Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
www.miamidolphins.com/team/statistics.htmlEz tetszett, jó kis stat! Már csak azt nem tudom, hogy miért nem működik ennyire a futó játék! Ilyen gyenge lenne hozzá a falunk, vagy nem erőltetjük, hogy altassunk az alapszakaszra? Félek hogy az első inkább!
DM13
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Egyenlőre 53 roster tekintetében így fest a helyzet:Locks (26)
QB Ryan Tannehill; WRs Davone Bess, Brian Hartline, Legedu Naanee; RB Reggie Bush; OL Artis Hicks, Richie Incognito, Jake Long, Jonathan Martin, Mike Pouncey; TE Anthony Fasano; DEs Jared Odrick, Cameron Wake; DTs Paul Soliai, Randy Starks; LBs Kevin Burnett, Karlos Dansby, Koa Misi; DBs Chris Clemons, Vontae Davis, Reshad Jones, Richard Marshall, Sean Smith; K Dan Carpenter; P Brandon Fields; LS John Denney.
In good shape (16)
QB Matt Moore; WRs Marlon Moore; RBs Lamar Miller, Daniel Thomas; TEs Charles Clay, Michael Egnew; OL John Jerry, Josh Samuda; DEs Derrick Shelby, Olivier Vernon; DT Tony McDaniel; LBs Gary Guyton, Jason Trusnik; DBs Nolan Carroll, Tyrone Culver, Jimmy Wilson.
Bubble (25)
QBs Pat Devlin, David Garrard; WRs B.J. Cunningham, Clyde Gates, Rishard Matthews, Julius Pruitt, Roberto Wallace; RB: Steve Slaton, Marcus Thigpen; FB Jorvorskie Lane; OL Ryan Cook, Nate Garner, Andrew McDonald, Lydon Murtha; DE Jamaal Westerman; DT Isaako Aaitui, Ryan Baker, Kheeston Randall; LBs Cameron Collins, Jonathan Freeny, Josh Kaddu, Austin Spitler; DBs Quinten Lawrence, Anderson Russell, Jonathan Wade.
Long shots (21)
WRs Chris Hogan, Jeff Fuller; RB Jonas Gray; FB Jerome Messam; TEs Jeron Mastrud, Les Brown; OL Will Barker, Chandler Burden, Ray Feinga, Will Yeatman; DEs Jarrell Root, Jacquies Smith; DT Chas Alecxih; LBs Josh Linam, Shelly Lyons; DBs Kevyn Scott, Vincent Agnew, Kelcie McCray, Trenton Hughes, Marcus Brown, Tyrell Johnson.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
"Jerry 360 fonttal kezdte a TC-t, most 345 font. " Most néztem a hivatalos versenysúlya 328 font volt és mondjuk én még azt is sokalltam egy kicsit .... egy OG-nak sokkal mozgékonyabbnak kell lennie, főleg előre. Még a végén kivágják és mehet Ocho-val a munkanélkülibe😀DM13Az a súly már megfelelő lenne szerintem egy G-nek. 300-330 font között már jó versenysúlynak számít ezen a poszton, bár valahol még többet írnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
www.miamiherald.com/2012/08/24/2965838/several-miami-dolphins-players.htmlHétfőn elköszönünk 13 játékostól, majd 31-ig jön a final cuts... 26 játékosnak van eddig fix helye az 53-as rosterre.
több mint 13 éve
www.miamidolphins.com/team/statistics.htmlAvatott szemeknek beszédes statisztika, a meccsek utáni PDF-es statisztikával együtt.
több mint 13 éve
"Jerry 360 fonttal kezdte a TC-t, most 345 font. " Most néztem a hivatalos versenysúlya 328 font volt és mondjuk én még azt is sokalltam egy kicsit .... egy OG-nak sokkal mozgékonyabbnak kell lennie, főleg előre. Még a végén kivágják és mehet Ocho-val a munkanélkülibe😀
több mint 13 éve
Tökéletesen osztom a véleményeteket.Stein is ezért jött volna, nagy kár érte, de legalább nem hitegetett minket.
több mint 13 éve
-- "He's moving better, finishing blocks better. Played relatively well in the games the other night," Philbin said of John Jerry.Amúgy tényleg látszott rajta a túlsúly, úgy kapkodta a levegőt mint aki most van először életében edzésen! Egy sportember akinek ez a szakmája, meg az élete a jövője, miért engedi el magát ennyire?! De hátha gatyába rázzák kezdésig!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Jerry szemre is nagyon túlsúlyos. Örülhet hogy türelmesek vele. Látható mennyire könnyen billentik ki, hamar elfárad. Buta dolog.Delonso_Sportemberek, mi ????
