NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 603
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
20 perces remek videó tannehillről.És tavaly is egy Bush big play törte meg őket, meg most is 😊
houston
www.youtube.com/watch?v=UWkqVecz0Ok&feature=related
oakland
www.youtube.com/watch?v=75TYTsbzal0
még annyi érdekesség, hogy most a raiders ellen 35-13-ra nyertünk. tavaly 34-14-re (szintén sun life stadion). csak a két végeredmény hasonlóságára mutattam rá.Ventura
több mint 13 éve
20 perces remek videó tannehillről.houston
www.youtube.com/watch?v=UWkqVecz0Ok&feature=related
oakland
www.youtube.com/watch?v=75TYTsbzal0
még annyi érdekesség, hogy most a raiders ellen 35-13-ra nyertünk. tavaly 34-14-re (szintén sun life stadion). csak a két végeredmény hasonlóságára mutattam rá.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Fluellen nem rossz igazolás. 4-3ban DT-t és DE-t is játszott. Remek kiegészítő ember volt.
több mint 13 éve
Ha eddig nem, akkor most tuti meg fog ugrani a 22-es számú mezek eladása! 😊
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Reggie Bush has just been named AFC Offensive Player of the Week by the NFL for Week 2!!tinyurl.com/FinsVideoReggieHighlights0916
Teljesen egyértelmű! 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Dolphins sign defensive tackle FluellenThe Dolphins have signed defensive tackle Andre Fluellen, a former Florida State product who was cut recently the by Detroit Lions.
Fluellen, 6-2 and 302 pounds, had been with the Lions since being their third-round draft pick in the 2008 draft.
Read more here: miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/#storylink=cpy
The Dolphins and Bush have yet to begin contract talks, according to the Miami Herald.
több mint 13 éve
Joe Philbin on wanting to get his 1st win vs. the Jets as Dolphins Head Coach: "Obviously there's a great history of a rivalry between ourselves and the Jets, but this is the 2012 Dolphins we need to establish our own identity, start our own legacy and this is Dolphins-Jets #1 and we need to be ready for it."Hát, az 😊
Dejóisvolna!Geeri
De talán erre reális esélyünk is lehet: a Jetz a múltkor is jól kezdett, aztán megakadtak.
BTW: bírom Teebow-t, de most szívesen látnám ellenünk 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Joe Philbin on wanting to get his 1st win vs. the Jets as Dolphins Head Coach: "Obviously there's a great history of a rivalry between ourselves and the Jets, but this is the 2012 Dolphins we need to establish our own identity, start our own legacy and this is Dolphins-Jets #1 and we need to be ready for it."Dejóisvolna!
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Végre jó volt Miami-snak lenni! Mondjuk az első drive után úgy megálltunk, hogy ott megint elvesztettem a fejem hogy akkor ez ennyi volt, fel is ment a vérnyomásom rendesen, de a 2. félidő kárpótolt! MInden volt ami csak kellett! TD-k, int, nagy futások, jó bár kis passzok, Tanny td, stb.😀 hát az hogy 23yardot bírtak csak futni mindent elmond. De álmos volt most ez a raiders elég harmatos volt. Ha a Jets futójátékát is megöljük akkor azt mondom oké..
MIller is szerintem jól debütált és még hogy TD-t is futott csak hab volt a tortán! Szerintem Busht túl sokáig használtuk, nem kellett volna szegényt ennyire kifacsarni, főleg amikor már sokkal vezettünk. Gondolom nagyon rekordot akart futni, de nagyon féltem hogy le ne sérüljön már! Reméljük megmarad ez a harci kedv, bár a seconday továbbra sem remekelt. Túl nagy üres részeket hagynak. Valszeg a zone védekezés miatt, mert nem mernek egyazegyben maradni az elkapóval?!
Meglátjuk egy erősebb ellenféllel mire megyünk majd.
Nagyon impresszív volt a futás védekezésünk is!!!RunRickyRun
Legtöbb csapat ha nincs futójáték halott.. De engem az aggaszt, hogy az offense mikor fél perc alatt outol és alig ült le a padra a def. az hosszútávon nem fog jót tenni. Most ezzel nyertünk az ő DL-jük előbb fáradt el, hibába lettek kényszerítve.
Sokat mond, hogy a rookie miller is 6-os átlagot tudott futni a végén, ennyire azért még nem jó! Szóval erőltetni kell ezt a passzjáték dolgot és 50% fölött tartani a 3rd Down mutatónkat különben meccsek végére megint állandóan ki fogunk égni, mint tavaly.
több mint 13 éve
Végre jó volt Miami-snak lenni! Mondjuk az első drive után úgy megálltunk, hogy ott megint elvesztettem a fejem hogy akkor ez ennyi volt, fel is ment a vérnyomásom rendesen, de a 2. félidő kárpótolt! MInden volt ami csak kellett! TD-k, int, nagy futások, jó bár kis passzok, Tanny td, stb.MIller is szerintem jól debütált és még hogy TD-t is futott csak hab volt a tortán! Szerintem Busht túl sokáig használtuk, nem kellett volna szegényt ennyire kifacsarni, főleg amikor már sokkal vezettünk. Gondolom nagyon rekordot akart futni, de nagyon féltem hogy le ne sérüljön már! Reméljük megmarad ez a harci kedv, bár a seconday továbbra sem remekelt. Túl nagy üres részeket hagynak. Valszeg a zone védekezés miatt, mert nem mernek egyazegyben maradni az elkapóval?!
