlődni (hiszen rookie😊), mert ha kicsit jobban szét néz a pályán a bal szélen teljesen üresen futhatott volna el D. Thomas. Erre bedobta a sűrűjébe.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)kristofAjánlanám figyelmedbe a mi keretünket.
Edwards, Stovall, Hughes stb mind-mind olyanok akik valószinűleg nem élik meg (nem mind) az 53as rostert, de máshol 2.-3.-4. WR-ek lehetnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
alig várom a keretszűkítéseket, na nem magunk miatt, mert majdnem mindegy ki marad, de remélem keresünk 2-3 WR-t aki upgrade (mert ezekhez képest bőven tudunk majd találni...)
több mint 13 éve
Gigamennyiségű drop volt, pedig T'hill nem volt rossz. Nanee, Fasano, de még Bess is dobott el könnyű labdákat. Fasano meg TD-t konkrétan.
több mint 13 éve
Látta valaki a meccset ? Nekem a statokból úgy tűnik, h a kezdő def nem sokat volt a pályán és az elkapóknak remegett a keze... Lehet, h sokan vannak, de majd mindjárt jön a nyirbálás 😀