Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
PLAY BY PLAY: The Dolphins did a lot of redzone (20-yard line in) work today. Some of the action:First team with David Garrard ...
1st and 10: Daniel Thomas with a 2-yard loss, tackle by Paul Soliai.
Second and 10: David Garrard incomplete.
Third-and-10: Garrard completes a 10-yard pass to Davone Bess.
First-and-10 from the 10: Garrard keeper for a TD.
First team with Matt Moore ...
First and 10: Moore incomplete.
Second and 10: Moore incomplete.
Third and 10: Reggie Bush gains 2.
First and 10: Jared Odrick with a strip sack of Moore.
Second and 10: Legadu Naanee offsides.
Third and 10: Moore completes a 5-yard pass to Naanee.
Fourth down: Moore completes a slant pass to Naanee for seven yards.
Read more here: miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2012/07/whats-happening-at-dolphins-camp-monday-edition.html#storylink=cpy
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sokat elmond, hogy a két éve csapatnál lévő, de eddig pálya közelébe is alig kerülő Julius Pruitt fejlődésétől vannak elájulva a WR-eket illetően... RZ és goalline gyakorlatok voltak egyébként, egy értékelhető TD-t sikerült összehozni passzból, ez Garradhoz fűződött. Bushnak volt fumbleja, ellenben Daniel Thomas jobbnak tűnik (tavalyhoz képest nem nehéz...)a védelemben Misinek tehetett legjobbat a sémaváltás, impresszív az egész front7, Olivier Vernon bal bokája sérült meg, de simán visszaállt. a secondary továbbra is kérdéses, de legalább tartják a tavalyi szokásukat, majd minden potenciális picket droppolnak...
több mint 13 éve
Miamiben azt mondták, hogy elégedettek az egészségi állapotával www.rotoworld.com/player/nfl/3126/braylon-edwardsEdwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?Shawn84Ha jól tudom sérült volt a múlt szezonban.RunRickyRun
több mint 13 éve
Majd felszedtek 1-2 embert azokból akiket mi kirakunk 😊WR szinten azért nem árt az erősítés még mindig szerintem, bár nem biztos hogy Edwards a mi emberünk most. Na majd kiderül.RunRickyRunAhogy elnézem azért vannak tehetségek a csapatban, de lehet, hogy még így is elférne Braylon. persze csak ha nem jön Wallace 😊Shawn84Edwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?Shawn84Ha jól tudom sérült volt a múlt szezonban.RunRickyRun
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wallacet nem fogja tradelni a Steelers, és Ocho mellé nem kell még egy öreg, mindegy, hogy Edwardsal vagy nélküle lesz-e a szar a WR corptegnap jól belehibáztam egyébként, poénból Fullert írtam a kezdőbe, erre olyan szar volt edzésen, hogy többen azon is meglepődnének ha az 53-ba beférne 😀
több mint 13 éve
WR szinten azért nem árt az erősítés még mindig szerintem, bár nem biztos hogy Edwards a mi emberünk most. Na majd kiderül.Ahogy elnézem azért vannak tehetségek a csapatban, de lehet, hogy még így is elférne Braylon. persze csak ha nem jön Wallace 😊Shawn84Edwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?Shawn84Ha jól tudom sérült volt a múlt szezonban.RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Ahogy elnézem azért vannak tehetségek a csapatban, de lehet, hogy még így is elférne Braylon. persze csak ha nem jön Wallace 😊Edwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?Shawn84Ha jól tudom sérült volt a múlt szezonban.RunRickyRun
több mint 13 éve
Edwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?Shawn84Ha jól tudom sérült volt a múlt szezonban.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Edwardsal mi van, hogy eddig senkinek nem kellett igazából?
több mint 13 éve
Miami Dolphins workout Braylon Edwards last weekwww.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-miami-dolphins-workout-braylon-edwards-last-week-20120729,0,5416610.story?track=rss
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
www.sorozatjunkie.hu/2012/07/29/delelotti-video-3-hard-knocks/mindig elfelejtem megkérdezni:bal vádli baja van.
