NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
az igen. nem is lestem ezt a statisztikát :o
de még ráadásként:
1.) wake egy meccs alatt felhozta magát a 6. helyre.

2.) bush a futott yardokat tekintve a 6., míg átlagban nézve egy kicsit bonyolultabb mer:
- mindenkit nézve a 11. helyen van
- a "bohóckodókat" kivéve (pl.: 39 futott yardal 7.8 AVG, stb.), bolden-t is beleszámítva (NE) a 4., ha őt kivesszük akkor a 3. helyen van.

3.) futott yardban a csapat az 5. helyen van (4.6 átlagban)

4.)

kérem szépen. csak papíron van beállítva megreccsent csapatnak. bár szerintem sok győzelmünk nem lesz (bár ne így lenne), de nagyon szorítok az egyéni statisztikáknak.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nekem is tetszik a csapat idén, a töketlenkedés a második félidőben, na az nem tetszik. De... az LB sor remek, a D-line is jó az O line is egyre szebb, az elkapók megdöbbentően jók a reálisnak vélthez képest.

Beastet még mindig nagyon sajnálom, de most pick is lesz erősíteni, hátha a kopasz összehoz valamit.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Azért ezt ne felejtsük már el: Hartline leads the NFL with 455 receiving yards.
Csak nyomatékosítani akarom mindenkinek. 😊

Egyébként 48 felé irányuló passzkísérlet volt, amiből 25-öt kapott el + 1 drop. A többi ami nem került elkapásra, az vagy a QB hibája, v. a védőmunka volt jó az ellenfélnél.
Hartline igazi elkapó területe a right sideline, ahol 293 yardot ügyeskedett össze. Érdekes, hogy pont az ellentétes oldal legszélén szedte össze az egyetlen TD-jét (ott össz. 2 elkapás, 93 y).

És vezetjük csapatstatban a futás elleni védekezést is: 56.8 y/g!

Ez lenne egy 1/1-es csapat! Nem hinném.
Mindenki féljen tőlünk!!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
miért nem az eredeti hangal tetted be? 😊
komolyan mondom, akármikor megnézem, mikor a kommentátor ordibálja, hogy "miami has won" (legalábbis ezt értem ki) - én libabőrös leszek 😀

mintha egy apró mozgolódás lenne secondary részlegen.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
greg camarillo. PS-ből jött, majd a 2007-es szezonban kőkemény 160 elkapott yardja volt, amiből a baltimore ellen 109 volt és azon belül a 64 yardos nyerő TD-je.
2008-ra nem lett megváltó, de megbízható játékossá vált. Ventura

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
nem, de 3. vagy 4. WR-nek simán befért volna. hamár nanneee ezzel a teljesítménnyel megütött egy 3. számú helyet...
hartline-t szerintem lefogják, bár érdekes, peterson nem tudta úgy lefogni ahogy kellett volna 😀
reménykedem!
kedvelem mióta bemutatkozott az nfl-ben.

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Volt pár jó edzése, meg egy jó meccse a training dummy-k ellen ez a szomorú igazság nem ő lesz a megváltó!
Csabee13
greg camarillo. PS-ből jött, majd a 2007-es szezonban kőkemény 160 elkapott yardja volt, amiből a baltimore ellen 109 volt és azon belül a 64 yardos nyerő TD-je.
2008-ra nem lett megváltó, de megbízható játékossá vált.

a power rankingot meg hadjátok. írva lett hogy szubjektív. a helyek nagyjából jók (nyílván konkrétan nem lehet megmondani pontosan). én személy szerint azért szertem, hogy mit írnak a csapatok alá 😀Ventura
Minden miami fan imádja azért a TD-ért.. De Camarillo szintű játékos nem upgrade. Gaffney húzás jó lehet. Jövőre meg úgyis draftolni kell, vagy FA piacról hozni valakit. Hartline-on a világ szeme 😀
több mint 13 éve
Volt pár jó edzése, meg egy jó meccse a training dummy-k ellen ez a szomorú igazság nem ő lesz a megváltó!
Csabee13
2008-ra nem lett megváltó, de megbízható játékossá vált.