Meglátjuk egy erősebb ellenféllel mire megyünk majd.
Nagyon impresszív volt a futás védekezésünk is!!!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Grat a csapatnak!Nagyon a bögyödben vagyunk, hogy minden topicban ellenünk szurkolsz 😀
A meccskövetőben meg ami volt az volt!
További sok sikert, legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer! Bruce

több mint 13 éve
Az alapvetően baj egy embernél ha a pozitívum mellett két oldal negatívumot tudunk összeszedni. Mindig azt mondja akit elküld azért mert inkonzisztens. Kíváncsi lennék magát hogy ítélné meg.Nem de attól még ellenérv a Firelandsre, csak arra reflektáltam, hogy hajlamosak vagyunk kizárólag a negatívumok alapján megítélni úgy általában mindenkit a csapatnál.Úgy érzed emiatt már jó GM ?Delonso_Nagyon jó kis RB lett Bush. Nagy steal volt.Delonso_Csak megjegyzem a sokat fikázott Ireland legnagyobb húzása. 😊Csabee13
Csabee13
több mint 13 éve
Reggie: "One of the goals that we have to set is that we have to defend home field...This is our home field and we have the home crowd on our side, so we’ve got to feed off of that energy and just defend our turf at all costs.”D11HardKnocks-ban nyilatkozta,hogy szeretne vezér lenni mind a pályán, mind pedig az öltözőben. A mentalitás meg van. Sok csapat örülne egy ilyen leadernek.
több mint 13 éve
Tegnap végre működött a gépezet, még ha a PD csikorogva is 😊 T'hill remélem, most kapott annyi energiát, hogy a keményebb bandák ellen is legyen önbizalma. Nem baj, ha bukunk, csak merjünk hinni benne, hogy tudunk győzni 😊 Illetve az OC is merje kicsit bedobni a gyeplőt a lovak közé, ne legyen zabszem a s*ggében 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Reggie: "One of the goals that we have to set is that we have to defend home field...This is our home field and we have the home crowd on our side, so we’ve got to feed off of that energy and just defend our turf at all costs.”
több mint 13 éve
Nem de attól még ellenérv a Firelandsre, csak arra reflektáltam, hogy hajlamosak vagyunk kizárólag a negatívumok alapján megítélni úgy általában mindenkit a csapatnál.Úgy érzed emiatt már jó GM ?Delonso_Nagyon jó kis RB lett Bush. Nagy steal volt.Delonso_Csak megjegyzem a sokat fikázott Ireland legnagyobb húzása. 😊Csabee13
több mint 13 éve
Úgy érzed emiatt már jó GM ?Nagyon jó kis RB lett Bush. Nagy steal volt.Delonso_Csak megjegyzem a sokat fikázott Ireland legnagyobb húzása. 😊Csabee13
több mint 13 éve
Pár stat ami ma szemet szúrt és azért ezek voltak a gyengéink eddig: Red Zone Efficiency 3/3 - 100%
Third Down Efficiency 9/17 - 52%
Remélem Hartline-al hosszú szerelem lesz ez 😀
Jó éjt!
Sziasztok!
több mint 13 éve
Nagyon jó kis RB lett Bush. Nagy steal volt.Delonso_Csak megjegyzem a sokat fikázott Ireland legnagyobb húzása. 😊
több mint 13 éve
Nagyon jó kis RB lett Bush. Nagy steal volt.
több mint 13 éve
Bush karrier legtöbb futott yard egy meccsen (172 y), Hartline karrier legtöbb elkapott yard egy meccsen (111 y). Kell ennél több?hartline igen, de bushnak hogy felejtheted el a buffalo elleni (elő)karácsonyi futását? 😀
danyly
25 kísérletből 203 yard.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Ne is mondd, azt hittem szívbajt kapok ott...Én láttam a fumble-t, aztán mondom ez már akkor sima FG, ki is kapcsoltam aztán az NFL.com-on látom hogy kimaradt. 😀BruceLáttátok a Pets eredményt? 😀 FG kimaradt 😊Paradoxon_MIAGrat a csapatnak!Nagyon tetszik az utolsó mondat. Úgy legyen.danyly
További sok sikert legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer! Bruce
De a sors most igazságos volt.
több mint 13 éve
Na kérem, ezt kell erőltetni!Bár az első drive utáni szerencsétlenkedés, ami a félidőig tartott az nem hiányzott.
több mint 13 éve
Bush karrier legtöbb futott yard egy meccsen (172 y), Hartline karrier legtöbb elkapott yard egy meccsen (111 y). Kell ennél több?Jó volt az OL, mentek szépen a futás blokkolások, csak egy 1 sack-et szoptunk be. De sajnos nekünk nem sikerült a sack, pedig sokszor közel voltunk hozzá, de Palmer mindig eldobta és sokszor jó helyre.
A def is jó volt és a secondary részleg is elfogadhatóan teljesített, melynek eredmény egy INT lett.
Csak így tovább.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nagyon helyes.Én láttam a fumble-t, aztán mondom ez már akkor sima FG, ki is kapcsoltam aztán az NFL.com-on látom hogy kimaradt. 😀BruceLáttátok a Pets eredményt? 😀 FG kimaradt 😊Paradoxon_MIAGrat a csapatnak!Nagyon tetszik az utolsó mondat. Úgy legyen.danyly
További sok sikert legyetek harcban a csoportgyőzelemért és legalább a Pats-t verjétek el kétszer! Bruce