Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
akikről nagyjából sehonnan nem lehetett hallani, csak feltünt a nevük, hogy rész vesznek edzésen.VenturaNem feltétlen...lásd Merling. 😊
több mint 12 éve
akikről nagyjából sehonnan nem lehetett hallani, csak feltünt a nevük, hogy rész vesznek edzésen.
több mint 12 éve
épp a szerződéseket lesem, ugyhogy belinkelem:http://www.spotrac.com/nfl/miami-dolphins/
elég sok játékosnak 2012 a végzős éve.
több mint 12 éve
Mi ez pontosan??RunRickyRun*****************************************
http://www.sorozatjunkie.hu/2008/10/13/hard-knocks-4-evad/Hörimit takar a hard knocks című műsor? mit mutatnak be?Kb. egy reality show a csapatról, amit a TC alatt forgatnak.vassadi
(a miami szerepelni fog. annak idején a jets szerepelt - talán 2008-ban)Ventura
több mint 12 éve
augusztus 7-én lesz az első rész, aztán négy hétig még egy-egy, tehát összesen öt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Are you excited to watch the Dolphins on "Hard Knocks?"ez inkább a szurkoloknak jo mert a TC-t meg tudod nézni a tv-ben 😊HARDcorePATSfanHARD KNOCKS!!! http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82969c38/article/miami-dolphins-will-be-on-hbos-hard-knocks?module=HP11_breaking_newsHARDcorePATSfanEzt a témát én is olvastam (nem az nfl.com-on persze), de olyan nagy feneket kerítenek neki. Miért ez olyan nagy kitörési lehetőség? Több néző lesz tőle? Mondjuk az utóbbi nem ártana, elég mélyponton van a bérlet eladás és az elővételi jegyeladás (44 éves).danyly
Yes - 20%
No - 80%
(Total votes: 1.733)
én igen, alig várom. még sohasem láttam, csak egy két 1-2 perces videót a hivatalos honlapon. engem érdekel. nem tudom miért nem várja a nép. bár ők ki tudnak menni a helyszínre, meg közelebb is vannak a csapathoz, mint mi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez inkább a szurkoloknak jo mert a TC-t meg tudod nézni a tv-ben 😊HARD KNOCKS!!! http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82969c38/article/miami-dolphins-will-be-on-hbos-hard-knocks?module=HP11_breaking_newsHARDcorePATSfanEzt a témát én is olvastam (nem az nfl.com-on persze), de olyan nagy feneket kerítenek neki. Miért ez olyan nagy kitörési lehetőség? Több néző lesz tőle? Mondjuk az utóbbi nem ártana, elég mélyponton van a bérlet eladás és az elővételi jegyeladás (44 éves).danyly
több mint 12 éve
HARD KNOCKS!!! http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82969c38/article/miami-dolphins-will-be-on-hbos-hard-knocks?module=HP11_breaking_newsHARDcorePATSfanEzt a témát én is olvastam (nem az nfl.com-on persze), de olyan nagy feneket kerítenek neki. Miért ez olyan nagy kitörési lehetőség? Több néző lesz tőle? Mondjuk az utóbbi nem ártana, elég mélyponton van a bérlet eladás és az elővételi jegyeladás (44 éves).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
HARD KNOCKS!!! http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82969c38/article/miami-dolphins-will-be-on-hbos-hard-knocks?module=HP11_breaking_news
több mint 12 éve
komment egy oldal cikkéhez kapcsolódóan. nincs jelentősége, ez csak egy összehasonlítás, de attól még szép kis összehasonlítás 😊"The last time the Miami Dolphins were in rebuilding mode...
- They brought in a new coaching staff that changed the offense with the Wildcat
- Had a great running back combo, Ronnie Brown & Ricky Williams
- Drafted an offensive lineman and quarterback in the first two rounds of the draft
- Picked up an underrated veteran quarterback, Chad Pennington
- Witnessed two fan favorites leave, Jason Taylor & Zach Thomas, and one of them went to the Jets (Taylor) to add insult to injury.
What Miami has currently done in rebuilding mode...
