Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Happy birthday! Dan Carpenter hits 43-yard field goal to lift the Dolphins past Seattle 24-21. 7 plays, 65 yards. 1:32.

Szép jubileum, szép befejezés.
Köszönjük Dolphins!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Sajnos arra is számítani kell, hogy Thomas többet fog pályán lenni mint Bush. Kivéve akkor ha Bush hipersebességre kapcsol. Elviekben lenne keresnivalója a Seattle def ellen, ha tudja saját, kiváló képességeit kamatoztatni.

Thomas az utolsó négy meccsen 124 snap-en volt benn, míg Bush csak 94. Kétszer is leültették a padra Reggie-t, mert volt egy-két hibája (fumble stb.).
Thomasnak a harmadik legrosszabb az átlaga futás átlag teljesítményben (3.3 y/carry) az NFL backs-ek között, míg Bush átlaga még így is jobb (4.2).
Passz játék után (elkapást követően)az átlag Bush-nál 1.9, míg Thomas-nál egy picivel jobb (2.1).

Állítólag Egnew-t szeretné látni játszani a front office, de Sherman egyenlőre ódzkodik a bevetésétől. Sok jó játékot megcsinál az edzésen, de néha a play-ket "összekuszálja". Magyarán nem tudja mi a feladata az adott játéknál. Hát ez nem túl biztató.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Nektek pedig erősebb a csapatotok 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Ja, de legalább nektek van dicső időszakotok, nekünk meg a fertő van ezer éve. Meg nektek könnyebb a csoportotok most jóval. 😊

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
lions-dolphins két jó barát (utalva a "lengyel-magyar barátság" szlogenre).
hasonló sors... (0-16; 1-15; felemelkedés, lejjebb engedés...)
😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Egyik barátom egy kéthetes amcsi kiránduláson van a nejével. Hamár ott vannak akkor megtekintik a Dolphins-Seahawks meccset is élőben, úgyhogy fél szemem rajtatok is lesz. 😊

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
egnew time?Ventura
Hát nem hinném, mert képtelen blokkolni....😕

Közben Trusnik kapott egy 2 éves szerződést, eddigi teljesítményéért.DM13
clay ellátná egyedül az egész feladatot? és még nem lett megemlítve, hogy mi van ha megsérül.
azon csodálkozok, hogy miért nem próbálnak meg egnew-ból WR-t faragni. úgyis elég hibrid jellegű. nem kéne azért első év végén elhajintani.

"Egnew tulajdonképpen elkapó volt Missouriban, emiatt nem kész arra, hogy 3 downos játékos legyen az NFL-ben. Emellett, a mérete és az atletikussága jó alap hozzá, hogy faktor legyen a passzjátékban. Eredményessége a következő szinten azon múlik, hogy milyen rendszerbe kerül, akár azonnali javulást is hozhat egy Jimmy Graham-jellegű szerepkörben, ahol csak a route futására kell összpontosítani."Ventura
Gondolom, ha menne neki akkor már játszana, mert nem vagyunk tele top WR-ekkel. Szerintem ahhoz nem elég gyors vagy nem tud eléggé elszakadni esetleg nem túl pontos route futó.

több mint 13 éve
Jake Long - T - Dolphins

The Miami Herald suggests LT Jake Long is a candidate for the franchise tag next season.
Long is in the third season of a progressive decline, and the Dolphins aren't going to pay him like an elite NFL tackle. He's allowed four sacks already this year and has struggled mightily in recent weeks. Under the current franchise tender, it would cost Miami $15.36 million to re-sign Long on a one-year deal. His rookie contract was voided for 2013 due to playing-time incentives. Delonso_
Én valószínűnek tartom a franchise tag-et Longal kapcsolatban, pedig ezt sokan elvetik az USA-beli szakírók szerint. Szerintük túl sok az a pénz, ezért a visszaeső teljesítményért. De ne is számítson Joe Thomas féle mega szerződésre sem, hiába is küzdene érte az ügynöke. Max. egy csökkentett összegű szerződést kínálnak neki, ha egyáltalán kínálják.
Mindenesetre én továbbra is bízok benne, hogy még idén is összeszedi magát ill. jövőre jobb teljesítményt fog nyújtani.

