NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Marshallal az INT ellenére is csinálni kell valamit. Többet árt mint használ.
több mint 13 éve
Revist sajnálom, elég komoly játékos.Én is olvastam olyat is hogy nem IR de pár hét meg olyat is hogy akár a következő meccsen is játszhat, kiderül az edzéseken.
több mint 13 éve
@reggie_bushOlyant is olvastam, h már játszik...de olyant is , 7. hétig pihizik.... time will tell 😕ettől tartottunk 😕 hogy lesz így rekorder?Nincs komoly gáz a térdével.. Ha minden jól alakul lehet már vasárnap játszhat. Szóval nem tragikus 😊
silent: eddig is látható, hogy egyszerű elmenedzselgető feladatokat kap. továbbra sem hiszem, hogy ráépítenénk, de bizonyára a későbbi meccsen/meccseken meglepetést okozhat ha nem futásra építenénk - mert mindenki arra készülne.
remélem miller fog kezdeni.Ventura
@AdamSchefter
An MRI showed Reggie Bush did not suffer any structural damage to his left knee and he could play Sunday at Arizona.Csabee13
Revis viszont nem volt ilyen szerencsés. ACL thorn, csórikámnak... DM13
Received some great news today! Praise the Lord!
Szerintem reménykedhetünk! 😊
több mint 13 éve
Olyant is olvastam, h már játszik...de olyant is , 7. hétig pihizik.... time will tell 😕ettől tartottunk 😕 hogy lesz így rekorder?Nincs komoly gáz a térdével.. Ha minden jól alakul lehet már vasárnap játszhat. Szóval nem tragikus 😊
silent: eddig is látható, hogy egyszerű elmenedzselgető feladatokat kap. továbbra sem hiszem, hogy ráépítenénk, de bizonyára a későbbi meccsen/meccseken meglepetést okozhat ha nem futásra építenénk - mert mindenki arra készülne.
@AdamSchefter
An MRI showed Reggie Bush did not suffer any structural damage to his left knee and he could play Sunday at Arizona.Csabee13
Revis viszont nem volt ilyen szerencsés. ACL thorn, csórikámnak...
több mint 13 éve
ettől tartottunk 😕 hogy lesz így rekorder?Nincs komoly gáz a térdével.. Ha minden jól alakul lehet már vasárnap játszhat. Szóval nem tragikus 😊
@AdamSchefter
An MRI showed Reggie Bush did not suffer any structural damage to his left knee and he could play Sunday at Arizona.
több mint 13 éve
ettől tartottunk 😕 hogy lesz így rekorder?silent: eddig is látható, hogy egyszerű elmenedzselgető feladatokat kap. továbbra sem hiszem, hogy ráépítenénk, de bizonyára a későbbi meccsen/meccseken meglepetést okozhat ha nem futásra építenénk - mert mindenki arra készülne.
remélem miller fog kezdeni.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Bushnak állítólag pár hetet ki kell hagynia, de nem dőlt ki egész szezonra.
több mint 13 éve
Hétvégén találkozunk 😊Remélem Tanne nem most fog HOF ALLPRO MVP formában játszani 😊
több mint 13 éve
épphogy megtaláltam a heréimet a meccs után, mert hogy közben elpárologtak az biztos.azt mondom most így hirtelenjébe, hogy ezt a meccset kellett volna adni a sport tv-nek.
hát rögtön az elején annyit, hogy meg kellett volna nyernünk. az offense-nek totál nem ment. tannehill nem tetszett ezúttal, azonban akármennyire is verem a nyálam, azt kell mondjam a mai nap két legnagyobb buktatója (illetve csak egy, a másik az talán esély lett volna):
- carpanter kihagyott mezőnygóljai
- philbin időkérése, mikor blokkolták a jets FG-t
akárhogy nézzük, akármennyire szarul ment, a hajrában csak összeszopódott a a 3. kísérlet. például:
- bess óriási elkapása az oldalvonalnál, mikor tannehill-en 2-en is rajta voltak
- hartline 41 yardos elkapása
mi lehetett a baj? a probléma a playhívásban is keresendő. legalábbis elég ocsmánynak találtam - főleg a vége felé. nagyjából akkor támaszkodtunk futásra, mikor meglett az első INT. ekkor már aszthiszem nem volt bush. sorozatban egy csomó futójátékot hívtunk, ami szerencsére működött, de az utolsók már nem. azután ott volt például a hajrában, mikor folyamatosan az endzone sarkába lett dobálva a labda, ahelyett, hogy EKKOR használtuk volna a futójátékot, hogy had kerültünk volna minél közelebb ahhoz a kapuhoz. de nem. elb*sztunk kísérleteket, majd jöhetett carpanter negyven valahányról, ahonnan korábban sem talált be.
