Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Amúgy mindig megdöbbent Incognito milyen keményen játszik.
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh... Delonso_
Cushing=Crushed 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh... Delonso_
Az szép volt😀

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh...
több mint 13 éve
Miami Dolphins general manager Jeff Ireland is reportedly on the hot seat after just one week. Owner Stephen Ross made clear he expects a winning team in 2012, though some of Ireland's moves suggest he's far more concerned with 2013 than this season. A friend of Ross believes Ireland will be in serious trouble if the Dolphins bomb. The owner does not have blind faith in his general manager.

DM13
Ohh végre. Mr Ross meglátta azt amit mi jóideje látunk.

Fire Ireland!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
danyly! küldtem egy kis máltai szeretetcsomagot az email címedre! csak légyszives tedd meg amit írtam!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Valaki tud jó linket ahol ismétlésben meg tudom nézni a meccset? Élőben tudom követni, de felvételt hol találok?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Miami Dolphins general manager Jeff Ireland is reportedly on the hot seat after just one week. Owner Stephen Ross made clear he expects a winning team in 2012, though some of Ireland's moves suggest he's far more concerned with 2013 than this season. A friend of Ross believes Ireland will be in serious trouble if the Dolphins bomb. The owner does not have blind faith in his general manager.

több mint 13 éve
Az a helyzet, h csak másfél elkapónk van , mert Hartline még nem 100%-os, a többiek képtelenek elszakadni. Így elég nehéz passzolni. Azt sem értem, miért nem lehetett bootleg-et használni, ha már a zsebből való passz nem ment? Miért nem futottunk többet? 3.-4. próbálkozások százaléka megint kriminálisan gyenge. Defense-ből nekem továbbra is hiányzik Nolan, bár a szokásos volt most is futás ellen jó, passz ellen fogalmatlan a csapat. Tartok tőle, h Wake hatástalan marad ebben a felállásban. Starks viszont nagyot játszott. Üde meglepetés volt Thigpen és a ST unit.Azért úgy 4-5 fordulót várnék a végleges kép kialakulásáig. Reméljük a legjobbat és számítsunk a legrosszabbra.

több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Tegnap erősen letörtem, látva, mit művelünk a pályán. Reggelre egy kicsit könnyebb lett 😊
'Hill jobb volt, mint vártam, Szerencse András is 3 INT-et dobott, ő se volt sokkal jobb mint 50%, max nagyobb passzokat engedett el/engedtek neki. És igen, ha nincs kinek dobni, majdnem mindegy, milyen messzire...
A secondary szánalmas volt néha, de a védelemben azért van némi remény.

Tudja fene, remélem, 5öt nyerünk azért 😀 Lehet, megint meg kéne próbálni a WildCat-et, 2008-ban bejött (igaz, kellett egy Chad is hozzá..nem, nem Henne 😉 ).

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Sajnos nem volt jó Miami fannak lenni. a 4 turnovers megbosszulta magát. 2perc alatt kivégeztek minket. Sok sok hiba volt. Engem az kergetett az őrületbe, hogy 3-5 max 10yardos passzokkal haladtunk előre, ami egyrészről fárasztó és ilyen hibákat hoz hogy könnyen beleütnek a passzokba. Ugye amikor csak 5yardra kell passzolni nincs a labdának íve, hogy átdobja a fal felett és ezt ki is használta Watt. AZ már a mi szerencsétlenségünk hogy a felpattanó labda folyton az ellenfél kezében landolt.
Az hogy 2szer is a 10yardon belül 4 kisérletből sem sikerült TD-t csinálni, újabb szegénységi bizonyítvány! 😕
Pedig a futás egész szépen működött és összességében a védelem is jól muzsikált, persze voltak azért ott is bakik rendesen.
Hogy miért nem lehetett a redzone-ban bedobni a labdát az endzone-ba TD-hez?! Nemtudom! Mentek a 3yardos passzok akkor is, aztán semmi!
Talán azért mert elkapók azok alig alig muzsikáltak. És ettől féltünk és be is jött hogy középszerű Wr-ekkel ne várjunk csodát. Viszont ha már a futás működött jobb lett volna a redzone-ban is azt erőltetnünk.
Remélem tanul belőle a csapat és a vezetőség, mert így nehéz szezonunk lesz.
RunRickyRun
Könnyű playeket hívtak a rookienak.
Ráadásul kinek passzolna mélyet? Még kis távon is droppolgattak rendesen.

Abban viszont igazad van hogy ezt a biztonsági playcallt nem lehet sokáig csinálni, mert rengeteg INT lesz belőle ha erre készül az ellenfél.

