NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 599
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Carpenter FG, Naanee, Tannehill fumbli, ezeken múlt sajnos. Meg az külön baromság, hogy egy fáradt def ellen a viszonylag pihent futóiddal a rookie QB-val akarod elvinni FG rangre.
több mint 13 éve
Na szokásos....A második félidőben mi van velünk???
több mint 13 éve
Srácok egy gyors kérdés, Martin hogy muzsikál RT-ben?gabokockaSokat fejlődött pár meccs alatt, van még hova, de szerintem ha tartja az ütemet biztos pontja lehet az O falnak.
A technikásabb gyorsabb játékosokkal van baja szépen. Nem segít neki, hogy a mellette játszó guard is rookieként játszik.
több mint 13 éve
Srácok egy gyors kérdés, Martin hogy muzsikál RT-ben?gabokockaén csak annyit tudok elmondani, hogy a preseasonban iszonyú szarnak láttuk. folyamatosan borították, megkerülték. lassú volt. egyszóval totálba aggódtunk, hogy nem lesz jó. erre jött a season és mintha kicserélték volna. nem mondom, hogy nem csinál hibákat, de csak próbáltam személéltetni a preaseason és a season közti teljesítménykülönbséget.
(az RG john jerry-vel egyetemben, akit annyira megdolgoztattak - hogy legyen végre jó falember - hogy hányt is a TC-ben.)
preasanban a carolina ellen:
week 1 houston ellen:
www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000060103/Dolphins-vs-Texans-highlights
a futójátékunkon, a front sevenen, a futás elleni védekezésen kívül számomra a fal jobb oldala szintén a meglepetések közé tartozik.
u.i.: persze azért igazán kemény ellenfelek ellen még nem láttuk (kivéve houston)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Srácok egy gyors kérdés, Martin hogy muzsikál RT-ben?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Szerintem inkább meg a játékra koncentráljon, mert 2 tackle-el 3 meccsen nem lenne ennyire nagy a szám. danylyya bitch!
www.youtube.com/watch?v=o7O_MlgO2J4
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Power rank 3.hét!Na ez egy kicsit erős, túlzó és egy nagy baromság. Egyszer mindennek vége szakad...
bowl.hu/power_ranking_-_iii_het
3. (+8) Arizona Cardinals (3-0)
További menetrend: Dolphins, @Rams, Bills. Beírjam a 6-0-t? A Vikings miatt a 7-0-t már nem merem.
29. (-2) Miami Dolphins (1-2)
Ami persze csak 1 vélemény! De e szerint sima.
Az a baj, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy részrehajlóak vagyunk e, de lehet benne valami! 😀
Egy biztos a remény hal meg utoljára!!RunRickyRun
Kívánok minden jót az Arizonának, de ne ellenünk. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Már az is baj ha valaki kemény? Mert az szép volt, hogy Smith megrugdosta? Az nem mocskos dolog? De az és meg is kapta a büntit.Az Arizona DT Nicks Eason nyilatkozott, hogy Incognito egy "mocskosul" játszó játékos az NFL-ben. Amikor a Pittsburgh-ben nyomult állítólag arcon köpte Incognito. De ő nem fog ezért bosszut állni-mondta Eason.Texans óta kóstolgatják.. Olvastam én is ezt, fel akarják hergelni, hogy büntit gyártson. Ha igaz patkány dolog... de konrétan azt is lesz@rta az egész nfl mikor Crowder-t arcon köpte LaRon McLain, hát ez sem érdekel senkit. Szerintem annyit ért el, hogy kettéfejeli Richie amikor csak teheti, amúgy is egy hulk idén, nem finomkodik a blockoknál 😀Csabee13
Szerintem inkább meg a játékra koncentráljon, mert 2 tackle-el 3 meccsen nem lenne ennyire nagy a szám. Amúgy sem volt sosem egy nagy szám DE + öreg is már. Long-nak és Incognito-nak nem lesz probléma semlegesíteni.danyly
Egyébként Incognito-nak van 2 misc. tackle-je (1 lost fumble után, 1 int után). Látszik, hogy szeme a pályán odafigyel minden mozgásra és jó futás blokkoló.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Az Arizona DT Nicks Eason nyilatkozott, hogy Incognito egy "mocskosul" játszó játékos az NFL-ben. Amikor a Pittsburgh-ben nyomult állítólag arcon köpte Incognito. De ő nem fog ezért bosszut állni-mondta Eason.Texans óta kóstolgatják.. Olvastam én is ezt, fel akarják hergelni, hogy büntit gyártson. Ha igaz patkány dolog... de konrétan azt is lesz@rta az egész nfl mikor Crowder-t arcon köpte LaRon McLain, hát ez sem érdekel senkit. Szerintem annyit ért el, hogy kettéfejeli Richie amikor csak teheti, amúgy is egy hulk idén, nem finomkodik a blockoknál 😀
Szerintem inkább meg a játékra koncentráljon, mert 2 tackle-el 3 meccsen nem lenne ennyire nagy a szám. Amúgy sem volt sosem egy nagy szám DE + öreg is már. Long-nak és Incognito-nak nem lesz probléma semlegesíteni.danyly
több mint 13 éve
Az Arizona DT Nicks Eason nyilatkozott, hogy Incognito egy "mocskosul" játszó játékos az NFL-ben. Amikor a Pittsburgh-ben nyomult állítólag arcon köpte Incognito. De ő nem fog ezért bosszut állni-mondta Eason.Szerintem inkább meg a játékra koncentráljon, mert 2 tackle-el 3 meccsen nem lenne ennyire nagy a szám. Amúgy sem volt sosem egy nagy szám DE + öreg is már. Long-nak és Incognito-nak nem lesz probléma semlegesíteni.
