NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
523
57
18:30-tól, ARENA4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 12 éve
Sztem nem Tannehillt huzzátok, csak ment a parasztvakítás. Lassan már annyira tutira hozzátok írja mindenki, hogy az első két pick után ez tűnhet a 3. "tutira" vehetőnek. 😊
több mint 12 éve
Nem lenne ez rossz, Couplesnek nem vagyok nagy fanje, de helyén vannak a pickek, McNuttnak kifejezetten örülnék. A két harmadik köröshöz talán némi szerencse is kell, de jó. Én hogy őszinte legyek, nagyon örülnék egy korai, sexy WR picknek.Delonso_én biztosan nem vinném el Tannehill-t a 8. helyen, sztem Moore simán jó lehetne kezdőnek.
és akkor jöhetne a sexy wr picked (Floyd/Jeffery) 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Én tuti leszek.
több mint 12 éve
03:20 körül jövünk mi. felkelek a miénket megnézem.
több mint 12 éve
Én itt leszek 2kor megvárom a pickünk mindenképpen.. csak fél 4 kor meló. Szóval az "elemzést" délutánra hagyom. 😊 ki lesz még?"Függ attól, hogy én mit gondolok ill. érzek, illetve a beosztottaim mit gondolnak ill. éreznek. Ha azt érezzük, hogy nem jó választás lenne, akkor nem válasszuk ki. De én nem fogok aggódni a „guruk” (szakértők) miatt, hogy mit fognak érezni egy játékossal kapcsolatban."Sok Guru tavaly Gabbertet Newton elé rangsorolta. Szóval szerintem a guruk kapják be 😀
Hát mi meg pont a "guruk" miatt aggódunk! 😊 Az előző éveket tekintve!
Egyébként köszi mindenkinek a draft fejtegetéseket, nagyon jó volt! Nekem úgy tünt mintha első körben OL-re mennénk rá aminek személy szerint örülnék! Aztán meglátjuk holnap mi pattan ki Ireland kisagyából!RunRickyRun
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
Egyébként a szakma csak Tannehill-t szajkózza 1. körben, míg a kívülállók, rajongók, sportszeretők pedig egy teljesen más opciót. Majd most kiderül ki is hozott v. hozhatott volna jó döntést.danylyAz NFL.com on is az első 4 elemző Tannehillt mondja. Azért arra számitottam hogy valaki bevállal egy más forgatókönyvet, de ezekszerint nem.
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Nem lenne ez rossz, Couplesnek nem vagyok nagy fanje, de helyén vannak a pickek, McNuttnak kifejezetten örülnék. A két harmadik köröshöz talán némi szerencse is kell, de jó. Én hogy őszinte legyek, nagyon örülnék egy korai, sexy WR picknek.
több mint 12 éve
Imádkozzatok, hogy ne QB legyen 1/8-ra különben szomorú pár szezonnak néztek elébe. 😊Bekiez a lényeg! nem az! ez!:
"Yahoo Sports' Jason Cole confirms that Dolphins owner Stephen Ross is putting pressure on GM Jeff Ireland to find a quarterback in the draft."
több mint 12 éve
És az én tippemre mit mondasz?De azért Matt Miller tippje sem rossz:Hát ez kissé optimista... Most Tannyt hagyjuk ki, Hilton az 5. körben? Nem hiszem. Tank meg a hetedikben? Arra befizetnék. Mindkettő előbb megy ki szerintem.Delonso_
1. kör: Ryan Tannehill (QB, Texas A&M)
2. kör: Harrison Smith (SS, Notre Dame)
3. kör: Zebrie Sanders (OT, Florida State)
3. kör: Orson Charles (TE, Georgia)
4. kör: A.J. Jenkins (WR, Illinois)
5. kör: T.Y. Hilton (WR, Florida Int.)
6. kör: Mike Harris (CB, Florida State)
7. kör: Tank Carder (OLB, TCU)danyly
Tudom kicsit erős, de mégis...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
De azért Matt Miller tippje sem rossz:Hát ez kissé optimista... Most Tannyt hagyjuk ki, Hilton az 5. körben? Nem hiszem. Tank meg a hetedikben? Arra befizetnék. Mindkettő előbb megy ki szerintem.