simán látjuk, hogy thomas akármilyen kedves játékos, ő úgy látszik nem tud playmaker lenni. szerencsére úgy látszik túl van azon, hogy szerelik 1 yardon belül, de kevés az, hogy állandóan csak 3-4, legfeljebb 5 yardot tud hozni. őt nagyjából csak rövid yardos szituációkban, blokkolásnál, illetve elkapásnál lehet alkalmazni.
millerben ezen a meccsen is kitűnt potenciál - nem is kapott annyi szerepet ismét, de a statisztikában megint összehozta (9 kísérletből futott 50-et, míg thomas 20-ból 70-et).
a védelem. nincs szó rá, hogy ennyi időn keresztül kitartottak. a front seven nagyjából kitűnő. nyílván hibáztak egyszer kétszer, de melyik az a csapat amelyikben nem hibáznak 4 és fél negyeden át. ezt az egységet minél jobban egybe kellene tartani az elkövetkező időkben. iszonyat volt mikor a jets a red zone-ban volt, de megállították őket - az meg kifejezetten látványos volt mikor burnett és dansby téglafalt állt greene-nek az end zone-nál... keresni akartam volne erre egy gif animációt is. azért pár remek levédekezés is volt a a secondaryban, de tény ami tény: lyukas tud lenni eléggé időnként.
a védelem még akkor is csinált egy blokkolt FG-t mikor már mindenki elkönyvelte, hogy vesztettünk. csak hát philbin - szegény pára - timeout-ot kért, de ki tudta ezt előre...
írdatlan sok büntetés és büntetett yard volt. mikor utoljára láttam a képernyőn akkor a jetsnek volt valami 110 körül, a miaminak meg kb vagy 70-80 büntetett yardja. emelett volt még a rengeteg sérülés. egészen elképesztő volt. de az érdekes, hogy nem is nagyon a miami játékosok sérültek, hanem a new york-iak. jó kis fizikális játékosok vannak itt.
úgy gondolom, hogy kulcs a jövőben:
- RB felállás: bush-miller-thomas
- lane megjátszása többször (rövidyardos szituációk)
- a playhívások átgondolása (továbbra is menedzselgető 'hill, de INT után nem kell a játék 80%-ának futásból állnia)
- maradjunk inkább a rövid, illetve közepes passzkísérleteknél
következő ellenfél az arizona. hát eléggé elemükben vannak. ha jets-t-en így hibáztunk (direkt nem azt mondom, hogy nem nyertünk, mert a meccset hozhattuk volna), akkor mi lehet majd az arizona ellen. na ott veszítünk talán. akárhogy legyen, de a szintén meglepetést okozó cincinattit meg kellene fogni, és az azt követő st. louis-t. majd ismét a jets, ahol bosszút állhatunk, reméljük egy hasonlóan bukdácsolgató offense ellen.
az is baj hogy most minden a feje tetejére állt. úgy látszik ez a hét is meg a múlt heti is teli van meglepetésgyőzelmekkel, ezért is tartani kell a következő 3 ellenféltől például.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
bush nélkül félkarú törpék voltunk. carpenter ismét elba 2 fg-t is amivel nyerhettünk volna.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Ezt a meccset.Ismét sikeresen elvertük magunkat.
