NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
538
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
josh kaddu, OLB. csodálatos gyerekek 😀
akkor nagyjából nekivágunk a jelenlegi WR felállással + nézünk undraftolt WR-eket.
ebből már nem lesz tommy streeter 😀
több mint 12 éve
csaba! nfl.com főoldalán vanVenturaHát ez miért nem lep meg.. 😀
" By Dan Hanzus " Who??
Elég gáz, ha nem tudnak miről írni valami baromságot összehordanak a Miamiról.. Egyértelműen jobbra lett draftolva és nem azért, hogy cutolhassuk Longot... 😀
több mint 12 éve
egyel több pratice sqaud és/vagy cut 😀(azt a minimális esélyt direkt nem említem... tudjátok 😉)
csaba! nfl.com főoldalán van
több mint 12 éve
Ezt az anya lánya sírós reklámot még1szer hallom agyvérzést kapok... 😀Ezt a Long marhaságot hol olvastad?
több mint 12 éve
naaa... már olyan cikkek jelennek meg, hogy "saying goodby to jake long" , stb...Plusz kaptunk még egy 7. kört.... mekkora bolt... 😊
egyébként letradeltünk, de hogy hova azt épp keresem
szer.: 10-el későbbre, a 20. helyre.Ventura
több mint 12 éve
naaa... már olyan cikkek jelennek meg, hogy "saying goodby to jake long" , stb...egyébként letradeltünk, de hogy hova azt épp keresem
szer.: 10-el későbbre, a 20. helyre.
több mint 12 éve
Fuller sem lepne meg ha behúznánk Tannehill melléhttp://www.nfl.com/draft/2012/profiles/jeff-fuller?id=2532844
Ventura oké oké highlight de azért impresszív amit látsz itt Streeterből és 5.-ben ne várj 100% halál biztos elkapót.
http://www.youtube.com/watch?v=p8Bu3538FdY
több mint 12 éve
rosszul emlékeztem. kiszámíthatalnok a kezei, nagyon könnyű elkapásokat is képes elejteni - így van írvatúl hosszú a mezőny a követkeő választásunkig.
több mint 12 éve
Nehezen?Már csak a 3 U pick miatt érdekes lenne 😊 helyi kedvencek = több néző 😊 bár nem hiszem,hogy ez a szempont
Most nem vágom ha nem láttad honnan gondolod hogy nehezen kapja el?
Nézz meg egy youtube higlightot.
Amúgy kosaras volt, olyan nehezen csak nem kapja el...Delonso_
több mint 12 éve
Nehezen?Most nem vágom ha nem láttad honnan gondolod hogy nehezen kapja el?
Nézz meg egy youtube higlightot.
Amúgy kosaras volt, olyan nehezen csak nem kapja el...
több mint 12 éve
3/15 és 6/13Mi a f... ez a tréd? 6 hely feltrédért két 6. kör...érdekes.adam8nem tudja valaki, hogy amikor a 3. körben letradeltünk 5 helyet a chargers helyre (3/10 ===> 3/15), akkor miket kaptunk érte?Ventura
több mint 12 éve
Mi a f... ez a tréd? 6 hely feltrédért két 6. kör...érdekes.adam8nem tudja valaki, hogy amikor a 3. körben letradeltünk 5 helyet a chargers helyre (3/10 ===> 3/15), akkor miket kaptunk érte?
nem tudom. én ódzkodok a streeter kiválasztásától. ugye nem nézem az ncaa-t és ne is nagyon tájékozódok, szóval csak a prospect leírás alapján nyilvánítok véleményt, de az alapján nem tetszik. tény, hogy k*rva m,agas, de nehezn kapja el a labdát.
több mint 12 éve
Miller nagyon jó húzás a 2. körből csúszott lefelé és Thomas engem nagyon ne mgyőzött meg, Slaton nem elusive back, akkor?Miller az lehet.
Hát Streeter nagyon jó lenne.
több mint 12 éve
DE, ILB, S, WR posztra kell még ember.Bár szerintem Hartline megy Beast helyére.
Kérdés, h ki lesz az X ?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akkor jöh még:Tommy Streeter, WR
Marcus Forston, DT
Chase Ford, TE
Brandon Washington, OL
Jacory Harris, QB
a Browns már megérezte a bajt, el is vitték gyorsan Benjamint 😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
nagyjából vége is a dratunknakMi a f... ez a tréd? 6 hely feltrédért két 6. kör...érdekes.
San Francisco received Miami's 97, 103, 196 and a sixth round pick in the 2013 NFL Draft.
a vicc az, hogy amikor a 3. körben a san diegoval helyet cseréltünk akkor csak egy 6. körös picket kaptunk. (ha kaptunk még akkor nem tudok róla)Ventura
több mint 12 éve
nem lett volna értelmesebb WR-t húzni?VenturaMég ott van Streeter és McNutt is.
több mint 12 éve
nem lett volna értelmesebb WR-t húzni?
több mint 12 éve
145,183, 215 még húzunk minden hátralévő körben egyet.Adtuk a Ninersnek a 103at (már tovább is cserélték), 196. -ot. És a jövő évi 6. körösünk.. azért ez nem olyan gáz ahhoz képest, hogy sokan 2. 3. körösnek gondolták Millert.
több mint 12 éve
Fasza .... akkor már van 8 db RB a keretben.FB : Clay, Messam és szerintem Thomas is az lesz ( súlynövelést írtak neki elő vagy elboltolják )
RB : Bush, Slaton , Miller, ..... Thigpen, Medlin inkább KR, PR posztra pályázik.
Elég erős deth ... bár nagyobb need-jeink is vannak.
Miller nagyon gyors, jó fegyver lehet...
Még ezek vannak, ha nem lesz trade:
Round 5, Pick 10 (145)
Round 6, Pick 13 (183) (From Chargers)
Round 7, Pick 8 (215)
több mint 12 éve
nagyjából vége is a dratunknakSan Francisco received Miami's 97, 103, 196 and a sixth round pick in the 2013 NFL Draft.
a vicc az, hogy amikor a 3. körben a san diegoval helyet cseréltünk akkor csak egy 6. körös picket kaptunk. (ha kaptunk még akkor nem tudok róla)
több mint 12 éve
Ez a fel trade Millerért érdekes 😀 hányadik RB a rosteren? Slaton, Messam, Thigpen, Thomas, Bush, és most ő..Egyébként Bush, Thomas, Miller hármas még ütős lehet. Slaton, Messam, Thigpen meg hamarosan hegylakósat fog játszani úgy érzem.
Még Streetert berántanánk milyen lenne már 😀