Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Pont ez a "baj" vele, év elején blitzelték orrba-szájba, jól lereagálta. Aztán egyre többet nyomtak base defense-t ellene, jöttek az intek.Ezt néztem én is a minap: -blitznél nem gondolkodja túl, és szabadabban is vannak a célpontjai, az eredmény sikeres passz.
briareos
Ha azonban zónáznak az lb-k akkor mintha nem venné őket észre esetenként, vagy nem is tudom mi de a lényeg, hogy megzavarodik és int.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Nem ismertem, de most már megvan, thx 😊Valakinek már sikerült megtalálni valahol a tegnapi meccset? Egyelőre nem lelem, pedig szeretném magamévá tenni 😊Paradoxon_MIAtenyardon fent vanmascherano
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Miami Dolphins safety Jonathan Amaya was arrested early Monday morning for battery as he allegedly attempted to choke a taxi cab driver, reports the NBC affiliate in Miami.The incident apparently took place around 4:30 a.m. in Miami Beach outside a nightclub, according to a police report. Amaya offered the cab driver $100 to take him to Weston, but allegedly Amaya became aggressive and the cab driver took him back to where he picked him up and gave the player back the $100.
At that point, Amaya was alleged to have began choking the driver, causing him to drive erratically. Two off-duty police officers working at the nightclub saw the driver and heard him exclaim, "This man is trying to kill me."
Amaya should be more careful. When then Dolphins receiver Chad Johnson was arrested on a domestic assault charge this summer, he was released shortly after by Coach Joe Philbin.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Valakinek már sikerült megtalálni valahol a tegnapi meccset? Egyelőre nem lelem, pedig szeretném magamévá tenni 😊Paradoxon_MIAtenyardon fent van
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 13 éve
Valakinek már sikerült megtalálni valahol a tegnapi meccset? Egyelőre nem lelem, pedig szeretném magamévá tenni 😊
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
Pont ez a "baj" vele, év elején blitzelték orrba-szájba, jól lereagálta. Aztán egyre többet nyomtak base defense-t ellene, jöttek az intek.
több mint 13 éve
Henne engem már nem érdekel. Már elnézést.Nagyon jó és biztató statisztikára találtam az imént.
Tannehill az összes NFL QB között a második helyen található abban a megközelítésben, hogy ha nyomás alatt van milyen pontossággal passzol! Lehet hihetetlenül hangzik de így van. Figyelembe vették a pressured drop-backs-ek számát, pressure %, sack %, INT %, throwaway %-ot is.
If I gave everyone reading this a chance to guess the two most accurate quarterbacks under pressure, I’d bet a very small percentage would have come back with the right answer. Robert Griffin III and Ryan Tannehill are currently first and second, respectively, in Accuracy Percentage under pressure.
Tannehill has kept his accuracy high by throwing the ball away when necessary. He does so 16.2% of the time under pressure, the third-highest percentage in the NFL. His depth of target is a little below average at 8.2, but not enough to explain being as good as he is.
When it comes right down to it, both rookies have been able to keep their composure when under pressure. Both have sack and interceptions rates under pressure that are around the league average. It is even more impressive when you consider that the next closest rookie, Russell Wilson, is over 15 percentage points behind Tannehill. If you are a Dolphin or Redskins fan, you have to be happy with the poise both have showed and excited about their futures.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Henne ... meccsben tart végig aztán a végén dob egy meccsdöntő intet vagy csinál egy fumblit.. Nem teljesen homály Chad, de legjobb esetben is erősen középszerű Qb.. ha rám cáfol akkor nagyon meg fogok lepődni.henne karrierje is újból burjánzani látszódik :'-DVenturaVárjuk ki a végét. Simán benne van, hogy a 'Phins ellen 3 hét múlva jó szar lesz.
Eddig biztató az elmúlt 2 meccsen. iktriad
több mint 13 éve
Győzelem!!!! Egy lukas garast nem adtam volna erre az eredményre a meccs előtt! 😊Voltak hajmeresztő történések, főleg amikor Tanny egy vesztett helyzetből bedobta int-re az end-be. Szerencsére szabálytalanság miatt vissza fújták, hát ott röfögött a malac a kispadon az tuti! Na ott majdnem törni zúzni kezdtem, aztán hallom hogy visszafújták. Az azért nagyon meggondolatlan dolog volt Tannytól, nem is értem hogy gondolta.