több mint 13 éve
Jake Long - T - Dolphins

The Miami Herald suggests LT Jake Long is a candidate for the franchise tag next season.
Long is in the third season of a progressive decline, and the Dolphins aren't going to pay him like an elite NFL tackle. He's allowed four sacks already this year and has struggled mightily in recent weeks. Under the current franchise tender, it would cost Miami $15.36 million to re-sign Long on a one-year deal. His rookie contract was voided for 2013 due to playing-time incentives.
több mint 13 éve
egnew time?Ventura

Közben Trusnik kapott egy 2 éves szerződést, eddigi teljesítményéért.DM13
clay ellátná egyedül az egész feladatot? és még nem lett megemlítve, hogy mi van ha megsérül.
azon csodálkozok, hogy miért nem próbálnak meg egnew-ból WR-t faragni. úgyis elég hibrid jellegű. nem kéne azért első év végén elhajintani.

"Egnew tulajdonképpen elkapó volt Missouriban, emiatt nem kész arra, hogy 3 downos játékos legyen az NFL-ben. Emellett, a mérete és az atletikussága jó alap hozzá, hogy faktor legyen a passzjátékban. Eredményessége a következő szinten azon múlik, hogy milyen rendszerbe kerül, akár azonnali javulást is hozhat egy Jimmy Graham-jellegű szerepkörben, ahol csak a route futására kell összpontosítani."

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
egnew time?Ventura

Közben Trusnik kapott egy 2 éves szerződést, eddigi teljesítményéért.

több mint 13 éve
egnew time?

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
finsjesse: TE Anthony Fasano (hip) has been downgraded from probable to questionable on the injury report. #SEAvsMIA

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Akkor néhány gondolat a Miami OL-el kapcsolatban (mely csapatrész néha felbőszít + ezzel szeretek a legtöbbet foglalkozni)
danyly
Tetszetős poszt.
Lehet csak én látom így, de Incot sokkal jobbnak érzem. Borítja a meccsen rendesen az embereket, sokszor két három embert is levisz félretol a futásnál. Longnál nem látom az agilitást és a gyorsaságot, amit egyértelműen sérülés számlájára írok, ő minden csak nem lusta ember.

Martin és Jerry nekem ahogy van nem tetszenek, bár Jerry néha csinál látványos dolgokat.Delonso_
Köszönöm.
Én is szeretem Incognito játékat (félre ne értsd lentebb a ranglistát vele kapcsolatban; azt csak a PFF sorolta oda, ahova), brusztol, tol, blokkol rendesen. Csak néha túl agresszív + jönnek a büntik is, vagy ezért v. másért. De (ezt te is elmondtad korábban), neki nem az a feladata, hogy "simogassa" a védőket és kislányos mozdulatokat tegyen, hanem takarítson el mindenkit az útból.

Long-ot nagyon szeretem, mert tényleg az adta amit elvártak tőle (első idényében szinte tökéletesen játszott, alig volt hibája), de utána tényleg jöttek a kisebb sérülések és a visszaesés. Persze szerencsére ez nem olyan látványos, de azért érezni a teljesítményén.

Martin ugye szar volt a pre-season-ban, de utána az első meccseken összeszedte magát. Most megint azt a gyenge pre-s teljesítményt látjuk. Félrelökik, rátolják a QB-ra, rosszul veszi fel a szögeket, rossz embert blokkol stb.

Jerry meg szó-szó. Felemás szerepléseket produkál, nem egyenletes a teljesítménye. Igazából nincs backup mögötte. Garner (bár ő inkább LG) szart sem ér. A Bills ellen is lejött egy snap erejére Jerry, de a cserjét úgy el takarították az útból, hogy azonnal vissza is kellett jönnie.

több mint 13 éve
Akkor néhány gondolat a Miami OL-el kapcsolatban (mely csapatrész néha felbőszít + ezzel szeretek a legtöbbet foglalkozni)
danyly
Tetszetős poszt.
Lehet csak én látom így, de Incot sokkal jobbnak érzem. Borítja a meccsen rendesen az embereket, sokszor két három embert is levisz félretol a futásnál. Longnál nem látom az agilitást és a gyorsaságot, amit egyértelműen sérülés számlájára írok, ő minden csak nem lusta ember.

