Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
ismerős 😀Érdekes meccs lesz az biztos! Az első meccs ahol nem mi vagyunk az underdogok. Ellenben rossz érzésem van... eddig nyugodtan álltam neki minden meccsnek és elfogadtam hogy zakó lesz, most viszont 😊silent7939persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊peteynem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
Érdekes meccs lesz az biztos! Az első meccs ahol nem mi vagyunk az underdogok. Ellenben rossz érzésem van... eddig nyugodtan álltam neki minden meccsnek és elfogadtam hogy zakó lesz, most viszont 😊persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊peteynem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊
több mint 13 éve
Egy elit D ami ellen játszunk. A futásotoktól és a falatoktól sem vagyok elájulva, Kolbtól sem remegnek meg a térdeim, Fitz remek és szimpatikus is, Floyd pedig vagy-vagy kategória. Megfelelő gameplannel, Fitzet levéve lehet esélyünk bőven.Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_Mire alapozod ezt a kijelentést?silent7939
A másik, magatok is meg vagytok lepődve a mérlegeteken, a meccseitek elég neccesek voltak az elején, vannak ennél sokkal veszélyesebb csapatok is.
Jelenleg én látok magunkban egy 40%-ot, ami bőven elég lehet.
több mint 13 éve
sajnos ez igaz. Kolb az Kolb. Ha szopóra teszi a csapatot akkor Johnny visszatér.nem szítom, nálatok is kifejtettem már 😊 hiába a 3-0, offense terén sajnos harmatgyenge a felhozatal. ha Kolbinak nem megy ki fog pontokat termelni?nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊silent7939
a Cards nem egy powerhouse, remélem beismered 😀petey
több mint 13 éve
nem szítom, nálatok is kifejtettem már 😊 hiába a 3-0, offense terén sajnos harmatgyenge a felhozatal. ha Kolbinak nem megy ki fog pontokat termelni?nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊silent7939
a Cards nem egy powerhouse, remélem beismered 😀
több mint 13 éve
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊
több mint 13 éve
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_Mire alapozod ezt a kijelentést?
több mint 13 éve
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊
több mint 13 éve
@OmarKelly "You've got to ask coach, but I'm telling you right now I'm playing Sunday," Dolphins RB Reggie Bush said.
több mint 13 éve
Én is győzelmet várok!Nem vagyunk annyira rosszak mint ahogy azt egyesek állították augusztus végén. Hülye apróságokon ment el a Jets ellen is, benne van, formálódó csapat. De ezúttal szerintem jó irányba formálódunk, és látható a fejlődés hétről hétre.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_Nem mertem kijelenti teljes bizonyossággal, de én szerintem is van rá sansz. Kemény lesz, de meglehet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.
több mint 13 éve
Az nso cikkében a heti meglepetés tipp: a Miami Arizona elleni győzelme. Ámen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Hát nem lesz egyszerű menet. Az arizona 3 győzelemmel (sea, ne, phi fejét tűzték karóra) vezeti jelenleg a csoportját, mi pedig 1-2 vel utolsó helyre küzdöttük fel magunkat.Kolb most kezd beérni és most talál lassan magára Fitzgerald is. Várható lesz hogy a secondary nem fog unatkozni, ha egyáltalán lesz közük a labdához. Valszeg azért is keressük az új bevethető embereket, de ez tényleg elég késői kapkodás. Mostmár úgyis csak középszerű játékosok, vagy sérüléssel bajlódóakat tudunk szerezni, akiket egy másik csapat cut-olt. (lásd Armstrong)
Futni nem nagyon fognak, úgyhogy a futó védelmünknek nem sok dolga lesz. Nekünk viszont a futást nagyon meg kell oldanunk, főleg ha Bush esetleg mégsem játszana.
Arizona-nak 12sack és 2 int-je van, nekünk 4sack és 3int. Az O-line-on fog múlni sok!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
A szerdai edzésen Bush (térd), McDaniel (térd) és Spitler (ágyék) nem vet részt. De valószínűleg mindenki bevethető lesz az Arizona ellen.Az újonnan jött Fluellen-nek is volt egy térdín sérülése, de ő végig részt vett az edzésen.
