Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Long pass protectionja nem volt közel sem tökéletes a Bengals ellen, de ezt feledtette a kiváló futás blokkolásokkal. Az erőnlétét kiválóan kihasználta, hogy Michael Johnson-t sok alkalommal megverje. A szembenálló DE belső oldalát megfogta és így Bush többször ki tudott robbanni a fal jó blokkolásából. De azért a pass protection-hoz hozzá tartozik, hogy 30 drop-backs-ből egyszer engedett QB hit-et és egyszer hurry-t. Bár M. Johnson-nak 2 irányító ütése volt, de a másik ütés Incognito számlájára írható. A másik oldalon Martin többet hibázott mint Long. Nem volt teljesen rémes a játéka de run game-ben Geno Atkins elverte. Csúnya játéka a második negyed 9:57-kor volt, amiko a Pro-Bowl DT kívülről megkerülte és rövid úton megcsinálta a tackle-t. Martin-nak bőven akadtak hibái a futás blokkolásban, de a passz védekezésben jobban nyújtott, mint Long. Két siettetése volt összesen.
2 sack-et engedett a fal, ez bőven belefért szerintem (főleg annak fényében, hogy előtte a Bengals-nak 16 sack-je volt 4 meccsen!). Qb hit összesen 6 volt (de nekünk 7 + 3 sack).
Nem olyan rossz ez az OL, de mint Ventura is írta a futás blokkolásoban kicsit javulni kell. De én vélemény szerint azért egy kicsit Bush is lehet ebben hibás, olyan szempontból, hogy volt egy kis sérülése és nem meri annyira odatenni magát. Mert azért annyit nem romolhat a run game block 1-2 meccs alatt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Finoman szólva is lehetett volna mást azon a helyen, mekkora reach volt már.
több mint 13 éve
Áh Marshall nem tett volna jót Tannehillnek. Mondjuk a fogalmatlan Egnew helyett hozhattunk volna mást is avval a pickkel.
több mint 13 éve
Philbin a HC-ben jól elaltatott minket, közben amit csinál elég durva, pedig amikor Ireland elküldte Beastet hát nagyon mondtam az igét.És permanensen visszatetted magad, vagy jössz időnként?
több mint 13 éve
run D állat. Bess szintén. Carroll még mindig fogalmatlan, de nem az ő hibája h nincs előtte jobb. Áh, GM-re már végképp nem lenne időm
több mint 13 éve
Így van 😊 De Bess se kutya.A D meg az a harapós fajta amit szeretünk, ha még sec is lesz...
Nem hiányzik a GM ?
több mint 13 éve
tény, a mutatott játék biztató, ha az utolsó fogaskerekek is a helyére kerülnek akkor jó lesz. Ha idény előtt valaki azt mondja h 5 meccs után Hartline fogja vezetni a WR rangsort... hát megkérdeztem volna mit szed
több mint 13 éve
Persze, Sátánnál meg Sopranonál is lelkendeztünk, aztán..... De fene tudja, eddig szép amit látunk.
több mint 13 éve
Azért, én még nem élem bele magam, de a kezdet bíztató, tökös gyerek, karja is van, és tud szarból várat építeni. Csapat is alakulgat, de messze még a vége sajna.Velem semmi extra, termelem a GDP-t
több mint 13 éve
😊Nem is akármilyen. ÉS csapatunk is.
Mi jóság van veled?
több mint 13 éve
nem akartam szétoffolni texans-jest eredménykövetőt:Szóval hali.go texans, beat jestbriareosMi a manó, szia Bro.Delonso_
Kis szerencsével lesz QB-nk? 😀
több mint 13 éve
azthiszem ebben is cam newton előzi meg 1610 yardal.na újabb rekord 😀No és ki az első?DM13
"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."Ventura
no még egy kis ajándék:
"Tannehill is the first rookie in NFL history to pass for 1,250-plus yards and record at least two wins in his team’s first five games."
