Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 650 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Mondjuk az is igaz hogy mióta elment nem termett neki túl sok babér, és csak egy kiugró éve volt anno.Geeri
itt meg azért szerettük a "3&1, no problem" szöveggel 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
FB poszton most Clay volt a kezdő. Vele sem tudnak sokszor mit kezdeni, de Lane-ben elveszett a bizalom, már blokkolni is elfelejtett. Pedig milyen jó lenne egy igazi tökös FB, aki beviszi az 1 v. 2 yardos szitukat.

danyly
Polite de jó is volt erre, és cut... Sokat kért, vagy mi volt vele a baj? Mondjuk az is igaz hogy mióta elment nem termett neki túl sok babér, és csak egy kiugró éve volt anno.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 565 — Dolphins Fan
ki lehet a csapat MVP?
 phinphanatic.com/2012/11/18/miami-dolphins-mvp-at-this-point-in-the-season/Ventura
Wake, szerintem elég egyértelmű.
több mint 13 éve
matthews-nak majdnem volt egy nagy játéka, az ujjai hegyét érintette a labda. tényleg csak egy fokkal gyorsabb és megvan neki.
clay is, ismét kihagyta a lehetőséget. elemzése:
 www.thephinsider.com/2012/11/18/3660754/miami-dolphins-buffalo-bills-ryan-tannehill-charles-clay-incomplete-touchdown-pass

igen, sajnos thomas nem tud az lenni ami. ő csak blokkolásban is elkapásban tud úgy igazán hozzátenni. ez egy RB-től kevés amit produkál futásokkal. sajnos szerintem jövőre már nem lesz itt, azonban van még itt egy jonas gray nevezetű fiatalember. nem tudom vele mi van - a multkor azt írták, hogy elkezdte az edzést.

ki lehet a csapat MVP?
 phinphanatic.com/2012/11/18/miami-dolphins-mvp-at-this-point-in-the-season/

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Megnéztem én is felvételről a Bills elleni meccset. Legalább a kép minőségével nem volt probléma (+ további elemzés céljából el is tettem a videótáramba).

A kezdés már rosszat sejtetett. Kb. fél-fél percig ha fenn volt a pályán az offense az első két drive-ban. Az ilyeneken javítani kell. Szépen ki kell húzni 4-5 v. akár 6 perces támadásokkal. Fárasztani az ellen D-jét. Mondjuk csak 1.7 celsius fok volt Buffalo-ban, így talán érthető, hogy még fel akarták venni a dzsekit a srácok. 😊
McKelvin-t külön kiemelték, hogy return-nél oda kell figyelni rá, mert piszok gyors. Erre szépen meg is kínált egy szép punt return TD-vel. 😕 De szerintem a szélen Wilson ellen volt egy illegal block, de ez most már mindegy.

Wilson. Nem lehet elmenni mellette szó nélkül. Én mondjuk amúgy is szeretem a játékát, de mindig felemásan szerepel: butaságot csinál, nem ér oda, nincs szerencséje - de kemény és határozott. Most már nem is az ST-ben villog igazán, mivel többet van használva a def-ben Marshall kidőlése miatt. Nyomatja a corner blitz-eket, de most csak 1 TFL-je volt ami kiemelhető. Kétszer volt fontos szitu: a 2. negyedben amikor Fitz rosszul dobott a red zone játékban és lepattant a laszti a red zone-on belül. Éppen, hogy csak nem ért oda Wilson. És ezek után jött az utolsó sikeres FG-je a Bills-nek. Ezek után már nem szereztek pontot. Ugye nincs FG, Carpenter meg belövi (ami ugye nem ment be 😊 ), és máris mi nyertünk volna v. legalább is nyerő pozícióban lettünk volna. A másik eset a 4. negyed elején volt (nyitó drive), amikor Jones brutál tackle-je után fumble lett, de éppen, hogy csak nem ért oda Wilson. Ez két fontos és sorsdöntő eset volt. Kicsit biztosabb kéz és jobb reakcióidő és ezek megvannak. De szerintem ezek idővel mind jönni fognak, szépen beletanul a srác a ritmusba.

Jones. Brutál meccset nyomott. Wake, Misi és Starks mellett ő vitte a prímet. Szerintem egy meccsen még nem csinált ennyi tackle-t (14). Sokszor mondják, hogy ez nem biztos, hogy olyan jó mutató v. pozitív, mert jelzi, hogy szeretnek secondary irányába dobni, mert gyenge. De sok volt itt a blitz által kierőszakolt tackle is. Spiller-el azért el harcolgatott. 😊

Carroll. 6 büntik volt összesen a meccsen, ebből 4 Carroll számlájára írható. Vagy nem szeretik a bírók (kétlem) v. egyszerűen nem volt fejben ott. Nem olyan jók ezek a Bills elkapók, hogy ennyit kellett volna velük szenvedni.

