NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Grat a csapatnak!

A meccskövetőben meg ami volt az volt!

További sok sikert legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer! Bruce
Nagyon tetszik az utolsó mondat. Úgy legyen.danyly
Láttátok a Pets eredményt? 😀 FG kimaradt 😊Paradoxon_MIA
Én láttam a fumble-t, aztán mondom ez már akkor sima FG, ki is kapcsoltam aztán az NFL.com-on látom hogy kimaradt. 😀
több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Grat a csapatnak!

További sok sikert legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer! Bruce
Volt, elmúlt 😊 További sikeres szezont nektek!

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Grat a csapatnak!

Nagyon tetszik az utolsó mondat. Úgy legyen.danyly
Láttátok a Pets eredményt? 😀 FG kimaradt 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Grat a csapatnak!

Nagyon tetszik az utolsó mondat. Úgy legyen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Grat a csapatnak!

További sok sikert, legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer!
több mint 13 éve
Grat Philbinnek az első W-ért! Cél a 14 további 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Nem tudom, ki mennyit hallott az Incognito körüli balhéról de végül neki adtak igazat. Texan elleni meccs után Antonio Smith panasszal élt, hogy Incognito el akarta törni a bokáját. Az eset:

Végeredmény az lett, hogy őt büntették 21,000-re mert rugdosta Incognitót.. Richie nem szent, de hogy el akarta törni a bokáját, azt erősnek érzem. Ki ki döntse el, hogy mit gondol az esetről.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Miller lesz ugyebár Bush backupja, remélem jól fogja nyomni! Itt a lehetősége hogy megmutassa mit tud!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Daniel Thomas, Tony McDaniel and Anthony Armstrong were all again held from practice–Thomas and McDaniel will be inactive and Armstrong is doubtful.

Armstrong megint jó csere volt. Ül a padon sérülten! Ez fireland-ra vall.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Az megvan, hogy a Miami játékot hirdetett az első hazai meccs szünetére, hogy 10000 dollárt ad annak a szurkolónak, aki 60 yardról értékesít egy mezőnygólt? 😂 a közfelháborodás után levitték a határt 40 yardra...jjncaa
Ez jóóóó 😀 bár nem mintha a rúgóval lenne gond nálunk 😀
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Az megvan, hogy a Miami játékot hirdetett az első hazai meccs szünetére, hogy 10000 dollárt ad annak a szurkolónak, aki 60 yardról értékesít egy mezőnygólt? 😂 a közfelháborodás után levitték a határt 40 yardra...jjncaa
Pedig kapásból meglenne az új rúgó is 😀

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Az megvan, hogy a Miami játékot hirdetett az első hazai meccs szünetére, hogy 10000 dollárt ad annak a szurkolónak, aki 60 yardról értékesít egy mezőnygólt? 😂 a közfelháborodás után levitték a határt 40 yardra...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Sosem értettem hogy van ez, hogy pl. Brandon Marshall rossz fiú volt ezért rögtön elcseréltük mert nem összeegyeztethető a viselkedése a klubbal. Erre 31 másik csapat ugrik érte hogy megszerezze, mert egy k jó játékos. Akkor az ő klubbjukkal összeegyeztethető a viselkedése???!!!
Szerintem jobban jártunk volna ha X meccs eltiltásban részesíti a klubb és marad nálunk egy top elkapó, mint így hogy röhög a markába a bears hogy szereztek ócsón egy elit játékost!RunRickyRun
Félnek, hogy akit nagy nehezen megszerzünk és soooook pénzt adunk neki, az kiesik később valami balhé miatt, s oda a pénz, paripa 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Sosem értettem hogy van ez, hogy pl. Brandon Marshall rossz fiú volt ezért rögtön elcseréltük mert nem összeegyeztethető a viselkedése a klubbal. Erre 31 másik csapat ugrik érte hogy megszerezze, mert egy k jó játékos. Akkor az ő klubbjukkal összeegyeztethető a viselkedése???!!!
Szerintem jobban jártunk volna ha X meccs eltiltásban részesíti a klubb és marad nálunk egy top elkapó, mint így hogy röhög a markába a bears hogy szereztek ócsón egy elit játékost!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Miami Dolphins general manager Jeff Ireland is reportedly on the hot seat after just one week. Owner Stephen Ross made clear he expects a winning team in 2012, though some of Ireland's moves suggest he's far more concerned with 2013 than this season. A friend of Ross believes Ireland will be in serious trouble if the Dolphins bomb. The owner does not have blind faith in his general manager.

DM13
Ohh végre. Mr Ross meglátta azt amit mi jóideje látunk.

Fire Ireland!Delonso_
Fireland 😛Paradoxon_MIA
Kb 😊
több mint 13 éve
Én csak azon csodálkoztam, hogy a meccs után olyan nyugalommal nyilatkozott Tanne meg Philbin is, mintha legalább egy döntetlent csináltunk volna! Philbin szavaiból is azt vettem ki, hogy jó munkát végeztek a srácok. Ezekszerint csak én kaptam majdnem agyvérzést!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Miami Dolphins general manager Jeff Ireland is reportedly on the hot seat after just one week. Owner Stephen Ross made clear he expects a winning team in 2012, though some of Ireland's moves suggest he's far more concerned with 2013 than this season. A friend of Ross believes Ireland will be in serious trouble if the Dolphins bomb. The owner does not have blind faith in his general manager.

DM13

Fire Ireland!Delonso_
Fireland 😛

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Amúgy mindig megdöbbent Incognito milyen keményen játszik.
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh... Delonso_
Cushing=Crushed 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh... Delonso_
Az szép volt😀

több mint 13 éve
Antonio Smith is nagyon panaszkodott, de ahogy az INT után Cushingot, aki ne megy porcelámbaba a földhöz vágta, huhh...
több mint 13 éve

DM13

Fire Ireland!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
danyly! küldtem egy kis máltai szeretetcsomagot az email címedre! csak légyszives tedd meg amit írtam!

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Valaki tud jó linket ahol ismétlésben meg tudom nézni a meccset? Élőben tudom követni, de felvételt hol találok?

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve

több mint 13 éve
Az a helyzet, h csak másfél elkapónk van , mert Hartline még nem 100%-os, a többiek képtelenek elszakadni. Így elég nehéz passzolni. Azt sem értem, miért nem lehetett bootleg-et használni, ha már a zsebből való passz nem ment? Miért nem futottunk többet? 3.-4. próbálkozások százaléka megint kriminálisan gyenge. Defense-ből nekem továbbra is hiányzik Nolan, bár a szokásos volt most is futás ellen jó, passz ellen fogalmatlan a csapat. Tartok tőle, h Wake hatástalan marad ebben a felállásban. Starks viszont nagyot játszott. Üde meglepetés volt Thigpen és a ST unit.Azért úgy 4-5 fordulót várnék a végleges kép kialakulásáig. Reméljük a legjobbat és számítsunk a legrosszabbra.