több mint 13 éve
Jerry szemre is nagyon túlsúlyos. Örülhet hogy türelmesek vele. Látható mennyire könnyen billentik ki, hamar elfárad. Buta dolog.
több mint 13 éve
Ha minden igaz már csak Gurode, Kemoeatu és Scott van minőségi és drága OG a piacon. Kérdés mit akarunk ? Megvárjuk, h valahol kivágjanak egy nálunk használható OG-t, akiben látnak fantáziát vagy az újakkal kísérletezünk? Hát lehet, h Tanny szezonja rövid lesz és fájdalmas ?
több mint 13 éve
Samuda és Feinga... ők milyenek eddig ?Yeatman meg ment TE-ből OT-be. Mondjuk eredeti posztján csak blokkolásra használták, úgyhogy lehet benne fantázia, csak egy kis plusz súly kell és sok gyakorlás.
több mint 13 éve
Jerry a Hard Knocks keddi epizódjának egyik „főszereplője” volt. Küzdött a súlyával a TC alatt keményen. Egyszer elkapta a kamera amikor egy benti edzésen a partvonal mellett hány. Mike Sherman pedig egyszerűen lassúnak nevezte. Jerry 360 fonttal kezdte a TC-t, most 345 font. Nincsenek megelégedve vele, de ezt ő is érzi, ő is tudja. Igazából Philbin sem számít rá egyelőre. Neki egy szilárd OL kell, amibe Jerry nem nagyon illik bele.
Steinbach kiesett (visszavonult) Hicks nem fiatal, Jerry nem megbízható, kondícionális problémákkal küzd, Garner tapasztalatlan, Burden rookie (bár benne van potenciál, de most ez neki kemény dió lenne így rögtön a mélyvízbe). Ha így marad a felállás, utána kell nézni valami jó G-nek az FA piacon.
Ahogy én is felvázoltam és jól sejtettem Jake Scott a kiszemelt (az amerikai hírportálok szerint is). Az ügynöke elmondta, hogy várták a Miami telefonját. Valószínűleg az anyagi kérdésekben nem tudtak megegyezni.
Egy másik OL játékossal Kosierrel és voltak elképzelések, de az ügynöke nem nyilatkozott a státusával kapcsolatban. De ezt a lehetőséget szerintem hagyjuk is.
Jake Scott fantasztikus erősítés lenne.
több mint 13 éve
Jerry-nél túlsúlyos problémák vannak, így ha nem javít a kondícióján könnyen lapátra kerülhet. Így RG poszton marad Hicks kezdőnek és Garner backupnak. Bár Hicks-et előzetesen backupnak igazoltuk le, de mivel Jerry egyenlőre núdli és Garner sem egy eget rengető G, így lehet az öreg fog kezdeni RG poszton.Tehát guard poszton nem vagyunk elkényeztetve. Pedig ott lett volna Jake Scott az FA piacon (most is szabad). Kétszer is tárgyaltunk vele, de egyszer sem vezettek eredményre a tárgyalások. Pedig nem hiszem, hogy sokat kért volna. De lehet ő kezdő akart lenni, a vezetőség ezt meg nem tudta garantálni. Szerintem rossz döntés volt, hogy nem igazoltuk le.
G-nek írják Burden-t is aki a Wildcats-ben játszott a college-ben. De ő két évig kezdő LT-t játszott (és DE-t is játszott). Méretei jók G és T pozícióba is és gyorsabb és mozgékonyabb, is mint Martin. Zónablokkolási sémába jól feküdne. Még akár tényleg láthatjuk G poszton is. Nem elképzelhetetlen.
Egyelőre a jobb oldalon vannak problémák az OL-ben (mint tavaly). Ennek orvoslására jött Martin és Hicks. De ez még csak a preseason. Ez csak altatás, és senki nem jut át a falon. 😊
több mint 13 éve
Eric Steinbach - G - DolphinsDolphins OG Eric Steinbach has retired from football.
