Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Üdv Uraim! 😊
Várhatóan kik nem lesznek bevethetőek tőletek a hétvégi meccsen? 😊Beki
Ez az információ szigorúan titkos. Le akarjuk győzni a Jets-t! 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Üdv Uraim! 😊
Várhatóan kik nem lesznek bevethetőek tőletek a hétvégi meccsen? 😊
több mint 13 éve
A Dolphins a bye-wek alatt safety-ket nézett meg, de inkább a fiatal, tehetséges játékosokra helyezték a hangsúlyt, mint a nagyobb FA nevekre. Miért is? Csak azért mert R. Jones által védett terület felé a QB-k passza 39.7-es rating-el ér célt (harmadik legjobb a kezdő S-ek között!), míg C. Clemons esetében ez 67.6-os mutató.

Csak viszonyítás képen ez a mutató Reggie Nelson (Bengals) esetében 120.7, LaRon Landry (Jets) 91.0 és Madieu Williams (Redskins) 91.1-es (róluk lemaradtunk az FA piacon az év elején; ha egyáltalán akartuk volna őket). Ez a mutató 87.5-ös a jelenlegi Jets-es/ex-Dolphins-os Y. Bell esetében, aki a safety-k között 49. a Pro Football Focus listáján a teljes mutatókat nézve. Mit mondjak én sem nagyon sírtam, hogy elment.
De Landry-re kitérve, remélem hétvégén nem fog villogni. Az előző meccsen INT-et fogott és TD-t csinált belőle + Bush-on csinált egy hard tackle-t, ami után pihenő következett az RB-nek.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
én is oda-oda kukucskáltam, de tudjuk nagyon jól, hogy a támadó oldal a joker.
részünkről a futó játékra is szükségünk lenne.
nagyon hiányzott csapat a mostani vasárnapról (pedig kellett ez a pihenő), úgyhogy nagyon nagyon kíváncsi vagyok mit sikerült "kipihenni". bízok a futójáték újbóli feltámadásában (tavaly ezen játékhét környékén éledt fel).
védelemünben tudjuk mit fog művelni brady, de, hogy ridley-éket, hogy stoppoljuk, az egy új krónika lesz.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
A hétvégén vegyük elő a voodoo babát és szurkoljunk a Titans-nek, míg a másik két csapat esetében nem szükséges, mert a Pats és a Jets egymás ellen játszik. 😊 danyly
lehet a titans-t kéne nézni, hogy mire lehet számítani ellenük (a jets utáén ők jönnek).
a patriots-jet rangadóban, ha valakinek kötelező lenne szurkolni akkor a szintén nem kedvelt, patriotsnak szurkolnék. ugyis ők nyerik a csoportot (ki mer arra fogadni hogy nem,?). akkor legalább a jets bukjon - velük versenyben vagyunk.
joco örülhet.Ventura
Végül is jól használtam a mágiát: Bills kikapott és a Pats nyert így a Jets nem tudott elhúzni a csoporton belüli nyert meccsek terén.danyly
És a meccs megmutatta, hogy a Pats verés sem álomkategória,ha azt, és úgy játszunk ahogy tudunk!

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Dominique Jones (TE/FB) practice squad felvételét megerősítették. De az még egyenlőre nem világos kit fognak kitenni onnan, hogy helyet csináljanak neki.

több mint 13 éve
A hétvégén vegyük elő a voodoo babát és szurkoljunk a Titans-nek, míg a másik két csapat esetében nem szükséges, mert a Pats és a Jets egymás ellen játszik. 😊 danyly
lehet a titans-t kéne nézni, hogy mire lehet számítani ellenük (a jets utáén ők jönnek).
a patriots-jet rangadóban, ha valakinek kötelező lenne szurkolni akkor a szintén nem kedvelt, patriotsnak szurkolnék. ugyis ők nyerik a csoportot (ki mer arra fogadni hogy nem,?). akkor legalább a jets bukjon - velük versenyben vagyunk.
joco örülhet.Ventura
Végül is jól használtam a mágiát: Bills kikapott és a Pats nyert így a Jets nem tudott elhúzni a csoporton belüli nyert meccsek terén.

