NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Patriots kivágta deion branchet. Lehet hogy nekünk jol jönne.
Mondjuk hullanak a fejek rendesen mindenhol. Mostmár csak jó kesejűként le kell csapnunk a "dögökre". 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Gatesen meglepődtem ...

Megnézve a Hark Knocksot Incognito még mindig nagyon szimpatikus, Lane is jó volt.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
állítólag egy Anthony Armstrong-Steve Slaton traden ügyködneksapka
A Texans ZBS-ben jó volt Slaton. A Skins jól járna. Armstronggal nem tudom mennyivel lenne beljebb a Dolphins. Robilluma
Armstrong egy jó gunner, és egy routeot tud igazán: Fly; ennyi, de ezt mindig hozza
de Slaton nem váltotta meg a világot a Houstonban, van jobb futónk is

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
állítólag egy Anthony Armstrong-Steve Slaton traden ügyködneksapka
A Texans ZBS-ben jó volt Slaton. A Skins jól járna. Armstronggal nem tudom mennyivel lenne beljebb a Dolphins.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
állítólag egy Anthony Armstrong-Steve Slaton traden ügyködnek

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Westerman és Gates, bye-bye!DM13
Gates jó 4. körös pick volt tavaly...
Kíváncsi vagyok, h a rookiek közül Fuller és/vagy Matthews marad-e, én utóbbit jobban bírom. A lényeg, h Naanee-t vágják ki. A szinonima szótárban is az ő neve van a 'láthatatlan' mellett.
Amúgy nem csodálom, h Stallworth itt járt workouton, egyrészt erősítés (ki nem az?), másrészt a playbookot leoszthatja. Én azt hittem, h Gaffney-nél is bepróbálkoztok, de úgy látszik, h ő nem teljesen egészséges.
Lane és Shelby marad, ez nem meglepő.DM13
Jójójó.

Szerk.
És Fuller máris released. Ha Shermannél sem tudott rosteren maradni ilyen WR corps mellett, akkor az erős üzenet neki.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Lane és Shelby marad, ez nem meglepő.

több mint 13 éve
Westerman és Gates, bye-bye!

több mint 13 éve
If your fans are excited about you adding players from the WAIVER WIRE one week before the regular season as an upgrade, you're a bad team.

Na mondjuk evvel egyetértek 😕

több mint 13 éve
Lawrence is lapát.

több mint 13 éve
Cunningham PS csak állítólag.

több mint 13 éve
Collins, Guyton, Agnew, Wallace cut...
Matt Moore trade block...
Lesz itt még meglepi!

több mint 13 éve
Trade-elni akarunk : James Jones Wr GB
na erre kíváncsi vagyok összejön-e és milyen áron ?
Baker az első áldozat a mai nyirbáláson.DM13
James jól hangzik, jobban mint hogy IR-ről hozzunk megint egy sántát.RunRickyRun
Kérdés, h miért vártunk eddig ? Arra, h valami kincset találunk a kukában??? Mondjuk ez a terv nem jött be.DM13
Igen arra. Aztán 4 meccs után látja már mindenki hogy az összes elkapónk fakezű és most lehet kapkodni utólag!RunRickyRun
Naaa, azért az összes nem.

több mint 13 éve
James jól hangzik, jobban mint hogy IR-ről hozzunk megint egy sántát.RunRickyRun
Kérdés, h miért vártunk eddig ? Arra, h valami kincset találunk a kukában??? Mondjuk ez a terv nem jött be.DM13
Igen arra. Aztán 4 meccs után látja már mindenki hogy az összes elkapónk fakezű és most lehet kapkodni utólag!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Kérdés, h miért vártunk eddig ? Arra, h valami kincset találunk a kukában??? Mondjuk ez a terv nem jött be.

több mint 13 éve
James jól hangzik, jobban mint hogy IR-ről hozzunk megint egy sántát.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Baker az első áldozat a mai nyirbáláson.

több mint 13 éve
Na közben Cook is a Cowboys-hoz került egy 7. körösért cserébe.
Megy itt a biznisz....

több mint 13 éve
Dolphins took a look at three wide receivers and three defensive backs on the day. The Dolphins, according to Volin, worked out Donte Stallworth, Mike Sim-Walker, and Brian Tyms at wide out yesterday, while the DBs featured safety Drew Coleman, cornerback Rob Hood, and cornerback Donald Strickland.

Volin added that the Dolphins were not expected to sign any of the players right away, instead letting general manager Jeff Ireland look around the waiver wire before he made any move.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Közben work out-on volt még Mike-Sims Walker is (Brandon Marshall csapattársa volt anno a Central Floridában). De tavaly a Jaguároknál IR listán volt nem is játszott már egy éve. danyly
MSW két éven keresztül messze a legjobb WR-ünk volt (bár kétségtelen, hogy nálunk ez nem volt nehéz). Két szezonban 14TD-t (2*7) szerzett. Ha egészséges tud maradni, szerintem egyáltalán nem rossz, főleg mert kizárt, hogy drága lenne. Halkan jegyzem meg, hogy Garrard legmegbízhatóbb célpontja ő volt...
Bár nem tudom, hogy David egyáltalán megéri e a roster-t nálatok ennyiért, sérülten.
Annyi pontosítás ahhoz, amit írtál, hogy 2010 év végén Sims-Walker-t nem igazoltuk újra, mert sokat kért volna, így FA lett. Tavaly a szezont a Rams-nél kezdte 1 évre 3.8 millióért szerződött oda, de nagyon nem ment neki (mondjuk a Kosok egész támadóalakulata még tán a Jax-énél is szarabbul muzsikált), úgyhogy év közben kivágták, és a GM-ünk visszahozta (a Rams adta a fizuját, nekünk nem került semmibe) a döglődő offense-be, elősegítendő hogy ne egyedül MoJo gyártsa a yard-okat. Ez nem jött össze, mert szerencsétlen Mike kb. az első meccs után IR-re került.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Közben work out-on volt még Mike-Sims Walker is (Brandon Marshall csapattársa volt anno a Central Floridában). De tavaly a Jaguároknál IR listán volt nem is játszott már egy éve.
Valamint még Davie-be látogatott Brian Tyms a Florida A&M volt WR-e, akit a 49ers is teszteltek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Lane milyen kemény! A múlt meccsen is volt egy kemény öklelése nem lehetett megállítani, meg most is kifektette a védőjét ko-val. 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Végig az volt a gyanúm Davis fejében valami nincs rendben.. de ez a felhívom a nagyanyám jelenet kiverte a biztosítékot 😀 Azt az atomfizikus pofát amit vágott 😊

Azért kár érte, hiányozni fog a karaktere és a már említett visító hangja 😊
De az a 2. és feltehetően 6. kör azért nem hangzik rosszul.

Report: 'Fins To Work Out Stallworth és még többeket állítólag. Eddig csak Stallworth neve biztos. Úgy fest nem vált be majd előlép a fiatalok közül valaki ötlet teljesen. Meglátjuk.
több mint 13 éve
Hoginak akkor tuti annyi! Eddig is rezgett a léc, most megmutathatta volna... Én sajnálom! De majd talán jövőre! Ez a Nanee gyerek meg valamiért nem szimpi. Talán mert nagyon lutri hogy elkapja e vagy nem, és az nem jó a QB-nek sem ha nem lehet rá számítani.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Hogan ma este 4-ből semmi... lehet, ezzel bukta van neki. Cunni viszont ma jó volt. Azért nem lehetett könnyű ilyen fal mögül játszani. Matt ma is leszerepelt, szerintem max addig marad amig Garrard felépül, aztán mehet. Ez a west-coast nem neki való.