a power rankingot meg hadjátok. írva lett hogy szubjektív. a helyek nagyjából jók (nyílván konkrétan nem lehet megmondani pontosan). én személy szerint azért szertem, hogy mit írnak a csapatok alá 😀

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Hétfőn nyilatkozta még a korábbi kiváló miami elkapó Chris Chambers, hogy ha így folytatja Naanee ki lesz vágva és Gaffney v. Burress jöhet mint FA.
Bejött a tippje.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nézem az NFL power rankings dolgot és nagyon nem értem, hogy a bucira pofozott KC pl miért jobb nálunk 3 hellyel...
Tudom, én fan vagyok, elfogult, nem objektív szagértő... 😊Paradoxon_MIA
Ha most zsinórban húznánk 3 meccset is csak 3 max 5 helyet lépnénk feljebb 😀 ilyen ez a power ranking.. aki összeállítja sem pártatlan mert olyan nincs.
több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Nézem az NFL power rankings dolgot és nagyon nem értem, hogy a bucira pofozott KC pl miért jobb nálunk 3 hellyel...
Tudom, én fan vagyok, elfogult, nem objektív szagértő... 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Hogant miért kellett cutolni?! Oké hogy még tanulnia kell és hogy a hbo is rátett egy lapáttal hogy megismerjük a nevét, de azért Bush Moore Tanny is elismerően nyilatkoztak anno róla! Ezután szokott az jönni, hogy a NE lecsap rá és kurva nagy karriert fut be mi meg ütjük a fejünket!RunRickyRun
Az ő esetében nem, ha figyeltétek már a HK-ban is előjött, hogy csak a 3. sorban lévő cornerek ellen villogott. HK végén már azzal foglalkoztak, hogy szarul megy neki és nem tud elszakadni az emberétől és nem is tálalták nagy csodaként hogy kiraktuk PS-be. Volt pár jó edzése, meg egy jó meccse a training dummy-k ellen ez a szomorú igazság nem ő lesz a megváltó!

De ne is ezzel foglalkozzunk! Itt van az új "nagykutya" Hartline idén végre előlép abba a szerepkörbe amibe régóta vártuk.
Gaffney nem fogja megváltani a világot, de egyik szélen ő másikon Hartline, slotban meg Bess már jobban hangzik.
több mint 13 éve
Hogant miért kellett cutolni?! Oké hogy még tanulnia kell és hogy a hbo is rátett egy lapáttal hogy megismerjük a nevét, de azért Bush Moore Tanny is elismerően nyilatkoztak anno róla! Ezután szokott az jönni, hogy a NE lecsap rá és kurva nagy karriert fut be mi meg ütjük a fejünket!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Akkor most Hogan már a PS-ben sincs benne??
Gaffney-nek örülök, mert volt neki jó éve. Naanee-nál már csak jobb lehet!
Még mindig a szemem előtt van, ahogy Nani elkapja a lasztit, aztán pár lépés után egyszerűen elejti és fumble. Még most is nehezen hiszem el hogy ilyen van!RunRickyRun
Nem már nincs, Chas Alecxih van a helyén úgy emlékszem. Hard Knocksból ő is ismerős lehet.

Egyébként Mike Rivera is Cut tegnap.
több mint 13 éve
Jó meccset toltatok, van tartás ebben a csapatban! Meghalni mentetek ki a pályára, és ez semleges nézőként is vonzó dolog egy csapatnál. Kár, hogy most a Cardinals, mint csapat erős, és mentálisan nem tudtátok őket megtörni, ezért voltak képesek a végén nyerni. De én két jó csapatot láttam a pályán, és Tanny úgy játszott, ahogy egy 1. körös irányítónak kell.Go Vikings!
Ezt jó volt olvasni egy független szemlélőtől is, mert azért mi elfogultak vagyunk! 😉

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Jó meccset toltatok, van tartás ebben a csapatban! Meghalni mentetek ki a pályára, és ez semleges nézőként is vonzó dolog egy csapatnál. Kár, hogy most a Cardinals, mint csapat erős, és mentálisan nem tudtátok őket megtörni, ezért voltak képesek a végén nyerni. De én két jó csapatot láttam a pályán, és Tanny úgy játszott, ahogy egy 1. körös irányítónak kell.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 13 éve
Akkor most Hogan már a PS-ben sincs benne??
Gaffney-nek örülök, mert volt neki jó éve. Naanee-nál már csak jobb lehet!
Még mindig a szemem előtt van, ahogy Nani elkapja a lasztit, aztán pár lépés után egyszerűen elejti és fumble. Még most is nehezen hiszem el hogy ilyen van!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000068943/article/dolphins-mike-pouncey-apologizes-to-fans?module=HP11_headline_stack

Nem is a cikk fő témája a lényeg, hanem a csapat jellemzése a végén 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
a ringből kiesett nanee és fluellen. a kört gaffney nyerte.