"He's thrown 19 passes of 20 or more yards. Only five QBs have thrown more this season."
verjem a f*szom, 'hill csupa meglepetés.
boldoggá tenne, ha rácáfolna arra amit mondtak róla a szezon kezdete előtt. ha ez bejön, akkor érdemes lesz visszaolvasni a 'hill-ről szóló cikkeket, draftelemezéseket, és megnézni höriék live draft közvetítésüket 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
a balf*szfaktor nélkül 4-1-el állnánk (-_-)elvileg igen, mert a DIV-en belül elkapta a szánkat.
ha a jets kikap akkor is ő marad a 2. a csoportban? márpedig szerintem nagyjából 100% hogy kikap.
hartline még mindig vezet! 514 yardja van, a mögötte levő demaryus thomasnak meg 513 yardja.Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jövőre, ha befoltozzák a hiányzó részeket, akkor nagy reményeink lehetnek.WR, CB, OL, S...
több mint 13 éve
na újabb rekord 😀No és ki az első?
"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."Ventura
több mint 13 éve
na újabb rekord 😀"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Na végre mi örülhetünk! Megérdemelte a csapat főleg az utolsó 2 vereség után. Az első negyed megint szarul alakult, leizzadtam a sok hibát látva. Aztán kezdett magára találni a csapat. A futás nagyon eltünk amit igen sajnálok, viszont Tanny nagyon stabil volt, tetszett a játéka. Mondtam én hogy teher alatt nő a pálma!A futásnál valahogy a fal mindig összeomlik, egyszerűen nem tudják bushnak nyitni a réseket. Szóval én nem bushra fognám a futás visszaesését!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
a balf*szfaktor nélkül 4-1-el állnánk (-_-)ha a jets kikap akkor is ő marad a 2. a csoportban? márpedig szerintem nagyjából 100% hogy kikap.
hartline még mindig vezet! 514 yardja van, a mögötte levő demaryus thomasnak meg 513 yardja.
több mint 13 éve
Persze, de régóta először kezd valami perspektíva kirajzolódni. Élvezni akarom ezt.
több mint 13 éve
ezt nézve nem 2-3-al kéne állnunk, egész kellemes kis statokat látok. Persze, a balfsz-faktor nem látható, pedig abban is nagyon jók vagyunk, és ez a gond ...😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jah és a csajszija se semmi ...Delonso_Alapvetően nem rossz 😉 de ennél a képnél rácsaptam az ATL+F4-re 😀
thesuiteworld.com/wp-content/uploads/2012/04/Ryan-Tannehill-Fiancee-Lauren-Ufer-smile-thesuiteworld.jpg
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jah nem is lehet Hennével összehasonlítani.'hill elég intelligens srác, ráadásul született atléta. Amennyire szkeptikus voltam vele, úgy megkedveltem.
Jah és a csajszija se semmi ...
több mint 13 éve
Persze, nem is igazán erre akartam kihegyezni a dolgot 😊 Szerintem az előzetes beharangozókhoz, meg "szakértők" véleményéhez képest szépen teljesít - és sokkal szimpatikusabb, mint Henne 😀Nézegetem a statokat:A TD-k csalókák, mert nemegyszer van az, hogy Tanny gyerek szépen felhozza a driveot 10yardon belülre, aztán oldja meg Thomas vagy Bush. Az INT-eket meg majd kinövi 😊Geeri
- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
- kb 3x annyi passzolt yard, mint futott (211 vs 68) - ez némileg meglepő, bár, ahogy Ventura fan-társ is megírta, a futásunk sehol nem volt.
- egy FG megint kimaradt - szerencsére most nem hiányzott 😊
- a két TO viszont fájdalmas lehetett volna, köszönet a védelemnek, ráadásul mindkettő olyan helyzetben, ahol nekünk állt a zászló.
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Nézegetem a statokat:A TD-k csalókák, mert nemegyszer van az, hogy Tanny gyerek szépen felhozza a driveot 10yardon belülre, aztán oldja meg Thomas vagy Bush. Az INT-eket meg majd kinövi 😊
- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
- kb 3x annyi passzolt yard, mint futott (211 vs 68) - ez némileg meglepő, bár, ahogy Ventura fan-társ is megírta, a futásunk sehol nem volt.
- a két TO viszont fájdalmas lehetett volna, köszönet a védelemnek, ráadásul mindkettő olyan helyzetben, ahol nekünk állt a zászló.
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Nézegetem a statokat:- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊
Believe In Your 'Fins!