Clay fantasztikus volt, jó lenne minden meccsen ennyit látni.
Bush nehezen indult be, de a végére jó lett vagy a védelem fáradt el.
Thomas nagyszerűt játszott, azthiszem ezt várnánk tőle mindig.
A Return TD az nagyon nem esett jól és én az utolsó percben is folyton azt vártam, hogy na most adjuk el és a sea nyer.
Most kijött a lépés rendesen, szép kis skalpot gyűjtöttünk! A meccs előtt néztem pár tippet és mindenki 28-6, 23-3 meg hasonló eredményeket tippel a sea-nek. Na most megkapták!!! 😀
Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Jók voltunk, nyertünk, és ennek örülök. De voltak nagyon hajkitépős momentumok, pl az, hogy Wilson-t minimum hatszor lehetett volna sackelni, csak 1v1 elküldte zsemléért a front7-t. És nem ez az első eset, hogy egy lábát is használó Qb hülyére veszi a blitzelőket. De a futást nagyon megölték srácok, le a kalappal!Tannenhill nagyon adta, egyedül az INT az amiért kár volt. Végre futott is, és mindig akkor amikor kellett, és nem is rosszul!
OL hozta a kötelezőt, meg az extrát is, végre Long is olyan volt mint emlékeinkben, remélem marad is.
Clay, Bess: ennyi volt tegnap kb az elkapó részleg, de ketten lehozták, és nem is akárhogy.
A secondary továbbra is vacak, nevetséges, hogy az ellen irányítója felpillant miközben az életéért menekül, és talál szabad elkapót. Folyamatosan 16kisérleten keresztül... na ne már! És most még azt se mondhatjuk hogy félistenLuck dobálgatott.
ST picit visszafogott mostanában, a különféle returnökből szopunk utóbbi két meccsen.
Henne meg tényleg nem tűnik szarnak, de ne feledjük voltak itt is jobb napjai. Nekem nem hiányzik, sok sikert neki máshol, csak majd ne ellenünk.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Hát, erre nem számítottam igazán, de bíztam benne, hogy végre elkapunk már valakit 😉Az utolsó roham nagyon tetszett és végre Carpenter úrfi is hozta a kötelezőt.
Futottunk, dobtunk, elkaptunk, védekeztünk - s mindezt egy erősebb csapat ellen.
Ha a PO elég extrém elvárás is lenne, azért egy .500+ mérleget szeretnék látni 😉
UI: a locsolók bevetése ravasz trükk volt, tuti megzavarta az ellent 😀
Believe In Your 'Fins!
több mint 13 éve
henne karrierje is újból burjánzani látszódik :'-DVenturaVárjuk ki a végét. Simán benne van, hogy a 'Phins ellen 3 hét múlva jó szar lesz.
Eddig biztató az elmúlt 2 meccsen.
több mint 13 éve
henne karrierje is újból burjánzani látszódik :'-D
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Remek meccs tannehill hát jó,bár koff return 98yard gáz de mindig visszajöttek a fiúk és az utolsó drive úgy éreztem hogy meg lesz taní jól dobálgatott
több mint 13 éve
remek volt a front seven!bush 6.7, thomas 6.2
azthittem szét szed minekt lynch. mint írtam a seahawks topikban, ez abszolút meglepetés. én sem szavaztam győzelemre.
hill rookie franchise record: 2373 yard
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 13 éve
Rég volt ennyire domináns a Front7.Igencsak összeszedték magukat a srácok. Mintha tényleg meg lett volna nekik mondva, hogy jól játszotok vagy holnap nem kell jönni többet. 😊
Megleptek a srácok, 5% esélyt adtam kb a győzelemre.Delonso_
Akik eddig haloványak voltak idén, oda tették magukat rendesen. Gondolok itt Burnett-re, Odrick-ra (bár azt a sack-et elvétette amiből nagy escape-et nyomott Wilson) v. Dansby-re.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Rég volt ennyire domináns a Front7. Megleptek a srácok, 5% esélyt adtam kb a győzelemre.
több mint 13 éve
Happy birthday! Dan Carpenter hits 43-yard field goal to lift the Dolphins past Seattle 24-21. 7 plays, 65 yards. 1:32.Szép jubileum, szép befejezés.