Martin és Jerry nekem ahogy van nem tetszenek, bár Jerry néha csinál látványos dolgokat.
több mint 13 éve
Akkor néhány gondolat a Miami OL-el kapcsolatban (mely csapatrész néha felbőszít + ezzel szeretek a legtöbbet foglalkozni):

- Mióta 2008 óta Jeff Ireland a GM, több magas draft cetlit ill. több pénzt áldoztunk az OL rendbetételére. Még öt év elteltével is rengeteg hiba adódik a abban, hogy az ellen védőit megfelelően kiiktassuk a futásoknál. A pass protection továbbra is gyenge, az ellen védelme ellen sem tudunk sokszor dominálni. Ez a támadó fal nem működik úgy, ahogy ezt a játékosok és a képességeik lehetővé tennék. Jake Long is (tudom bajlódott kisebb sérülésekkel), aki azért All-Pro játékos, nem azt a teljesítményt hozza, amit elvárna tőle az ember. Sok a következetlenség, logikátlanság ebben az OL-ben.

- Csak, hogy a pénzeket, a fejetlenséget és a sorrendet lássuk a Miami OL-el kapcsolatban: jött ugye 2008-ban Ireland és az az évi drafton 1/1-ben jött Long (58 millió $). És utána azt se felejtsük el, hogy a csapat FA-i közül öt offseason-ban háromszor is a falemberek élveztek elsőséget a szerződéskötésekben. Justin Smiley (2008-ban 25 millió $), Joe Berger (szintén 2008-ban, kevesebb, mint 2 millió $) azután Jake Grove (2009-ben 29.5 millió $) és Artis Hicks (2012-ben 1.3 millió $). Incognito-ra is költöttünk az utolsó három évben 9 millió $, de ő azért bevált. Persze Smiley, Grove és Hicks nem töltötte ki a szerződését. Vagy ott volt Vernon Carey akivel 2009-ben volt egy hat éves 42 millió $ szerződést, de ő annak megkurtításába nem ment bele ezért 2011-ben cut. Pat McQuistan és Ray Willis FA-ék pedig jöttek és mentek.

- Akkor itt vannak az OL draftok: ugye először jött Long, majd Shawn Murphy (4. körös kudarc, nem vált be), Donald Thomas (6. körben; aki idén már ötször volt kezdő a Pats-ben), Andrew Gardner (szintén 6. kör, sosem játszott egyetlen meccset sem), John Jerry (2010-ben 3. körös választás; ő most a kezdő RG), Mike Pouncey (2011-es 1/15; aki igen jó választás volt, idén már virágzik) és az idei drafton Jonathan Martin (kezdő RT).

- Az aktuális kezdő fal igen korrekt (olykor jól mozognak és megoldják a feladatot) – Long, Incognito, Pouncey, Jerry, Martin – de sokszor következetlenek és hibás döntéseket hoznak. A Dolphins csak 28. a futott yardok/play statisztikában. Philbin a nem normális, rosszul kivitelezett blokkoknak tulajdonítja ezt (de a receivers-nek, a backs-nek v. a TE-nek is van felelőssége ebben a kérdésben). Long is elmondta, hogy jobban kell segíteni a futójátékot, meg kell csinálni a blokkokat és figyelni kell jobban a mozgásokat a pályán. Incognito pedig azt mondta, hogy több teret kell nyitni a futóknak. Képesnek kell lennünk a jobb blokkokra, bármilyen védelmi formációval szemben. Csalódást okoz a futójáték (a gyenge védelme miatt), pedig tudjuk, hogy nagyon jók vagyunk benne.

- A Pro Football Focus szerint a legsikeresebb futójátékok Incognito mögött indulnak be (5.1/carry), valamint Pouncey-nál (4.5/carry a bal oldalán, 4.3/carry a jobb oldalán). A rosszabb mutatók a jobb oldalon keresendőek: Jerry mögött (3.3/carry), Martin mögött (2.7/carry, és a jobb oldalán 2.2/carry). A Long-al kapcsolatos statok viszont már vegyes képet mutatnak: ha balra megy a futás – Long blokkjával – akkor egy igen korrekt 4.8/carry jön ki. De ha mögötte indul meg a futás a mutató már csak 2.9/carry.

