Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Én is így látom, FA-ról vagy draftról mindenképp kell majd G. Longot sajnálom mert azt mondta az offseasonban most a legegészségesebb mióta itt van, aztán megsérült a térdére.Szerintem Long javul.Sherman elmondta a véleményét a meccs után Martin-ról: látszik, hogy rookie, egy bizonyos elvárások vannak vele szemben. Még nem tökéletes a játéka, de a kezeivel jól dolgozik és a passz szituációkban megállja a helyét. A Bengals két DE jól játszott, sokszor siettetésre kényszerítette Tannehill-t.
Sérülése van neki is azért lassabb. Azért ez a Bengals D line nem rossz.
Ha már fal Punci szerintem elég jól tolja Long és Inco is elég jó, mondjuk Long javulóban, Inco viszont elég komoly szinten tolja idén. Martin közepes, Jerry nem tetszik, sokszor megverik, néha nyit egy hatalmas lukat de könnyen ellökik.
Bushon nagyon látszik a sérülés, az előző meccsen rémes volt, most so-so. Az irányváltásai és a gyorsasága épp sehol nincs.Delonso_
Sherman Jim Turner OL coach adott igazat abban, hogy le kell fogyasztani Jerry-t. Kb. 30-35 pounds lejött róla, és ez a játékának is jobbat tett. Nem tökéletes a játéka se Martin-nak, sem Jerry-nek, de lesz ez még jobb.
Persze Long-nak volt szept. 5-én sérülése (azt hiszem térd; azzal szokott baja lenni, de egy OL emberkénél ezen ne csodálkozzunk), úgy kezdte az idényt, de ő kihagyhatatlan. A bal oldal rendben van, de Martin kicsit javulni kell (de azt edzők is látják) + Jerry-nek is van mit (de azért hozzáteszem nem olyan förtelmesen rossz, mint amire számítottam). Én továbbra is tartom ennek fényében is, hogy kellett volna egy jó RG az FA piacról.danyly
több mint 13 éve
Tudom-tudom. De a srác tényleg nulla. 5 év alatt 4 TD, nem egy nagy teljesítmény, és Norv Turner sem tudott kihozni belőle többet.Azért nálunk leselejtezett emberből már hoztak ki sokat. Akarsz példákat ?DM13Nannee workout-on van a Patsnél.Ne nevettess ki: nem alkalmas elkapónak (de másnak se). danyly
Ha szerződést kap és belőle is kihoznak egy Wes Welker 2.0-át, akkor megszaggatom a ruhám, homokot szórok a fejemre, Bizertába dezertálok és összekarmolom magam. Valamint elismerem , h BB maga a megtestesült Lucifer, Darth Vader és Houdini egy személyben vagy egyenesen az Antikrisztus !DM13
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Azért nálunk leselejtezett emberből már hoztak ki sokat. Akarsz példákat ?Nannee workout-on van a Patsnél.Ne nevettess ki: nem alkalmas elkapónak (de másnak se). danyly
Ha szerződést kap és belőle is kihoznak egy Wes Welker 2.0-át, akkor megszaggatom a ruhám, homokot szórok a fejemre, Bizertába dezertálok és összekarmolom magam. Valamint elismerem , h BB maga a megtestesült Lucifer, Darth Vader és Houdini egy személyben vagy egyenesen az Antikrisztus !DM13
több mint 13 éve
Biztos hogy bush teljesítménye is visszább esett a sérülése után, de a fal sem a régi mert nem no gain-eket fut hanem nagy minuszokat, ami azt jelenti számomra, hogy a falon úgy jön át az ellen ahogy akar. Ráadásul miller sem tudod egy normálisat futni, szóval szerintem a fal esett inkább vissza.
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Szerintem Long javul.Sherman elmondta a véleményét a meccs után Martin-ról: látszik, hogy rookie, egy bizonyos elvárások vannak vele szemben. Még nem tökéletes a játéka, de a kezeivel jól dolgozik és a passz szituációkban megállja a helyét. A Bengals két DE jól játszott, sokszor siettetésre kényszerítette Tannehill-t.
Sérülése van neki is azért lassabb. Azért ez a Bengals D line nem rossz.
Ha már fal Punci szerintem elég jól tolja Long és Inco is elég jó, mondjuk Long javulóban, Inco viszont elég komoly szinten tolja idén. Martin közepes, Jerry nem tetszik, sokszor megverik, néha nyit egy hatalmas lukat de könnyen ellökik.