Korlátozottan vett részt az edzésen: Carroll (achilles), Marshall (hát), Moore (térdín) és Starks (térd).
Bush azt mondta, hogy teljesen felkészült a vasárnapi ütközetre, bevethetőnek érzi magát. De azt is hozzátette, hogy nem ő a HC. Majd ő dönt. Philbin pedig azt mondta, ha egészséges Bush, játszani fog, ha nem, akkor nem játszik. Micsoda igazságok. 😊
Az Arizona-nak igen kemény a védelme, és Bush-ból külön készülni fognak. Illetve az OL-nek is fel kell kötni a gatyát, mert a Cardinals def már 12 sack-nél jár. Szóval kemény blitz-ekre lehet számítani. Kolb is, tőle szokatlanul jól játszik eddig, ezért nekünk is nagy nyomás alá kell helyeznünk ill. többet kell siettetni a játékot ill. a QB-t.
A futás megint nagy tényező lesz nálunk, persze attól függően, hogy Bush játszik e. A földön foghatóbb a Cards védelme, míg a passzokkal vigyázni kell ellenük. Ha Tanny nem javul, megint kinéz egy-kettő INT.
több mint 13 éve
The Miami Dolphins announced several roster moves today, including the return of safety Jonathon Amaya. In addition to Amaya, the team also signed linebacker Mike Rivera, while waiving tackle Ray Feinga and safety Troy Nolan.Csabee13Kezdődik. Ezzel egyet előreléptünk és egyet vissza.
Kedden próbajátékon járt nálunk Alphonso Smith, Aaron Berry és Morgan Trent. Látszik, hogy megy az erőlködés ezerrel a secondary rendbetételére, de ezt nem most kellett volna kitalálni. Smith azért pár labdát már elcsent a WR-ek orra elől, de csinált már nagy blamákat is (pl: a tavalyi hálaadás meccsen a Pats ellen ; Branch hülyét csinált belőle). Hullámzó teljesítmény, de viszont alacsony egy CB. Akkor már inkább Trent, de ő állítólag valami sérüléssel bajlódik. Mindegy mert úgy sem lesz semmi ezekből az ügyletekből, csak feldobják a neveket és annyiban marad. 😕
több mint 13 éve
Olyan jó ezt olvasni, attól függetlenül, hogy nem megy a szekér - ismét."Despite experiencing a few hardships in two losses the Miami Dolphins possess one of the NFL's best defenses..."
folytatás: www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-miami-dolphins-defense-by-the-numbers-week-4-20120926,0,3987713.story
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
thomas vs miller (elemzés + videó)Jól kivesézték amit már mi is tudtunk! Jók a videók abból a szögből!
www.phinfever.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=865Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
thomas vs miller (elemzés + videó)www.phinfever.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=865
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
The Miami Dolphins announced several roster moves today, including the return of safety Jonathon Amaya. In addition to Amaya, the team also signed linebacker Mike Rivera, while waiving tackle Ray Feinga and safety Troy Nolan.
több mint 13 éve
Mike Sherman interjú!dolphinsmedia.tumblr.com/post/32219094727/miami-dolphins-quotes-mike-sherman-9-24-12
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
én is azt kerestem/kérdeztem a multkor. az a jelenet igazán megérdemel egy gif-et!hajjaj. hogy a halál f*szába nem ismerik fel, hogy thomas nem tudja azt nyújtani amire szükségünk lenne?
miller: 5.9 / thomas: 3.6 + fumble-k.
imádkozzunk, hogy kifogjon olyan napot/napokat mint tavaly az első két játéknapon csinált.
több mint 13 éve
Majd valaki legyen már oly szíves, és feltenni ide egy kis videót v. gifet Burnett airplane defense munkájáról, amit Greene ellen hajtott végre? Én sehol nem találtam. Előre is köszönöm. Egyik kedvenc jelenetem a legutóbbi Jets elleni meccsről. Kőkemény munka volt 😊