NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
ne aggodj. a cushingal és watt-al fémjelzett houstoni védelem nem lesz ilyen engedékeny! 😀VenturaMegsem fordult a fejemben! 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
ne aggodj. a cushingal és watt-al fémjelzett houstoni védelem nem lesz ilyen engedékeny! 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Tegnap two-minute drills gyakoroltak edzésen a srácok.Ryan Tannehill középre passzolt Clay-nek aki egy szép elkapással elérte a red zone-t.
Tannehill slant-be passzolt Legedu Naanee-nak középre majd spike-olta a labdát hogy megálljon az óra.
second down passz Anthony Armstrong-nak quick slant ezzel újabb first down.
Tannehill újra Clayt találta meg egy passzal ami után újra spike hogy megálljon az óra.
Végül a drive befejezéseként egy gyönyörű passz Naanee-nak a bal sarokba, ami ráadásul double coverage volt Carroll and Clemons között Touchdown!
Bár ilyen egyszerűen menne mindig a támadásunk, csak pont ezt nem láttuk eddig tőlük!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Sosem fűztünk komoly reményeket hozzá a baj az akik vannak nála is komolytalanabbak.Delonso_Hát igen a Jerry, Garner v. esetleg Feinga trió nem nagy szám.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Sosem fűztünk komoly reményeket hozzá a baj az akik vannak nála is komolytalanabbak.
több mint 13 éve
Nálunk tavaly Hicks überszar volt, szvsz örüljetek, h. nem ő lesz a kezdő...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Örömteli mozzanat lenne, ránk is férne.
több mint 13 éve
Jake Scott - G - TitansÉn már ezt harsogom az FA piac nyitása óta! Scott kell ide és Martin pedig felnő a feladathoz. És rendben is van a fal. Remélem felkeresik és harmadjára már nem engedik el.
The Miami Herald reports free agent OG Jake Scott is "under consideration" for the Dolphins after they placed RG Artis Hicks on injured reserve Tuesday.
Coming off another solid season in Tennessee, Scott has worked out for the Dolphins twice in the past six months. Scott would almost certainly send John Jerry back to the bench in Miami. Delonso_
2008-ban a Titánokkal 4 éves szerződést kötött $19.5 millió, aláírási bónusz $4 millió, ebből $6 millió garantált volt. Anno a Colts-tól szezononként kért volna $5 milliót, de azt soknak tartották.
A múltkor is a pénz volt a probléma. Remélem meg tudják oldani a dolgot és ide kerül Scott.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jake Scott - G - TitansThe Miami Herald reports free agent OG Jake Scott is "under consideration" for the Dolphins after they placed RG Artis Hicks on injured reserve Tuesday.
Coming off another solid season in Tennessee, Scott has worked out for the Dolphins twice in the past six months. Scott would almost certainly send John Jerry back to the bench in Miami.
több mint 13 éve
itt minden második évben az van 😊Én nem tudom hogy őszinte legyek hogy tényleg altatás-e vagy Philbin ilyen semmilyen mint a HC részek alatt. A pre meccsekből sem indulok ki mert ott nem nagyon mutatnak a csapatok semmit.Tabula Rasa?Amadeus91
Nekem amit a kopaszból látok nem szimpi mert a szájában megalszik a tej meg szemetet szed és egyebek. Nem látok rendszert a káoszunkban csak dobálunk ki mindenkit nemcsak az elmúlt rezsim pickjeit (vannak még? ) hanem a sajátokat is. Hát kiderül hamarosan hogy zseni vagy egy következő idióta.Delonso_
több mint 13 éve
nem tudom mi a picsáért sz*rakodnak a fallal, mikor onnan indul jóformán az egész támadójáték. a f*szt, hogy ross is spórol. elvileg hicks szezonjának vége.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Nagyon jó: a kezdő guard Hicks IR-en! Valami rejtélyes nyaksérüléssel küszködött már régóta, és mindig lüktető fájdalmat érzett. Az orvosi vizsgálatokon egyenlőre az még nem derült ki izommal v. ideggel kapcsolatos a sérülés. LA-ban vár rá még egy vizsgálat, ahol megmondják a karrierje veszélyben van-e. Helyette re-sign Feinga. Aug. 31-én kivágva, szept. 4-én újraszerződve. Neki semmi könnyű az élet. Bár szegény, sok sót nem fog megenni. 2009 óta van a csapattal, azóta 3 (!) meccsen játszott.