több mint 13 éve
Kis szösszenetek a csapattal kapcsolatban:
- Mike Sherman nyilatkozta, hogy Gaffney a legjobb edzését produkálta a bye week-es héten-hétvégén (az egész múlt heti edzésen ő volt a legimpresszívebb, legtöbbet dolgozó játékos állítólag; Sherman nagyon dicsérte, így akár a Jets ellen hétvégén már be is vethetjük).
- Egnew-el viszont egyáltalán nincs megelégedve Sherman: sem mint TE, sem mint ST kerettagként nem tudja alkalmazni. Így nagy valószínűséggel nem fog aktív státust kapni.
- Kevin Coyle arról beszélt, hogy a bye week lehetőséget adott arra a csapatnak, hogy tanulmányozza a Texans sorsdöntő végjátékait. A Miami most erre helyezi a hangsúlyt. Kis elcsent támék lesznek a Jets ellen? Remélem meglepjük őket valamivel.
- Coyle-t továbbá megkérdezték, hogy ki fejlődött a legtöbbet, aki azt mondta, hogy Sean Smith (Coyle on Smith: "He started with a lot of ability but wasn't a consistent player. Too much up & down. Now consistent each and every week.")
- Joe Philbin szerint kemény lesz az elkövetkezendő 4 meccs, mivel azokat 18 nap alatt kell teljesíteni. Ez meg fogja határozni a szezon hátralévő részét. És a csoportból a Pats-el még nem is találkoztunk (majd csak dec. 2-án lesz az első meccs ellenük).
- Workout player today: TE Chase Ford (blokkoló TE, az Eagles FA-ra rakta), S Sean Baker, TE Dominique Jones és S Cyhl Quarles (ex-Wake Forest; Baltimore-hoz írt alá-elküldték, majd Pats practice squad-ba vették be, de 2 hét után kivágták).

több mint 13 éve
Dany hasznos volt a szerződéses írásod, de ha Smithnek akkora szerződést adunk tökönszúrom magam, messze van ő még attól a szinttől.Delonso_
Írtam is, hogy nekem is erősnek tűnne egy ilyen jellegű szerződés. Csak azért vetettem fel, hogy ha netán-talán óriásit fejlődne és nagy idényt produkálna, akkor kicsikarhat hasonló szerződést (de nem olyat). Csak egy kis távolba látást próbáltam meg, közel sem biztos, hogy ebből valami meg is valósul.

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Dany hasznos volt a szerződéses írásod, de ha Smithnek akkora szerződést adunk tökönszúrom magam, messze van ő még attól a szinttől.
több mint 13 éve
Power rankings: 15. Miami Dolphins
You have to love the fight in this team. That defense is impressive. Don't look now, but they're in the playoff race.

Ez így nagyon tetszik.😊

több mint 13 éve
- gray elkezdni az edzést
- marshall még mindig megreccsenve

jelenleg a másodikok vagyunk az afc eastben (egyenlőre csak a bye week miatt). gondolom nem kell kifejtenem a győzelem fontosságát.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
Ez nem lenne rossz!
 www.thephinsider.com/2012/10/17/3519064/dolphins-not-in-dwayne-bowe-trade-talks-with-kansas-cityRunRickyRun
bowe-nak nincs szerződése, azaz vele is hosszabbítani kéne, mint kb a fél csapattal (starks, bush, long, smith, h csak párat mondjak) emelett még tud balhés és dívás is lenni, szóval számomra nem olyan egyértelmű. Az tény h Bowe kvalitású WR nagyon jó lenne, de nem vagyok benne biztos h személy szerint ő kell-e idebriareos
Ha már a szerződéseknél tartunk, egy kis elemzés (ha már úgysem játszunk hétvégén):
Közeleg az idő, hogy új szerződéseket kössenek, mert sok meghatározó játékosnak jövőre lejár a szerződése és FA lesz. Ezek a játékosok most 50 millió $ foglalnak a 2013-as cap space-ben. De ha jól gazdálkodnak, még egy v. esetleg kettő jó kis veterán játékost még be tudnak tuszkolni a sapka alá.
A legfontosabb re-signing-ek (amik meg is fognak valószínűleg valósulni): Long, Starks, Hartline és Bush ügynökével is folynak a komoly tárgyalások. Fasano és Clemons is unrestricted-ek lesznek.

Top free agents:
Long (27 éves), 5 meccsen 3 sack allowed eddig, de a Pro Football Focus ranglistáján a 71 T-ből a negyedik legrosszabb futás blokkolásban (!), és ez azért több mint kellemetlen. De ettől függetlenül vele kapcsolatban arra lehet számítani, hogy hasonló szerződést kap mint Joe Thomas (7 évre, 84 millió $ - ez 12 millió $/év, 44 millió $ garantált). Mostani szerződés 2008-ban lett megkötve, 5 évre 57.75 millió $-ra melyből 30 millió $ garantált. Ha szükséges a Miami felhasználja a franchise tag opciót (akkor 15 millió $ lenne 1 évre a fizu), de szerintem jobban járnak egy hosszú távú szerződéssel, mert akkor csökkentené a sapka limitet + nem lenne gond a 2014-es cap.