32-year-old Steinbach was attempting a comeback of sorts after missing the entire 2011 season with a back injury. He couldn't get off the shelf in Dolphins camp, and decided to hang it up after eight seasons played. Steinbach started 124 games in the NFL, spending his first four years with Cincinnati and his last four with Cleveland. He was a solid NFL starting left guard in his prime.
több mint 13 éve
A 3.HK részben azért jó volt látni hogy a magaslesen a koordinátorok is fogják a fejüket és ütik az asztalt, nem csak mi a tv előtt! 😊Amikor a meccsen szegény Egnew-t leba az edzője, még én is szarul éreztem magam nem hogy ő!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
na megtörtént a csoda. sajnos moore elég gyéren szerepelt mindkét meccsen. ráadásul a carolina ellen a másod és harmad védelem ellen is gyérebbül szerepelt mint tannehill az első védelem ellen.Nem nagyon erőltetik a futást, amit próbálnak rendre nem jön be. Egyébként 1. hetet várd meg a futójáték minősítésével. Senki nem fogja hülyére és sérültre hajtani magát a biztos roster hellyel rendelkezők közül. Az más kérdés, hogy akik küzdhetnének a cut ellen sem nagyon villognak, meg az is látszik, hogy nem lesz liga első futójátékunk. De azért annyira nem rossz, mint látszik.
nincs más dolog, mint szurkolni neki, hogy váltsa meg a világot nálunk. reménykedem a jó playhívásokban is.
tannehillt viszont még nemigen láttam megindulni a labdával. jó , hogy nem scrambler qb, de jobb ha megindul, mintha belehajszolná magát egy int-be.
a falon kívül, engem a futójáték is aggodalommal tölt el. nagyjából bushon kívül ismét nincs futás.Ventura
Tannehill meg igenis álljon meg abban a zsebben, vagy szükség esetén fusson ki, de semmiképpen ne legyen nekem egy Vick akit 2hetente sz@rrá csuknak plusz ha fut nagy a rizikó fumble-re. Nem lehet panaszunk egész labdabiztosnak tűnik rendre jól dönt nem dobál olyan bamba inteket, mint Henne dobált meccsenként 1-2őt.
több mint 13 éve
na megtörtént a csoda. sajnos moore elég gyéren szerepelt mindkét meccsen. ráadásul a carolina ellen a másod és harmad védelem ellen is gyérebbül szerepelt mint tannehill az első védelem ellen.nincs más dolog, mint szurkolni neki, hogy váltsa meg a világot nálunk. reménykedem a jó playhívásokban is.
tannehillt viszont még nemigen láttam megindulni a labdával. jó , hogy nem scrambler qb, de jobb ha megindul, mintha belehajszolná magát egy int-be.
a falon kívül, engem a futójáték is aggodalommal tölt el. nagyjából bushon kívül ismét nincs futás.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Már hivatalos, Tannehill a kezdő. A fal meg rosszabb nem lesz mint tavaly.. Összeszedik magukat meglátod.Csabee13én mondjuk a falat nem féltem, ha mindenkinek tudásának megfelelően játszik akkor elég sok ideje lesz Tannynek. (főleg ilyen Cutler/Luck/Griffin félékhez képest akik előtt tényleg szar a fal)
szerk:
a cincy waivelte Jordan Shipleyt, remélem elhozzuk, még ha sérült is jelenlegkristofegyedül a Bucsnak van esze, náluk kötött ki :
több mint 13 éve
Ryan Tannehill, No. 17, will become the Dolphins 17th starting quarterback since Dan Marino.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Már hivatalos, Tannehill a kezdő. A fal meg rosszabb nem lesz mint tavaly.. Összeszedik magukat meglátod.
több mint 13 éve
Én fal miatt jobban aggódom ebben a pillanatban.Ryan Tannehill - QB - DolphinsKemény lesz. PS előtt ezt nem gondoltam volna.danyly
There's a "growing buzz" among the Palm Beach Post's league sources that Ryan Tannehill will soon be named the Week 1 starter.
Delonso_
több mint 13 éve
Ryan Tannehill - QB - DolphinsKemény lesz. PS előtt ezt nem gondoltam volna.
There's a "growing buzz" among the Palm Beach Post's league sources that Ryan Tannehill will soon be named the Week 1 starter.
Delonso_
több mint 13 éve
Ryan Tannehill - QB - DolphinsThere's a "growing buzz" among the Palm Beach Post's league sources that Ryan Tannehill will soon be named the Week 1 starter.
több mint 13 éve
Hát ja. És egnew is megint egy 100%-os elkapást ejtett el!! Sőt az eddig atombiztos Fasano is elejtette a tutit.
Miami Dolphins Fan