NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Komolyan mondom Nanee, Moore és Armstrong .. tiszta vicc. Akkor már jöjjön vissza Pruitt, Hogan meg Matthews. Már ha nem találnak jobb FA-ket.

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
preaseasoni meccsek alatt bemutatta tudását. jó-jó ki tudja, lehet a season-ra fejlődött volna, de így 4. hétre bebizonyosodott, hogy nem igen. ráadásul, nem az ő fumble-jával tudott pontot szerezni az arizona?
remélem eltávolítják és helyette a számomra szimpatikusabb matthewst rakják be (aki azért egy keveset tett le az asztalra a preaseasonban).
igen, sajnos bess és hartline mögött senki nagyon bizonyított nincs. el nem tudom képzelni mi lesz ha valamelyik megsérül.
jó lenne ha a cserék valamelyike rácáfolna...
matthews helyére meg jöhetett volna hogan... nem tudom mi a f*sznak cutolták PS-ből is.

carpanter meg nem teljesen hibás. az 51 yard az 51 yard. mindössze a multkori után lehet megszólni, hogy már megint rontott. lehet kéne egy kis versenyeztetés kicker poszton. volt már ilyen, talán 2010-ben. össze is szedte viszonylag magát.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Csak Naanee-t cutolják könyörgöm... Botrányos volt az a fumbli főleg az eddigi teljesítménye után.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A twitteren elterjedt a hír, hogy Naanee cut. Nem is csodálkoznék rajta, bár az ügynöke ezt cáfolta.
A négy meccsen 5 laszti ment felé (tehát nagyon kereste Tanny; jó persze nem rá vannak kihegyezve a játékok), melyből 1 elkapása volt, összesen 19 yard + 1 vesztett fumble (amiből lett a 60 yardos visszahordás). A Jets ellen pl.: még elkapása sem volt, pedig 18 play-en fenn volt a pályán.
Nagyon gyenge WR.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Na igen, mögöttük senki.
És Hartline elég sérülékeny.
több mint 13 éve
Ezt a WR-t a fene tudja....
Én voltam a leghangosabb Beast elküldésénél, de Hartline és Bess is igen jó idén, cserébe nincs velük probléma. Nem igazi elsőszámú targetek, de elég komolyan tolják, amihez kell Tanny karja is.Delonso_
Én nem azt mondom, hogy ők nem jók, hanem azt, hogy kellene valami normális rotáció. Ilyen M. Moore, Naanee, Armstrong-kal tényleg nem sok szart érünk. Mi van ha lesérül Hartline v. Bess? Nem kívánom ezt, de előfordulhat. Hatalmas, kellemes meglepetés amit nyomnak. Tannehill-nek sok a 6 INT, de az ő játékában és playhívásokban benne van. Hibák, de mégse hibaként írnám fel ha lehet így fogalmazni. Próbálja végrehajtani ami el van tervezve és amit ő tud. Lesz ez még sokkal jobb is. Látszik rajta. Bátor, ha futni kell, meglátja a réseket.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ezt a WR-t a fene tudja....
Én voltam a leghangosabb Beast elküldésénél, de Hartline és Bess is igen jó idén, cserébe nincs velük probléma. Nem igazi elsőszámú targetek, de elég komolyan tolják, amihez kell Tanny karja is.
több mint 13 éve
Sajnos nekem megszakadt a netkapcsolatom a második negyed első harmadában így lemaradtam a meccs további történéseiről. Majd felvételről megnézem, ha sikerül linket találni hozzá.
Összefoglalót megtekintve (persze abból sok minden kimaradt), igencsak szétvertem volna valamit körülöttem meccsnézés közben és a mérkőzés végén is.

Hihetetlen mennyire nincs szerencsénk, pedig mindig mi tehettük volna fel az i-re a pontot, de a Jets ellen és most a Cards ellen sem jött össze. Nüansznyi dolgokon múlott ismét a győzelem.