A Dolphins számít Smith-re (25 éves), aki akár egy olyan alkut is kihozhat, mint pl.: Dallasban Brandon Carr v. St. Louis-ban Cortland Finnegan (5 évre 50 millió $). De mondjuk, optimálisabb lenne a Miami-nak, ha olyan szerződés jönne ki, mint Carlos Rogers-nek a 49ers-nél (4 évre 31.3 millió $). Smith jelenlegi szerződése 2009-ben kötettett 4 évre, 3.166 millió $, ebből 945 ezer $ aláírási bónusz. Nekem kicsit erősnek tűnnek ezek a számok Smith-el kapcsolatban, de biztosan meg akarja tartani a Dolphins, így valamennyit engednie kell majd.
Smith méretei, sebessége és jó emelkedő képessége, lehető teszi, hogy keresett legyen a CB között. A feléje irányuló passzok 41.7 %-át tudták csak a WR-ek megkaparintani, és ez a legjobb mutató a CB-k között a ligában, akik felé min. 30 passzkísérlet ment.
Pl.: az All-Pro Larry Fitzgerald mellett 2 INT jegyzett idén, ami figyelemre méltó.
Ha mondjuk Long-al kötnek egy hosszútávú szerződést akkor lehet, Smith-re rádobják a franchise tag-et, ami kb. 10.7 millió $-ba fájna a Miaminak.

Hartline (25 éves), jelenlegi szerződése 2009-ben kötettett 4 évre, 2.255 millió $ (ebből 504.975 $ aláírási bónusz, 2012-ben keres 1.308 millió $). A Green Bay-es Jordy Nelson-nak – akinek hasonló ívet írt le a karrierje, mint Hartline-nak – tavaly október 2-án 3 éves 13.989 millió $ (5 millió $ garantált, 3.5 millió $ aláírási bónusz) szerződést adtak. Ez a szerződés akkor kötetett vele amikor breakout season-t nyomott. Ha Hartline fenntartja a formáját akár évi 5 millió $ szerződést is kiharcolhat, de ehhez elkel majd egy jó ügynök tevékenysége is.
"I want to be in Miami," – mondta Hartline.

Starks (28 éves), akinek idén van 3.5 sack, 2 PasDef, 1 INT és szerves része a liga egyik legjobb futás elleni védekező egységének. Anno a TPM-től Taber J. Small volt az ügynöke, de most nincs neki (ha jól tudom), de így is bízik egy olyan szerződésben (vagy inkább jobb szerződésben) mint Kendall Langford kötött 4 évre 24 millió $ a Rams-el vagy a Saints-nél Brodrick Bunkley 5 évre 25 millió $. De Starks különb mindkettőnél. Starks jelenlegi szerződése 2008-ban köttetett 5 évre 20.05 millió $ (7 millió $ garantált, 5.75 millió $ aláírási bónusz).

Ha Bush (27 éves) visszajavítaná az első négy meccsen elért meccsenkénti yard cipelés átlagát (5.5), akkor akár az idei évre járó fizetését (4.5 millió $) feljavíthatná kb. 6 millió $-ra/év. Marshawn Lynch pl.: 118 yarddal többet futott mint Bush a tavalyi szezonban, de kevesebb volt a cipelés/yard átlaga (4.2 az 5.0-al szemben), de így is évi 7.7 millió $ kapott (4 évre 31 millió $), és csak egy évvel fiatalabb mint Bush (26 éves). De Bush esetében igen fontos mutató, hogy egészséges maradjon és növelje a saját értékét. Egy franchise tag az ő esetében egy 8 millió $ kóstálna. Bush jelenlegi szerződés 2 évre 9.75 millió $ (2.5 millió $ aláírási bónusz).

De mennyi is lenne a cap, ha mind az öt játékost meg akarjuk tartani? Attól függ a szerződéseket, hogy tudják strukturálni. Pl.: a Dallasnál a cap hit-et Carr esetében úgy oldották meg, hogy 2012-ben 3.2 millió $, 2013-ban pedig 16.3 millió $. De ha Long esetében a Miami felhasználja a franchise tag-et, akkor az öt játékos – ha mindegyikkel re-sign – összköltsége 30 millió $-al a cap felett lenne. Azok akik arra számítanak, hogy majd más csapatoktól jönnek nagy FA nevek, csalódni fognak. Joe Philbin néhány hete elmondta, hogy Green Bay-ben, hogyan is dolgoztak Mike McCarthy-val és Ted Thompson-nal FA játékosokkal kapcsolatosan: „Nem emlékszem, hogy valaki is sértődött lett volna az FA-k közül, a kialakult szerződések v. nem megvalósult tenderek végett. A saját meglévő anyagunkból akartuk mindig kihozni a legjobbat.”