1. kör: Ryan Tannehill (QB, Texas A&M)
7. kör: Tank Carder (OLB, TCU)danyly
több mint 12 éve
De azért Matt Miller tippje sem rossz:1. kör: Ryan Tannehill (QB, Texas A&M)
7. kör: Tank Carder (OLB, TCU)
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Az én mock drafton:1.kör: Quinton Coples (DE, North Carolina)
2.kör: Bobby Massie (OT, Mississippi)
3.kör: Juron Criner (WR, Arizona)
3. kör: Trumaine Johnson (CB, Montana)
4. kör: Brandon Hardin (FS, Oregon State)
5. kör: Marvin McNutt (WR, Iowa)
6. kör: Chase Ford (TE, Miami (Fla.))
7. kör: Adam Gettis (OG, Iowa)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez tetszik:Kétség kívül jobb forgatókönyv lenne ez számotokra, mint Tannehill. 😊
So when Miami doesn't take Tannehill what are all these "know it all" Experts going to say? Miami doesn't have a "true" MLB on the roster so I can see Kuechly landing in South Beach, also Barron and Coples are options at #8. To win the AFC East you have to be able to contain Tom Brady and his TE's, therefore Miami goes defense at #8 overall. Then in rounds 2-5 they go offense, a lot more depth at QB, WR and OL than at S, DE and MLB!
Egyébként a szakma csak Tannehill-t szajkózza 1. körben, míg a kívülállók, rajongók, sportszeretők pedig egy teljesen más opciót. Majd most kiderül ki is hozott v. hozhatott volna jó döntést.danyly
Első körben bárhova húzhatnátok embert kivéve WR, hiszen azt 2-3. körben is tudnátok hozni. 😉
több mint 12 éve
Ez tetszik:So when Miami doesn't take Tannehill what are all these "know it all" Experts going to say? Miami doesn't have a "true" MLB on the roster so I can see Kuechly landing in South Beach, also Barron and Coples are options at #8. To win the AFC East you have to be able to contain Tom Brady and his TE's, therefore Miami goes defense at #8 overall. Then in rounds 2-5 they go offense, a lot more depth at QB, WR and OL than at S, DE and MLB!
Egyébként a szakma csak Tannehill-t szajkózza 1. körben, míg a kívülállók, rajongók, sportszeretők pedig egy teljesen más opciót. Majd most kiderül ki is hozott v. hozhatott volna jó döntést.
több mint 12 éve
Adam Lazarus írása:Nehéz lenne elképzelni, hogy 8. pickre Ryan Tannehill-t elszalasztaná a Dolphins, nem csak a Mike Sherman-nal való jó kapcsolata miatt, hanem a jó erőnléte és a sokoldalúsága miatt is.
Ha mégsem húznák ki a korábbi Aggies játékost, a későbbi körökben biztos választani fog egy QB-t a Miami (egyébként ez sem elképzelhetetlen, de akkor csak altatás volt az egész Tannehill szappanopera?). Olyan mértékben már nem tudnak számítani David Garrard-ra, a kora miatt sem, meg már ő sem a régi, és nem hosszú távú pótlása az 1. számú QB-nak.
Mivel a Dolphins kirakta Brandon Marshall-t így igen csak csekély a felhozatal WR-ből, ezért nagy valószínűség szerint a draft 3. napjának egy korai szakaszában ki lesz választva egy elkapó (tehát ő itt egy 4. körös WR-t aposztrofál be).
És a 2011-ben eléggé lebecsült védelemben, ott van az elégedetlenkedő Cameron Wake, de elvesztettük Kendall Langford-ot és ott van a valószínűleg 2012 után szabadügynökké váló (2013 februárjában jár le a szerződése) Randy Starks is (tehát ide is aposztrofálhatunk egy draft cetlit; bár ezzel nagy újdonságot nem mondtam).
Tehát szerinte kell: QB, WR
Nem túl szükséges, de nem baj ha jön: DE
Én szerintem is kell WR, de a QB választást továbbra is kérdésesnek vélem, DE szerintem mindenképpen kell, de kell RT, CB és S is feltétlen.
Én nagyon-nagyon rizikósnak tartom Tannehill-t ezért ódzkodók tőle, de a többi QB felhozatalt sem tartom nagyon veretes társaságnak. De hozzáteszem teljesen kiszámíthatatlan kiből mi alakul ki. Csak vegyük pl.: Garrard-ot (most direktben nem egy nagyobb nevű QB-val dobálózok, itt most ez nem állná meg a helyét), aki 4/108-ban kelt el a 2002-es drafton.
