NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_
Mire alapozod ezt a kijelentést?
több mint 13 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 685 — Csodabogár
nem kell beszarni, 2 play híján 1-2 a mérlegük. kemény a védelem, de lehet ellenük futni. Kolb meg Kolb 😊

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
@OmarKelly
"You've got to ask coach, but I'm telling you right now I'm playing Sunday," Dolphins RB Reggie Bush said.
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Én is győzelmet várok!
Nem vagyunk annyira rosszak mint ahogy azt egyesek állították augusztus végén. Hülye apróságokon ment el a Jets ellen is, benne van, formálódó csapat. De ezúttal szerintem jó irányba formálódunk, és látható a fejlődés hétről hétre.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.Delonso_
Nem mertem kijelenti teljes bizonyossággal, de én szerintem is van rá sansz. Kemény lesz, de meglehet.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Kövezzetek meg, de simán hozhatónak érzem ezt a meccset.
több mint 13 éve
Az nso cikkében a heti meglepetés tipp: a Miami Arizona elleni győzelme. Ámen.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Hát nem lesz egyszerű menet. Az arizona 3 győzelemmel (sea, ne, phi fejét tűzték karóra) vezeti jelenleg a csoportját, mi pedig 1-2 vel utolsó helyre küzdöttük fel magunkat.
Kolb most kezd beérni és most talál lassan magára Fitzgerald is. Várható lesz hogy a secondary nem fog unatkozni, ha egyáltalán lesz közük a labdához. Valszeg azért is keressük az új bevethető embereket, de ez tényleg elég késői kapkodás. Mostmár úgyis csak középszerű játékosok, vagy sérüléssel bajlódóakat tudunk szerezni, akiket egy másik csapat cut-olt. (lásd Armstrong)
Futni nem nagyon fognak, úgyhogy a futó védelmünknek nem sok dolga lesz. Nekünk viszont a futást nagyon meg kell oldanunk, főleg ha Bush esetleg mégsem játszana.
Arizona-nak 12sack és 2 int-je van, nekünk 4sack és 3int. Az O-line-on fog múlni sok!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
A szerdai edzésen Bush (térd), McDaniel (térd) és Spitler (ágyék) nem vet részt. De valószínűleg mindenki bevethető lesz az Arizona ellen.
Az újonnan jött Fluellen-nek is volt egy térdín sérülése, de ő végig részt vett az edzésen.
Korlátozottan vett részt az edzésen: Carroll (achilles), Marshall (hát), Moore (térdín) és Starks (térd).

Bush azt mondta, hogy teljesen felkészült a vasárnapi ütközetre, bevethetőnek érzi magát. De azt is hozzátette, hogy nem ő a HC. Majd ő dönt. Philbin pedig azt mondta, ha egészséges Bush, játszani fog, ha nem, akkor nem játszik. Micsoda igazságok. 😊

Az Arizona-nak igen kemény a védelme, és Bush-ból külön készülni fognak. Illetve az OL-nek is fel kell kötni a gatyát, mert a Cardinals def már 12 sack-nél jár. Szóval kemény blitz-ekre lehet számítani. Kolb is, tőle szokatlanul jól játszik eddig, ezért nekünk is nagy nyomás alá kell helyeznünk ill. többet kell siettetni a játékot ill. a QB-t.
A futás megint nagy tényező lesz nálunk, persze attól függően, hogy Bush játszik e. A földön foghatóbb a Cards védelme, míg a passzokkal vigyázni kell ellenük. Ha Tanny nem javul, megint kinéz egy-kettő INT.

több mint 13 éve
The Miami Dolphins announced several roster moves today, including the return of safety Jonathon Amaya. In addition to Amaya, the team also signed linebacker Mike Rivera, while waiving tackle Ray Feinga and safety Troy Nolan.Csabee13
Kezdődik. Ezzel egyet előreléptünk és egyet vissza.

Kedden próbajátékon járt nálunk Alphonso Smith, Aaron Berry és Morgan Trent. Látszik, hogy megy az erőlködés ezerrel a secondary rendbetételére, de ezt nem most kellett volna kitalálni. Smith azért pár labdát már elcsent a WR-ek orra elől, de csinált már nagy blamákat is (pl: a tavalyi hálaadás meccsen a Pats ellen ; Branch hülyét csinált belőle). Hullámzó teljesítmény, de viszont alacsony egy CB. Akkor már inkább Trent, de ő állítólag valami sérüléssel bajlódik. Mindegy mert úgy sem lesz semmi ezekből az ügyletekből, csak feldobják a neveket és annyiban marad. 😕

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Olyan jó ezt olvasni, attól függetlenül, hogy nem megy a szekér - ismét.

"Despite experiencing a few hardships in two losses the Miami Dolphins possess one of the NFL's best defenses..."

folytatás:  www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/dolphins-blog/sfl-miami-dolphins-defense-by-the-numbers-week-4-20120926,0,3987713.story

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
thomas vs miller (elemzés + videó)
 www.phinfever.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=865Ventura
Jól kivesézték amit már mi is tudtunk! Jók a videók abból a szögből!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
thomas vs miller (elemzés + videó)
 www.phinfever.com/newsite/index.php?option=com_content&task=view&id=865

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
The Miami Dolphins announced several roster moves today, including the return of safety Jonathon Amaya. In addition to Amaya, the team also signed linebacker Mike Rivera, while waiving tackle Ray Feinga and safety Troy Nolan.
több mint 13 éve
Mike Sherman interjú!
 dolphinsmedia.tumblr.com/post/32219094727/miami-dolphins-quotes-mike-sherman-9-24-12

