NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 595
47
19:00 GAMEABOVE BOWL - Northwestern vs Central Michigan
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez de szép volt 😊
több mint 13 éve
OK. Igazad van. A lényegen nem változtat.Oda kell majd figyelni Dalton nagy passzaira is. Green-t alapból keresi, ez nem is kérdés (legnagyobb elkapás 73 y), Hawkins (59 y), Binns (48 y), Tate (44 y). Csak azért írom, hogy ő be fogja vállalni a nagy passzokat. Ezért is lesz nagy nyomás nálunk a secondary-n. S. Smith-től várok 1-2 INT-et, de fognak is rajta nagy fogásokat csinálni. Felemás lesz a dolog lehet.danylyA 73 yardot Green-nek nem Dalton adta hanem Sanu, bár a mondanivalód lényegén nem változhat 😊kovi470
Egyébként még azt kifelejtettem, hogy Tate és Jones visszahordásaira oda kell figyelni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Oda kell majd figyelni Dalton nagy passzaira is. Green-t alapból keresi, ez nem is kérdés (legnagyobb elkapás 73 y), Hawkins (59 y), Binns (48 y), Tate (44 y). Csak azért írom, hogy ő be fogja vállalni a nagy passzokat. Ezért is lesz nagy nyomás nálunk a secondary-n. S. Smith-től várok 1-2 INT-et, de fognak is rajta nagy fogásokat csinálni. Felemás lesz a dolog lehet.danylyA 73 yardot Green-nek nem Dalton adta hanem Sanu, bár a mondanivalód lényegén nem változhat 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Oda kell majd figyelni Dalton nagy passzaira is. Green-t alapból keresi, ez nem is kérdés (legnagyobb elkapás 73 y), Hawkins (59 y), Binns (48 y), Tate (44 y). Csak azért írom, hogy ő be fogja vállalni a nagy passzokat. Ezért is lesz nagy nyomás nálunk a secondary-n. S. Smith-től várok 1-2 INT-et, de fognak is rajta nagy fogásokat csinálni. Felemás lesz a dolog lehet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
én személy szerint aggódok dalton-green párostól. a múlt heti arizona ellen f'gerald ellen nem voltam ennyire aggódó. hogy miért is lettem most az? láthattuk a múlt héten, hogy a hajrában a secondary minden addiginál jobban enged. láthattuk, hogy az utolsó percben milyen drive-ot vezetett kolb, és 4. kísérletre TD lett. azthiszem a legnagyobb kulcskérdés az az, hogy a secondary mit művel mind a meccs alatt, mind a hajrában. egyébként meg ez a lényeg ami a beharangozóban:azért is érdekes ez a 4. negyedes dolog, mert Daltoné a legjobb statisztika - tökéletes 158.3 rating - az irányítók közül a 4. negyedben.
Ventura
több mint 13 éve
az o-line-ban bízok. az arizona elen is jött dögivel a pass rush. ott voltak tannehill nyakán: 10 esetből vagy 6-7-szer, szerintem.ahogy írva is van, erősség közé tartozik, hogy nem ijed meg a nyomástól, beáll és eldobja. épp ezért igen pozitiv a nyomás alatti mutatója. én személy szerint a megindulásokat hiányolom. minden egyes hasonló megmozduláskor nagy a kockázat, hogy incomplete vagy sack (hiába a sikeres mutató).
kevin coyle eddig jól adja - pedig nem tetszett ez a baráti háromszög. remélem tudtunk valamit hasznosítani, hogy a cincinatti védelmében dolgozott 11 évig.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Igen, de Tannenhillre is fog jönni a nyomás rendesen, nem fér bele fumble, meg megütik a kezemet int, és az O-lineal kapcsolatban vannak aggályaim, szóval ez nem csak a seconderyn, mint egyedüli gyenge ponton múlik.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
én személy szerint aggódok dalton-green párostól. a múlt heti arizona ellen f'gerald ellen nem voltam ennyire aggódó. hogy miért is lettem most az? láthattuk a múlt héten, hogy a hajrában a secondary minden addiginál jobban enged. láthattuk, hogy az utolsó percben milyen drive-ot vezetett kolb, és 4. kísérletre TD lett. azthiszem a legnagyobb kulcskérdés az az, hogy a secondary mit művel mind a meccs alatt, mind a hajrában. egyébként meg ez a lényeg ami a beharangozóban:"Mondhatni nagy kihívás elé néz az eddig meglepően jól szereplő Cincinnati, hiszen a hatékony futójáték az alapja a támadójátéknak, másfelől Dalton gyengéje a nyomás alatti játék, márpedig Cameron Wake-hez fogható siettetővel idén még nem találkoztak. AJ Green megállításáért minden bizonnyal Wake teheti a legtöbbet, mert ha Greennek van ideje elszakadni, akkor meg is fogja tenni, és környékére érkező passzt el is fogja kapni. A másodéves játékos foghatatlan eddig, bő 300 yardot termelt az elmúlt két héten."