Azért nem volt szar karrierje (pl.: 85.8 QB rating). Tehát akár 4. körben is lehet találni jó QB-t, de nem az idei drafton. Sok tehetséges irányító van most is, de nagyon labilisek, kevés játék, gyenge csapatok ellen produkáltak, gyenge konferenciában játszottak stb. (most Luck-ról és Griffin-ről ezen esetekben persze nem beszélek).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Imádkozzatok, hogy ne QB legyen 1/8-ra különben szomorú pár szezonnak néztek elébe. 😊
több mint 12 éve
"Függ attól, hogy én mit gondolok ill. érzek, illetve a beosztottaim mit gondolnak ill. éreznek. Ha azt érezzük, hogy nem jó választás lenne, akkor nem válasszuk ki. De én nem fogok aggódni a „guruk” (szakértők) miatt, hogy mit fognak érezni egy játékossal kapcsolatban."nem mondhatja azt, hogy ireland egy vadember 😊 szerintem magába szitkozódik, hogy milyen lúzer ireland😊
Hát mi meg pont a "guruk" miatt aggódunk! 😊 Az előző éveket tekintve!
Egyébként köszi mindenkinek a draft fejtegetéseket, nagyon jó volt! Nekem úgy tünt mintha első körben OL-re mennénk rá aminek személy szerint örülnék! Aztán meglátjuk holnap mi pattan ki Ireland kisagyából!RunRickyRun
több mint 12 éve
Egy kis előzetes a draft mai első köre elé: Olyan fontos ez a 8. pick a csütörtöki drafton a Miaminak, hogy szinte lebeg a csapat fölött, mint egy guillotine. Rámegyünk Ryan Tannehill-re, aki potenciális és tapasztalatlan, vagy olyat választunk, akire égető szükség van más csapatrészekben, akkor amikor a franchise történetének negyedik első körös választásunkra kerül sor az utóbbi 8 évben?
A legjobb pass rusher-ünk és OLB-nk Cameron Wake tüntetőleg sztrájkol és kihagyta a heti voluntary workout-ot, mert szeretne egy új szerződést. Erre Fletcher Cox lenne a válasz?
Még Brian Hartline és Devone Bess legnagyobb rajongói sem számítanak arra, hogy ők legyenek a csapat No.1. elkapói. A Dolphinsnak erre Michael Floyd a válasza?
Mostanában nem elég a cornerback-ek száma egy csapatnál (magyarán: nem árt ha van több), és lehet, hogy Morris Claiborne v. Stephon Gilmore elérhető?
Jeff Ireland GM azt mondta, ő már tudja mit fog tenni az első körös választásnál. De nézzük is mi történt az előző három top-10 választásnál 2005 óta: Ronnie Brown RB-t választottuk 2005-ben másodikra (benn hagyva a jövőbeli All-Pro-Super Bowl győztes Aaron Rodgers-t; 1/24-re kelt el). 2007-ben 9-ként a KR/WR Ted Ginn Jr. választottuk, 2008-ban pedig 1/1-re a későbbi All Pro-Pro Bowler LT-t Jake Long-ot (Matt Ryan és Joe Flacco is ott volt akkor a mezőnyben).
Tanehill igazából annak köszönheti, hogy ilyen magasan jegyzik, hogy Landry Jones és Matt Barkley visszatért az NCAA college football-hoz és nincsenek itt az idei drafton.
Most a fölött zajlik a nagy vita Tannehill-el kapcsolatban, hogy lehet a high-school-quarterback-turned-college-wide-receiver-turned-college-quarterback folyamatot egyeztetni, akinek egyetlen egy college idénye volt QB-ként. A 2011-es alapszakaszban 50 %-os volt a mutatója Sherman-nak az Aggies-nél, ezért kirúgták. Utána lett a Miami OC-ja.
Tannehill játszott 19 meccset, de főiskolás évei alatt dobott 5450 yardot és 42 TD passzt adott, és 62.5 százalékos mutatóval zárta a főiskolát.
A kevés kezdése aggasztó. Most ez nem arra vonatkozik milyen atletikus képességekkel, rendelkezik, milyen sportoló – mondta az ESPN elemző Jon Gruden egy konferenciabeszélgetésen. Ne felejtsük el, hogy ő volt WR is a Texas A&M-nél, kezdő WR. Neki volt egy meccsen a Kansas State ellen 200 elkapott yardja. Ő egy kiemelkedő sportoló, akit edzett Mike Sherman NFL edző is – mondta Gruden.
Amikor nézed Tannehill-t, akkor látod minden alkalommal ezt a kiemelkedő fiatalembert, akit egy kiváló OC edzett egy kiváló rendszerben. Ezt kedvelik a csapatok. A karrierje felfelé ível.