- They brought in a new coaching staff that changed the offense with the WCO
- Have a great running back combo, Reggie Bush, Daniel Thomas, & Lamar Miller
- Drafted an offensive lineman and quarterback in the first two rounds of the draft
- Picked up an underrated veteran quarterback, David Garrard
- Witnessed two fan favorites leave, Brandon Marshall and Yeremiah Bell, and one of them went to the Jets (Bell) to add insult to injury.
The team that was in rebuilding mode before was from 2008, the year Miami went 11-5. So what am I trying to prove? Don't get things mixed up, I am not saying Miami is going to go 11-5, and that these similarities HAVE to mean something. Look at the comparisons between Drew Brees and Chad Henne, and look how that turned out. What I am trying to say is that people need to stop judging the Dolphins on paper. The games are played for a reason. It is possible for Miami to have a great season, the '08 team did it with an abandoned vet (Jets got Favre) and a previous 1-15 record. Have faith in Miami, and don't throw the white flag. Take things one game at a time, and ROOT for your team."
több mint 12 éve
Én azért egy-két draft húzáson azért meglepődtem, de összességében szerintem jókat választottunk. Ugye nekem nagy kedvencem OL, ezért mindenképpen örültem J. Martin-nak. Egyébként arra számítottam, hogy 1. körben már elviszik, ezért meg is lepődtem, de lecsaptunk rá, és szerintem ez volt az idei draft legjobb húzása. Én személy szerint azonnali kezdőbe tenném RT poszton, mivel Ireland is azt mondta, "ő olyan OL emberkét akar draftolni, aki azonnal bevethető". Tessék itt van, csináljuk így. Nem hinném, hogy Murtha jobb lenne, max. annyi az előnye, hogy ott van a csapatnál 2009 októbere óta és jobban tudja a sémákat. De az is ott van, hogy 2011 augusztusa óta sérült volt és tavaly egy meccset sem játszott az alapszakaszban, ezért neki is nagyon küzdenie kell a posztért és erőnlétileg is toppon kell lennie.Murtha-nak nincs előnye, mert teljesen új lesz az offense rendszer, mint amit eddig játszottak .
Én is meglepődtem elsőre az RB húzáson, de utólagosan átgondolva nem volt hülyeség. Itt látszik igazán, hogy előre tekintenek és nem csak egy évben gondolkoznak ott fenn. Ugye Bush a szezon után FA és nem fiatal, a CFL-ből érkezettek teljesítménye kérdéses, és Thomas sem váltotta meg a világot tavaly (bár én bízok benne, hogy idén ezt feledteti).
Ugye TE posztra nagyon ráerősítettünk és a drafton is húztunk (ezt vártam is; bár csak WR után), tehát itt számítani kell több játékra, támadási séma variálásra.
Az én elképzelésem szerint marad a sok futójáték, lesz FB-s, TE-s "csavart" támadásokkal. Főleg ezekre helyezzük a hangsúlyt. WR játék kicsit kevesebb lesz mint eddig (nem mintha eddig olyan sok lett volna, főleg ami a minőséget nézve; bár Marshall játéka, használhatósága kivételt képezett). Több rövidebb oldalpassz és váratlan hosszú passzok fogják jellemezni a WR játékunkat. A falnak pedig kulcsszerepe lesz ezekben a játékszituációkban. Sokkal több időt kell hagyni Moore-nak arra, hogy normálisan meg tudja játszani a lasztit.
DM13-nak ment a +1, és szép kis összefoglalás volt, köszi. 😀danyly
Plusz új edzők vannak... tiszta lappal indult mindenki. Plusz no-huddle offense is lesz 😀
A többivel egyetértek 😊
több mint 12 éve
Én azért egy-két draft húzáson azért meglepődtem, de összességében szerintem jókat választottunk. Ugye nekem nagy kedvencem OL, ezért mindenképpen örültem J. Martin-nak. Egyébként arra számítottam, hogy 1. körben már elviszik, ezért meg is lepődtem, de lecsaptunk rá, és szerintem ez volt az idei draft legjobb húzása. Én személy szerint azonnali kezdőbe tenném RT poszton, mivel Ireland is azt mondta, "ő olyan OL emberkét akar draftolni, aki azonnal bevethető". Tessék itt van, csináljuk így. Nem hinném, hogy Murtha jobb lenne, max. annyi az előnye, hogy ott van a csapatnál 2009 októbere óta és jobban tudja a sémákat. De az is ott van, hogy 2011 augusztusa óta sérült volt és tavaly egy meccset sem játszott az alapszakaszban, ezért neki is nagyon küzdenie kell a posztért és erőnlétileg is toppon kell lennie.Én is meglepődtem elsőre az RB húzáson, de utólagosan átgondolva nem volt hülyeség. Itt látszik igazán, hogy előre tekintenek és nem csak egy évben gondolkoznak ott fenn. Ugye Bush a szezon után FA és nem fiatal, a CFL-ből érkezettek teljesítménye kérdéses, és Thomas sem váltotta meg a világot tavaly (bár én bízok benne, hogy idén ezt feledteti).
