NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 593
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Azért, én még nem élem bele magam, de a kezdet bíztató, tökös gyerek, karja is van, és tud szarból várat építeni. Csapat is alakulgat, de messze még a vége sajna.Velem semmi extra, termelem a GDP-t
több mint 13 éve
😊Nem is akármilyen. ÉS csapatunk is.
Mi jóság van veled?
több mint 13 éve
nem akartam szétoffolni texans-jest eredménykövetőt:Szóval hali.go texans, beat jestbriareosMi a manó, szia Bro.Delonso_
Kis szerencsével lesz QB-nk? 😀
több mint 13 éve
azthiszem ebben is cam newton előzi meg 1610 yardal.na újabb rekord 😀No és ki az első?DM13
"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."Ventura
no még egy kis ajándék:
"Tannehill is the first rookie in NFL history to pass for 1,250-plus yards and record at least two wins in his team’s first five games."
"He's thrown 19 passes of 20 or more yards. Only five QBs have thrown more this season."
verjem a f*szom, 'hill csupa meglepetés.
boldoggá tenne, ha rácáfolna arra amit mondtak róla a szezon kezdete előtt. ha ez bejön, akkor érdemes lesz visszaolvasni a 'hill-ről szóló cikkeket, draftelemezéseket, és megnézni höriék live draft közvetítésüket 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
a balf*szfaktor nélkül 4-1-el állnánk (-_-)elvileg igen, mert a DIV-en belül elkapta a szánkat.
ha a jets kikap akkor is ő marad a 2. a csoportban? márpedig szerintem nagyjából 100% hogy kikap.
hartline még mindig vezet! 514 yardja van, a mögötte levő demaryus thomasnak meg 513 yardja.Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jövőre, ha befoltozzák a hiányzó részeket, akkor nagy reményeink lehetnek.WR, CB, OL, S...
több mint 13 éve
na újabb rekord 😀No és ki az első?
"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."Ventura
több mint 13 éve
na újabb rekord 😀"The Dolphins' first-round pick passed for 1,269 yards this season, which is the second-most passing yards in NFL history by a rookie in his team’s first five games."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Na végre mi örülhetünk! Megérdemelte a csapat főleg az utolsó 2 vereség után. Az első negyed megint szarul alakult, leizzadtam a sok hibát látva. Aztán kezdett magára találni a csapat. A futás nagyon eltünk amit igen sajnálok, viszont Tanny nagyon stabil volt, tetszett a játéka. Mondtam én hogy teher alatt nő a pálma!A futásnál valahogy a fal mindig összeomlik, egyszerűen nem tudják bushnak nyitni a réseket. Szóval én nem bushra fognám a futás visszaesését!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
a balf*szfaktor nélkül 4-1-el állnánk (-_-)ha a jets kikap akkor is ő marad a 2. a csoportban? márpedig szerintem nagyjából 100% hogy kikap.
hartline még mindig vezet! 514 yardja van, a mögötte levő demaryus thomasnak meg 513 yardja.
több mint 13 éve
Persze, de régóta először kezd valami perspektíva kirajzolódni. Élvezni akarom ezt.
több mint 13 éve
ezt nézve nem 2-3-al kéne állnunk, egész kellemes kis statokat látok. Persze, a balfsz-faktor nem látható, pedig abban is nagyon jók vagyunk, és ez a gond ...😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jah és a csajszija se semmi ...Delonso_Alapvetően nem rossz 😉 de ennél a képnél rácsaptam az ATL+F4-re 😀
thesuiteworld.com/wp-content/uploads/2012/04/Ryan-Tannehill-Fiancee-Lauren-Ufer-smile-thesuiteworld.jpg
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Jah nem is lehet Hennével összehasonlítani.'hill elég intelligens srác, ráadásul született atléta. Amennyire szkeptikus voltam vele, úgy megkedveltem.
Jah és a csajszija se semmi ...
több mint 13 éve
Persze, nem is igazán erre akartam kihegyezni a dolgot 😊 Szerintem az előzetes beharangozókhoz, meg "szakértők" véleményéhez képest szépen teljesít - és sokkal szimpatikusabb, mint Henne 😀Nézegetem a statokat:A TD-k csalókák, mert nemegyszer van az, hogy Tanny gyerek szépen felhozza a driveot 10yardon belülre, aztán oldja meg Thomas vagy Bush. Az INT-eket meg majd kinövi 😊Geeri
- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
- kb 3x annyi passzolt yard, mint futott (211 vs 68) - ez némileg meglepő, bár, ahogy Ventura fan-társ is megírta, a futásunk sehol nem volt.