Egyik szemem sír a másik pedig nevet. Sír, mert igenis nyerhető meccseket buktunk el (amikben nem csak Carpenter a hibás), amikben nem mi voltunk a favoritok és rácáfoltunk szinte mindenre.
Nevet, mert nekem hatalmas meglepetés a csapat, hogy ilyen küzdeni tudása van, a sémák is kezdenek kialakulni, dereng valami (ami jövőre nagyot fog csapni; persze ehhez kell majd WR még + secondary), a 3-4-es rendszerről 4-3-ra való átállás mintha zökkenő mentesen menne (nem úgy mint a Pats-nél tavaly; de mondjuk ott van offense + Brady).

Eleinte én is leírtam Tannehill-t, de utána én is rájöttem, hogy amíg nem látom játszani NFL meccsen, hiába nagy a szám. Jó lesz ez a csávó, bár én korainak éreztem rögtön bevetni, de szerencsétlenségek árán ő lett a kezdő QB. Szegény Garrard lesérült és cut, Moore-nak nem feküdt a west coast offense és Sherman sem favorizálta (ugyan miért? 😊). Így maradt a rookie QB kezdés. Vannak hibái (de kinek nincsenek), ezek fokozatosan el fognak tűnni és én bízok benne, hogy jó kis irányító válik belőle.

több mint 13 éve
Nem Carpenter a hibás. Kihagyott egyet, előfordul, nem gép ő sem.

A 13 pontos előnyt kellett volna megtartani/ növelni, így lehet győzni. És már nem először ez a problémánk. Simán lehetnénk 3-1-es csapat is.
több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
lehet apróság meg hülyeség, de nekem fáj, hogy nem voltak képesek betenni a week 4 top performance-ba. igaz nem nyertünk, de ilyen statisztika mellett érdekes, hogy még ilyenbe sem kerülünk be.
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000067915/21st-and-Prime-Week-4-top-performances?module=HP11_content_stream

lássuk csak gyorsan:
- 517 total yard
- 'hill 431 passzolt yardja ami a ligában a második lett a legtöbb passz egy rookie által (2011: cam newton 432 yardal vezeti)
- 8 sack
- wake 4.5 sack egy meccsen (első 3 meccsen nulla)
- 2 INT
- hartline 253 elkapott yardja!
- két elkapó is 120+ elkapott yardal zárt

itt írnak a rekordokról:
 www.sun-sentinel.com/sports/sfl-records-career-bests-milestones-achieved-in-dolphinscardinals-game-20120930,0,7742299.storyVentura
De azért nem maradt szó nélkül, sőőőt, némileg elismerőleg is nyilatkoznak róluk 😊

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/jt0kbklui58nak6ticng
Ryan Tannehill, Brian Hartline set records for Dolphins
It didn't take Ryan Tannehill long to make history: The Miami Dolphins' quarterback shattered a team rookie record in just his fourth NFL start. He has Brian Hartline's epic afternoon to thank for the feat.

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Hát a turnover nem nonszensz 😀 És azokon ment el.. Turnoverből jöttek vissza a meccsbe, és az OT-ban is abból nyertek. Ennyi. Tannehill amennyire állat annyira hibás is a vereségben. Azért szép volt! 😊Csabee13
Oké, hibás, de a comp/int vagy a y/int aránypárban messze a legjobb volt tegnap. Ha nyernénk is, ilyenekkel simán kiegyeznék 😉 Van ebben a srácban potenciál, csak támogatni kéne innen-onnan (pl. Carpenter, hogy nőljön szőr a szemgolyójára...)Paradoxon_MIA
Igen hiányzott Carpenter FG-je de még mindig tartom, hogy ha nincs turnover nyerünk és ez a lényeg túl sokszor adtuk el. Végre a def. kituszkolta a labdát nekünk erre nem vigyáztunk rá. Csabee13
Persze, ha a támadások felhalmoznának sok előnyt, nem a FG kimaradása döntene 😉 (lásd a Bolti Mórokat tavaly).