- A PFF (ami minden meccs, minden play-jét elemzi) ranglistáján Long csak a 44. a T közül, pedig 2009-ben és 2010-ben második volt, tavaly pedig 21. Bár tavalyelőtt és tavaly is bajlódott kisebb sérülésekkel, de azt mondta, hogy teljesen egészségesnek érzi magát, és szerinte jól játszott. „Én magam vagyok a legnagyobb kritikusom” – mondta Long.

- Martin a 71 T közül csupán a 65. Engedett eddig 4 sack-et, volt 28 QB hurries a számláján. Ezek a legrosszabb mutatók az összes T közül. Ez elég szomorú sajnos, de ezt látjuk is a meccseken mostanában.

- A 78 felsorolt guard-ből Jerry az 53. (2 sack allowed), míg Incognito az 58. (3 sack allowed). Persze ez a lista is objektív, sokszor csak a számadatokra támaszkodó lista, mivel Incognito azért sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint Jerry. Bár Jerry-vel Philbin továbbra is meg van elégedve (mivel igazából nincs más, nincs sok választása; meg hát most már minőségi cserét nem igen vállalnak be). Azért is, hogy kiharcolta a kezdő pozíciót, illetve rendbe tette a súlyát és a kondícióját. Már kevesebbszer kerül a földre ill. lökik fel.

- Poncey a legkonzisztensebb tag a falban. A PFF listán a C közül a második (előtte csak a minnesotai John Sullivan van). Sack-et még nem engedett és QB siettetése is csak egy van. Csak a pass protection-ban ingatag néha. De ebben a mutatóban az egész fal rossz.

- A Dolphins 17. a sack allowed/play mutatóban, 27 sack lett összeszedve 10 meccsen. Long és Martin ebből 4-4-et szedett össze.

több mint 13 éve
Ilyen rossz lenne a passz védekezésük? Én ezt nem vettem észre.

Azonban sokat nem adok a győzelmünkért, a Hox egyszerűen jobb csapat.Delonso_
Bocs én írtam el, az offense pass yds 32. náluk.

több mint 13 éve
Ilyen rossz lenne a passz védekezésük? Én ezt nem vettem észre.

Azonban sokat nem adok a győzelmünkért, a Hox egyszerűen jobb csapat.
több mint 13 éve

A Seahawks a pass elleni védekezésben a 32.
danyly
ha jól láttam a bills meg a 32. volt a futás elleni védekezésben.Ventura
Ezért írtam utána: De a múltkor is elmondtam, hogy ezek a mutatók sokszor nem sokat érnek.
A Rams ellen is alig bírtunk futni, pedig ők is gyengék voltak ebben a mutatóban. Pl.: Bush 1.4-es futás átlagot produkált azon a meccsen. Mindenki abból készül fel (vagy próbál felkészülni) amiben gyengébb. Vagy összejön v. nem.

több mint 13 éve

A Seahawks a pass elleni védekezésben a 32.
danyly
ha jól láttam a bills meg a 32. volt a futás elleni védekezésben.

több mint 13 éve
Pár szösszenet:
- Carroll-al állítólag elbeszélgetett Philbin, a legutóbbi meccsen összeszedett sok bünti okán. Négy first down és 76 yard bünti amit összeszedett az ellenfélnek. Azért ez egy kicsit sok. Elmondta neki, hogy szedje össze magát, mert itt a „munkája” forog kockán.

- Bush megint elmondta, hogy számára is elfogadhatatlan a teljesítménye. Elmondása szerint neki nem 3 v. 4 yardot kellene hoznia futásonként. Nem tud elég segítséget nyújtani a fontos down szituációkban. Ez eddig okés, hogy „sajnáltatjuk” magunkat, de tenni is kell érte. Persze ehhez a támadófalnak is megfelelő védelmet ill. blokkolásokat kellene bemutatni, hogy ő eredményes legyen. Bushnak a tavalyi évhez képest csökkent az offense hatékonysága, pedig tavaly nőtt az azt megelőző évhez képest. Mi lehet az oka ennek az ingadozásnak? Persze tavaly és tavaly előtt is más sémákban játszatták (úgy értve, mások voltak az edzők, a helyzet). Ezeken a hullámvasút teljesítményeken túl kellene lépni.

