Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Hartline maradása azt jelentené, hogy egyik project wr-ünk sem fejlődik, ami elég elkeserítő lenne. És nem egy Bess. nem is no 1. WR. szóval szerintem egyáltalán nem biztos h marad. túl gyakran van eltűnve

több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Hartline és Fasano hosszabbításra nem vennék mérget.briareos
Hát ha Hartline-t nem tartja meg akkor máglyára kerül! Fasano szerintem is távozik.
több mint 13 éve
Hartline és Fasano hosszabbításra nem vennék mérget.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Több dolphinsos fórumon megy a vita kint arról, hogy jobb lenne-e Bush re-sign, vagy hagyjuk elmenni.

Én azt mondom erre, hogy jelenleg rajta kívül nincs egy rendes futónk. Ő tud futni, és már láttuk is, hogy mennyire, ellenben az ifi duónak csak momentumai voltak. Szóval nálam re-sign, de nem mindenáron, az idei teljesítménye alapján is számított ésszerű összegért. Az megint más, hogy Long re-sign esetén marad-e annyi a kasszában, amennyit Bush akar, ha meg Long franchise tag, akkor jövőre lesz-e keret vele hosszabbítani, ha Bush kap egy nagyobb csekket.

Vélemények?Geeri
Erről már korábban írtam (kb. 1 hónapja, 10.oldal).
Bush-al nem hiába lett csak 2 éves szerződés kötve. És az is jelzés értékű, hogy a szerződése lejárta előtt még nem hosszabbítottunk vele. Pedig azért tavaly első 1000+ yardos szezonját futotta. Persze erre van még idő, de ehhez sokkal jobb teljesítmény kell tőle.

Meg ugye attól is függ Long-al mi lesz (franchise tag v. hosszútávú szerződés). Meg nem beszélve a többi 2013-as FA játékosról: Smith, Clemons, Fasano, Starks, Hartline. Nekik is lesz valószínű szerződésük, de ki tudja mennyiért? Sok kérdés van, de szerintem kivárnak az alapszakasz végéig a front office-ban.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Ha az emlékezetem nem csal, tavaly is volt neki egy 5 meccses rossz időszaka aztán jöttek a 100yd-os meccsek. Nem jósolgatni akarok, csak szerintem olyan téren korai még erről beszélni, hogy akár meg is duplázhatja az eddigi eredményeit. Messze van még azért a szezon vége, feljavulhat még az a fal meg Bush is. Más kérdés, hogy fog-e. Ha bevillan és mutat valamit, kaphat egy jó szerződést átlagos garantálttal. Viszont ha ezen a szinten marad, akkor szerintem két dolog lesz a döntő:
- Miller mennyit fejlődik az edzéseken szezon végéig, ha úgy látják ezt már ő is tudja, akkor kis pénzért sem marad.
- Ha Miller nem fejlődik úgy ahogy reméljük és Bush játéka sem javul akkor egy ár-érték arányos szerződésért megtartható, különben nem hiszem.

Thomas játéka meg kezd alakulgatni. A két agyrázkódás után nem jósoltam neki sokat idén, kellemes csalódás.
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Én is pont ezen gondolkodtam.
Most nem tudjuk kihasználni Busht, arra amit nyújt pedig képes a többi futónk is, bár én Thomast nem bírom a fumble veszélyei miatt.

Viszont normális fallal Bush nagy playmaker és elkapni is jók a kezei. Szerintem az dönthet majd mennyit kér.
több mint 13 éve
Bush akkor jó igazán (értsd ezalatt, hogy hosszabbítást és sok pénzt érdemlően jó), amikor a fal is kellően tudja támogatni. A legtöbb nfl csapat (közte a miénk is) arra törekszik, hogy olyan futásblokkolást nyújtson a fal, hogy egy "átlagos" RB is termelje a yardokat bőven.

Én egyáltalán nem lennék meglepődve ha nem hosszabbítanánk vele, hiába zseniális amikor minden klappol, és hiába kiváló az edzésmorálja, meg leader meg satöbbi.

több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Szerintem Bush maradjon még ha drága is. Rengeteg helyzetben saját egyéni teljesítményével hozta a yardokat vagy a TD-ket, amik nagyon hiányoztak volna egy egy győzelemhez. Lehet hogy Millert is ki lehetne nevelni, de ő még nagyon újonc!

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Több dolphinsos fórumon megy a vita kint arról, hogy jobb lenne-e Bush re-sign, vagy hagyjuk elmenni.

Én azt mondom erre, hogy jelenleg rajta kívül nincs egy rendes futónk. Ő tud futni, és már láttuk is, hogy mennyire, ellenben az ifi duónak csak momentumai voltak. Szóval nálam re-sign, de nem mindenáron, az idei teljesítménye alapján is számított ésszerű összegért. Az megint más, hogy Long re-sign esetén marad-e annyi a kasszában, amennyit Bush akar, ha meg Long franchise tag, akkor jövőre lesz-e keret vele hosszabbítani, ha Bush kap egy nagyobb csekket.

Vélemények?

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Jonathon Amayat ahogy várható volt menesztettük.
A seahawk elleni meccsen Tannyt letaglózó Thomas 15k$ büntit kapott.

