Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Jó csendesen múlt el.Az attól függ mibe kerülne. De kétségtelen, hogy a rossz formája ellenére is upgrade lenne.. De nem hiszem, hogy nálunk kötne ki.
Routt akkor is opció és nagy upgrade lenne ebben a formájában is.Delonso_
több mint 13 éve
Jó csendesen múlt el.Routt akkor is opció és nagy upgrade lenne ebben a formájában is.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma estig lehet tradelni nem?Deadline múlt héten csütörtökön járt le. 😊
De Routtal esetleg be lehetne próbálkozni a Raidersben nem volt rossz.Delonso_
több mint 13 éve
Ohh mondom énStanford Routt - DB - Free Agent
Free agent CB Stanford Routt is drawing interest from the Dolphins, Cardinals, and Lions.
Routt cleared waivers after being cut by the Chiefs on Monday. The 29-year-old allowed a dreadful 64.1 completion percentage, 491 yards, and three touchdowns in seven games as Kansas City's right corner this year, according to Pro Football Focus. Quarterbacks had an astronomical 111.9 rating throwing at Routt. Miami lost Richard Marshall (back) to injured reserve, Arizona has employed a rotation opposite Patrick Peterson, and Detroit's secondary has been ravaged by injuries. Routt should be able to find a job before season's end.
több mint 13 éve
Ma estig lehet tradelni nem?De Routtal esetleg be lehetne próbálkozni a Raidersben nem volt rossz.
több mint 13 éve
Holtszezonban örülnék valami normálisabb veteránnak CB poszton és a drafton is. Végre rendbe kéne tennünk. De azt sem bánnám ha még deadline előtt cserélnénk valakiért.Delonso_Deadline már lejárt nem?
Sajnos úgy érzem, hogy idén már nem lesz fixálva a pass defense.
imádom mikor asszisztálunk egy egy játékos rekodrjához, stb. jelen esetben luck rekord + hét támadójáékosaVenturaSajnos az igazsághoz hozzá tartozik, hogy tényleg nagyon jól játszott, jól használta ki a lehetőségeket és megérdemli. Az más tészta, hogy Tannehill jelenleg a Rookie egy meccsen szerzett yardok tekintetében a 3. 2yd-al lemaradva Lucktól, 1-el Cam-től.
Még idén megdőlhet az a rekord 😊
több mint 13 éve
marshall szezonjának vége, szóval jött még CB brandon mcdonald. idén a tampa bay-ben ökörködött.(ugye a héten még érkezett CB bryan mccann)
locker fog kezdeni.
imádom mikor asszisztálunk egy egy játékos rekodrjához, stb. jelen esetben luck rekord + hét támadójáékosa
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Holtszezonban örülnék valami normálisabb veteránnak CB poszton és a drafton is. Végre rendbe kéne tennünk. De azt sem bánnám ha még deadline előtt cserélnénk valakiért.
több mint 13 éve
Richard Marshall kihagyja a titans és a bills meccset is. vele is sokat erősödtünkbriareosment is IR-re
több mint 13 éve
Richard Marshall kihagyja a titans és a bills meccset is. vele is sokat erősödtünk
több mint 13 éve
ha a secondary nem lenne kula előrébb járnánk. megszereztük a gyönyörű 30. helyet, run stopban a 3.-ok.cut CB deandre presley, sign CB bryan mccann
nfl pont comos összeállítás:
szezon közepi főedző erősorrendben philbin a 3. helyet foglalja el. őt csak mike smith és chuck pagano előzi meg)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Ezzel a rövid írással szeretnék köszönetet mondani mindenkineksteelers.hu/the-pink-month-completion/
több mint 13 éve
hát ha összesen hoz annyit a maradék 8 meccsen mint az előző 8on (amiből hagyott is ki egy meccset) akkor pont 1200 lesz. 😊 de ha produkál egy 1000yd-os szezont már az is bőven jó.Wayne is csak a 4. szezonja után lett valaki. Pedig neki még QB-je is volt. Hát Hartline a 4. szezonjában van. 1200yd 80 elkapás kinéz neki szezon végére. És a rookie Tannehill dobál.. Csabee13nem tudom. én nem nézek ki belőlle 1200-at. én legfeljebb 1000 körül.Ventura
több mint 13 éve
Wayne is csak a 4. szezonja után lett valaki. Pedig neki még QB-je is volt. Hát Hartline a 4. szezonjában van. 1200yd 80 elkapás kinéz neki szezon végére. És a rookie Tannehill dobál.. Csabee13nem tudom. én nem nézek ki belőlle 1200-at. én legfeljebb 1000 körül.