Nekem a secondery nem tetszett megint, de nagyon nem. Legalább szurkoltak volna ha védekezni nem tudnak.Delonso_
Természetesen nem mélységi passzokra gondoltam, mert nincs kinek! 15-20yardosokra. Könnyű playek ide vezettek hogy pont nélkül 3int-el mehet pihenőre. Sokkal rosszabb nem lett volna ha normális playeket kap!
A secondary akkora helyeket hagyott az elkapóknak hogy csak néztem. A futás védelem szépen működött, bár kicsit ront az összképen a 2 futott TD.
De milyen már hogy az egyetlen TD-t is a special team csinálta az offense egy árva FG-t tudott kicsikarni magából. Mondjuk Thigpen visszafutása gyönyörű volt.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Sajnos nem volt jó Miami fannak lenni. a 4 turnovers megbosszulta magát. 2perc alatt kivégeztek minket. Sok sok hiba volt. Engem az kergetett az őrületbe, hogy 3-5 max 10yardos passzokkal haladtunk előre, ami egyrészről fárasztó és ilyen hibákat hoz hogy könnyen beleütnek a passzokba. Ugye amikor csak 5yardra kell passzolni nincs a labdának íve, hogy átdobja a fal felett és ezt ki is használta Watt. AZ már a mi szerencsétlenségünk hogy a felpattanó labda folyton az ellenfél kezében landolt.
Az hogy 2szer is a 10yardon belül 4 kisérletből sem sikerült TD-t csinálni, újabb szegénységi bizonyítvány! 😕
Pedig a futás egész szépen működött és összességében a védelem is jól muzsikált, persze voltak azért ott is bakik rendesen.
Hogy miért nem lehetett a redzone-ban bedobni a labdát az endzone-ba TD-hez?! Nemtudom! Mentek a 3yardos passzok akkor is, aztán semmi!
Talán azért mert elkapók azok alig alig muzsikáltak. És ettől féltünk és be is jött hogy középszerű Wr-ekkel ne várjunk csodát. Viszont ha már a futás működött jobb lett volna a redzone-ban is azt erőltetnünk.
RunRickyRun
Könnyű playeket hívtak a rookienak.
Ráadásul kinek passzolna mélyet? Még kis távon is droppolgattak rendesen.

Abban viszont igazad van hogy ezt a biztonsági playcallt nem lehet sokáig csinálni, mert rengeteg INT lesz belőle ha erre készül az ellenfél.

Nekem a secondery nem tetszett megint, de nagyon nem. Legalább szurkoltak volna ha védekezni nem tudnak.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
RunRickyRun
Részvétem, gyakorlatilag a franchise nevének átírása után mehetne a Hsz a Bills topicba 😕
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 813 — no es importante
ma fotózta egyik ismerősöm

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Hm, szerencsétlen meccs volt.
Jobbak voltunk mint amire számítottam.
Remélem Tanny nem törik össze.
Lesz még pár meccse amin bizonyíthat.
több mint 13 éve
azért szép volt fiúk!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Luck is meg lett fingatva... 2int 1fumbli szóval nem kell messzemenő következtetéseket levonni Tannehillt illetően..

Mindenesetre nincs felkészülve egy Houston szintű védelemre.
több mint 13 éve
Emlékezetes este lesz Tanninak😕

több mint 13 éve
én is hasonlókat várok mint delonso. olyan két TDnyi különbséget
(attól függetlenülm, hogy most egész jól nyomjuk)

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
Én meg azt mondom nem tippelgetek! Döngöljük a földbe őket!

Go Phins! 😀
több mint 13 éve
vereséget 13-18 pont körüli különbséggel, ha laatta maradunk az már jó jel.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Sajnos nem tudom nezni a mai meccset eloben,mert dolgozok es csak 9 korul erek haza. Max. az utolso negyedet latom. 😕 Tisztes helytallast varok,a gyozelem egyenlore kicsit erosnek tunik.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ki mire tippel a Texans ellen? Van valaki aki meg meri kockáztatni a Miami győzelmet?

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Rohadjon meg akinek erre van ideje hogy más nevében írogat. Grrrr
De tényleg nem voltam elég körültekintő. Viszont beírtam a nevét és csak azt dobta fel akkor. Na mindegy Bocsi mindekitől!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
fail 😀

profil: "I am the newest WR selected by the Dolphins... or am I a QB? I forget..."

runricky! lehettél volna körültekintőbb 😀
82 követő nem igazán sok...
bár megpróbálhatod az officialt követni és írni neki!