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Elkapjuk-e a Bengals-t? Vélemények?
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
a nagy momentum nem olyan jó minőségben az arizona ellen: int, TD, 2 ponttényleg ellökte, de ne szólj senkinek! 😉
www.youtube.com/watch?v=4Y_oPuXy4ys
nem tudom, most vettem észre, hogy smith lökött. nem def pass interference volt?Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
a nagy momentum nem olyan jó minőségben az arizona ellen: int, TD, 2 pontwww.youtube.com/watch?v=4Y_oPuXy4ys
nem tudom, most vettem észre, hogy smith lökött. nem def pass interference volt?
több mint 13 éve
Jó cikk, de a kérdés felmerül az emberben, miért áll így akkor a csapat? a Válasz pedig:Defensive Back Quarter 1 Grade: D-
És hosszú évek óta nem sikerül ezt a problémát megoldani.
Ám én a special teamet sem érzem ilyen jónak, bár javult az elmúlt évekhez képest.
Az én szavazatom C+ a csapatra.
több mint 13 éve
pedig most szintén nagyon elkéne a secondary :-/elvileg nolan lesz marshall helyén
egy kis elemzés posztokra levetítve quarter 1 néven (első négy meccs) + statisztikák az adott posztra.
www.thephinsider.com/2012/10/5/3462372/miami-dolphins-quarter-1-review-analysis-poll
több mint 13 éve
helyzetjelentés. nem tudtam, hogy tannehill is megreccsent, de ezek szerint már edzett.Nem hagyott ki edzést, de ujj sérüléssel a dobókezén azért aggódom. Feltételezem nem lehet olyan rettentő komoly csak aggodalomra ad azért okot.
MIAMI
Out:
CB Richard Marshall/Back/did not practice today
Doubtful:
No players listed
Questionable:
No players listed
Probable:
LB Kevin Burnett/Foot/practiced in full today
RB Reggie Bush/Hip/practiced in full today
CB Nolan Carroll/Achilles’/practiced in full today
DT Tony McDaniel/Knee/practiced in full today
WR Marlon Moore/Hamstring/practiced in full today
DT Paul Soliai/Ankle/practiced in full today
LB Austin Spitler/Groin/practiced in full today
QB Ryan Tannehill/Right Thumb/practiced in full today
Ventura
Marshall lehet, hogy most tényleg kimarad.
Közben a héten:
Julian Posey érkezett PS-ba, De'Andre Presley meg jött rosterre onnan.
Anderson Russell pedig repült PS-ból. Ha jól számolom van 1 hely a rosteren meg 1 a PS-ban is, vajon mire készül Ireland? vagy csak így jött össze?
több mint 13 éve
helyzetjelentés. nem tudtam, hogy tannehill is megreccsent, de ezek szerint már edzett.MIAMI
Out:
CB Richard Marshall/Back/did not practice today
Doubtful:
No players listed
Questionable:
No players listed
Probable:
LB Kevin Burnett/Foot/practiced in full today
RB Reggie Bush/Hip/practiced in full today
CB Nolan Carroll/Achilles’/practiced in full today
DT Tony McDaniel/Knee/practiced in full today
WR Marlon Moore/Hamstring/practiced in full today
DT Paul Soliai/Ankle/practiced in full today
LB Austin Spitler/Groin/practiced in full today
QB Ryan Tannehill/Right Thumb/practiced in full today
több mint 13 éve
Nekem is. De a Jets ellen beszedett hármat, és lehet az maradt meg jobban az emlékezetben.Sokkal többnek tűnt. Delonso_Azt is érdemes lenne nézni ezalatt Marshall mennyi büntetést szedett össze.Delonso_Rosszabbra számítottam: 4 penality (2 DPI, 1 illegal contact és 1 defense holding). danyly
több mint 13 éve
Sokkal többnek tűnt.Azt is érdemes lenne nézni ezalatt Marshall mennyi büntetést szedett össze.Delonso_Rosszabbra számítottam: 4 penality (2 DPI, 1 illegal contact és 1 defense holding). danyly
több mint 13 éve
azt hol lehet megkukkantani, hogy 'hill az arizona ellen nyomás alatt mennyire volt pontos?(meg az eddigi 4 meccsen átlagban)
több mint 13 éve
Azt is érdemes lenne nézni ezalatt Marshall mennyi büntetést szedett össze.Delonso_Rosszabbra számítottam: 4 penality (2 DPI, 1 illegal contact és 1 defense holding).
