Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nálunk nem mutatott semmit.. Nektek még bejöhet, ilyen ez a liga.. esélyes, hogy nálunk pl Shorts is így járt volna míg PS-etekben valaki Hartline szintű meccset produkált volna. Semmi nincs kizárva. Nálunk egy ghost volt szerintem nálatok is az lesz, de gondolom megnézik és legfeljebb kuka. Ha helyetek volt a trade után, veszteni valótok meg nem, akkor miért ne? Minden esetre nem ő lesz a következő Welker az tuti!Kiraktuk Armstrongot.. csak véletlen egybeesés vagy érkezik valaki a határidő előtt?Csabee13Mi meg fölszedtük ma waiverről. Gondolom sokat ne várjuk tőle, igaz?iktriad
több mint 13 éve
Szóval ő is olyan mint Mike Thomas, akit eltradeltünk. 2 éve remek volt a Skinsben, de azóta nem sokat mutatott.Három elkapás egész szezonban. Szerinted?danylyKiraktuk Armstrongot.. csak véletlen egybeesés vagy érkezik valaki a határidő előtt?Csabee13Mi meg fölszedtük ma waiverről. Gondolom sokat ne várjuk tőle, igaz?iktriad
több mint 13 éve
Három elkapás egész szezonban. Szerinted?Kiraktuk Armstrongot.. csak véletlen egybeesés vagy érkezik valaki a határidő előtt?Csabee13Mi meg fölszedtük ma waiverről. Gondolom sokat ne várjuk tőle, igaz?iktriad
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Kiraktuk Armstrongot.. csak véletlen egybeesés vagy érkezik valaki a határidő előtt?Csabee13Mi meg fölszedtük ma waiverről. Gondolom sokat ne várjuk tőle, igaz?
több mint 13 éve
abszolút!"Olivier Vernon named AFC Special Teams player of the week"
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Kiraktuk Armstrongot.. csak véletlen egybeesés vagy érkezik valaki a határidő előtt?
több mint 13 éve
AFC-ben a mi védelmünk engedte a legkevesebb pontot 😊 ez a kemény
több mint 13 éve
Én nem vagyok oda az ilyen megközelítésekért, csak úgy érdekességképen egy kis összevetés Luck és Tannehill idei formájáról (nagy matchup lenne, ha az idei draft 1. és 8. kiválasztottja összemérné az erejét; de persze ez függ Tanny sérülésétől):Szerintem se érdemes statisztikák alapján hasonlítgatni. A győzelem számít 😀
- Mivel csak 18 yardig jutott Tanny a sérülése okán a legutóbbi meccsen, így Luck-nak jobb az átlaga a passzolt yard/meccs esetében (281 a 242-vel szemben)
- A jó passzok százalékaránya viszont Tannehill-nek kedvez: 59.1 az 55.6-al szemben.
- QB ratingban Tanny a 27. (75.8) Cam Newton előtt, Luck 29. 74.6-os mutatóval. Mögötte Sanchez, Weeden és Cassel van. Ebben a mutatóban elég hátul szerepel mindkét játékos, de ez a mutató pont nem tükrözi a valós képet. Itt jön ki, hogy nem csak az irányítón múlik (mondjuk az utolsó három, elég siralmas csapatszinten is).
- Luck 8 TD-8 INT – Tannehill 4 TD-6 INT
- Luck legutóbb győzelemre vezette a Csikókat a hosszabbításban a Titans ellen vasárnap, de Tanny 4. negyedes mutatói jobbak.
- Tannehill a 4. negyedes QB ratingje 13. a ligában (90.8), míg Luck csak 29. (69.9). Luck-nak van 3 db 4. negyedes INT-je, Tanny-nak nincs (de van egy OT INT-je).
- Dan Marino is összeállított vasárnap a CBS-en egy ranglistát a Top 10 első- és másodéves irányítók közül. E szerint Luck második Robert Griffin III mögött, míg Tannehill ötödik, a harmadik Newton és a negyedik Dalton mögött.
danyly
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Én nem vagyok oda az ilyen megközelítésekért, csak úgy érdekességképen egy kis összevetés Luck és Tannehill idei formájáról (nagy matchup lenne, ha az idei draft 1. és 8. kiválasztottja összemérné az erejét; de persze ez függ Tanny sérülésétől):- Mivel csak 18 yardig jutott Tanny a sérülése okán a legutóbbi meccsen, így Luck-nak jobb az átlaga a passzolt yard/meccs esetében (281 a 242-vel szemben)
- A jó passzok százalékaránya viszont Tannehill-nek kedvez: 59.1 az 55.6-al szemben.