Nem túl jó hírek ezek, mivel Martin rookie és nem meggyőző, Hicks kidőlt (helyette valószínű Jerry kezd; őt is majdnem kivágták, mert a versenysúlyával nem voltak megelégedve) + Long térde is szarakodik.
több mint 13 éve
Én nem tudom hogy őszinte legyek hogy tényleg altatás-e vagy Philbin ilyen semmilyen mint a HC részek alatt. A pre meccsekből sem indulok ki mert ott nem nagyon mutatnak a csapatok semmit.Tabula Rasa?
Nekem amit a kopaszból látok nem szimpi mert a szájában megalszik a tej meg szemetet szed és egyebek. Nem látok rendszert a káoszunkban csak dobálunk ki mindenkit nemcsak az elmúlt rezsim pickjeit (vannak még? ) hanem a sajátokat is. Hát kiderül hamarosan hogy zseni vagy egy következő idióta.Delonso_
több mint 13 éve
Én nem tudom hogy őszinte legyek hogy tényleg altatás-e vagy Philbin ilyen semmilyen mint a HC részek alatt. A pre meccsekből sem indulok ki mert ott nem nagyon mutatnak a csapatok semmit. Nekem amit a kopaszból látok nem szimpi mert a szájában megalszik a tej meg szemetet szed és egyebek. Nem látok rendszert a káoszunkban csak dobálunk ki mindenkit nemcsak az elmúlt rezsim pickjeit (vannak még? ) hanem a sajátokat is. Hát kiderül hamarosan hogy zseni vagy egy következő idióta.
több mint 13 éve
Ez tényleg igaz. Benne volt a levegőben. Nem mernek kockáztatni a sérülése miatt. Így marad Devlin 3. számúnak. Sajnos nem túl bíztató a helyzet. Moore formán kívül, Tannehill rookie (rögtön mélyvízben) és Devlin tapasztalatlan...
több mint 13 éve
Garrard cut.
több mint 13 éve
Azt hiszem a a pre meccseken csak töredékét láttuk az elképzelt taktikának. Philbin és Sherman még tartogat meglepetéseket (alig várom) és még nem akarták teljesen kiteríteni a kártyákat (bár más csapat sem). De én várok érdekes kombinációkat már Houstonban is.Lamar Miller már érdekes színfoltnak minősül. Még nem láttunk sokat tőle, de ez nem azért van mert nincs formában v. nem jó játékos. Takargatták az ő szerepét az offense belül. Olyan multi-faceted player mint Bush. A one-on-one szitukban is megállja a helyét. Esetleg egyszerre a pályán Miller és Bush?
Philbin offense filozófiájában nincs semmi konzervatív. Ezt láttuk Green Bay-ben és látni fogjuk itt is.
A csapat erőssége (offense) az RB-ben van. Tőlük sokat várok. De évek óta ez a dominancia a Dolphins-nál. Jó futók legyenek, akik teljesítenek. Ezt sosem adták alább, most sem fogják. Jó futóink vannak.
A legnagyobb problémák? Nincs elég playmaker az offense-ben, nem mély az OL sor illetve a CB felhozatal és sok poszton a tapasztalatlanság jelei láthatóak.
Jonathan Martin jó játékos de ezt eddig még nem igazán mutatta meg. Sokat kell még fejlődnie. Egyelőre nekem csalódás, de remélem, vicsorított fogakkal megy ki a pályára vasárnap és szétszedi az ellen DL tagjait. Én bízok benne.
Nagyon kíváncsi leszek mit rakott össze DC Kevin Coyle. Új 4-3-as séma, blitz packages, trükkök rengetege stb.
Sean Smith jól produkált a nyáron, remélem jó formában lesz. Tehetséges, szerintem jó szezonja lehet.