OL + futás = szar. Amit Martin művelt az nagyon gyengus volt. Folyamatosan, végig a meccsen rátolták Tannehill-re. Egyszerűen nem bírta tartani az emberét. Az a baj, hogy túlságosan hátulról akar lendületet venni a blokkhoz és ez által megtartani az emberét. Az meg persze már teljes erővel érkezik oda és eltolja. Sack is jött onnan.
Long-ot sem tudom túlságosan dicsérni (pedig a legnagyobb kedvencem a csapatból). Őt is szépen benyomta sokszor Merriman. De ő azért jobban tartotta magát mint az RT. Bár volt egy futójáték ami szembe ötlő volt számomra, ahol Long-nak kellett volna blokkolni Bush előtt és utat nyitni, erre jött Merriman és úgy félrelökte az OT-t, mintha egy 85 kg WR lett volna. És persze oldalt kibújt és szerelte az RB-t. Nem ezt szoktam meg Long-tól. 😕

A futásaink is nullák voltak. Thomas megint több carry-t kapott mint Bush. Nem fog ez jóra vezetni. Azt érzem mintha elment volna a kedve Bush-nak és egyszerűen nem megy neki a játék. Vagy Sherman sem hisz benne, hogy meg tudja csinálni a nagyobb futásokat? Nem tudom, mindenesetre Thomas-t én nem nagyon szeretem. Mióta a csapatnál van nem láttam tőle még egy 10 yardos futást sem (úgy értem "kicsit" hosszabbat). Irányváltoztatásra képtelen, csak megy előre mint a bika és majd lesz valahogy. Játékintelligencia szerintem nem sok szorult belé. Szinte végig középen erőltettük a futást, ami persze nem vezetett eredményre. A Bills ez korán észrevette és levédekezte. De mi csak csináltuk tovább. Sherman te hülye. + a Bills off is így kezdte, de rájöttek ott nem haladnak, így mentek utána náluk a szélen futások + a kis scream pass-ok v. Spiller-nek, v. Chandler-nek. Szépen megettük ezeket is.

Azért hozzátenném ez a Bills O nem egy nagy szám. Ha Spiller nem lenne, kb. nem is létezne náluk ilyen, hogy offense játék. Nem becsmérlésből mondom, v. lenézésből, csak egy tényt osztottam meg. Én így gondolom.

Thigpen. Évek óta a legjobb KR-PR játékosunk. Ő az első Miami játékos a franchise történetében aki egy évadon belül punt és kickoff return TD-t is szerzett. Le a kalappal. Persze ehhez kell Vernon mindig tökéletes blokkjai, valamint Moore, Trusnik Wilson és Spitler jó ST munkája (hogy csak a legjobbakat emeljem ki).

Shelby és Stanford is be lett vetve kicsivel többet a def-ben, nem is végeztek olyan rossz munkát. Míg az off-ban Matthews lett tesztelve, mert ugye Gaffney nem játszott.

TE játék nincs (most is csak Fasano volt nevezve), csak szinte blokkoló munka.

FB poszton most Clay volt a kezdő. Vele sem tudnak sokszor mit kezdeni, de Lane-ben elveszett a bizalom, már blokkolni is elfelejtett. Pedig milyen jó lenne egy igazi tökös FB, aki beviszi az 1 v. 2 yardos szitukat.

Tehát összességében: mindenhol javulni kell.

Év elején még bíztam egy 8-8-as mérlegben (de egy 7-9-ben mindenképp), de most ez így már kemény lesz. A Bills-t és a Jags-et tartom verhetőnek, a többi meg brutál kemény.

De ez az idény, olyan, hogy ami jó megy először, utána megakad, ami rosszul javul egy kicsit.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
pfff. és még nem lesz lejjebb a titans meccsnél (illetve a buffalo elleni teljesítményt is nézve)? patriots...

több mint 13 éve
Henne meg talán épp most játssza élete meccsét...DM13
jaja. lestem direkt. nem adta el a labdát egyszer sem, és még plusszban 4 TD passza volt! személy szerint szurkolok neki, hátha kezdő lesz még.

több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 420 — Dolphins fan
Henne meg talán épp most játssza élete meccsét...

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Van benne valami 😊
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 812 — no es importante
Lehet a Phins fanoknak ideje Utah fanná vedleniük 😊
 www.sltrib.com/sltrib/utes/55236447-89/utah-dolphins-misi-played.html.csp

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 228 — NFL bracket champion '26
Karlos Dansby tells us he has a torn bicep right now on @560WQAM #Dolphins

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Jax bills seattle megverjük meg a patst elkapjukMiami
te aztán optimista vagy hallod! 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Azt hogy hétről hétre eltűnik a csapatom rosszabb nézni mint mikor nem is volt :/

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
steroid stewie Washington Commanders 268
azt.
nézted te az utolsó két meccsünket?Ventura
Ha már nem lesz tétje lehet nyernek 😊
több mint 13 éve
azt.
nézted te az utolsó két meccsünket?