Van néhány kérdés, melyet érdemes megnézni – folytatta Gruden. Szeretnél több tape látni. Szeretnéd látni, amikor Tannehill és az offense a meccs döntő játékához érkezik, amikor ők előnyben vannak a második félidőben. A vereségek közül melyek ebben az idényben voltak, nem akarom hibáztatni egyedül Tannehill-t, nem hibáztatok senkit, de vezetésről veszettek el sok meccset és ez beléjük ivódott, pedig én azt gondoltam, hogy a Texas A&M top-10-es csapat lesz.
Mike Mayock NFL Network elemző azt mondja, hogy Tannehill beilleszthető a West Coast offense-be, melyet Sherman és Philbin irányít. De egy QB értéke arra ösztönzi a csapatokat, hogy kockáztassanak többet és érjék el, amit akarnak.
Az az egyetlen tényt segít a rookie skálában, hogy nem olyan drága és le tudod ültetni egy évre a kispadra ha akarod, mint ahogy a Tennessee-nél tették az előző idényben Jake Locker-el (5 meccse volt, de egyszer sem kezdő) – mondja Mayock.
De ha megnézed a hátteret ott van a lenyűgöző Luck és Griffin. És hol van Tannehill? Hová fér ő be? 19 starttal mai névérték szerint neki nem kellene top-10-es játékosnak lennie. Sok benne a potenciál, bírom a srácot, szeretem a muraerkölcsét, munkamorálját, de neki nem kellene top-10-es játékosnak lennie. Kb. olyan top-15 v. 20 körül lenne reális.
De a mai NFL-ben, ő jó eséllyel fog indulni – fejezete be Mayock.
több mint 12 éve
RunRickyRun
776
"Függ attól, hogy én mit gondolok ill. érzek, illetve a beosztottaim mit gondolnak ill. éreznek. Ha azt érezzük, hogy nem jó választás lenne, akkor nem válasszuk ki. De én nem fogok aggódni a „guruk” (szakértők) miatt, hogy mit fognak érezni egy játékossal kapcsolatban."Hát mi meg pont a "guruk" miatt aggódunk! 😊 Az előző éveket tekintve!
Egyébként köszi mindenkinek a draft fejtegetéseket, nagyon jó volt! Nekem úgy tünt mintha első körben OL-re mennénk rá aminek személy szerint örülnék! Aztán meglátjuk holnap mi pattan ki Ireland kisagyából!
Miami Dolphins Fan
több mint 12 éve
Emberek vagyunk tévedhetünk. Te nem szoktál? :mad:Brandon Marshall már Chicago-ban kapkodja el a passzokat, aki az utóbbi négy idényben vezette az elkapások számát Miamiban.danylyA Miamiban töltött két idénye alatt megsüvegelendő tőle ez a teljesítmény 😊 😛Csabiii
több mint 12 éve
Csabiii
198
Brandon Marshall már Chicago-ban kapkodja el a passzokat, aki az utóbbi négy idényben vezette az elkapások számát Miamiban.danylyA Miamiban töltött két idénye alatt megsüvegelendő tőle ez a teljesítmény 😊 😛
több mint 12 éve
philbin odateszi magát....nem fogom fikázni, ha kula szezonunk lesz.
több mint 12 éve
Kedden megtartotta az első edzését Joe Philbin a Miami új HC-je. A rosteren szereplő játékosok közül mindenki – kivéve Cameron Wake – jelen volt az edzésen.Két helyen – az elkapó és a safety pozícióban – figyelemre méltó üres helyek voltak. Brandon Marshall már Chicago-ban kapkodja el a passzokat, aki az utóbbi két idényben vezette az elkapások számát Miamiban. Továbbá Yeremiah Bell, aki jelenleg szabad ügynök, és egész hétfőn azon gondolkozott, hogy csatlakozzon-e a New York Jets csapatához.
„Y.B. vezére volt a csapatnak, ezért nagyon furcsa, hogy nem látjuk most az edzésen” – mondta Nolan Carroll. Továbbá a csapatrészek többi tagjaival arról beszélgettek, hogy kit is kellene választani csütörtök éjszaka a drafton 8-ra.
De nekünk alkalmazkodni kell ehhez a helyzethez, és erőt kell meríteni, és csapatként kell gondolkozni. Rengeteg fickó van itt, akiket vezetni, irányítani kell. Ez az, hogy mi miért is vagyunk most itt – megtalálni a helyüket.