Bush nélkül pedig nagyon nehéz lesz, szurkolok hogy ne legyen komoly, de a térdét fogta....
több mint 13 éve
Good game kollégák. Tudom, hogy nem vigasztal, de nem a jobb csapat győzött.
több mint 13 éve
'hill-el kapcsolatban a houston ellen is voltak okos megmozdulások. jó az a 3 INT igen csúnya, amiből mindössze csak egy volt olyan amelyet leszedtek. a másik kettő ugye a texans D#-ből valaki beleütött. tehát nem közvetlenül lett INT. az elkapó gárda sem segítette, de hartline sérülése ellenére így is 50 yardot behozott. a következő meccsre 'hill-el kapcsolatban optimistán álltam, hisz sokakkal ellentéteben tetszett a játéka a houston ellen. látszott, hogy izgult, két totál hibát is ejtett (egyszer mikor nem figyelt oda és már jött a snap, illetve mikor a snap után hátraesett). illetve sokan el is felejtik, de nagyjából (egy két playt leszámítva) hatástalanítottuk az első félidőben johnsont és fostert. johnsonnal tovább nem bírtunk, de fostert még így úgy de megfotuk valamennyire. az oakland ellen nem számítottam győzelemre, de bíztam benne és bíztam abban hogy 'hill-t a demoralizáló week 1 után felkészítik, ki elemzik a hibákat és sokat gyakorolnak. a meccsen látszott is, hogy idén nagyjából menedzselgetős feleadatokat kap. a fő hangsúlyt reggie bush kapja, aki kijelentését betartva csodát is művelt egy viszonyla jó futás elleni védelemnek kikiáltott oakland ellen.
hamár a védelemnél tartunk akkor iszonyat megfogtuk a futást. sajnos a passzvédekezéssel gondok lesznek. sokszor (az oakland és a houston ellen is) nem is az volt a baj, hogy egyszerűen elkapta a labdát, úgy hogy rajta volt egy miami védő, hanem az, hogy üresen maradt és 8 mérföldes körzetben az a WR/TE és semmilyen védő nem is volt ott. hartline. tavaly óta reklámozom (és nem csak én), hogy marshall miatt nem kapott figyelmet. most is a poadcast-ban monta azthiszem rajna úgy, hogy "3.-4. számú elkapó". a TC-ben és a preseasonban való nem szereplése miatt aggódtam, hogy a csapat vezetősége úgy dönt nem kap lehetőséget, de szerencsére nem így történt. bushra pedig szavak alig vannak. egyszerűen csak azon kell imádkozni, hogy meg ne sérüljön. gondolom lesz egy két meccs amikor 30-50 yardot fog tundi csak futni (mert például megfogják őt, stb), de többségében remek szezont várok tőlle. egy csendes 1000-rest.
mi lesz/mit várok a jets ellen? optimistán győzelmet, de minimum egy jóféle teljesítményt. futójátékuktól nem tartok (lehet meglepetés is akár), ellenben a passzjátékuktól igen. még mindig él bennem az, hogy sanchez milyen végjátékot tud csinálni, mikor nincs sok idő hátra és meg kell nyerni a meccset. az őrületbe kerget ezzel engem... mi lesz 'hill kedvenc célpontjának kikiáltott hartline-al? nem várok tőlle nagy teljesítményt hisz revis lesz az ellenfele, akinek marshallal voltak remek párharcai. ezúttal hartline-ra terhelődik ez a küzdelem. úgy gondolom nem hartline lesz megjátszva leginkább, hisz a jets valószínűleg legjobban rákészül. továbbra sem értem, hogy nanee mit foglalja a WR sor elejét... helyette jöhetne a nálam a presason meglepetése, matthews.
és igen. tannehill. biztosan továbbra is menedzselgetős feladatot kap, jobbjára rövid, majd jópár közepes passzkísérlettel, egy két hosszú passzal megspékelve. ahogy az eddigi években.
a legfontosabb, hogy vigyázzon a labdára, és jó lenne ha sikerülne az a 3d&X... a védelemnek pihennie kell.
na 19 óra.
"a halálba indulók!: köszöntelek!"
u.: ez a kis ballada, az elmúlt 2 hét lustaságának gondolata.