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Hát a turnover nem nonszensz 😀 És azokon ment el.. Turnoverből jöttek vissza a meccsbe, és az OT-ban is abból nyertek. Ennyi. Tannehill amennyire állat annyira hibás is a vereségben. Azért szép volt! 😊Csabee13
Oké, hibás, de a comp/int vagy a y/int aránypárban messze a legjobb volt tegnap. Ha nyernénk is, ilyenekkel simán kiegyeznék 😉 Van ebben a srácban potenciál, csak támogatni kéne innen-onnan (pl. Carpenter, hogy nőljön szőr a szemgolyójára...)Paradoxon_MIA
Igen hiányzott Carpenter FG-je de még mindig tartom, hogy ha nincs turnover nyerünk és ez a lényeg túl sokszor adtuk el. Végre a def. kituszkolta a labdát nekünk erre nem vigyáztunk rá.
több mint 13 éve
Oké, hibás, de a comp/int vagy a y/int aránypárban messze a legjobb volt tegnap. Ha nyernénk is, ilyenekkel simán kiegyeznék 😉 Van ebben a srácban potenciál, csak támogatni kéne innen-onnan (pl. Carpenter, hogy nőljön szőr a szemgolyójára...)

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Hát a turnover nem nonszensz 😀 És azokon ment el.. Turnoverből jöttek vissza a meccsbe, és az OT-ban is abból nyertek. Ennyi. Tannehill amennyire állat annyira hibás is a vereségben. Azért szép volt! 😊
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Najó, az utóbbi két meccs tanulsága: a **** életbe már, hogy nem jönnek össze a paraszthajszálon múló meccseink!

Tannenhill állati volt, de ez elmondható Hartline-ra, a playcalling-ra, mindenre, élvezet volt nézni a meccset, erre ilyen nonszensz hülyeségeken ez is elmegy.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Szerintem semmi okotok az aggodalomra... ha idén nem is de jövőre igencsak komoly csapat válik belőlük.
silent7939
Az a baj h szegény delfin fanok már évek óta ezt hallgatják...bár Ventura miatt van minden. Jött tegnap károgni a mi meccsünkre aztán megbüntették 😛
Joco
Nocsak? Bünti jár a Pets ellen drukkolásért? Megérett a világ a pusztulásra 😀
😉

Amúgy tény, hogy Marino óta (vagy inkább '72-'72 óta 😊) ezzel vigasztalódunk 😊 De ehhez Ventura kartársnak nem sok köze van 😀Paradoxon_MIA
múlt héten nyilvánosan szorítottam értetek azt elcsesztétek erre meg ez a """hála"""? 😛 De érti ő h miről van szó 😊

több mint 13 éve
Öröm az ürömben amúgy tegnapról: statokban jobbak voltunk, a teljesítmény is ígéretes volt, 17 és 82 rajtszámmal nagyon nagyot alakítottak, de azon a nyomorult banánhéjon megint elcsúsztunk; a küszöbön estünk pofára, ugyanúgy, mint a Jets ellen. ez sokkal demotiválóbb, mint ha elkennek csúfosan - akkor legalább az edzőt szidhatjuk, h szar csapatot hozott össze 😀😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Szerintem semmi okotok az aggodalomra... ha idén nem is de jövőre igencsak komoly csapat válik belőlük.
silent7939
Az a baj h szegény delfin fanok már évek óta ezt hallgatják...bár Ventura miatt van minden. Jött tegnap károgni a mi meccsünkre aztán megbüntették 😛
Joco
Nocsak? Bünti jár a Pets ellen drukkolásért? Megérett a világ a pusztulásra 😀
😉

Amúgy tény, hogy Marino óta (vagy inkább '72-'73 óta 😊) ezzel vigasztalódunk 😊 De ehhez Ventura kartársnak nem sok köze van 😀