érdekes, hogy hogant azért távolították el PS-ből, hogy fluellen-nek helyet csináljanak (-_-)Ventura
Nem. Az egyik PS a másik meg Roster pozíció. Fluellen-t nem practice squadba hozták. Hogan jóval előbb ki lett vágva, és azért el kell fogadni, hogy az HBO csinált belőle 1 napra sztárt 😊

Csak Naanee-t cutolják könyörgöm... Botrányos volt az a fumbli főleg az eddigi teljesítménye után.Csabee13
A kérésed teljesült:
Dolphins signed wide receiver Jabar Gaffney, terminated the contracts of defensive lineman Andre Fluellen and wide receiver Legedu Naanee.empty taxi
Minden kívánságom így teljesüljön!Gaffney-nek nem túlságosan kell megerőltetnie magát, hogy azt nyújtsa amit ő!
több mint 13 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 082 — Lájkold a zsűrit!
Csak Naanee-t cutolják könyörgöm... Botrányos volt az a fumbli főleg az eddigi teljesítménye után.Csabee13
A kérésed teljesült:
Dolphins signed wide receiver Jabar Gaffney, terminated the contracts of defensive lineman Andre Fluellen and wide receiver Legedu Naanee.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
a ringből kiesett nanee és fluellen. a kört gaffney nyerte.

érdekes, hogy hogant azért távolították el PS-ből, hogy fluellen-nek helyet csináljanak (-_-)

több mint 13 éve
 www.thephinsider.com/2012/10/2/3441448/miami-dolphins-head-coach-joe-philbin-monday-press-conference

Philbin interjú. Érdemes elolvasni aki tud angolul.

Tömören:

- Naanee, Clay játszott szarul a passzok jók voltak feléjük.
- Sean Smith jól játszott de egy TD rajta lett meg szorosabban kellett volna embert fogni, míg Marshallnak felrótta a másik Roberts TD-t és védte Clemons-t ennek kapcsán.
- DL jó munkát végzett
- OL nem játszott elég jól, a blitzeket nem veszik fel elég jól.
- Futójátékból túl sok volt a mínuszos, egy része Bush hibája másik része a blockolásé.
- Tannehill leginkább a pontosságban fejlődött.
- Lane futásblokkolása hullámzó, itt kell neki fejlődni.
- Miller, Thomas kapcsán nincs kijelölve ki a második számú, gameplan függvénye ki kap több snappet.
- Secondary szar.
több mint 13 éve
ha eltávolítják nanee-t kell valaki a helyére.
bess és hartline-ra nemigen hoznak nagyobb arcut, csak aki bizonyított.
aztt viszont észrevettem, hogy hartline jól ki tudja "harcolni" azt a pass interference-t. jets ellen szinte nem volt elkapása (csak egy - ami esélyt adott a győzelemre), de a vele szemben felálló cornernek volt egy két pass interference-e.

moore meg továbbra is remek csere, ST-ben meg igen. egy elég jó játékos. volt jó pár szép megmozdulása.

szerintem griffin nyeri a "marketing" miatt, de adjuk meg 'hill-nek az esélyt:
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

több mint 13 éve
Komolyan mondom Nanee, Moore és Armstrong .. tiszta vicc. Akkor már jöjjön vissza Pruitt, Hogan meg Matthews. Már ha nem találnak jobb FA-ket.DM13
Moore ST-ben workhorse vele nincs is nagy gond mint 5. számú receiver. Naanee botrányos, láthatatlan, eddig ami pozitív, hogy egy két futásblokkolásban ott volt és ennyi. Armstrong nem volt velünk TC-ben neki még adnék esélyt.