Ugye TE posztra nagyon ráerősítettünk és a drafton is húztunk (ezt vártam is; bár csak WR után), tehát itt számítani kell több játékra, támadási séma variálásra.
Az én elképzelésem szerint marad a sok futójáték, lesz FB-s, TE-s "csavart" támadásokkal. Főleg ezekre helyezzük a hangsúlyt. WR játék kicsit kevesebb lesz mint eddig (nem mintha eddig olyan sok lett volna, főleg ami a minőséget nézve; bár Marshall játéka, használhatósága kivételt képezett). Több rövidebb oldalpassz és váratlan hosszú passzok fogják jellemezni a WR játékunkat. A falnak pedig kulcsszerepe lesz ezekben a játékszituációkban. Sokkal több időt kell hagyni Moore-nak arra, hogy normálisan meg tudja játszani a lasztit.
DM13-nak ment a +1, és szép kis összefoglalás volt, köszi. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/photoessays/09000d5d82952ed3/top-34-football-movies-of-all-time?module=HP11_content_streamMeglepő sorrend :/
több mint 12 éve
Mások is ígértek elemzést, de eddig talán 1 valaki volt...Szívesen olvasom más részletes elemzését is és majd akkor vitatkozhatunk 😉
Jelenleg én így látom, igyekeztem minél több infót beszerezni róluk és aztán írtam meg.
Én kérek elnézést 😀
több mint 12 éve
mi az, hogy tannehill ha nem kezdő akkor luxuspick? tény, hogy jelenelg jobb lenne ha valóban olyan játékost húztunk volna aki azonnali segítségt jelent, de ha már kiihúztuk, remélem, hogy nem fog kezdeni.
egyébként meg bush is sérülékeny, hiányzott is két-három meccsről, plussz nem is megfleleően használtuk. igy is összeszedett 1000+ yardot. mi lett volna ha elejétől fogva jól használjuk és egészséges egész végig? armageddon.
több mint 12 éve
ezek szerint elég jó lett a draft, ha mindenki B gradet kapott és mindenki (hátsó körösök is) kezdeni fognak...szeretek optimista írásokat olvasni, de láttad is őket, vagy csak utánuk olvastál?
szerk.
de hogy hozzá is tegyek valamit; szerintem az a probléma ezzel a drafttal (hátsó körösökről nem beszélve, csak Millerig bezárólag) minden játékos önmagában egy hatalmas kérdőjel. Tannehill tavalyi szezonját látva, nem mondanám, hogy kimondottan el van döntve hogy akkor csak QB. Martin nem véletlen csúszott a második körben játékában és fejben is kérdőjelek vannak; Vernonnak van valami külön posztot kell kitalálni 4-3-ban, vagy korlátozott snap számmal, a jelenléte kérdőjeles. Egnewtól nagyon sok csapat tartott, inkább egy lassú nagy WR-ről van szó, egyelőre csak redzone célpont. Millernek pedig több súlyos sérülése is volt. Mindenki egy kérdőjel, nem igazán lehet rámutatni valakire, hogy veled az a poszt maradéktalanul meg van oldva ahova húztunk, persze be is jöhetnek, de elég nagy kockázatot vállalt az új vezetés.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Egyenlőre csak róluk írok, az UDFA playákról csak akkor, ha megérik a 80-as roster-szűkítést.Ryan Tannehill QB
Sherman valószínű, h az állását tette érte kockára. Vagy nagyon bejön vagy csalódás lesz … legfeljebb visszamegy WR-be. Optimális adottságai és paraméterei vannak a poszthoz. Az új offense-hez nagyon jól illő játékos, de ez más színvonal lesz. Nagy lehetőségek vannak benne, de kevés meccset játszott. Vajon mire lesz NFL-ready ? Ha nem kerül be a kezdőbe, akkor egy kissé luxus-picknek fogom tartani. Mert az első körben illene olyanokat húzni, akik azonnal bevethetők.