hartlinenak pontosan mi a baja? Ventura
több mint 13 éve
Ne érts félre én szeretem a dolphinst , vagyis abból a divizióbol amiben a dolphins is van egyértelmü hogy a dolphins a kedvencem.Reggie Bush szerintem idén nagyon király lessz , imádom a srácot és Brandon Marshall volt a kedvenc elkapóm az egész nfl-ben (még mindig az) Én csak nem szivlelem az 1/8-t Moore-t még mindig biztosabbnak látom.Hartline sérülése komoly lehet.Delonso_mindig elfelejtem megkérdezni:
hartlinenak pontosan mi a baja?
Ebből a srácból nagy Bust lessz ... olyan mint nálunk Brandon Graham csak annyi külöbséggel hogy tanehill szar Graham meg sérült..Petikievak01"Tannehill impressive in first Dolphins practice" - espn news
(csak azért, hogy kb ugyanaz, mint a tc elsőp napján kijelenteni, hogy fosok leszünk)Ventura
több mint 13 éve
Hartline sérülése komoly lehet.Delonso_mindig elfelejtem megkérdezni:
hartlinenak pontosan mi a baja?
Ebből a srácból nagy Bust lessz ... olyan mint nálunk Brandon Graham csak annyi külöbséggel hogy tanehill szar Graham meg sérült..Petikievak01"Tannehill impressive in first Dolphins practice" - espn news
(csak azért, hogy kb ugyanaz, mint a tc elsőp napján kijelenteni, hogy fosok leszünk)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Az újonc WR-ek eddig milyenek?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kukázunk.Wallacet állítólag nem tradelné a Steelers, sajnos.
Edwardsot is nézegetjük, Wallace elérhetőségét is tudakoljuk a Vasastól...Hartline sérülése komoly lehet.Delonso_
Fullert a kezdőbe!
több mint 13 éve
Kukázunk.Edwardsot is nézegetjük, Wallace elérhetőségét is tudakoljuk a Vasastól...Hartline sérülése komoly lehet.
több mint 13 éve
Irónia volt. Egy túlkoros és súlyos sérülésen átesett játékos egyáltalán nem jobb alapanyag mint Tannehill.Mondj még1 Weeden nevü irányitót aki most kelt el a drafton.Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.Petikievak01abban a Weedenben, aki 28 évesen rookie és már volt egy súlyos sérülése.Amadeus91
Petikievak01
több mint 13 éve
Mondj még1 Weeden nevü irányitót aki most kelt el a drafton.Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.Petikievak01abban a Weedenben, aki 28 évesen rookie és már volt egy súlyos sérülése.Amadeus91
több mint 13 éve
Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.Petikievak01abban a Weedenben, aki 28 évesen rookie és már volt egy súlyos sérülése.
több mint 13 éve
Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.Petikievak01Az egy dolog kim mit lát benne. Majd az eredményei és a teljesítménye produkálja magát. Sok lehetőség lett volna 1/8-ra mást is, de nekik nagyon kellett Tannehill, és nagyon kellett egy QB (szerintük). Így mivel a nagyon jó QB-k az idei drafton elkeltek, maradt Tannehill, de ez igazából szinte le volt zsírozva, mert az OC Sherman edzője volt a college + meggyőzte a vezetőséget, hogy jó a srác. Lelke rajta, majd kiderül.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.Petikievak01Ez nem kérdés.
több mint 13 éve
Én csak a megérzéseimet közöltem felétek , Én őszintén szólva Weedenbe, sokkal több potenciált látok mint ebben a tannehil gyerekben. És szerintem játszani se nagyon fogjuk látni , egy 1/8-as picket értelmesebben is ellehetett volna lőni.