Miami Dolphins Fan
több mint 13 éve
Long? fura.
több mint 13 éve
A Pro Bowl szavazáson az AFC-ben a T-k közül Jake Long kapta eddig a legtöbb szavazatot 133 326-al. A punterek között pedig Fields vezet 57 397-el.
Gyerünk szavazzunk, nyomjuk még feljebb a számaikat!

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha jók az információim akkor 2008 ban nyertük utoljára a patst ellen, itt lenne az idénye,patst win niners loss bills win jax win patst win mert már továbbjutott wild cardMiami
2009-ben is elvertétek a seggünket. A 13. játékhéten. Miami-ban.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Én csak ez nem bírom, amikor a kommentátorok fényesre szopják a Pats takarítónőit is minden egyes győzelmüknél, hameg kikapnak nem arról van szó egy hétig, hogy de jó is volt az ellenfél, hanem hogy mennyire rossz a NewEngland... De ezt el tudom kerülni, a Dolphinsra meg kíváncsi vagyok.
Geeri
teljesen ugyanezen a véleményen vagyok! nem is az, hogy "remekül felkészült a védelem/támadó oldal". nem. a new england fogott ki rossz napot.

egyébként a new england ellen azt kell lesni, hogy a támadósor mennyire tud közel kerülni a new england offense által szerzett pontokhoz, mert ugye azt nem is kell ecsetelni, jön az égből a szórás rendesen.
tannehilléken a figyelem.

reális esély a bills és a jaguars megverése, persze oda kell figyelni a jacksonville-i alakulatra, hogy mit alkotnak addig - nem kell még 2 meccs alapján következtetni sokat, de ha a közös mérkőzésünkig eléggé odateszik magukat, akkor az már jelenteni fog valamit.

aláírt egy bizonyos CB michael coe. utóbbi 2 szezonját a giantsnál töltötte.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 969
Ha jók az információim akkor 2008 ban nyertük utoljára a patst ellen, itt lenne az idénye,patst win niners loss bills win jax win patst win mert már továbbjutott wild card
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 969
Ha jók az információim akkor 2008 ban nyertük utoljára a patst ellen, itt lenne az idénye,patst win niners loss bills win jax win patst win mert már továbbjutott wild card
több mint 13 éve
Van esély arra hogy az espn én vasárnap 19 órakor az mi szeretett csapatunkat adják? Ha nem hol tudnám nézni? Telorol nyomom,a múltkor néztem de nagyon akadozott,más pedig normálisan ment,azt mondták nem megy telon de megy kösziMiami
New England, meg csoportrangadó miatt van rá esély, de ahogy néztem eddig semmi logika nincs meccsválasztásban. Pontosabban van, mert az agyon hypeolt játékosok csapatait mutogatják mindig. Ez utóbbi miatt lehet adni fogják, de a New England sztárolása idén a tavalyi évekhez képest elmarad.(hálaazégnek)

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Van esély arra hogy az espn én vasárnap 19 órakor az mi szeretett csapatunkat adják? Ha nem hol tudnám nézni? Telorol nyomom,a múltkor néztem de nagyon akadozott,más pedig normálisan ment,azt mondták nem megy telon de megy kösziMiami
Minnesota - Green Bay lesz az espn-en 7-től.

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 969
Van esély arra hogy az espn én vasárnap 19 órakor az mi szeretett csapatunkat adják? Ha nem hol tudnám nézni? Telorol nyomom,a múltkor néztem de nagyon akadozott,más pedig normálisan ment,azt mondták nem megy telon de megy köszi
több mint 13 éve
Most jön az a meccs amit inkább nem is nézek.Delonso_
Az én elvem:
Ha eleve úgy ülsz neki, hogy úgy is elvernek mint szódás a lovát, akkor csak pozitív meglepetés érhet. Geeri
Nem bírom nézni hogy nyer a Pats, pláne hogy ellenünk.Delonso_
Én csak ez nem bírom, amikor a kommentátorok fényesre szopják a Pats takarítónőit is minden egyes győzelmüknél, hameg kikapnak nem arról van szó egy hétig, hogy de jó is volt az ellenfél, hanem hogy mennyire rossz a NewEngland... De ezt el tudom kerülni, a Dolphinsra meg kíváncsi vagyok.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Az én elvem:
Ha eleve úgy ülsz neki, hogy úgy is elvernek mint szódás a lovát, akkor csak pozitív meglepetés érhet. Geeri
Nem bírom nézni hogy nyer a Pats, pláne hogy ellenünk.
több mint 13 éve
Az én elvem:
Ha eleve úgy ülsz neki, hogy úgy is elvernek mint szódás a lovát, akkor csak pozitív meglepetés érhet.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Most jön az a meccs amit inkább nem is nézek.
több mint 13 éve
DM13 Miami Dolphins Florida Gators 1 413 — Dolphins fan
Úgy néz ki srácok, h mindenkit meg tudunk verni és bárkitől ki tudunk kapni idén.

több mint 13 éve
Ryan Durand has been cut. Jonthon Amaya, at least at this moment, remains.

Durand pályafutása nem sokáig tartott nálunk. Túl jól teljesített a hétvégén az OL, így már nincs rá szükség. 😊
Amaya meg még reménykedhet, hogy marad.