Köszönjük Dolphins!
több mint 13 éve
Sajnos arra is számítani kell, hogy Thomas többet fog pályán lenni mint Bush. Kivéve akkor ha Bush hipersebességre kapcsol. Elviekben lenne keresnivalója a Seattle def ellen, ha tudja saját, kiváló képességeit kamatoztatni. Thomas az utolsó négy meccsen 124 snap-en volt benn, míg Bush csak 94. Kétszer is leültették a padra Reggie-t, mert volt egy-két hibája (fumble stb.).
Thomasnak a harmadik legrosszabb az átlaga futás átlag teljesítményben (3.3 y/carry) az NFL backs-ek között, míg Bush átlaga még így is jobb (4.2).
Passz játék után (elkapást követően)az átlag Bush-nál 1.9, míg Thomas-nál egy picivel jobb (2.1).
Állítólag Egnew-t szeretné látni játszani a front office, de Sherman egyenlőre ódzkodik a bevetésétől. Sok jó játékot megcsinál az edzésen, de néha a play-ket "összekuszálja". Magyarán nem tudja mi a feladata az adott játéknál. Hát ez nem túl biztató.
több mint 13 éve
Nektek pedig erősebb a csapatotok 😊
több mint 13 éve
Ja, de legalább nektek van dicső időszakotok, nekünk meg a fertő van ezer éve. Meg nektek könnyebb a csoportotok most jóval. 😊
több mint 13 éve
lions-dolphins két jó barát (utalva a "lengyel-magyar barátság" szlogenre).hasonló sors... (0-16; 1-15; felemelkedés, lejjebb engedés...)
😀
több mint 13 éve
Egyik barátom egy kéthetes amcsi kiránduláson van a nejével. Hamár ott vannak akkor megtekintik a Dolphins-Seahawks meccset is élőben, úgyhogy fél szemem rajtatok is lesz. 😊
több mint 13 éve
Gondolom, ha menne neki akkor már játszana, mert nem vagyunk tele top WR-ekkel. Szerintem ahhoz nem elég gyors vagy nem tud eléggé elszakadni esetleg nem túl pontos route futó.clay ellátná egyedül az egész feladatot? és még nem lett megemlítve, hogy mi van ha megsérül.egnew time?VenturaHát nem hinném, mert képtelen blokkolni....😕
Közben Trusnik kapott egy 2 éves szerződést, eddigi teljesítményéért.DM13
azon csodálkozok, hogy miért nem próbálnak meg egnew-ból WR-t faragni. úgyis elég hibrid jellegű. nem kéne azért első év végén elhajintani.
"Egnew tulajdonképpen elkapó volt Missouriban, emiatt nem kész arra, hogy 3 downos játékos legyen az NFL-ben. Emellett, a mérete és az atletikussága jó alap hozzá, hogy faktor legyen a passzjátékban. Eredményessége a következő szinten azon múlik, hogy milyen rendszerbe kerül, akár azonnali javulást is hozhat egy Jimmy Graham-jellegű szerepkörben, ahol csak a route futására kell összpontosítani."Ventura
több mint 13 éve
Jake Long - T - DolphinsÉn valószínűnek tartom a franchise tag-et Longal kapcsolatban, pedig ezt sokan elvetik az USA-beli szakírók szerint. Szerintük túl sok az a pénz, ezért a visszaeső teljesítményért. De ne is számítson Joe Thomas féle mega szerződésre sem, hiába is küzdene érte az ügynöke. Max. egy csökkentett összegű szerződést kínálnak neki, ha egyáltalán kínálják.
The Miami Herald suggests LT Jake Long is a candidate for the franchise tag next season.
Long is in the third season of a progressive decline, and the Dolphins aren't going to pay him like an elite NFL tackle. He's allowed four sacks already this year and has struggled mightily in recent weeks. Under the current franchise tender, it would cost Miami $15.36 million to re-sign Long on a one-year deal. His rookie contract was voided for 2013 due to playing-time incentives. Delonso_
Mindenesetre én továbbra is bízok benne, hogy még idén is összeszedi magát ill. jövőre jobb teljesítményt fog nyújtani.