2012-re a salary cap limit 130.5 millió $, a cap space 7.1 millió $ jelenleg. 2013-ra 71 millió $ kifizetés van 36 játékosra (mostani állás szerint), ebből top Dansby 8.6 millió $, Soliai 7.9 millió $ és Marshall 5.8 millió $ cap hit-e. Meg még ott van Carpenter 3 millió $-a is. Tannehill marad 2.8 millió $ szerződésnél. 2013-ban a Miami-nak 1.5 millió $ dead money lesz, több mint 2/3-a Vontae Davis végett. És kb. 5 millió $ kerül majd a 2013 draft class sign-ek is.

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Ez nem lenne rossz!
 www.thephinsider.com/2012/10/17/3519064/dolphins-not-in-dwayne-bowe-trade-talks-with-kansas-cityRunRickyRun
bowe-nak nincs szerződése, azaz vele is hosszabbítani kéne, mint kb a fél csapattal (starks, bush, long, smith, h csak párat mondjak) emelett még tud balhés és dívás is lenni, szóval számomra nem olyan egyértelmű. Az tény h Bowe kvalitású WR nagyon jó lenne, de nem vagyok benne biztos h személy szerint ő kell-e ide

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gyanúsan nem fog, NFC Eastből nem jöhet div győztesként a Philly ha a Giants a no.2 seed 😛 de ha felcseréled az Eaglest mondjuk a Bearssel az még jó is mert akkor a Northot is megnyeri valaki 😊
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
A szezon végén majd meglátjuk bejön e a tipp! 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Ez nem lenne rossz!
 www.thephinsider.com/2012/10/17/3519064/dolphins-not-in-dwayne-bowe-trade-talks-with-kansas-city

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
joco örülhet.

több mint 13 éve
A hétvégén vegyük elő a voodoo babát és szurkoljunk a Titans-nek, míg a másik két csapat esetében nem szükséges, mert a Pats és a Jets egymás ellen játszik. 😊

több mint 13 éve
Neeem, nem vagyok pesszimista, sőt. Csak kérdeztem hogy miért eshetett vissza ennyire a futásunk. És nem ezen az egy meccsen mert már a Cinci ellen is csak 2,5 átlaga volt bushnak és 10 negatív futása.
Nincs szó arról hogy szar a csapat mert szerintem a fejlődés látszik! De a futás nem fér a fejembe akkor sem! És nem bush felejtett el futni, mert senkinek nem ment a futás.
A futás védekezésünk mondjuk csak ezen az egy meccsen mondott csődöt! Ettől függetlenül még jópár győzelmet várok a csapattól bye után!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Én is azt mondom, hogy most szarok voltunk, és mákkal húztuk be, csak nem értem, hogy egy szar meccs után miért kell egyből a vészharangot kongatni? Ráadásul a Rams nem annyira szar védekezésben, és futásban hogy indokolatlan legyen ez a kilengés. Minden csapatnak lehet szar napja, de mi a szar napunkon kivédekeztünk nem egy redzone szitut, az edzőnk be mert vállalni egy fake puntot, bejött, a rookie QBnk INT nélkül zárt, de adott két TD-t.

Oké, Hartline nem kapott el 100yardot, de miért nem? Mert rá figyelnek. Most előlépett Fasano.
Bush 1.4 yrd-os átlaga csúnya, de egy dolog. Én emellett azt is láttam, hogy vállalja az ütközéseket, mer játszani. A Rams szétfutott minket? Igen, de nézzük meg kivel...

Persze, nem ilyen meccseket akarok én se látni, és szeretnék egy jó játékkal elért győzelemnek örülni minden héten, de lássuk már be:

- Egy meccs volt a mostani, jön a bye week, csapatban, edzőben van potenciál.

- Szezon előtt nem hittük, hogy egy szar játék után a lelkünk mélyén a rájátszást féltjük.

Bye week után meglátjuk mi lesz, de én összességében pozitív előérzettel várom, ha pofára esek akkor majd elismerem, hogy igaza volt a pesszimista koalíciónak.
😊 Geeri
Üdv a klubban! 😀 Végre nem csak én lépek fel a pesszimisták ellen.
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Én is azt mondom, hogy most szarok voltunk, és mákkal húztuk be, csak nem értem, hogy egy szar meccs után miért kell egyből a vészharangot kongatni? Ráadásul a Rams nem annyira szar védekezésben, és futásban hogy indokolatlan legyen ez a kilengés. Minden csapatnak lehet szar napja, de mi a szar napunkon kivédekeztünk nem egy redzone szitut, az edzőnk be mert vállalni egy fake puntot, bejött, a rookie QBnk INT nélkül zárt, de adott két TD-t.