.
több mint 13 éve
úgylátom mindenkit feltüzelt az oakland elleni sima győzelem! csak nehogy pofára essünk! én még mindig a jetset látom esélyesebbnek, de benne van a meccsben hogy mi nevetünk a végén. sima győzelmet azért koránt sem várok!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Az mi, hogy az ESPN America-n Bengals-Redskins meccset adják a Dolphins-Jets örökrangadó helyett? Pedig már örültem, hogy nem kell a vacak mobilnetemmel szenvednem ma este...Pikáns meccs lesz a mai, a rivalizálásból adódó megszokott alaphangulatra jön rá, hogy ez Philbin, és Tannenhill első igazi rangadója, a másik oldalon meg ott van Tebow, akit lehet utálni vagy szeretni, de különleges személyisége a ligának, még úgy is hogy sosem volt igazán meghatározó. Revis visszatérése, Bush remek formája, és még sorolhatnám, a lényeg: én már régóta nem vártam ennyire a Jets elleni derbit, és természetesen győzelmet várok!
És ha nyerünk, akkor akár még csoportelsők is lehetünk egy hétre! 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
week 2 címke a miamihoz:Nagyon király ez a statos file.
"Rookie quarterback Ryan Tannehill is tied with Aaron Rodgers as the most accurate quarterbacks under pressure, with an Accuracy Percentage of 85.7%."
sok statisztikai érdekesség olvasható a jets-miami párharcal kapcsolatban:
dolphins.studiotigaapps.net/media/71880/nyj12.pdfVentura
Csabee13 kérdésére válaszolva: Egnew még nem volt nevezve meccsre. A fő TE természetesen Fasano, nagy részben ő van a pályán, mögötte következik Clay, és néha bejött Mastrud is (ő jó blokkol). Szerintem Egnew-t nem is nagyon vettjük be, max. majd akkor ha már úgy is mindegy a szezonnak.
Nekem nagy mániám az OL munkáját figyelni, így külön kiemelném Martin meglepően jó teljesítményét. Sack allowed-ja még nem volt, jó védte arról az oldalról Tannehillt. Jerry egy-két kisebb hibától eltekintve szintén jó munkát végez. Ugye a pre meccseken nem nagyon villogtak, főleg Martin nem, de mondták a szakik stabil kezdő lesz, jó teljesítménnyel. Maradjon is így. Furcsa de inkább a bal oldal a sebezhetőbb, bár ott azért a keményebb, gyorsabb LB-k v. DE-k támadnak. Long 2 sack-et engedett már, és Incognito-nak is voltak buta holding-jai a Texans ellen (2 a 4. negyedben) + 0.5 sack engedés.
Eddig a kezdő OL minden tagja minden snap-en benn volt (kivéve 1 play-ben Martin helyett Garner jött be az Oakland ellen).
A front 7 jó formában van, de pl.: a Houston ellen kétszer ugyanazzal a játékkal húzták be a csőbe, ebből az egyik Foster TD futása volt. De úgy összességében Dansby jól vezényel. De a secondary továbbra is szar. Smith is csúnyán elnézte a labda ívét a pass TD-nél a Houston ellen ami a red zone-ba tartott.
Tehát a Jets szépen be fogja dobálni a lasztit mélyen, illetve ami még sebezhető a def-ben, hogy a secondary és a front 7 között lévő üres területre dobálnak majd. Starks-ban bízok, mert a Jets ellen általában jó játszik és idén eddig jó formát mutat. Remélem földbe döngöli egy párszor Sanchez-t. + számolok Ryan megint kitalál valami trükkös játékot (emlékszem amikor fake punt-ot nyomtak és bejött nekik, de a végén azt hiszem mi nyertünk).
Kemény meccs lesz (mint általában a nagy rivalizálásból adódóan) a Jets ellen. Sajna én csak fél nyolc felé érek haza melóból, így az első negyedről lemaradok, de addigra biztos vezetni fogunk, vagy legalábbis aki az elejétől nézi a meccset szurkolja ki, hogy vezessünk . 😊
Hajrá Dolphins!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
week 2 címke a miamihoz:"Rookie quarterback Ryan Tannehill is tied with Aaron Rodgers as the most accurate quarterbacks under pressure, with an Accuracy Percentage of 85.7%."