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
silent7939

több mint 13 éve
lehet apróság meg hülyeség, de nekem fáj, hogy nem voltak képesek betenni a week 4 top performance-ba. igaz nem nyertünk, de ilyen statisztika mellett érdekes, hogy még ilyenbe sem kerülünk be.
 www.nfl.com/videos/nfl-game-highlights/0ap2000000067915/21st-and-Prime-Week-4-top-performances?module=HP11_content_stream

lássuk csak gyorsan:
- 517 total yard
- 'hill 431 passzolt yardja ami a ligában a második lett a legtöbb passz egy rookie által (2011: cam newton 432 yardal vezeti)
- 8 sack
- wake 4.5 sack egy meccsen (első 3 meccsen nulla)
- 2 INT
- hartline 253 elkapott yardja!
- két elkapó is 120+ elkapott yardal zárt

itt írnak a rekordokról:
 www.sun-sentinel.com/sports/sfl-records-career-bests-milestones-achieved-in-dolphinscardinals-game-20120930,0,7742299.story

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
durva meccs volt srácok!
sosem fogom megszokni ezeket, bár mi elég sok ilyet játszunk.
Jó kis csapat ez a Phins... kicsit a pár évvel ezelőtti Texans-ra hasonlít akik mindig ott voltak de nem tudtak nyerni.
Nézzétek meg hol tart most Schaub és csapata.
Ja és Tanny meglepően jól fejlődik.

Még egyszer gratulálok.
több mint 13 éve
Ki a másik rúgó?Miami
milyen másik?
az arizona kickerére gondolsz? ő feeley.
(amúgy játszott nálunk 2007-ben)

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 969
Ki a másik rúgó?
több mint 13 éve
mit is lehet írni. szerencsére nem a múlt heti jets elleni meccshez hasonlított, ahol szarabbnál szarabbul teljesítettünk. ahol egy csomó lehetőséget baltáztunk. amit nekünk kellett volna megnyernünk és nem a jetsnek.

itt az arizona ellen nem tudom azt írni, hogy nekünk kellett volna megnyernünk. egyszerűen most úgy gondolom arról van szó, hogy ki volt a jobb a hajrában. ki koncentrált rá teljesen.
mindkét csapat nagyszerűen játszott. sőt! a miami rekordokat is adott... marino hagyatéka.

onnan indul, hogy nem sűsrűn látunk ilyen nagy passzolt yard mennyiséget. a második: mikor volt valakinek 253 elkapott yardja a csapatban?
2001-ben volt utoljára olyan, hogy két elkapónk is 100+ yard felett zárt. 1973 vagy '78(!)-ban volt utoljára 8 sackünk - szintén a buffalo ellen.

fronst seven. továbbra is brutális. sajnos ők is fáradnak, ezért nem volt nyomás az utolsó néhány arizoniai playnél (amikor meg lett a TD).

jól van. a secondary tudjuk, hogy nyeli a yardokat, de szerintem ott buktunk el, hogy rendre nem tudtunk futni majdnem 4 teljes negyeden át. papír szerint nem lett volna minket megfognia az arizonának, mégis sikerült.

abszolút szomorú vagyok a tekintetben, hogy nem sikerült megnyerni, ellenben a csapatra mégis büszke vagyok. személy szerint igy ís bukásra gondoltam, nem hittem, hogy ekkora játék lesz.

a cincinattit és a st.louis nagyon be kellene húzni mielőtt bye week-re megyünk. utánna pedig a jets-en megbosszúlni az egészet.

u.i.: naneee-t ne!

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 969
.Rohadt carpenter 3-1 el álhatnánk de ez a nyomorult 3 kihagyott field gólt.így 1-3 elment a szezon. Tanehill meg ennyi labdavesztéssel nem ér semmit 418 yard. A védelem jó lenne a wild cardra, offense meg a magyar 3 osztályba lenne jó. Végig vesztettünk 3 meccsen de elbasztuk mi lesz így?pedig kezdtem reménykedni,de hiába ennyi sack