63 játékos vett részt a két voluntary minicamp edzésen. Ez volt az első alkalom a franhcise történelemben, hogy az offense tagjai aqua színű, míg a defense tagjai fehér színben edzettek. Mindkét egység fényes orange színű shortot viselt.
De azokkal a játékosokkal kapcsolatban, akiket a Dolphins ki fog választani a csütörtöktől szombatig tartó drafton, már nagyon izgatottak és nyugtalanok a rajongók, főleg a lanyha szabadügynök piaci jelenlét és egyéb igazolások tükrében.
Annyifajta választás lehet a drafton – quarterback, receiver, defensive end, right tackle, right end és safety – és csak elképzelni lehet, hogy mióta Philbin itt van, majdnem mindennap egyeztet és tárgyalásokat folytat Jeff Ireland-al a draftal és a csapattal kapcsolatban. De Philbin elmondta, hogy kedden próbált nem túl tolakodó lenni.
„Ő nagyon segítőkész volt, és meghallgatott mindenkit a személyzettől és engem is” – mondta Philbin. „Adott a véleményünkre.”
„De az igazi szaktudás az ő területe.”
Philbin azt mondta, hogy elégedett volt ahogyan Ireland és a játékos megfigyelők említették az új edzői stáb alapos és mindenre kiterjedő munkáját.
„Várok egy nagyon very productive draft-ot” – mondta Philbin.
„A mi sémánk nagyon különböző lesz az elmúlt években látottaktól (a drafton)”. Választhatunk egy nagy 345-pound súlyú offensive lineman-t, de nagyon sok ilyen típusú játékossal nem játszottunk a Green Bay-ben. Jobban hangzik egy 315 pound súlyú játékos, aki többet tud mozogni, kicsivel gyorsabb és talán ad egy kis lökést a csapatrésznek. Tehát az a cél, hogy egy segítőkész embert találjunk.
„Egy jó futball játékosnak bele kell férnie bármilyen tervbe. De (a Dolphins játékos figyelő osztálya) több olyan játékost keresnek, akik különösek, legyen az akár, defensive lineman, offensive lineman vagy corner stb.”
Wake különféle okok miatt kihagyott több edzést is a holt idényben, mellyel a szerződésére akarta felhívni a figyelmet. Neki az idény végén jár le a szerződése, mely szerint idén 615 ezer dollárért játszik. Philbin nem látta zaklatottnak Wake-et, aki tavaly megnyerte a csapat háziversenyét sack terén (8.5 sack), aki nem volt ott a szerdai edzésen. Nekünk volt néhány jó kis beszélgetésünk. Beszélgettünk – mondta Philbin. De a fiúk tudják, hogy én már a 10. évemet kezdem a ligában. Ez nem egy új jelenség (mármint Wake viselkedése).
Jared Odric és Karlos Dansby kihagyták a reggeli és a délutáni edzést ismeretlen sérüléssel. Brian Hartline végigülte a délutáni edzést.
David Garrard és Matt Moore rendesen kihajtották magukat („almost dead even”) – mondta Philbin, és hozzátette, hogy Pat Devlin több munkát kap szerdán. Philbin továbbá azt is mondta, hogy a center-quarteback munka igen hanyag volt („a little sloppy”), ezen van még mit csiszolni.
Ami Odrick jövőjét illeti, Philbin elmondta, hogy: Ő nagyon fontos. Azt gondoljuk, hogy neki alkalma lesz bizonyítani és megtaláljuk neki a megfelő helyet a védelemben. Obviously, in the sub packages he’s done a good job inside as a rusher. We think he may have a fit as an outside [defensive end] player as well."
Jake Long kedden azt mondta, hogy nem olyan egészséges, mint ahogy ő gondolta. Reményük van rá, hogy felépül teljesen és lehet rá számítani teljes mértékben, a jövőben. Jó formába fog lendülni és egyike lesz azoknak a játékosoknak, aki miatt nem kell aggódni az oldal azon részén – mondta Philbin.
több mint 12 éve
"After watching today's first minicamp practice it became VERY clear to me the Dolphins need to select a left tackle."Itt a szerzővel van baj, meg az írásaival.
- omar kelly -Ventura
Én személy szerint nem bírom a csókának az írásait, sokszor baromságokat ír.
Ezért nem is tartom nagy hír értéknek amit írogat.
több mint 12 éve
szaba
10 555
"After watching today's first minicamp practice it became VERY clear to me the Dolphins need to select a left tackle."😐 Long kiégett?
- omar kelly -Ventura