sok statisztikai érdekesség olvasható a jets-miami párharcal kapcsolatban:
dolphins.studiotigaapps.net/media/71880/nyj12.pdf
több mint 13 éve
Ez ilyen kétesélyes meccs.Vagy nagyon bejön Sancheznek és szétdobál minket, mert a seconderynk böszme rossz, vagy teljesen lefárasztjuk a védelmeteket és mi tömünk ki. Nálam kb Sanchon áll, ha jó meccset fog ki nem lesz esélyünk, ha megfogjuk simán elverünk titeket.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem gúnyos megjegyzésnek szántam azt hittem, hogy Hartline miatt ráérted, nah de mindegy. 😀Meg aztán Revis CB-ként hogyan védekezne le egy egész O#-t? 😀
A defense statunk, amit leírtál takar eddig mindent, bár 2 meccsről szól eddig. A rossz futás elleni védekezés Spillernek köszönhető, de Bush is sztem 100 futott yard felett lesz a meccs végére.
Fasano miatt nem aggódom nem ő fogja a fő gondot jelenteni. Keller jelenleg questionable, pár snapnél fenn lesz, de Cumberland is jól kapkodja a labdákat, így Keller is pótolható lesz. Holmes-szal egyelőre nincs gond, csak Hillnek kell feljavulnia.
Igazából alapból arra számítok, hogy az RB-ink nem fognak sokat hozzátenni a meccshez inkább Tebow fog futkározni, de alapvetően sok passzra számítok nálunk.
több mint 13 éve
Futójáték ellen ebben a szezonban nem az igazi a D#, ha ehhez hozzátesszük, hogy Bush termeli rendesen az elkapott yardokat is, ő lehet az egy szem fegyveretek, mivel Revis játszik. 😊BekiJets D 22. futás ellen 15. passz ellen jelenleg..
Bess-t el ne felejtsd! 😊 Fasano miatt is aggódnék a helyedben, ott van Clay.. Egy épp csak sérülésből visszatérő Revis le fogja védekezni az egész Miami O-t beleértve a TE-ket is. 😀 Meglátjuk... csak ne kerüljön Javorsky elé mert átgázol rajta ha kell 😀 Nektek jobban fog fájni Keller hiánya. Fist pump offense meglátjuk mire megy a volt csapata ellen 😊 csak nehogy sírás legyen a vége, amikor nem megy a futójáték, nincs meg a kedvenc TE.. a primadonna receiveretek meg bepöccen megint 😀
Akarsz még gúnyos megjegyzéseket tenni? Mert mi is tudunk párat! 😉
Muchas gracias, vamos a ver!
Én attól félek hogy a jets sem hülye, és ha ráállnak Bushra meg Hartlinera akkor mit fogunk csinálni? Mert ez a 2 fegyverünk volt az Oakland ellen.RunRickyRunAzért én bízom benne, hogy Philbinék kiokoskodnak valamit a Jets ellen 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én attól félek hogy a jets sem hülye, és ha ráállnak Bushra meg Hartlinera akkor mit fogunk csinálni? Mert ez a 2 fegyverünk volt az Oakland ellen.RunRickyRunFutójáték ellen ebben a szezonban nem az igazi a D#, ha ehhez hozzátesszük, hogy Bush termeli rendesen az elkapott yardokat is, ő lehet az egy szem fegyveretek, mivel Revis játszik. 😊
több mint 13 éve
Én attól félek hogy a jets sem hülye, és ha ráállnak Bushra meg Hartlinera akkor mit fogunk csinálni? Mert ez a 2 fegyverünk volt az Oakland ellen.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
na, jóvan. vezetjük az afc east-et dropok terén (miami 5, new england 4, new york és buffalo 2-2)VenturaIlyen acélos WR sorral az is csoda, hogy csak az AFC eastet.. bár nem néztem utána lehet az AFC-t is 😀
Mindenesetre Hartline ha elkapja most a ritmust meg némi Fasano, Clay játékot is látnánk nem is lennék annyira elkeseredve.. Nincs időm most sokat utánajárni, de Egnew még nem is volt meccsen ugye?
Sokat mondó lesz ez a Jets elleni meccs, nem is eredmény szempontjából, bár remélem a Defense megint letarolja a futójátékot és Sanchezt zavarba hozzuk 😊
több mint 13 éve
na, jóvan. vezetjük az afc east-et dropok terén (miami 5, new england 4, new york és buffalo 2-2)