több mint 13 éve
És sem vagyok oda Tannehill-ért, de abban tényleg teljes mértékben igazad van, hogy amíg nem láttuk játszani ne írjuk már le. Csak az a baj rossz előérzetem van. De ez majd kiderül. Idén nem hiszem, hogy bevetik, max, ha sérülés v. nagyon szar, formán kívüli játék a másik kettő QB-től.Én se kedveltem Tannehilt és nem látom miért volt első körös, de addig nem lehet leírni senkit míg nem játszott.Shawn84Szerintem graham idén se fog bizonyítani , lehet hogy kurva jó a játékos de szerződést aláíratni vele 3 évente egy mecsre tiszta nagy hülyeség. Ez a Tanehill gyerek szerintem igenis bust lessz , úgyhogy matt moore-ban kéne gondolkodni a dolphins fanoknak.Grahamnek a sérülékenysége oda fogja vágni a karierjét.Petikievak01Graham kurvára nem bust, csak sérült volt. Idén majd be is bizonyítja. Tannehill meg még 1 percet nem játszott. Most írt alá. Így kicsit erős kijelenteni. majd 2 év múlva.Shawn84Ebből a srácból nagy Bust lessz ... olyan mint nálunk Brandon Graham csak annyi külöbséggel hogy tanehill szar Graham meg sérült..Petikievak01Kíváncsi vagyok a számokra.Csak kiszenvedték nagy nehezen. Kb. ilyen összegekre lehetett számítani.
Ehun e...
Ryans Tannehill's contract is reportedly worth $12.69 million over four years, with a $7.65 million signing bonus.
The deal includes an average annual value of $3.17 million and has an option for a fifth-year, like all rookie contracts. The Dolphins presumably gave Tannehill an additional $110,000 over his slotted value in exchange for the inclusion of offset language. He is expected to immediately report to training camp. Delonso_
Most már tessék a játékra koncentrálni. danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én se kedveltem Tannehilt és nem látom miért volt első körös, de addig nem lehet leírni senkit míg nem játszott.Szerintem graham idén se fog bizonyítani , lehet hogy kurva jó a játékos de szerződést aláíratni vele 3 évente egy mecsre tiszta nagy hülyeség. Ez a Tanehill gyerek szerintem igenis bust lessz , úgyhogy matt moore-ban kéne gondolkodni a dolphins fanoknak.Grahamnek a sérülékenysége oda fogja vágni a karierjét.Petikievak01Graham kurvára nem bust, csak sérült volt. Idén majd be is bizonyítja. Tannehill meg még 1 percet nem játszott. Most írt alá. Így kicsit erős kijelenteni. majd 2 év múlva.Shawn84Ebből a srácból nagy Bust lessz ... olyan mint nálunk Brandon Graham csak annyi külöbséggel hogy tanehill szar Graham meg sérült..Petikievak01Kíváncsi vagyok a számokra.Csak kiszenvedték nagy nehezen. Kb. ilyen összegekre lehetett számítani.
Ehun e...
Ryans Tannehill's contract is reportedly worth $12.69 million over four years, with a $7.65 million signing bonus.
The deal includes an average annual value of $3.17 million and has an option for a fifth-year, like all rookie contracts. The Dolphins presumably gave Tannehill an additional $110,000 over his slotted value in exchange for the inclusion of offset language. He is expected to immediately report to training camp. Delonso_
több mint 13 éve
Szerintem graham idén se fog bizonyítani , lehet hogy kurva jó a játékos de szerződést aláíratni vele 3 évente egy mecsre tiszta nagy hülyeség. Ez a Tanehill gyerek szerintem igenis bust lessz , úgyhogy matt moore-ban kéne gondolkodni a dolphins fanoknak.Grahamnek a sérülékenysége oda fogja vágni a karierjét.Graham kurvára nem bust, csak sérült volt. Idén majd be is bizonyítja. Tannehill meg még 1 percet nem játszott. Most írt alá. Így kicsit erős kijelenteni. majd 2 év múlva.Shawn84Ebből a srácból nagy Bust lessz ... olyan mint nálunk Brandon Graham csak annyi külöbséggel hogy tanehill szar Graham meg sérült..Petikievak01Kíváncsi vagyok a számokra.Csak kiszenvedték nagy nehezen. Kb. ilyen összegekre lehetett számítani.
Ehun e...