- A Seahawks pass offense a 32. De a múltkor is elmondtam, hogy ezek a mutatók sokszor nem sokat érnek.

- Spitler ma nem edzett de a locker room-ban elmondta, hogy valószínű játszani fog. Azért ő fontos láncszem az ST-ben, így onnan nagyon hiányozna.

- Jabar Gaffney karrierje is eddig tartott a Dolphins-ban. Hat-hétig volt nálunk, de csak 3 játékhéten keresztül volt aktív. Három hétig a playbook-ot tanulmányozta, majd játszott három meccsen, és 4 elkapása volt. Igazából Marlon Moore helyett-mellett-miatt vették be a csapatba, hogy kicsivel jobb legyen a gyenge WR sorunk. De így Matthews-nak kaparta ki a gesztenyét ezáltal. A múlt héten inaktív volt a Bills ellen és néhány órával ki is rakták a csapatból. A rostert Kyle Miller (TE) töltöttük fel, aki egy héten volt aktív a Colts keretében. Utána PS-be került le, és utána le is mondtak róla. Azt mondják, van benne fejlődési potenciál. Meg látom én mennyire lesz itt TE játék majd a következő hetekben, mert mostanában nem nagyon szuggerált. Így már öt (!) TE van az aktív rosteren (meg ugye közben D. Jones is kiesett a PS keretből). Egyelőre érthetetlenek ezek a WR igazolások: Gaffney, Armstrong. Itt vannak egy kicsit, játszanak (vagy nem játszanak) és pár hét után mehetnek. Ilyen kétségbeesett lépéseknek tűnnek ezek. A Steelers pl.: le is csapott Burress-re. Inkább ilyen kaliberű játékos kellene. Brandon Marshall jó idényt fut a Bears-ben + Chad Johnson-t sem teszteltük élesben.

- Érdekes adat Tannehill-el kapcsolatban: hogy, ha blitz van ellene a QB rating 77.2, ha nincs 66.5. A Buffalo ellen pl.: három blitz ment felé, és ebből az egyik során dobta a TD-t.

- Ryan Durand (OG) lett még szerződtetve, aki az előző három évben a Titans-nél volt, A TC-en eltörte a lábát ezért szeptemberben lemondtak róla. Azóta megműtötték és egészséges. Azt mondják egy sokoldalú guard, aki igen keményen játszik és jó szögben veszi fel a blokkokat, szereléseket. Makacs és szorgalmas is. Állítólag el voltak ájulva az edzésen a teljesítményétől. De hát majd a meccseken kell igazán jól teljesíteni. Sajnos elég vékony az OL részlegünk, de szerencsére eddig elkerülték a sérülések ezt a csapattestet. Az öt kezdő falember idén csak 14 snap erejéig váltott sort. Garner jött be legtöbbször Jerry helyett + Samuda vagy 2 snap erejéig.

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
hujjujujujujuju
cut jabar gaffney
Ventura
Tényleg gyenge volt, de sok esélyt nem is kapott! Lehet a sérülése miatt lett cut. Viszont Matthews-t szivesen látnám többet!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Nagyon gyenge volt Gaffney
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Mondjuk az is igaz hogy mióta elment nem termett neki túl sok babér, és csak egy kiugró éve volt anno.Geeri
itt meg azért szerettük a "3&1, no problem" szöveggel 😊Ventura
aki a kicsit nem becsüli... hát komolyan vettük, hogy nem is érdemeljük a nagyot 😀

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
hujjujujujujuju
cut jabar gaffney
támad: TE kyle miller (colts PS)

remélem matthewst próbálgatják majd a helyén, vagy aktiválnak valakit PS-ből?

+
sign OG ryan durand
to ps OT jeff adams