Bushon nagyon látszik a sérülés, az előző meccsen rémes volt, most so-so. Az irányváltásai és a gyorsasága épp sehol nincs.Delonso_
Sherman Jim Turner OL coach adott igazat abban, hogy le kell fogyasztani Jerry-t. Kb. 30-35 pounds lejött róla, és ez a játékának is jobbat tett. Nem tökéletes a játéka se Martin-nak, sem Jerry-nek, de lesz ez még jobb.
Persze Long-nak volt szept. 5-én sérülése (azt hiszem térd; azzal szokott baja lenni, de egy OL emberkénél ezen ne csodálkozzunk), úgy kezdte az idényt, de ő kihagyhatatlan. A bal oldal rendben van, de Martin kicsit javulni kell (de azt edzők is látják) + Jerry-nek is van mit (de azért hozzáteszem nem olyan förtelmesen rossz, mint amire számítottam). Én továbbra is tartom ennek fényében is, hogy kellett volna egy jó RG az FA piacról.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Steven Jackson idén rémes olyan D.Thomas szinten van. Top elkapójuk sérült. A faluk nem valami stabil idén, Bradford gyakran ül seggre úgy tudom. Védelmük mind futás, mind passz védekezés terén középmezőny. Engedett pontokban 9.-ek. Összességében ez egy erős stabil def.
Viszont offenseben minden mutatóban jobbak vagyunk. Ha wake-ék seggre pacsit játszanak Bradforddal egész meccsen mi jövünk ki jobban, feltéve ha turnoverekből nem adunk nekik pontokat.
Langford mit csinálsz te ott??? 😀
több mint 13 éve
Álmodozom egy kicsit:Remélem, elkapjuk szépen a Kosokat, akik annyira feldühödnek ezen, hogy "egy DIV - egy ellenség" alapon 28-án a földbe döngölik a Pets gárdáját 😀😀😀
Oké, felébredtem 😉
Amúgy a Rams még megfogható, ha keveset hibázunk és hozzuk az eddigi teljesítményünket.
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Ez lesz ám egy igen nehéz és elég dirty meccs.Mindkét csapat feljövőben, bitang védelemmel. A mi támadósorunkat jobbnak látom, de ez nem sokat jelent, bajusz megmutatta már hogy kell megfogni egy jó O-t. Alig várom a meccset.
több mint 13 éve
a cincinatti ellenihez még:- Base personnel 2 RB, 1 TE, 2 WR on 27 plays
- 3 WR, 1 RB and 1 TE on 13 plays
- 2 WR, 2 TE and 1 RB on 12 plays
- 2 TE and 2 RB on nine plays
- 4 WR on just 1 snap
james welker:
Knee-jerk reaction: "Rebuilding? The Dolphins are a playoff team right now. They should be 4-1."
Reality or not?: "Slow down, Miami fans. The Dolphins are playing hard, but they are 2-3 and need to string together more wins."
rams ellen:
a delfinek és a kosok is a 7. helyen állnak a sackeket tekintve - 15-el.
a miami a 6. helyen van a pass deflectedben, az 5. helyen az INT-ekben

Amúgy nem tudom, hogy amíg Brady a NE-ben van, mennyi esélye van bárkinek is a div-et megnyerni... Nagyon nem szeretem őket, de k jól összerakott banda...5 éven belül reméljük megtörténik a csoda 😊 bár amig belichick a csoportban van addig van félni valónk.
Paradoxon_MIA
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Az tény, hogy BB maga a sátán.Az is hogy szeretném náluk pályán látni ninit. Több esélyünk lenne.
több mint 13 éve
Nannee workout-on van a Patsnél.leadja a playbook tudását és ennyi. szerencsénk h szerintem kb semmire sem emlékszik
több mint 13 éve
Nannee workout-on van a Patsnél.Ne nevettess ki: nem alkalmas elkapónak (de másnak se).
több mint 13 éve
Nannee workout-on van a Patsnél.Most igazán nem tudom mit szeretnék jobban: ezt élő adásban követni, vagy Nannee-t elfelejteni 😀 😀 😀 😀 😀 😀: 😀 😀 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Nannee workout-on van a Patsnél.Ha szerződést kap és belőle is kihoznak egy Wes Welker 2.0-át, akkor megszaggatom a ruhám, homokot szórok a fejemre, Bizertába dezertálok és összekarmolom magam. Valamint elismerem , h BB maga a megtestesült Lucifer, Darth Vader és Houdini egy személyben vagy egyenesen az Antikrisztus !