több mint 13 éve
Marshall valószínűleg nem fog játszani vasárnap, a hát sérülése nem jött teljesen rendbe. A base packages-ben Carroll került, így ő helyettesítheti. Carroll legtöbbet az ST-ben ténykedik, ott Stanford helyettesítheti. Ha már Stanford: másik lépésként akár ő is játszhatna Marshall helyén, de neki még egy meccse sincs a def-ben, így ez nem valószínű (8 paly-t nyomott az ST-ben a Jets ellen). De alternatív megoldásként Wilson is odaérhet, mert a Jets ellen is játszott ott egy-két play-t. Nekem ő az egyik kedvencem a tavalyi draftról, bár még van mit csiszolni rajta. Kicsit még kapkodós, vehemens, néha elváltja magát.Bár van egy szörnyű adat Wilson-al kapcsolatban: ha az ő általa védett területre dobják a lasztit a QB-k, akkor 136.5-ös a QB rating.
Fitzgerald-ról ennyit mondott Carroll: “It’s definitely a matchup problem.”
Bush szerdán még nem edzett, de csütörtökön már korlátozottan részt vett az edzésen és az első csapattal gyakorolt.
Philbin a phoenixi utazásról: “a great test of our maturity.”
Sérültlista: McDaniel (térd), Moore (térdín; bár ő azért edzegetett) és Spitler (ágyék) játéka bizonytalan a hétvégén. McDaniel eddig csak a Texans ellen játszott a def-ben mint kiegészítő ember, de utána már nem nevezték a következő két meccsre a sérülése okán. Míg Spitler fontos láncszeme az ST-nek, így az már érzékeny veszteség. Freeny lehet helyette többet a pályán. Moore-t pedig 2. soros WR-nek vezették fel még a hét elején, de lehet ebből sem lesz semmi. De Naanee (akinek még elkapása sincs idén) és Armstrong nem nagy szám. Matthews is csak a Raiders ellen játszott 5 play-t az ST-ben. Szerintem őt kellene kipróbálni inkább.
Carroll (achilles), Fluellen (térdín) és Starks (térd) játéka lehetséges, de mind bevethető lesz és játszani is fognak szerintem. Csak Carroll edzett korlátozottan, a másik kettő végig nyomta az edzést.
Egyébként Hicks is cut, így Jerry pótlása nem igazán megoldott, ha lesérül. De ne legyen így. Egyébként a kis husi teljesítménye eddig kellemes meglepetés.
Az Arizona 6 sack-et kapott eddig, tehát meccsenként 2 sack befér nekik (bár érdekes az ellen a Seattle ellen nem kaptak egyet sem, akik 8-at nyomtak a Green Bay-nek). így Starks remélem növelni fogja a sack-jei számát + Wake, Odrick is elkezdheti a termelést.
több mint 13 éve
De azért szerintem a "bírók" tevékenysége sem elhanyagolható e tekintetben. Mármint a büntik száma.Távol álljon tőlem, hogy a szakértelmét megkérdőjelezzem a készítőnek, de nagyon durván lehúzza a Miamit hétről hétre, nem csak ő, és nem teljesen alaptalan de túlzó.... Csabee13akkor nem csak én érzem szintén ugyanezt...
rajna podcast-jében azonban nincs lehúzva. nagyjából ugyanazt mondja, mint amit mi leírunk ide (secondary kula, front seven brutal, bush állat, miller kemény, 'hill meg menedzselget több kisebb sikerrel, wr egység nem egészen adja, stb), csak ő beszél 10-15 percen át a csapatról.
u.i.: érdekesnek találtam, hogy rajna nem említette a két csapat által felhalmozott 150-200 yard közötti büntetés mennyiséget. ez szerintem hihetelen sok. Ventura
Persze az ilyen false start v. delay of game felismerhető azon a bírói szinten is. Max. a többi fajta bünti típusban van hibaszázalék.
több mint 13 éve
Távol álljon tőlem, hogy a szakértelmét megkérdőjelezzem a készítőnek, de nagyon durván lehúzza a Miamit hétről hétre, nem csak ő, és nem teljesen alaptalan de túlzó.... Csabee13akkor nem csak én érzem szintén ugyanezt...