több mint 13 éve
Azt is érdemes lenne nézni ezalatt Marshall mennyi büntetést szedett össze.
több mint 13 éve
Ha már az ilyen QB rating vs. def player dolognál tartunk: S. Smith-re dobták (holtversenyben) a legtöbb lasztit (36-ot), de ebből csak 42 % ért célba (ez 52.7 QB rating mutató).Az erős reciever-ek ellen jó egy az egyben, erős és jól tud futni.
Marshall mutatói viszont sokkal rosszabbak e tekintetben: felé irányuló labdák 61 %-a ért célt, a QB rating 101.2.
Dalton pedig szereti a nagy játékokat. A secondary-nek fel kell kötni a gatyát.
több mint 13 éve
a kolb/skelton - fitzerald kapcsolat után, újból veszélyes elem jön: dalton-green. smith elég jól limitálta f'gerald-ot - nem szabadult el a pokol. azonban annak ellenére, hogy sokat hibázik marshall és carrol, még mindig fontos elemei a secondarynak (jobb játékosok hiányában), de sajnos sérültek. marshallnak hát problémái vannak, carrolnak az achillesével vannak gondok. van valami pletyka kósza hír vagy találgatás, hogy mi lesz velük a cincinatti ellenn?Szerintem simán játszik mindkettő. Az Arizona meccs előtt is megvolt ez a probléma mindkét játékosnál, mégis játszottak.
hoppá!
"155.4 – Az irányítómutatója azoknak a játékosoknak, akik Vontae Davis emberére dobálták a labdát. A tökéletes mutató a 158.3, így bátran kijelenthető, pocsék formát mutat a Miami Dolphinstól Indianapolis Coltshoz kerülő cornerback."Ventura
Marshall 72 def play-ből 70-en a pályán volt, míg Carroll 41-ben + ő még az ST 32 play-ből 26-ban pályán volt.
Én megmondom őszintén annyira nem sajnáltam, hogy V. Davis elment.
több mint 13 éve
a kolb/skelton - fitzerald kapcsolat után, újból veszélyes elem jön: dalton-green. smith elég jól limitálta f'gerald-ot - nem szabadult el a pokol. azonban annak ellenére, hogy sokat hibázik marshall és carrol, még mindig fontos elemei a secondarynak (jobb játékosok hiányában), de sajnos sérültek. marshallnak hát problémái vannak, carrolnak az achillesével vannak gondok. van valami pletyka kósza hír vagy találgatás, hogy mi lesz velük a cincinatti ellenn?hoppá!
"155.4 – Az irányítómutatója azoknak a játékosoknak, akik Vontae Davis emberére dobálták a labdát. A tökéletes mutató a 158.3, így bátran kijelenthető, pocsék formát mutat a Miami Dolphinstól Indianapolis Coltshoz kerülő cornerback."
több mint 13 éve
miért nem az eredeti hangal tetted be? 😊
komolyan mondom, akármikor megnézem, mikor a kommentátor ordibálja, hogy "miami has won" (legalábbis ezt értem ki) - én libabőrös leszek 😀
mintha egy apró mozgolódás lenne secondary részlegen. Ventura
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Olyasmi érzetet kelt a csapat, hogy fejben nincs még rendben minden értem ez alatt a sok büntit meg mintha egy egy 5 percre kikapcsolnának. De fiatal csapat ez, John Denney a longsnapper 33 éves, a most hozott Gaffney 31. Aztán a következő vénség a csapatnál Dansby és Wake 30éves.. Burnett 29 és egyre fiatalabbak jönnek. 53 fős rosteren jelenleg csak ugye 51 fő, 4 olyan játékos van aki betöltötte a 30at. Tudom ez az amitől mindenki hülyét kap de van még pár év mire újra ott leszünk, hogy az ikonok kiöregszenek és 1-15-ös szezon következik. Elkúrtak nagyjából 2 évet megint de most azt mondom ha idén is 8-15. között draftolunk nem azt fogom mondani, hogy elcseszték, hanem végre haladunk.