- QB ratingban Tanny a 27. (75.8) Cam Newton előtt, Luck 29. 74.6-os mutatóval. Mögötte Sanchez, Weeden és Cassel van. Ebben a mutatóban elég hátul szerepel mindkét játékos, de ez a mutató pont nem tükrözi a valós képet. Itt jön ki, hogy nem csak az irányítón múlik (mondjuk az utolsó három, elég siralmas csapatszinten is).
- Luck 8 TD-8 INT – Tannehill 4 TD-6 INT
- Luck legutóbb győzelemre vezette a Csikókat a hosszabbításban a Titans ellen vasárnap, de Tanny 4. negyedes mutatói jobbak.
- Tannehill a 4. negyedes QB ratingje 13. a ligában (90.8), míg Luck csak 29. (69.9). Luck-nak van 3 db 4. negyedes INT-je, Tanny-nak nincs (de van egy OT INT-je).
- Dan Marino is összeállított vasárnap a CBS-en egy ranglistát a Top 10 első- és másodéves irányítók közül. E szerint Luck második Robert Griffin III mögött, míg Tannehill ötödik, a harmadik Newton és a negyedik Dalton mögött.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
- Tannehill játéka a Colts ellen egyelőre bizonytalan sajnos, a legújabb hírek szerint. Szerencsére nem súlyosak a sérülései: bal térde sérült (horzsolás) és a bal quadriceps is meghorzsolódott. De az MRI csonttörést, repedést egyéb csont v. egyéb strukturális sérülést nem tárt fel.- Carpenter 3 ponttal lemaradva 5. a Miami pont örökranglistáján Mark Clayton (WR) mögött (jelenleg 489 pontja van).
- Ha Bess nagyot játszik vasárnap a Colts ellen feljöhet a Dolphins elkapott yard örökranglista 10. helyére is (105 y kell hozzá; jelenleg 3085 elkapott y van). Hartline-nak 4 yard elkapás kell, hogy megelőzze Brandon Marshall-t a listán. Az aktív játékosok közül a legtöbb elkapott TD-je Fasano-nak van (21 TD).
- Lehet nem fog találkozni a volt csapattársakkal V. Davis, mert a practice squad-ból aktív keretbe tették a CB Marshay Green-t. Lehet, azért mert a Titans ellen kificamította a bal térdét Davis és nincs 100 % állapotban, de szerintem az is közre játszik, hogy gyenge formát mutat.
több mint 13 éve
Tannehill:Report: Ryan Tannehill MRI OK
- Hétfőn MRI
- Azt nyilatkozta gáz esetén be tudott volna állni, de tekintve a nagy előnyt nem kockáztattak. Ez azért biztató!Csabee13
espn.go.com/nfl/story/_/id/8570827/report-mri-knee-miami-dolphins-ryan-tannehill-ok
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Fehér szinü
több mint 13 éve
Marino mezem nekem is van egy régi kedves barátomtól kaptam. Nagy becsben is tartom.
több mint 13 éve
én nekem már tavaly is itt volt a kollégiumi szobámba az íróasztalon egy nike labda és a laptopom fölött a függönyre felcsipezve a lényeg: marino mez 😊
több mint 13 éve
A Hox az azért kemény falat. De hordd a mezed serényen 😊 Aqua színű?
több mint 13 éve
Kaptam karácsonyra egy eredeti bush mezt, de még nem hordtam,de amikor a 2 OT elveszítettük, megfogadtam, minden meccsnapon felteszem és úgy nézem azóta 3/3 még nem láttam a csapatot a play offba. De kezdek reménykedni még 5win és talán.bills2 tirana jaguars. seahawks.
több mint 13 éve
Ryan Tannehill - QB - DolphinsDolphins coach Joe Philbin was noncommittal Monday regarding the Week 9 status of Ryan Tannehill (quad, knee).
