Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Első meccs volt évek mióta amit kikapcsoltam az első félidőben mert botrányosan szar volt. Most nézem a végereményt és nem hiszek a szememnek!! Éreztem én hogy ezt nem kell végig néznem! Nagy pofon volt a csapatnak, remélem tudnak belőle pozitívan építkezni a többi meccsen!
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Moore legyen a qb hill pedig egy 2 playnél elkapo ez hozhat újdonságot.MiamiViszont nem biztos, hogy újdonság kell. Ha Tannehillt lehozzák az tönkreteheti az önbizalmát. Ezzel kár játszani.
Minden jó rookie QB sok IT-t dob. A rossz persze szintén, de az nem nyer meccseket (esetleg a csapat nyer neki), nem játszik jól csak negyedeket, vagy azt se.
Ez van, próbálgatja a határokat. Az NFLben minden más, minden sokkal nehezebb. De ha igazolsz egy franchise QBt és bedobob a mély vízbe, akkor ez lesz, lesznek botrány rossz meccsek, sok pickkel. Nem ez a lényeg. Főleg amikor azért kell QBt húzni mert a csapat/offense önmagában gyenge, és hátha mindent megold egyedül a zöldfülű első perctől.
Nem mondom, hogy Tannehill esz az új Marino, de leírni nem lehet semmiképp egyelőre. Annál azért biztatóbb sztem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
azért nem kell túlzásokba esni. Szar volt az egész.. nagy feladat Philbinék előtt most megmutathatják, hogy egy ekkora gödörből ki tudják e húzni a csapatot. Tannehill meg rookie 1hónap jó játék után volt egy sz@r meccse benne van a pakliban. PlayOFF van nekünk csak idén, de akkor is van jövője a csapatnak.
több mint 13 éve
Moore legyen a qb hill pedig egy 2 playnél elkapo ez hozhat újdonságot.
több mint 13 éve
én mindig nézem. talán egyszer kapcsoltam ki a mérkőzésünket, még akkor kezdtem el elsőnek nézni. ez olyan 2007 decemberében volt a new england ellen, amikor szintén valahogy elhúzott a patriots és unalmasnak találtam, de azóta megszállott vagyok és mindig reménykedem.hogy hoztak össze mindössze 55 yard futott yardot egy 30. helyen lévő csapat ellen, és hogy engedtek 177 yardot, mikor top run defense a csapat.
ezek után aggódva figyelem a bills-t és főképp a seahawks ellni meccset.
'hill-nek 3INT? hogy?
mehet a retyo.hu-ra.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Szerencsére időben kinyomtam és elfoglaltam magam mással...
több mint 13 éve
Bush megsérült? Vagy a Fumble miatt tették vonalon túlra? Ha az utóbbi az érthetetlen, minek lősz pisztollyal ha van aknavetőd??
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
én is azt mondom hogy mi a szar volt ez? jóvan hogy johnos az johnson, de egy top futá elleni védelemnek engedni 150 yardot? 21/9-es passz mutatóval szopni?egy TD-t nem tudtunk szerezni, de még egy második FG-t sem.
KRITIKÁN ALULI.
még a buffalo is felvette a versenyt a new england-el!
'hill-nek is jóféle statisztikája lenne a 3 INT -et leszámítva (#WTF?#)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Mi a szar ez?Moore kezdhetnek tanehill ha int dob min 3mat nem elöször bizonyittja,po meg majd ahogy évek óta mondjuk majd jövök.se futás se passz semmi most már akárelveszthetjük az összes meccset tök mindegy ideje volt ez a zako mert nagyon elszáltųnk a földhöz két olyameccset buktunk el amivel 6-3 helyett 4-5 lett.el vagyok keseredve,mi a. .........:........:..::.:van a csapattal?
több mint 13 éve
A Titans-el mindig ingadozó meccseket játszunk. 2001 óta 4-3 ide a mutató, szinte felváltva nyertünk és kikaptunk. De a mérleg nyelve most ide billen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ha ezt nem nyerjük, nem is érdemes álmodoznunk.
több mint 13 éve
Hát ha akarunk PO-t akkor nyerni kell, nincs mese, lesz még pár húzós meccs a menetrendben
több mint 13 éve
csak győzelem lehet, semmi más. a passzokat majd túléljük valahogy.ha néhány meccsen sikerült, akkor most is sikerülni kell.😀
több mint 13 éve
The Miami Dolphins have held opposing running backs under 100 yards for 22 consecutive games, the longest such active streak in the NFL.DM13Ezek azok a hírek, amelyek szívmelengetőek és elégtételt adnak azon kijelentésekkel szemben, melyek a szezon elején csúful lesajnáltak minket... Persze, elsikkadnak ezek, mert "csak" a 'Fins.