Grade: B+
Jonathan Martin OT
Az első körből csúszott le, bár van, aki szerint még így is túlértékelt. Átlagos adottságok és paraméterek, de Philbin-nek ilyen ember kell a west-coasthoz. Az egyetemen LT volt, a középiskolában RT. Ő védte Luck seggét az egyetemen, mondhatni sikeresen. Elvileg ő lesz a RT, ha jobban szerepel, mint Murtha. Nem túl erős, de ezen lehet javítani. Nem elég agresszív és nem mindig csinálja végig a blokkolást. A zóna blokk sémával nem lesz gondja, ezért is választottuk.
Grade: B
Olivier Vernon DE
A hibrid védelemhez – hibrid DE – OLB. DE-nek kicsit alulméretezett – OLB-nek túlméretes kissé. Gyors és erős. Futás ellen jobb, mint passz ellen. Pass-rush technikáján van mit fényezni. Tavaly sokat kihagyott a Shapiro-botrány miatt, 2010-ben nagyon produktív volt.
Grade: B-
Michael Egnew TE
Átlagon felüli adottságok és képességek, valamint ragyogó combine eredmények. Egysíkú TE… elkapásban kiváló, de blokkolni a 3 éves lányom is jobban tud… Szinte sosem állítják be klasszikus TE pozícióba. De például kitűnő red-zone célpont lehet.
Grade: B+
Lamar Miller RB
Átlagos adottságok és kiváló képességek. Gyors, nagyon gyors… Gyenge passz-blokkban. Valószínűleg főleg Thigpen-el kell megküzdenie a KR, PR posztért első évében. Sérülékeny… A tavalyi váll sérülése miatt is csúszott ki a TOP 50-ből. De potenciálisan benne van egy új CJ is… Valamint ne feledjük, h Bush egy év múlva szabadügynök lesz.
Grade: A-
Josh Kaddu LB
Ideális adottságok és képességek. Valószínűleg ő lesz a Sam LB. 4-3-ban érzi jól magát. A futás vagy passz játék felismerésén van javítanivaló. Hajtós játékos, kiváló blitzelő, agressziv szerelések... Ő is magasabban jegyzett volt és a recruit időszakban nem tudta magát megmutatni sérülés miatt, ezért csúszott le.
Grade: B
B.J. Cunningham WR
Kissé alacsony és nem túl gyors, viszont fizikálisan erős és nagyon magabiztos kezei vannak. Rövid belső útvonalaknák biztos célpont. Elvileg ő lesz a Z elkapó. Sok meccses tapasztalat, impressziv statisztikák. Nem túl pontos route-runner.
Kheeston Randall DT
Inkább 3-4-ben jó , 4-3-ban középre erősödnie kell. Alapvetően futójáték ellen hatékony. Sok meccs és szép statisztikák, DT létére sok TFL-t sikerült elérnie. Inkább project-playa.
Rishard Matthews WR
Alacsony és nem kirobbanóan gyors, de neki is nagyon kezei vannak. Ha megéri, akkor PS néz ki neki idén. Bár az se bánnám, ha rám cáfolna és egy M. Colston 2.0 –át találnánk benne.
Grade: C
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Miami Dolphins Sign 5th Round Draft Pick Josh Kaddu
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Former Miami Dolphins DE Phillip Merling signs with the Green Bay Packers
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
De remek, a végén még itt lesz TO is....
több mint 12 éve
Plaxicot pletykálják, hogy workoutra jönne szívesen, bár Ő mindenhová szívesen menne 😀
több mint 12 éve
Millert slot WR-ként próbálgatjuk.
több mint 12 éve
Sokat nem mondnak vagy írnak: ugye 4 évre 5 millió. Meg kell küzdenie L. Murtha-val az RT poszton, de lesz még júniusi minicamp és utána is erőfelmérések, előszezon és majd csak utána realizálódnak a dolgok.