Chris Hogan a PS-ben, de onnan még feljebb léphet. Van benne potenciál.
több mint 13 éve
de már csak azért is kéne alkotni valamit mert jövöre, jó pár alap/fontos ember FA. ross-t ismerve nem igen szereti kivenni a gyémántkrajcárt a pénztárcájából.Abszolute semmi lapot nem adnék én erre a "power rankingre". Szomorú, hogy valaki(k) oda várja, de szerintem erre rá fogunk cáfolni. Én sem várok 11-5-ös idényt, de azért tök utolsók nem leszünk. Persze az előzetesek jelek nem túl rózsásak de azért várjunk már meg egy pár meccset. Fel lehet állítani ilyen rangsorokat, de ezt én még egyenlőre korainak vélem.
azigen g*ci. majdnem könny fakadt belőllem mikor elolvastam a 0. power rankingot a főoldalon. mindenesetre a 32. helynél bőven optimistább vagyok továbbra is. igen ezzel az elkapó gárdával, és martinnal a jobb oldalon.
Ventura
Egyébként azzal sincs semmi baj ha 1/1-ben választunk jövőre a drafton (sok cetlit gyűjtögettünk), mert akkor már egy jó kis potenciális csapat jöhet össze. De persze ahhoz az is kell, hogy értelmeseket válasszunk.Bár én már évek óta keresem (kerestem) a logikát akár a draftban, akár a csapatépítésben de nem sokat találtam. Sajnos. Évek óta csak tengődünk, előrelépést egyenlőre meg nem látok. Idén ezt ne is várjuk sajnos, de jövőre tényleg elkezdődhet valami (hányszor, de hányszor ismételgettük már ezt).
több mint 13 éve
de már csak azért is kéne alkotni valamit mert jövöre, jó pár alap/fontos ember FA. ross-t ismerve nem igen szereti kivenni a gyémántkrajcárt a pénztárcájából. azigen g*ci. majdnem könny fakadt belőllem mikor elolvastam a 0. power rankingot a főoldalon. mindenesetre a 32. helynél bőven optimistább vagyok továbbra is. igen ezzel az elkapó gárdával, és martinnal a jobb oldalon.
több mint 13 éve
Valahogy félek a Garrard témától. Ha otthon lesérül mert pihi közben rosszul fordult, akkor hány kemény meccset fog kibírni? Szerintem beszopjuk vele. Devlint meg sajnálnám, mert nem tünt rossznak, igaz 3. számú védelem ellen láttuk csak de akkor is. De ilyen ez a rock szakma!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Depth ChartLong backupja Yeatman. Nem minőségi csere, de mint volt blokkoló TE jó lehet egy-két szituációban.
Garner-t valahol backup LG-nek írják, máshol meg RG-nek. Majd elválik, de szerintem mindkét helyen bevethetik ha úgy alakul a helyzet. Én inkább a jobb oldalra szánnám. Incognito nagyon kemény és szívós játékos, de neki is kell majd egy-két csere biztos.
Miller az RB poszton Thigpen előtt van. De Thigpen lesz a KR tuti, de szerintem a PR is.
Burnett mögött OLB poszton Sammy Brown lesz.
QB poszton egyelőre négyen vannak nevezve, de ez még változni fog. Garrard már dobált és edzett tegnap. Négy irányító úgy sem kell, így valszeg Devlin-től megválunk, lehet a PS keretbe sem fér be. Vagy esetlegesen Moore trade ha továbbra sem megy neki. Kicsit felnyomjuk az árát + jó draft cetli. Ez úgy is nagyon megy nekünk idén (mármint a jövő évi draft helyek gyűjtögetése).
FS-ben Clemons mögött Jimmy Wilson (szerintem tehetséges a srác, még kezdő is lesz idén szerintem). SS-ben Jones mögött Nolan (bár ő inkább FS, de ki lehet itt próbálni simán) lesz valszeg.
