Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 875 — Whoops, looks like something went wrong.
Eredménykövetőbe lesz majd.

több mint 13 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
valaki link stream?

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A meccs előtt lesz 2012 Honor Roll inductees kihirdetés.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 667 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Remélem nem lesz sérülés nálunk. Ennek az alakuló csapatnak nem tenne jót. Más csapatnál már volt egy-két kidőlés.danyly
hát ezt elég faszán eljinxelted, Garrardnak megsérült a térde, ma nem játszik (pedig ő lett volna a kezdő). pontos diagnózis nincs, semmit nem tudni róla, hogy mi történt... :rolleyes:kristof
Bocs, ezt nem tudtam. Kicsit le vagyok maradva most a csapat körüli hírekkel az olimpia miatt. Sajnálom szegényt, így lehet elmarad neki egy jó szezon. De azért bízok még benne, hogy ha felépül jól fog irányítani.danyly
30 perces hír Garrard serülése, szóval annyira nem vagy lemaradva.
több mint 13 éve
Remélem nem lesz sérülés nálunk. Ennek az alakuló csapatnak nem tenne jót. Más csapatnál már volt egy-két kidőlés.danyly
hát ezt elég faszán eljinxelted, Garrardnak megsérült a térde, ma nem játszik (pedig ő lett volna a kezdő). pontos diagnózis nincs, semmit nem tudni róla, hogy mi történt... :rolleyes:kristof
Bocs, ezt nem tudtam. Kicsit le vagyok maradva most a csapat körüli hírekkel az olimpia miatt. Sajnálom szegényt, így lehet elmarad neki egy jó szezon. De azért bízok még benne, hogy ha felépül jól fog irányítani.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 667 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dolphins QB David Garrard is expected to undergo arthroscopic knee surgery soon, sources say. No projection on recovery. Details coming.(Chris Mortensen).
Szegény lassan annyit lesz sérült, mint Lefty. A dokik 2-4 hete mondtak neki, mint lábadozási idő.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ezt elég faszán eljinxelted, Garrardnak megsérült a térde, ma nem játszik (pedig ő lett volna a kezdő). pontos diagnózis nincs, semmit nem tudni róla, hogy mi történt... :rolleyes:
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
kimondottan nem is a leendő kezdőkre vagok kíváncsi hiszen tudjuk kik lesznek azok, és nem is kéne, hog lesérüljenek. ellenben mivel tannehill elvileg nem kap szerepet idén nyugodtan lőheti a labdát egy jókora játékidőt kapva. plussz ugye az újonc elkapók, miller, néhányszor thomas, minimális reggie. no aztán ott vannak a TE-k. egnew és brown... a defense-ben a DE és az LB felállás egész kellemesen érdekes (wake például mit érez).

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Remélem nem lesz sérülés nálunk. Ennek az alakuló csapatnak nem tenne jót. Más csapatnál már volt egy-két kidőlés.

több mint 13 éve
az elég baj!

lőhetnél hozzá felíratot. csak képileg fogom élvezni, kiértek belőlle egy egy szót 😀

este valakai a csapattal tart a sunlife-ba?Ventura
Én itt leszek és nézem a meccset.

több mint 13 éve
az elég baj!

lőhetnél hozzá felíratot. csak képileg fogom élvezni, kiértek belőlle egy egy szót 😀

este valakai a csapattal tart a sunlife-ba?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
lane-ről lestem videókat mikor leigazoltuk. állat 😀

hartline elivleg visszatér jövő héten. sajnos hátrányba van eléggé. pedig rákészültem, hogy idén bankot robbanthat, ha felkészül alaposan a szezonra.Ventura
Les Brown-t eléggé alázzák az első rész alapján... hiába, no nincs focis múltja.

több mint 13 éve
lane-ről lestem videókat mikor leigazoltuk. állat 😀

hartline elivleg visszatér jövő héten. sajnos hátrányba van eléggé. pedig rákészültem, hogy idén bankot robbanthat, ha felkészül alaposan a szezonra.

több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Dolphins release 1st Depth Chart

Ventura
Derrick Shelby második LDE és Jorvorskie Lane kezdő FB. Mekkora királyság 😊. Nagy kedvencem volt a terminátor Lane anno amikor végzett, Shelby meg egy nagyon alulértékelt DE sztem, én kedveltem a játékát a Utah-ban, remek UDFA igazolás volt Jacquies Smith és Fuller mellett. Érdemes lesz őket figyelni presesonban, remélem jók lesznek.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
😊 Tannehill telszáma! Ha valaki beszélni szeretne vele!
 deadspin.com/hard-knocks/

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Dejó lenne felirat hozzá!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Hard Knocks Air Dates season: 7
2012-08-07 Training Camp With The Miami Dolphins - #1
2012-08-14 Training Camp With The Miami Dolphins - #2
2012-08-21 Training Camp With The Miami Dolphins - #3
2012-08-28 Training Camp With The Miami Dolphins - #4
2012-09-04 Training Camp With The Miami Dolphins - #5

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
TYTn fenn van a hard knocks első részebraxa88
Nincs regem oda. 😕RunRickyRun
már a kalózkikötőből is szedhető
kristof
Köszi! Szedem! 😉
Köv rész mikorra esedékes?

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Chad óriási 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nincs regem oda. 😕RunRickyRun
már a kalózkikötőből is szedhető
több mint 13 éve
Nincs regem oda. 😕

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 640 — Wrath of Khan
Philbin nagyon szimpatikus nekem, jól csinálja a dolgokat.
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
TYTn fenn van a hard knocks első része
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Garrard az első számú QB .. Lehet hogy Matt Moorenak ez cutot jelent?Petikievak01
Várjuk meg a szezont, de egyébként nem hinném...

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Garrard az első számú QB .. Lehet hogy Matt Moorenak ez cutot jelent?Petikievak01
Nem hiszem. Még megvárják a teljes előszezont, de 3. QB még simán lehet.