- egy FG megint kimaradt - szerencsére most nem hiányzott 😊
- a két TO viszont fájdalmas lehetett volna, köszönet a védelemnek, ráadásul mindkettő olyan helyzetben, ahol nekünk állt a zászló.
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊Paradoxon_MIA
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Nézegetem a statokat:A TD-k csalókák, mert nemegyszer van az, hogy Tanny gyerek szépen felhozza a driveot 10yardon belülre, aztán oldja meg Thomas vagy Bush. Az INT-eket meg majd kinövi 😊
- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
- kb 3x annyi passzolt yard, mint futott (211 vs 68) - ez némileg meglepő, bár, ahogy Ventura fan-társ is megírta, a futásunk sehol nem volt.
- a két TO viszont fájdalmas lehetett volna, köszönet a védelemnek, ráadásul mindkettő olyan helyzetben, ahol nekünk állt a zászló.
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊Paradoxon_MIA
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Nézegetem a statokat:- 2 bünti, összesen 10y - radikális változás az eddigiekhez képest 😊
'Hill eddigi teljesítménye: 1300y, 57%-os sikeres passz, de 3 TD vs 7 TO. Ezt egy picit még javítani kéne, de egyelőre jobban szerepel, mint vártam volna tőle 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
akkor belekezdek egy kis "ha" játékba.A 49ers kivégzi a Bills-t: pipa
Niners kivégzi a billst.
Texans kivégzi a Jets-et.
Manningék legyűrik Brady-éket.
Ha ezek mind megtörténnek harcban vagyunk a csoportban. 😀
2-3 -al fog állni ebben az esetben mindenki.
ennyi a ha részéről a dolognak 😊 és örüljünk a győzelmünknek!
Szerk.: még durvább, hogy a Jets lenne az első a csoportgyőzelmek miatt. Csabee13
DEN kivégzi a Pets-t: nem pipa 😕
Texans kivégzi a NYJ: ebben reménykedem, este a párnám alá rakom majd a Texans logot 😀
Amúgy nem tudom, hogy amíg Brady a NE-ben van, mennyi esélye van bárkinek is a div-et megnyerni... Nagyon nem szeretem őket, de k jól összerakott banda...
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
szerintem az első kettő megtörténik, a denver - new england viszont ki-ki meccs. mindenesetre nézem és szurkolok manningéknek. én abban bízok hogy jövőhéten ütjük a rams-t és bosszút állunk a jetsen 😀
több mint 13 éve
akkor belekezdek egy kis "ha" játékba.Niners kivégzi a billst.
Texans kivégzi a Jets-et.
Manningék legyűrik Brady-éket.
Ha ezek mind megtörténnek harcban vagyunk a csoportban. 😀
2-3 -al fog állni ebben az esetben mindenki.
ennyi a ha részéről a dolognak 😊 és örüljünk a győzelmünknek!
Szerk.: még durvább, hogy a Jets lenne az első a csoportgyőzelmek miatt.
több mint 13 éve
hm. lássuk csak. kellemes meglepetés volt a secondary! szerencsére nem egedték, hogy elszabaduljon a pokol. ellenben ezuttal mitnha hígult volna egy cseppet a rush defense, de tényleg csak egy cseppet. egyénileg nem engedtünk sokat, de összesítve azért van vagy 80 engedett yard. kíváncsi leszek a week 5 leteltével, hanyadikok vagyunk futás elleni védekezésben.ami számomra csalódás, és egyben a későbbiekben problémát jelent - mondjuk már most probléma volt - hogy nincs futójáték. el nem tudom képzelni mi történhetett bushal. amióta sérülése volt, azóta nem találja helyét a a futójátékban - a passz játékban kiveszi amit ki kell, de legnagyobb szükségünk a futásban van rá.
véleményem szerint nem tudtunk akkora nyomást helyezni daltonra, mint kolbra, de igy is szép munka volt a front sevenben. a védelem továbbra is nagyszerűen játszik és van több remek játékos is benne - köztük starks is, aki a tavalyi szezonzáró jets elleni meccsen két INT-et is szedett.