Hartline sérülése még nem jött teljesen rendbe ezért fej-fej mellett harcol Armstrong-al a 3. számú WR posztért.
több mint 13 éve
work out: jabar gaffney. tavaly a redskinsben verte a brácsát. 16 mérkőzésen 69 elkapással 947 yardot hozott és 5 TD-t.Szerintem nekünk nincs egyszerű sorsolás 😕
a WR sorban 9.-éig még lehet áldozat. remélem nem azok közül akiket kedvelek.
nem mondanám azt, hogy gyengén sikerült. mindenkinek lesz 3-4 éve. 1 év tanulós úgy is. például egnew nem blokkoló típus, szóval passz szituációkban többször fogjuk látni, de elsősorban továbbra is fasano és clay duó dominál. én személy szerint elkapók helyett rállnék a falra, hogy minőségi cserét szerezzek. a steinbach jó lett volna, de sajnos visszavonult. nyugodtabb lennék, ha RT posztra hoznának valami remek kis veteránt martin mögé (biztos ami biztos) - 'hill-nek is legyen ideje, és a futók is had bontakozzanak ki.
kíváncsiságból átkukkantottam 1999-től a preaseasont
1999: 2 győzelem, 2 vereség (9-7)
2000: 3 győzelem, 1 vereség (11-5)
2001: 1 győzelem, 3 vereség, + HOF vereség (11-5)
2002: 2 győzelem, 2 vereség (9-7)
2003: 2 győzelem, 2 vereség (10-6)
2004: 2 győzelem, 2 vereség (4-12)
2005: 1 győzelem, 3 vereség, + HOF vereség (9-7)
2006: 2 győzelem, 2 vereség (6-10)
2007: 2 győzelem, 2 vereség (1-15)
2008: 3 győzelem, 1 vereség (11-5)
2009: 4 győzelem, 0 vereség (7-9)
2010: 2 győzelem, 2 vereség (7-9)
2011: 3 győzelem, 1 vereség (6-10)
2012: 0 győzelem, 4 vereség (?-?)
ettől függetlenül bízom benne, hogy a viszonylag egyszerű sorsolás miatt alkotunk valamit. mondhatni optimista. Ventura
több mint 13 éve
work out: jabar gaffney. tavaly a redskinsben verte a brácsát. 16 mérkőzésen 69 elkapással 947 yardot hozott és 5 TD-t.a WR sorban 9.-éig még lehet áldozat. remélem nem azok közül akiket kedvelek.
nem mondanám azt, hogy gyengén sikerült. mindenkinek lesz 3-4 éve. 1 év tanulós úgy is. például egnew nem blokkoló típus, szóval passz szituációkban többször fogjuk látni, de elsősorban továbbra is fasano és clay duó dominál. én személy szerint elkapók helyett rállnék a falra, hogy minőségi cserét szerezzek. a steinbach jó lett volna, de sajnos visszavonult. nyugodtabb lennék, ha RT posztra hoznának valami remek kis veteránt martin mögé (biztos ami biztos) - 'hill-nek is legyen ideje, és a futók is had bontakozzanak ki.
kíváncsiságból átkukkantottam 1999-től a preaseasont
1999: 2 győzelem, 2 vereség (9-7)
2000: 3 győzelem, 1 vereség (11-5)
2001: 1 győzelem, 3 vereség, + HOF vereség (11-5)
2002: 2 győzelem, 2 vereség (9-7)
2003: 2 győzelem, 2 vereség (10-6)
2004: 2 győzelem, 2 vereség (4-12)
2005: 1 győzelem, 3 vereség, + HOF vereség (9-7)
2006: 2 győzelem, 2 vereség (6-10)
2007: 2 győzelem, 2 vereség (1-15)
2008: 3 győzelem, 1 vereség (11-5)
2009: 4 győzelem, 0 vereség (7-9)
2010: 2 győzelem, 2 vereség (7-9)
2011: 3 győzelem, 1 vereség (6-10)
2012: 0 győzelem, 4 vereség (?-?)
ettől függetlenül bízom benne, hogy a viszonylag egyszerű sorsolás miatt alkotunk valamit. mondhatni optimista.
több mint 13 éve
Többekkel egyetértek, meglepetés lenne ha a Texans ellen győzni tudnánk!Sajnos hiányzik az igazán biztos elkapók, akik segítenék Tanny-t, bár hátha hoznak még neki valakiket abban bízok. És igen a fal is hagy némi kívánni valót, pedig az volt az egyetlen amire azt mondtuk draft után hogy erős lesz.
És igen, visszagondolva megint gyenge draftra sikerült ez az év is. Papíron jól mutatott pedig, de ez sajnos ilyen, a puding próbája az evés.
Miami Dolphins Fan