Oké, Hartline nem kapott el 100yardot, de miért nem? Mert rá figyelnek. Most előlépett Fasano.
Bush 1.4 yrd-os átlaga csúnya, de egy dolog. Én emellett azt is láttam, hogy vállalja az ütközéseket, mer játszani. A Rams szétfutott minket? Igen, de nézzük meg kivel...

Persze, nem ilyen meccseket akarok én se látni, és szeretnék egy jó játékkal elért győzelemnek örülni minden héten, de lássuk már be:

- Egy meccs volt a mostani, jön a bye week, csapatban, edzőben van potenciál.

- Szezon előtt nem hittük, hogy egy szar játék után a lelkünk mélyén a rájátszást féltjük.

Bye week után meglátjuk mi lesz, de én összességében pozitív előérzettel várom, ha pofára esek akkor majd elismerem, hogy igaza volt a pesszimista koalíciónak.
😊

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛

"Bush kiábrándító volt futás terén 17yard 1,4 átlag!"
"De a lényeg hogy behúztuk a meccset egy nagyon erős védelemmel szemben." RunRickyRun
Geeri
Az a baj hogy erős védelem ide erős védelem oda a 17yard akkor is kevés 1,4 átlag meg még durvább tőle! A Rams futó védelme átlag 100.8yard-ot engedett eddig!

Arról nem is beszélve hogy a mi 5. védelmünk aki ráadásul rams elleni meccs után lett csak 5. addig vezettünk 160yardot engedett futni! Felborult a világ, remélem jót tesz a bye week majd!RunRickyRun
Én nem bánom amíg nyerünk 😀DM13
Persze a győzelem a lényeg, azért a szép és jó játékot szívesebben nézem! 😉RunRickyRun
Mármint játszunk szépen, de kapjunk ki ?DM13
Sokan nem is szeretik (szerették) a Miami football-t, mert olyan egysíkú. Sok futás, gyenge passzjáték, megbízhatatlan, kiszámíthatatlan QB-k (Marino utáni időszakra értve; én speciel Pennington-t nagyon szerettem és Tanny is kezd alakulni és szerethetővé válni; közeljövőről beszélve).
Inkább nézek unalmas meccseket (bár eddig max. a Texans ellen volt egyértelmű a meccs, de ott is csak a 2. negyed miatt, amúgy a többi szoros volt + az Oakland, de az a mi szempontunkból pozitívan "unalmas" volt), csak nyerjünk.
Mert mi is a lényeg. 😊

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Erről ennyit szerintem, ha bye week után is ennyi lesz akkor lesz baj. De nem lesz! 😛

"Bush kiábrándító volt futás terén 17yard 1,4 átlag!"
"De a lényeg hogy behúztuk a meccset egy nagyon erős védelemmel szemben." RunRickyRun
Geeri
Az a baj hogy erős védelem ide erős védelem oda a 17yard akkor is kevés 1,4 átlag meg még durvább tőle! A Rams futó védelme átlag 100.8yard-ot engedett eddig!

Arról nem is beszélve hogy a mi 5. védelmünk aki ráadásul rams elleni meccs után lett csak 5. addig vezettünk 160yardot engedett futni! Felborult a világ, remélem jót tesz a bye week majd!RunRickyRun
Én nem bánom amíg nyerünk 😀DM13
Persze a győzelem a lényeg, azért a szép és jó játékot szívesebben nézem! 😉RunRickyRun
Mármint játszunk szépen, de kapjunk ki ?

több mint 13 éve

ezt magyarázom. diamondhead44 is kifejtette a rams topikban a helyzetet és kifejezte egyuttal értetlenségét is a meccsel kapcsolatban. ezért is nem tetszik a győzelem. pontosabban maga a győzelem alap, hogy tetszik, csak amilyen teljesítménnyel kivívtuk. jóformán annak köszönhetjük, hogy zuerlein 2x-szer is kihagyta és még a 3. - a 66 yardról is betalált volna. brutal az a gyerek.
kellett ez a bye week. remélem orvosolják a dolgokat.
ezért mondom hogy előreláthatólag kevés lesz ez. ha így folytatjuk vagy bukunk (szerintem szoros meccsekben) vagy szerencsével húzzúk be, mint a rams-t.