több mint 13 éve
Áh Marshall nem tett volna jót Tannehillnek. Mondjuk a fogalmatlan Egnew helyett hozhattunk volna mást is avval a pickkel.Már hiányoltuk a csajokat, bár ezek már régiek...😀
briareos
több mint 13 éve
Bengals elleni győzelem fontos pontjai:- A Bengals-nál volt 8 missed tackles (3 játékosnak 2 is volt)
- A Cinci nem bírt kellően nyomást gyakorolni Tannehill-re, csak Dunlap és Johnson-nak sikerült több-kevesebb sikerrel (de Tanny kiválóan megoldotta ezeket a pressure helyzeteket is)
- S. Smith nem volt valami összeszedett (vegyes a kép): 10 target-ből 7-et elkaptak, 1 TD lett róla és 1 pass def-je volt, de mindez csak 54 y-on
Összességében: Egy embert teljességgel nem lehet kiemelni. Tannehill és Wake kombinációja volt a döntő (persze nem együtt értendő): az előbbi sok nice plays-t nyomott, míg utóbbi tudott igazán következetes nyomást gyakorolni Dalton-ra.
több mint 13 éve
Szerintem Long javul.Sérülése van neki is azért lassabb. Azért ez a Bengals D line nem rossz.
Bushon nagyon látszik a sérülés, az előző meccsen rémes volt, most so-so. Az irányváltásai és a gyorsasága épp sehol nincs.
több mint 13 éve
Long pass protectionja nem volt közel sem tökéletes a Bengals ellen, de ezt feledtette a kiváló futás blokkolásokkal. Az erőnlétét kiválóan kihasználta, hogy Michael Johnson-t sok alkalommal megverje. A szembenálló DE belső oldalát megfogta és így Bush többször ki tudott robbanni a fal jó blokkolásából. De azért a pass protection-hoz hozzá tartozik, hogy 30 drop-backs-ből egyszer engedett QB hit-et és egyszer hurry-t. Bár M. Johnson-nak 2 irányító ütése volt, de a másik ütés Incognito számlájára írható. A másik oldalon Martin többet hibázott mint Long. Nem volt teljesen rémes a játéka de run game-ben Geno Atkins elverte. Csúnya játéka a második negyed 9:57-kor volt, amiko a Pro-Bowl DT kívülről megkerülte és rövid úton megcsinálta a tackle-t. Martin-nak bőven akadtak hibái a futás blokkolásban, de a passz védekezésben jobban nyújtott, mint Long. Két siettetése volt összesen.
2 sack-et engedett a fal, ez bőven belefért szerintem (főleg annak fényében, hogy előtte a Bengals-nak 16 sack-je volt 4 meccsen!). Qb hit összesen 6 volt (de nekünk 7 + 3 sack).
Nem olyan rossz ez az OL, de mint Ventura is írta a futás blokkolásoban kicsit javulni kell. De én vélemény szerint azért egy kicsit Bush is lehet ebben hibás, olyan szempontból, hogy volt egy kis sérülése és nem meri annyira odatenni magát. Mert azért annyit nem romolhat a run game block 1-2 meccs alatt.
több mint 13 éve
Finoman szólva is lehetett volna mást azon a helyen, mekkora reach volt már.
több mint 13 éve
Áh Marshall nem tett volna jót Tannehillnek. Mondjuk a fogalmatlan Egnew helyett hozhattunk volna mást is avval a pickkel.
több mint 13 éve
Philbin a HC-ben jól elaltatott minket, közben amit csinál elég durva, pedig amikor Ireland elküldte Beastet hát nagyon mondtam az igét.És permanensen visszatetted magad, vagy jössz időnként?
több mint 13 éve
run D állat. Bess szintén. Carroll még mindig fogalmatlan, de nem az ő hibája h nincs előtte jobb. Áh, GM-re már végképp nem lenne időm
több mint 13 éve
Így van 😊 De Bess se kutya.A D meg az a harapós fajta amit szeretünk, ha még sec is lesz...
Nem hiányzik a GM ?
több mint 13 éve
tény, a mutatott játék biztató, ha az utolsó fogaskerekek is a helyére kerülnek akkor jó lesz. Ha idény előtt valaki azt mondja h 5 meccs után Hartline fogja vezetni a WR rangsort... hát megkérdeztem volna mit szed
több mint 13 éve
Persze, Sátánnál meg Sopranonál is lelkendeztünk, aztán..... De fene tudja, eddig szép amit látunk.