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
én is azt kerestem/kérdeztem a multkor. az a jelenet igazán megérdemel egy gif-et!

hajjaj. hogy a halál f*szába nem ismerik fel, hogy thomas nem tudja azt nyújtani amire szükségünk lenne?
miller: 5.9 / thomas: 3.6 + fumble-k.
imádkozzunk, hogy kifogjon olyan napot/napokat mint tavaly az első két játéknapon csinált.

több mint 13 éve
Majd valaki legyen már oly szíves, és feltenni ide egy kis videót v. gifet Burnett airplane defense munkájáról, amit Greene ellen hajtott végre? Én sehol nem találtam. Előre is köszönöm.
Egyik kedvenc jelenetem a legutóbbi Jets elleni meccsről. Kőkemény munka volt 😊

több mint 13 éve
Új hírek szerint RB sorrendben Thomas, Miller előtt marad. Így ha esetleg Bush nem kezdene az Arizona ellen, akkor baj van.
WR elosztásban annyi változott, hogy a kezdő páros természetesen a Hartline-Bess duó, de 2. számúnak Naanee és Moore számít a hétvégén.

Azért Tanny is kiemelte a meccs után, hogy az OL jól működött (csak két hit volt felé, sack nulla), főleg Martin és Jerry, akik jól össze is dolgoztak. Incognito elmondta, hogy sokat kell dolgozni a jó futás blokkolásokért, de elsődleges feladat a passzoló megvédése. Igazából nem is lehetett észrevenni őket a pályán, most teljesen jól együtt játszottak. Snap-hez kapcsolódóan csak Jerry-nek volt egy false start (Marshall egymaga 3 penality-t szedett össze; összehasonlításként).

Azért még külön kiemelném az idei draft 3. körében választott Vernon teljesítményét. Nagyon keményen és pontosan, tisztán csinálja meg a tackle-ket. Inkább mint ST tag számolnak vele, de fokozatosan építik be a def-be. Ó jó húzásnak bizonyult a drafton szerintem.

Through three weeks, Cameron Wake is the highest-rated 4-3 defensive end in the entire NFL. Teljesen megérdemelten.
Csak egy pár sack kellene még. 😊

több mint 13 éve
Kritikán aluli Shermann munkája eddig nálam... DM13
Ezt aláírom... De egyébként is sz@rból várat? :-/

Marshallal az INT ellenére is csinálni kell valamit. Többet árt mint használ.Delonso_
Nagyon hullámzó a játéka.. De Smith is legalább annyi hosszú passzt benézett már. Viszont Clemons meg Johns eddig átlagos tőlük vártam a sz@rabb performancet.Csabee13
A büntetésein vagyok kiakadva, rengeteg van neki.Delonso_
Nem láttam sajnos még az eheti meccset ezért nem tudtam, mire gondolsz de ezek szerint akkor rendszert csinál belőle.. Amúgy alapból is rettentő sok büntink volt az első 2 meccsen.

Pass rush alakult valamit? Azzal lehetne kompenzálni a trágya secet valamelyest de eddig az sem ment.
több mint 13 éve
Marshallal az INT ellenére is csinálni kell valamit. Többet árt mint használ.Delonso_
Rengetek bünti ellene, rossz helyezkedés, elváltások, elcsúszik stb. Sokkal többet vártam volna tőle.
Évek óta ez a rohadt secondary a probléma, erre több játékos megy el onnan, mint minőségi jönne. Nem igaz, hogy nem veszik észre, hogy ez itt a probléma és minden csapat erre játszik, hogy szétzilálja a hátsó alakzatot. Kicsit mélyebben a zsebbe kellene nyúlni és hozni min. 1 sztár S-t v. CB-t (de inkább kettőt). De ez a hülye Ross + Ireland, csak spórolgat azon a részen, ahol igazán meg kellene erősíteni a csapatot.
És az offense-ben ilyen Armstrong, meg Naanee (rossz szó vicc, de a neve is jelzi, hogy nem kell) félékkel nem sokat érünk. Érik már Matthews játékba invitálása, de félek, hogy ő sem fog sok vizet zavarni. Csak a második meccsen volt nevezve, de ott is csak a ST-ben játszott pár play-t.

Bush-nak meg mielőbbi gyógyulást, mert ő nagyon-nagy kulcsfigura.

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Nekem ilyesmi a véleményem, főleg az elit WR-ek ellen.

több mint 13 éve

Nagyon hullámzó a játéka.. De Smith is legalább annyi hosszú passzt benézett már. Viszont Clemons meg Johns eddig átlagos tőlük vártam a sz@rabb performancet.Csabee13
A büntetésein vagyok kiakadva, rengeteg van neki.
több mint 13 éve

Nagyon hullámzó a játéka.. De Smith is legalább annyi hosszú passzt benézett már. Viszont Clemons meg Johns eddig átlagos tőlük vártam a sz@rabb performancet.
több mint 13 éve
Revist sajnálom, elég komoly játékos.

Bush
Én is olvastam olyat is hogy nem IR de pár hét meg olyat is hogy akár a következő meccsen is játszhat, kiderül az edzéseken.Delonso_
1-2 hét múlva műtik, ACL szakadás.Beki
Ahh rosszul írtam. Kihagytam a nevet, két órát aludtam kissé dekoncentrált vagyok és ma sem fogok többet 😊
Revisnek azonban a legjobbakat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Revist sajnálom, elég komoly játékos.
Én is olvastam olyat is hogy nem IR de pár hét meg olyat is hogy akár a következő meccsen is játszhat, kiderül az edzéseken.Delonso_
1-2 hét múlva műtik, ACL szakadás.