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 970
Jax bills seattle megverjük meg a patst elkapjuk
több mint 13 éve
én úgy vagyok vele, hogy ha tudás kell a jó teljesítményhez, akkor tudás kell az ilyen szinten pocsék teljesítményhez is.
seattle, buffalo, san francisco, new negland, jacksonville, new england.
még 1 győzelemre győzelemre esélyünk van.

én attól félek hogy kellemetlen meglepetésekben lesz részünk az offseasonben - pl.: trade/tradek
ross-éktól kitelnek a dolgok.

több mint 13 éve
Ami szar volt még rosszabb lett, cserébe ami nagyon jó volt is rossz lett. Érthetetlen hogy zuhannak le a kiváló emberi teljesítmények elfogadhatatlanra.
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Én azon fogtam a fejem hogy mindent befújtak ellenünk a bírók, aztán forditott esetben meg semmi, pedig volt pár akkora szabálytalanság hogy csak az nem látta aki nem akarta.
A play hívások kiritán aluliak voltak, a fal meg egyszerűen átjáróház. A vége még így is szoros lehetett volna, de ma megint semmi nem nekünk kedvezett! Elátkozott valaki minket nagyon!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 970
Három hete van ez a szar-😊mi lett hirtelen a csapattal valaki tud valamit?hillmajdnem 300yardokat passzolt most meg 3 hete semmi bush neki kéne futni nem thomasnak,kritikán aluli volt.de ha a nagy hajú beveri a fg akkor kb15 yard és lövöpozició és20-19 ide,kéne keresni új kickert, mert. Ez nem egy biztos lábú rúgó! Meg a sok zászló amit carollra dobták vicc
több mint 13 éve
Itt valami elég nagy gáz van.
Nehéz volt nézni a meccset.
több mint 13 éve
első félidő:
szerintem titokban lógjunk el a stadionból és vegyük haza az irányt. 30 perc alatt 50 szerzett yard.
futás elleni védekezésben a bills a 32. és mi, egy több mint halálos fenyegetést jelentő 13 yardal tudtunk ijesztgetni (amiből 8 yardot 'hill futott).
baljós előjel, hogy a meccs elején hartline fumble-zott egyet, amit el is vesztettünk ==> tenessee vs bush fumble ==> 37-3

második félidő:
-'hillnek 36 perc után sincs 45 passzolt yardja.
- nem értem miért pocsékolunk el ilyen szinten játéklehetőséget futással. a futójáték week 3-tól kezdve nem adja. sokszor a LOS előtt szerelik a bush-t (meccsek óta). javaslat: szükség lenne átgondolni azt a playhívást.
- 3. negyed, 2 perc van hátra: 7 kísérletből 0(!) yard reggie bushnak
- 4. negyed kezdetére nincs 100 támadó yard (75)!
- td, de sajnos túl soká. a bilss égetni fogja az órát és ha FG-t lőnek, akkor már a TD is kevés lesz.
a költői kérdés az is, hogy milyen rendezvényen voltak shermanék közel 50 percen keresztül.
-3&10 jött volna a billsnek, de carrolnak köszönhetően már harmadjára vagy negyedjére szopatja a csapatot
-saját 1 yardosról lane... kemény a srác, alig bírták levinni.
- INT. de meg kell vallani, hogy nem akármilyen INT volt ez! elég szép volt byrd-től.
- az utolsó 8 perc már jó volt. hartline elég nagyot hibázott, hogy flaggal visszavetettek minket.

összegzés: rendkívül fos mérkőzés. olyan igazi híg, mint a tenesse elleni. a fal szintén kritikán aluli.

kilátások a hátralévő meccsekre:
nem kell sokat reménykedni. szurkoljunk az egynéni teljesítményekért (pl: hartline 1000 yardjáért)

megjegyzés: 'hill tetszik. jobban kedvelem, mint henne-t - hiába a sok INT-je. sajnos nagy hibája, hogy leginkább annak passzol akit kinéz (pl: utolsó INT). a szezon végeztével rengeteg ideje lesz tanulni, gyakorolni, összeszokni az első csapattal és elkapóival.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 599 — Dolphins fan
Tipikus csoportrangadó jön. Teljesen kiszámíthatatlan. Az idei meccsekre nem lehet azt mondani, hogy ha gyenge a futás védelem az ellennél, akkor az RB-ink aratnak nálunk. Vagy gyenge a passz védelem az ellenek, akkor a WR-ink jól élnek.
Teljesen káosz az idén. Amiben jók vagyunk, sokszor gyengék teljesítünk. Amiben rosszak vagyunk, valamikor jól teljesítünk.
Ez az idény ilyen.
Egyenlőre fogadjuk el.
Várni kell a megnyugvást és a stabilitást.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ideje lesz. Bár ezt mondtuk Lockerék ellen is.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 970
Na az év elsö tv s meccse a miaminak,remélem a fiúk visszaadják a hitet és nyernek.