több mint 13 éve
2 variáció volt a meccsen. Folyamatos nyomáson tartjuk Luckot mint Szancsót és nyerünk, vagy hagyunk neki dobni és akkor végünk! Sajnos a második jött be. 😕 Ennyi hosszú paszt!! Csak nyeltük és nyeltük, már nem akartam elhinni hogy szinte minden passzuk bejön, dehát tudtuk hogy Luck az Luck!Volt pár elejtett int amit sajnáltam, de szoros meccset csináltunk. Igy jobb volt a Colts!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Time will tell..Nem volt pressure Luck-on nagyon jól védték meg, és nagyon jól lépett ki a zsebből. Az amúgy gyenge secondarynk-nek esélye sem volt. Az hogy összehajigált 400+ yardot nem nagy csoda, még a mexikói is 300 fölött zárt ellenünk..én voltam a noname, de kicsit túlzás, tudom. bocs, kicsi szálkának szántam. Waynehez képest azért csak noname :p
Mi viszont ellenben nem védtük meg Tannehill-t. Buta hibák, büntik, sérülések. Elejtett screen passzok, magasan passzolt labdák, elejtett intek. Fasano hol a vérben volt 3 negyedig? Egy holdingot jegyzett mást nem. Run block pocsék a Bush TD maximálisan egyéni érdem. Egyszerűen formán kívül játszott a csapat amiből ez lett. Luck vs. RG3 presztízs harcnak adtunk egy löketet.
Tragikus vereség? Nem. Rávilágított a gyenge pontjainkra. Kell egy Patrick Peterson kaliberű fiatal tehetség Smith mellé. És egy korai OL pick sem lepne meg.
A pozitívum a meccsen, Hartline aka. noname WR jól játszott, akárcsak Bess.
Thigpen visszahordásánál az a bünti, az is rohadtul fájt. 50-esről jöttünk volna 20 yard és tuti FG range..Csabee13
Borbinho
Wayne is csak a 4. szezonja után lett valaki. Pedig neki még QB-je is volt. Hát Hartline a 4. szezonjában van. 1200yd 80 elkapás kinéz neki szezon végére. És a rookie Tannehill dobál..
több mint 13 éve
Nem volt pressure Luck-on nagyon jól védték meg, és nagyon jól lépett ki a zsebből. Az amúgy gyenge secondarynk-nek esélye sem volt. Az hogy összehajigált 400+ yardot nem nagy csoda, még a mexikói is 300 fölött zárt ellenünk..én voltam a noname, de kicsit túlzás, tudom. bocs, kicsi szálkának szántam. Waynehez képest azért csak noname :p
Mi viszont ellenben nem védtük meg Tannehill-t. Buta hibák, büntik, sérülések. Elejtett screen passzok, magasan passzolt labdák, elejtett intek. Fasano hol a vérben volt 3 negyedig? Egy holdingot jegyzett mást nem. Run block pocsék a Bush TD maximálisan egyéni érdem. Egyszerűen formán kívül játszott a csapat amiből ez lett. Luck vs. RG3 presztízs harcnak adtunk egy löketet.
Tragikus vereség? Nem. Rávilágított a gyenge pontjainkra. Kell egy Patrick Peterson kaliberű fiatal tehetség Smith mellé. És egy korai OL pick sem lepne meg.
Thigpen visszahordásánál az a bünti, az is rohadtul fájt. 50-esről jöttünk volna 20 yard és tuti FG range..Csabee13
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 13 éve
Nem volt pressure Luck-on nagyon jól védték meg, és nagyon jól lépett ki a zsebből. Az amúgy gyenge secondarynk-nek esélye sem volt. Az hogy összehajigált 400+ yardot nem nagy csoda, még a mexikói is 300 fölött zárt ellenünk.. Mi viszont ellenben nem védtük meg Tannehill-t. Buta hibák, büntik, sérülések. Elejtett screen passzok, magasan passzolt labdák, elejtett intek. Fasano hol a vérben volt 3 negyedig? Egy holdingot jegyzett mást nem. Run block pocsék a Bush TD maximálisan egyéni érdem. Egyszerűen formán kívül játszott a csapat amiből ez lett. Luck vs. RG3 presztízs harcnak adtunk egy löketet.