rajna podcast-jében azonban nincs lehúzva. nagyjából ugyanazt mondja, mint amit mi leírunk ide (secondary kula, front seven brutal, bush állat, miller kemény, 'hill meg menedzselget több kisebb sikerrel, wr egység nem egészen adja, stb), csak ő beszél 10-15 percen át a csapatról.
u.i.: érdekesnek találtam, hogy rajna nem említette a két csapat által felhalmozott 150-200 yard közötti büntetés mennyiséget. ez szerintem hihetelen sok.
több mint 13 éve
Power rank 3.hét!Távol álljon tőlem, hogy a szakértelmét megkérdőjelezzem a készítőnek, de nagyon durván lehúzza a Miamit hétről hétre, nem csak ő, és nem teljesen alaptalan de túlzó. Gondolok itt arra, hogy pl. a Jets 12 pozícióval előrébb van mint mi. Hát a múlt hét azt mondatja velem valaki nem ott van ahol lenni kéne vagy mi vagy a Jets. NFL 0. hét 32. helyen voltunk rangsorolva.. Hard Knocks meg a pocsék pre season meccsek miatt szinte már már várják, hogy retek sz@rok legyünk. Szerintem azért eddig rácáfoltunk a Def-el meg a futójátékunkkal mindenképpen.
További menetrend: Dolphins, @Rams, Bills. Beírjam a 6-0-t? A Vikings miatt a 7-0-t már nem merem.
Az a baj, hogy nem tudjuk eldönteni, hogy részrehajlóak vagyunk e, de lehet benne valami! 😀
De igen mi elfogultak vagyunk az tény. Mondjuk egy szurkoló legyen is az, de ha objektíven és pártatlanul igyekszem nézni hol is tartunk azt nyugodt szívvel mondhatom van itt még szarabb csapat és nem úgy kell kiállnunk, hogy simán elvernek minket.
A secondary meg Fitz. azt mondatja velem, hogy bukjuk a meccset. De ha lesz végre pressure a QB-n meg gyakran seggre ültetjük Kolbot akkor nem reménytelen. Majd vasárnap eldől 😊
több mint 13 éve
Power rank 3.hét!az ilyen simának tűnő meccseken szoktak meglepetések történni, úgyhogy én sem vagyok nyugodt
több mint 13 éve
Power rank 3.hét!3. (+8) Arizona Cardinals (3-0)
Egy biztos a remény hal meg utoljára!!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
ismerős 😀Érdekes meccs lesz az biztos! Az első meccs ahol nem mi vagyunk az underdogok. Ellenben rossz érzésem van... eddig nyugodtan álltam neki minden meccsnek és elfogadtam hogy zakó lesz, most viszont 😊silent7939persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊peteynem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
Érdekes meccs lesz az biztos! Az első meccs ahol nem mi vagyunk az underdogok. Ellenben rossz érzésem van... eddig nyugodtan álltam neki minden meccsnek és elfogadtam hogy zakó lesz, most viszont 😊persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊peteynem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
persze, ez kerül a könyvekbe, meg kellett hozzá a másik csapat is, de hajszálvékony volt az a vonal. mi is álltunk így szezon elején emlékszem, 2 szoros meccsen nyertünk, aztán utána nem jöttek azok a playek amikkel hoztuk a meccseket, lásd pl. 2011 Bills. nem mondom hogy ez lesz csak úgy érdekességképp 😊nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊csongi
több mint 13 éve
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNa ez milyen ócska duma. Az 1 pontos győzelem is győzelem 😊
több mint 13 éve
Egy elit D ami ellen játszunk. A futásotoktól és a falatoktól sem vagyok elájulva, Kolbtól sem remegnek meg a térdeim, Fitz remek és szimpatikus is, Floyd pedig vagy-vagy kategória. Megfelelő gameplannel, Fitzet levéve lehet esélyünk bőven.Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_Mire alapozod ezt a kijelentést?silent7939
A másik, magatok is meg vagytok lepődve a mérlegeteken, a meccseitek elég neccesek voltak az elején, vannak ennél sokkal veszélyesebb csapatok is.
Jelenleg én látok magunkban egy 40%-ot, ami bőven elég lehet.
több mint 13 éve
sajnos ez igaz. Kolb az Kolb. Ha szopóra teszi a csapatot akkor Johnny visszatér.nem szítom, nálatok is kifejtettem már 😊 hiába a 3-0, offense terén sajnos harmatgyenge a felhozatal. ha Kolbinak nem megy ki fog pontokat termelni?nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊silent7939
a Cards nem egy powerhouse, remélem beismered 😀petey
több mint 13 éve
nem szítom, nálatok is kifejtettem már 😊 hiába a 3-0, offense terén sajnos harmatgyenge a felhozatal. ha Kolbinak nem megy ki fog pontokat termelni?nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊silent7939
a Cards nem egy powerhouse, remélem beismered 😀
több mint 13 éve
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊peteyNe szítsd a tüzet petey 😀 Tudom te örülnél neki ha így lenne 😊