Sebaj, kemények vagyunk, mint a kád széle, s ezt meg is mutatjuk a világnak 😉
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
The Miami Dolphins waived CB Brandon McDonald The Miami Dolphins have held opposing running backs under 100 yards for 22 consecutive games, the longest such active streak in the NFL.
több mint 13 éve
Az a baj, hogy a futás elleni védekezésben nem túl acélos Colts ellen sem jött össze sok siker a futók részéről, ergo nálunk a statisztika nem sokat ér 😊 Vertünk már el nálunk erősebbet, buktunk már papíron gyengébbtől 😒
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
A Titánok futás elleni védekezése 30. a ligában. Ezt a falat át lehet törni. Itt az idő, hogy megmutassuk él még a futójátékunk! Később már komolyabb feladat lesz ezek abszolválása, mert a SF 5. a ligában futás ellen, míg a NE 7. ezen mutatóban. Ne süllyedjen középszerűségbe a futójátékunk. Továbbra is a legfontosabb részét képezi a támadójátékunknak a futójáték, nem hiszem, hogy majd Sherman elsődlegesen egy passz orientált csapatrészt állítana össze. Kell az is természetesen de továbbra is túlsúlyban marad a futás. Bush továbbra is az elsőszámú, de egyre több lehetőséget kap Thomas. Pl.: a Jets ellen Thomas 41 snap-nél volt benn, míg Bush csak 20-nál. A Colts ellen Thomas 33, Bush 28 snap-nél. Ez az utóbbi két meccsre levetítve, majdnem dupla annyi játéknál volt benn Thomas. Miller meg összesen 2 play-nél volt fenn a Colts ellen, a Jets ellen nem volt aktív. Pedig 5.5 yard/carry az átlaga. Ez egy rookie-tól nem rossz számok, még is indokolatlanul keveset használjuk. De állítólag nem 100 %-os a playbook tudása.
De pl.: Tanny-t is többet lehetne futtatni. Mondjuk ez pont most kockázatos a legutóbbi térdsérülése miatt, de pont ez lenne a meglepetés valamelyik meccsen (mondjuk nem most hétvégén, hanem mondjuk a Pats ellen majd). Atletikus, gyors és erős (4.6 mp 40 yardon). De persze ez hülyeségnek is hangozhat három jó futó mellett, de a meglepetés erejét talán magában hordozza.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
- Mastrud egész héten térdín problémával küszködött, így a hétvégi játéka kérdéses. Lehet, hogy Egnew aktív státust kap?- McDaniel szintén kérdéses, hogy játszik e. Neki továbbra is a térdével vannak problémák.
- Carroll (térd), Dansby (bicepsz), Hartline (térdín), Lane (térd), Long (hát), Pouncey (térd,boka), Soliai (boka) és Tannehill (térd) probable. De mindenki játszani fog innen.
Kitérve egy kicsit Long-ra, a Colts elleni meccs után egyesek felvetették, hogy van valami sérülése v. fizikai problémája. Hogy azért játszott ilyen gyengén (karrierje egyik leggyengébb meccsét produkálta), mert valami eltitkolt probléma hátráltatta. Vagy csak erre akarták ráfogni a gyenge teljesítményt. Meg a TC-n is jól teljesített, de utána ott is összeszedett valami sérülést, akkor azt hiszem a térdével volt baj. Így lehet az alapszakasz eleje óta van kisebb-nagyobb problémái és ez lehet kihat a teljesítményére.
több mint 13 éve
Cortland Finnegan szerintem a legnagyobb görény, már elnézést a kifejezésért. Suh, meg Richie odaoda szúr, de Finneganek ezek a bunyói gusztustalanok + sokszor őt verik a meccs végére jobban össze. Szánalom.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Jó, de ha széplelkű finom embereket akarnék nézni, a balettet, vagy a jégtáncot nézném. Én viszont kemény játékot és szörnyeket akarok látni. Egy ilyennek sokkal nagyobb becsülete van nálam mint egy alibi de kedves srácnak. (a fociban)
És annyira nem érzem egyiket sem dirtynek mint pl
Rodney Harison volt.
több mint 13 éve
végre egy kis elismerés, nincs is jobb egy dirty OG-nál
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pedig mindhárom elég nagy paraszt, sztem reális sorrend 😀
több mint 13 éve
Nem tudom, nem egy angyal de csak az utóbbi időben szólongatnak be emiatt neki kampányszerűen. Piszok kemény gyerek az tuti, de kövezzetek meg, én nem utálom Finnegant sem, Suh pedig kimondottan az egyik kedvencem.
több mint 13 éve
"Az NFL játékosait kérdezte a Sporting News arról, hogy szerintük ki a legaljasabb játékos a ligában. Az első helyet ismét Ndamukong Suh szerezte meg, a második helyre inkognitóban beutazott a Dolphins guardja, Richie Incognito, míg a harmadik helyet a régi aspiráns, Cortland Finnegan szerezte meg."- füzővel kifelé -
yeah bitch 😀
az ilyeneket meg meg lehet könnyezni a week 0-ás power rankignhoz hasonlítva és az elkapógárda képességéhez képest:
"Az biztos, hogy Ryan Tannehill és a támadósor erőn felül teljesít…"
több mint 13 éve
Nem, sajnos azóta olvastam cáfolatot az érdeklődésre, talán a Heraldét. Jah itt is van
Stanford Routt - DB - Free Agent
Per the Miami Herald, the Dolphins are not interested in free agent CB Stanford Routt at this time.
Even after they gave up 433 passing yards to Andrew Luck and lost Richard Marshall (back) for the season, the Dolphins are passing on Routt. It's a reminder that 4.27 wheels can't cure everything. Routt was also reportedly drawing interest from the Cardinals and Lions.