Thigpen visszahordásánál az a bünti, az is rohadtul fájt. 50-esről jöttünk volna 20 yard és tuti FG range..
több mint 13 éve
"huge test next week"maximálisan. végül is érthető, hogy a szakértők nagyrésze miért jósolt miami győzelmet. de épp az történt amit nem is vártunk. a védelem nem sokat tudott hozzáérni labda eldobása előtt luckhoz, a nyomás pedig nem ért sokat, mert rendkívül hideg vérrel dobta a complete pass-okat, aminek java része first down volt - persze rendelkezésére álltak azért jobb féle elkapók, mint nálunk van.
'hill-el nem is igazán van probléma. megvannak a hibái + rookie. ellenben luck meg több, mint 1/1-es - nem is tudom, hogy lehet leírva a prospect ismertetőben.
ezuttal valami óriási mocskosság volt: a fal. long???
személy szerint nem vártam, hogy a colts D# nagyobb nyomást helyez 'hill-re, mint mi luckra.
papír szerint keményen oda kellett volna csapni a futójátékkal, de ismét egy kis szolid akciózás volt. ellenben thomas kellemesn játszott!
huge test next week. hát igen. rá is erősített kőkleményen arra, amit tudtunk: a secondary, a WR-el egyetemben elsődleges priorítást élvez a drafton, és én azt mondom, hogy nem csak újonc DB tagokkal kéne támogatni a secondary. egy neves(!) veterán szükségét érzem. tényleg, évek óta nem megfelelő ez a részleg.
a WR sorba meg tudjuk, hogy kell egy playmaker, aki oda csap ha nem figyelnek rá. hartlinenak örölünk, de sajnos többször van, ha levédekezik, akkor mintha nem is lenne a pályán.
nem playoffra hajtunk, de ha már fent vagyunk az említettek között, akkor csak jó lenne valamit tenni. tenesse, buffalo, seattle, mielőtt brady megdönti azt a 517 yardot is. oda lehet még csapni a lovaknak.
nekem az a bajom a miamival, hogy szerencsénk nem sok van. vagyis nem érzem. például a seattle megverte a patriots-ot (remek hosszú passzokkal), vitás TD-vel, de legyűrte a green bay-t. most is. itt volt ez a 4&20. 'hill bedobta a sűrűbe, thomas elkapta és csak 1 yard hiányzott volna a first downhoz (ha jól láttam).
egy nagyszerű kis meccs volt, a végén egy kis fűszerezéssel, hogy a miami még TD-t csinálhat vagy kihozhat egy OT-t.
ez a secondary elbuktat minket. hány 3. kísérlet is sikerült (hihetetlebbnél hihetetlenebb módokon)? jóhogynem rekord már az is.
iszonyat ez a luck. jobb lett volna szopnunk tavaly???
mindenesetre egyenlőre ebből nem lesz rivalizálás ('hill-luck)
több mint 13 éve
hm..... remek secondery játék volt.A colts meg nagyobb nyomást rakott Tannere mint mi Luckra. Vicces.
több mint 13 éve
Ezt a nyomorult meccset, luck ha passzolt min 20 yardot nyelvünk.1&10 nél 50 yardosnál 1:45 el a vége elött büntetés incomplett paszok, 2 szer tudtuk puntoltatni az indit!mi volt ma most behozhattųk volna a patst de így a fenébe már. Tennessee bills nyerni kell ellenük,mert csak így lehetünk ott w cardon szentek mi volt a baj ma? Esélyek a köv 3 meccsre?
több mint 13 éve
Köszi, akkor gondolom passz szitukban jön be.def snapek 40%át tolja már, 30%-al kezdettbriareosSzevasztok Delfinek! Vernon után érdeklődnék, hogy hány def snap-et szokott kapni úgy átlagban?MedvepapaSzámszerűsíteni hírtelen nem tudom, de inkább st playa bár egyre többet látni Def-nél is pályán. 14tackle és 2,5 sacknél jár amúgy. Special Teamben viszont császár.Csabee13
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
def snapek 40%át tolja már, 30%-al kezdettSzevasztok Delfinek! Vernon után érdeklődnék, hogy hány def snap-et szokott kapni úgy átlagban?MedvepapaSzámszerűsíteni hírtelen nem tudom, de inkább st playa bár egyre többet látni Def-nél is pályán. 14tackle és 2,5 sacknél jár amúgy. Special Teamben viszont császár.Csabee13
több mint 13 éve
Szevasztok Delfinek! Vernon után érdeklődnék, hogy hány def snap-et szokott kapni úgy átlagban?MedvepapaSzámszerűsíteni hírtelen nem tudom, de inkább st playa bár egyre többet látni Def-nél is pályán. 14tackle és 2,5 sacknél jár amúgy. Special Teamben viszont császár.