sajnálom, hogy hartline nem adta neki.
már megint majdnem sikerült elcsaklizni a meccset. clay-el nem tudom mivan. kéne a tavalyi formája.
jövő héten a rams jön, majd pihenő hét, és azután bosszút állhatunk a gyengélkedű jetsen (nincs revis és nincs holmes).
ami a ramst illeti, nagyjából el nem tudom képzelni hogy ne nyerjünk. azthiszem a legjobb fegyverük - amendola - kidőlt néhány hétre, de amúgy is levédekeztük volna. a védelmünknek szerintem abszolút dominálnia kell.
a rams jelenleg a 12. passz védekezés terén, és 19. futás elleni védekezésben (mindkét értékben megelőzi a jelenlegi volt ellenfelünket - a cincinattit).
u.i.:
4-1-el állnánk. hát nem idegesítő?
több mint 13 éve
Jajj, de kellett már ez az öröm ebbe a topikba 😉Egy TD-én tartottuk őket. Ez szerintem sokat elmond.
Nem sokkal, de végre nem kikaptunk, hanem győztünk. Minden elismerésem a védelemnek, sok múlott rajtuk, de keményen állták a sarat!
Tannehill ugyan nem rekorddal (nem minden nap karácsony 😊 ) de stabil, hiba nélküli teljesitménnyel ismét bizonyított.
Nem mondom, néha nem fért be a zabszem, de a síp után Philbin kapta a vizet - és ez az, ami számít 😀
UI: ha az elején nem bénázunk annyit, a Bengals O# szinte meg sem látszik a pályán 😉Paradoxon_MIA
Csak ne lenne az a sok turnovers. Mennyinél járunk 12? Az azért sok. Ezen mindenképpen javítani kellene. De tavaly is sok probléma volt ezzel.
De nyertünk, és most ez a lényeg. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jajj, de kellett már ez az öröm ebbe a topikba 😉Nem sokkal, de végre nem kikaptunk, hanem győztünk. Minden elismerésem a védelemnek, sok múlott rajtuk, de keményen állták a sarat!
Tannehill ugyan nem rekorddal (nem minden nap karácsony 😊 ) de stabil, hiba nélküli teljesitménnyel ismét bizonyított.
Nem mondom, néha nem fért be a zabszem, de a síp után Philbin kapta a vizet - és ez az, ami számít 😀
UI: ha az elején nem bénázunk annyit, a Bengals O# szinte meg sem látszik a pályán 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Nem adta az - elvettük! 😀ELADTA!!!!! a 4. negyedben!!!Venturaén személy szerint aggódok dalton-green párostól. a múlt heti arizona ellen f'gerald ellen nem voltam ennyire aggódó. hogy miért is lettem most az? láthattuk a múlt héten, hogy a hajrában a secondary minden addiginál jobban enged. láthattuk, hogy az utolsó percben milyen drive-ot vezetett kolb, és 4. kísérletre TD lett. azthiszem a legnagyobb kulcskérdés az az, hogy a secondary mit művel mind a meccs alatt, mind a hajrában. egyébként meg ez a lényeg ami a beharangozóban:azért is érdekes ez a 4. negyedes dolog, mert Daltoné a legjobb statisztika - tökéletes 158.3 rating - az irányítók közül a 4. negyedben.Amadeus91
Ventura
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
ELADTA!!!!! a 4. negyedben!!!én személy szerint aggódok dalton-green párostól. a múlt heti arizona ellen f'gerald ellen nem voltam ennyire aggódó. hogy miért is lettem most az? láthattuk a múlt héten, hogy a hajrában a secondary minden addiginál jobban enged. láthattuk, hogy az utolsó percben milyen drive-ot vezetett kolb, és 4. kísérletre TD lett. azthiszem a legnagyobb kulcskérdés az az, hogy a secondary mit művel mind a meccs alatt, mind a hajrában. egyébként meg ez a lényeg ami a beharangozóban:azért is érdekes ez a 4. negyedes dolog, mert Daltoné a legjobb statisztika - tökéletes 158.3 rating - az irányítók közül a 4. negyedben.Amadeus91
Ventura