Tannehill did express "optimism" on the team flight home about facing the Colts. "I don’t know much, but it was a good conversation on the plane," Philbin said. The Dolphins are still awaiting MRI results, but are "optimism" tests won't reveal a serious injury. Squarely in the playoff hunt, the Dolphins are now 4-3 with four division games left to play. They may view the Indianapolis game as winnable with Matt Moore under center.
több mint 13 éve
Tegyük hozzá, eddig ez nem volt nálunk szokás, hogy az ST ennyire jó legyen.Philbin többször elmondta, hogy idén arra építik a csapatot, hogy szoros kis pontszámú meccseken győzzenek.
Meg tudnám szokni.Delonso_
Def+ST kombinációnk valami brutális.. rendre szállítják a jó field pozíciókat míg az ellenfél ritkán jön a saját 20 asán túlról. Szerintem tudatosan e köré a két elem köré lett építve az idei csapat. Az offense meg majd szépen felnő amíg kinevelgetik a tehetségeket.
További sorsolásunk elnézve és optimistán hozzáállva 10-6 simán lehet ez még. De én egy 9-7 nek is már tudok örülni idén.
több mint 13 éve
Tegyük hozzá, eddig ez nem volt nálunk szokás, hogy az ST ennyire jó legyen. Meg tudnám szokni.
több mint 13 éve
A meccset a ST tette könnyűvé az első negyedben, földben döngölték a Jets önbecsülését a védelem hozzájárulásával. Moore-nak egy hatalmas gratuláció jár, padról beállva szinte hibátlanul, kezdő kalibert mutatott. Tanny ha minden igaz,nem sérült meg komolyabban,ez mindenképpen jó hír, és az meg végképp hogy a többi sérülés sem tűnik végzetesnek. Philbin előtt meg le a kalappal! Az onside kick zseniális húzás volt, így hogy bejött. A puntjaink is nagyon ültek 20on belül, azzal fejezem be amivel elkezdtem: a speciális egység megmutatta a kétkedőknek, hogy mit, és mennyit is tesznek hozzá egy meccshez.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
brandon fields: ligaelső az átlag puntolásban: 51,4
ez egy gyönyörű meccs volt számunkra (majd még pótolom az első negyedet, mert lemaradtam a gyönyörűségekről). kellett már ilyen. mindig csak az izgalom. ryan arca égett, incognito még rátett a végén egy lapáttal a puszijaival 😊
ezt a meccset a special team és a védelem hozta.
köszönjük darren rizzi és kevin coyle!
5.-ek vagyunk a sackek terén (22)
"- An onside kick recovered by Jason Trusnik, gutsy call by Philbin early in the game
- A punt blocked by Jimmy Wilson and recovered by Olivier Vernon for a touchdown
- A field goal attempt blocked by Olivier Vernon
- A 57 yard kick-off return by Marcus Thigpen that led to a touchdown drive
- Dan Carpenter 3 for 3 on field goals
- Brandon Fields with a 53.5 yard punt average and 4 punts inside the 20"
több mint 13 éve
Tannehill:- Hétfőn MRI
- Azt nyilatkozta gáz esetén be tudott volna állni, de tekintve a nagy előnyt nem kockáztattak. Ez azért biztató!
több mint 13 éve
Gratulálok, ugyan félidőben kikapcsoltam ezt a borzadályt, de Delonso: Sanchez nagyon messze van egy kezdő QB-tól. Hiába az első 2 zsír szezonja, ott a futójáték vitte a szekeret. Az elmúlt két szezon mutatja, egy semmi.Nehéz ezt a meccset értékelni, mert nem nagyon láttunk semmit a Jetsből. Szerencsétlen meccs volt a szempontotokból.
Lassan a vezetés is kezd bűzleni nálam, de ez a Miami ma sokkal jobb volt.Beki
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok, ugyan félidőben kikapcsoltam ezt a borzadályt, de Delonso: Sanchez nagyon messze van egy kezdő QB-tól. Hiába az első 2 zsír szezonja, ott a futójáték vitte a szekeret. Az elmúlt két szezon mutatja, egy semmi.Lassan a vezetés is kezd bűzleni nálam, de ez a Miami ma sokkal jobb volt.